Sport & media

  • 625 927
  • 2 055

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mikä sitten on "oikea sopupeli"? Tässä tapauksessa on Niemen kommenttien perusteella annettu taloudellisen hyödyn sanella urheilulliseen kilpailuun liittyviä päätöksiä.
Mun mielestä urheilu ei hävinnyt tuossa yhtään mitään, vaikka Sport jättikin 13 joukkueesta kaksi valintansa ulkopuolelle. Hyvä mahdollisuus, ettei olisi valinnut kumpaakaan niistä kahdesta muutenkaan. Ainakaan itselleni ei tällaisilla pikkujutuilla ole mitään merkitystä. Kunhan nyt ei aleta häviämään rahasta.
 

Sporttia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jatkoajan uutinen aiheesta mainitsee oleellisen mistä UL on saanut scooppinsa, boldaus oma: "Sportin valinnan osuminen Ilvekseen ei miellyttänyt kaikkia tahoja. Vaasalaisjoukkueen väitetään saaneen rahallista korvausta valinnastaan sekä Liiga-seuroilta että Jääkiekon SM-Liiga Oy:ltä, kertoo Urheilulehti."

Tämä yhdistettynä Hiltusen pääseminen kolmen kärkiehdokkaan joukkoon viittaa kulissien takaiseen vääntöön. Plus päälle UL:n Sport-viha.

Ei helvetti noiden Niemen kommenttien kanssa. Kuinka se voi päästellä tollasta juttua ilmoille ja sitten vielä vähätellä tapahtunutta. Liekö pienen ihmisen syndrooma vai mikä? Hiltusen kommentoinnit ovat olleet aina fiksuja, mutta tältä meidän herra toiminnanjohtajalta ei vielä kovin viisaita linjauksia ole kuultu. Hävettää seuran puolesta tollaset jutut.

Olen samaa mieltä, että Niemen mediaan antamat kommentit eivät yleensä ole ollut parhaimmasta päästä. Sportilla olisi käyttöä omalla PR-vastaavalle, joka hoitaisi viestinnän median suuntaan ainakin Niemen puolesta.

Jos mietitään Bluesia Sportin valintana vastustajaksi, niin Blues ei olisi vastustajana kauheasti kiinnostanut yleisöä Vaasassa. HIFK olisi kiinnostanut yleisöä, mutta olisiko urheilullisesti ollut liian kova valinta pisteitä ajatellen.
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
Täyttää sopuilun määritelmän, vai mitä? Vähintään todella harmaalla alueella liikutaan. Mitä väliä vaikka kyse oli "jostain vitun tammikuun tasauksen vastustajan valinnasta"?

Ei täytä. Sopupeli-käsitteeseen liittyy oleellisesti ottelun tmv. lopputuloksen määräytyminen ennalta sovitusti. Nyt kysymyksessä oli ainoastaan vastustajan valinta.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Kiinnostaisi löytää sen osuuden missä Heikki Hiltunen on syyttänyt urheilulehteä Blues-hifk casessa. Jatkoajan Antti Wennstöm näköjään tietää asiasta. Mielestäni kunnianloukkaus.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vakuuttavaa on kotkalauman liito tällä hetkellä. Koskahan mahtaa tulla Palomäeltä ja kumppaneilta seuraava jäätävä videoanalyysi, jossa haukutaan taas kaikki Sportin tekeminen? Oma veikkaus on että viikon sisällä saadaan kuulla jotain.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Palomäki on KK fanipoika, joka ei ole vakavasti otettava kiekkoanalyytikko. Ei ole millään tasolla kyennyt astumaan Sihvosen saappaisiin Urheilulehdessä.

Mulla ei ole KK:ta vastaan mitään. KK:lle suon ehdottomasti menestyksen. Palomäen fanipoikajurnalismi tulee vain aika nopeasti tiensä päähän, koska toimittaja Palomäki syö itse oman uskottavuutensa. Fanipojalle Sport on pahin vihollinen. Luonnollisesti.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei vielä Sportista, mutta tänään Ikan johdolla torppasivat JYP:in kriisipuheita. Eli alustivat jo ennakkoon voittoa tänään, jonka jälkeen voidaankin yksimielisesti ilmoittaa, että me olimme oikeassa ja samalla ilmoittaa Sport kriisiseuraksi. Kerroin tämän tapahtumiselle on huomattavasti pienempi, kuin että Urheilulehti oikeasti myöntäisi Sportin ottaneen viime aikoina pelitavallisesti isoja askelia oikeaan suuntaan.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tämä ei tarkasti ottaen liity otsikkoon, mutta pakko linkittää ja kommentoida, kun Sport ja Kuparisaari kuitenkin aiheena. Kari "Kummeli" Lajunen pistää taas parastaan. Kohokohtina mainittakoon Herkon "räppi", amerikkalaistyylisesti äännetty Red Army ja vanhemman Ässäfanin pelipaidan "allekirjoitusten" ihmettely!

Jotain myötähäpeän ja jännäkakan pidättelyn välimaastossa on fiilis, kun tätä mestariteosta katselee. Kyllä, helppo on sivusta arvostella, kun en itsekään vastaavaa tee, mutta tiedän sentään kykyni. En ole lähdössä Idolsiinkaan koelauluihin. The Joonas on saanut vakavasti otettavan haastajan.
Onneksi sentään "Kotkan matkassa" -sarja toimii loistavasti.

Linkki klassikkoon:
63 Skuuppiset - YouTube
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Otteluketjufoorumissa puidaan Tomekin mahdollista käskystä Rajalan ja Yonkmanin tappelussa...
 

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vakuuttavaa on kotkalauman liito tällä hetkellä. Koskahan mahtaa tulla Palomäeltä ja kumppaneilta seuraava jäätävä videoanalyysi, jossa haukutaan taas kaikki Sportin tekeminen? Oma veikkaus on että viikon sisällä saadaan kuulla jotain.

Joo, milloin taas tällainen: Sportin ongelma tiivistyy SM-liigan viime kauden sensaatiohyökkääjään – "Pudotuspelit täyttä utopiaa" | Liiga | Urheilulehti (linkki urheilulehti.fi /jäämiehet)

Hahah, mikä paska!!

Ok, tiedän, sääliplayaripaikka on vielä erittäin kovan työn takana, ja matka on pitkä ja kivinen. Ja kaikenlaista voi vielä tapahtua, loukkaantumisia ym.

Mutta kuitenkin, se mikä ihmetyttää minua on tämä "materiaali-takamatka", mikä nämä(kin) ovat havainneet...jostain syystä. En vaan ymmärrä.

HPK saa yks vanha (35 v) ja väsynyt Antti Miettinen rosteriin (viime kaudella 0.6 ppg saksan liigassa), ja yhtäkkiä HPK:lla on jonkinlainen materiaalietu?? Meillä on supermotivoitunut, 24 vuotias Bertrand, viime kaudella 16+31=47. Niin.

Tai ny taas tämä Blake Kessel vs Jake Newton. Aikuisten oikeesti mä tiesin heti kun skouttasin Jakea että tämä kaveri tulee pärjäämään liigassa, pommivarmasti yhtä hyvin kun esim Kessel. Mutta "jäämiehet" näkivät vaan kauhee materiaali-takamatka. (ei nyt tuossa Kessel vs Newton keisissä, mutta ylipäätänsä). Laakso, Peltola, Newton, Brennan, Pukka eivät muka kelpaa?

Ja veskarit, on se nyt saatana, ainoastaan 26 vuotias veskari, on pelannut KHL:ä, Liiga ja jopa Maju...mutta ei vittu kelpaa, hä? Ässät taas palkkasi Ahonen, 34 v, viime kaudella täysin rikki, ainoastaan 5 peliä. Ässille taas hirmuinen materiaali-etumatka, tai? Mitä!! ??

Ja tolla tavalla lista jatkuu. Ja vaikka playripaikka nyt sitten loppujen lopuks jää haaveksi, niin kuitenkin, jotain helvetin materiaali-etumatka ei ole olemassa. Se on ainakin jo nähty.

Vitun jäämiehet, muka asiantuntijat?

Edit: materiaali-etumatka on tietenkin olemassa, esim Kärpät, Tappara, Hiflk, Lukko ja TPS, mutta se on taas toinen asia.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Ei nyt kannata ihan täysin hihojaan polttaa tuon "asiantuntija" Palomäen palopuheiden vuoksi. Hän ainoastaan hakee taivaspaikkaansa provokatiivisilla "sensaatio kirjoituksillaan / "asiantuntijalausunnoillaan". Muutenhan häntä ei kukaan erottaisi aidan seipäästä verkkomediamaailmasta kovassa kilpailussa.
Itselle ne ovat aina aiheuttaneet enemmänkin myötähäpeää kyseistä henkilöä kohtaan.

Että ymmärtäisitte paremmin kyseisen Homer Simpsonin näköisen "asiantuntijan" kommentteja, voin teille kertoa, että hänen "asiantuntijuus" perustuu ainaostaan teksti-tv:n ylläpitoon ja sinne tilastojen spämmäämiseen, valmiista lähdetiedosta. Niissäkin on vuosien varrella ollut virheellisyyttä. Kyllä, valmiin materiaalin syöttämisessäkin hän on saanut asiavirheitä tilastoihin.

Summarum: on aivan sama, kuka tahansa aktiivisesti vaikkapa juuri tällä foorumilla kirjoitteleva ja kiekkoa seuraava päättäisi hakeutua media-alalle töihin ja alkaisi kutsua itseään asiantuntijaksi. Joku jossain vertasi häntä Sihvoseen. Sihvosella on sentään aika paljon aktiivitaustaa, toisin, kuin tällä kummelihahmolla.

Ei tuo linja pitkään tule kestämään. Kuka jaksaa noita höpötyksiä kuunnella, kun aina menee täysin vihkoon?
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Palomäkihän saa hyvin huomiota/klikkauksia noille jutuilleen, kun meidän leiristä noita juttuja aina laajasti kommentoidaan ympäri somea. Parasta olisi siis vain ignoorata nuo jutut kokonaan, eikä heittää löylyä herran kiukaalle. Samanlaillahan huomiota ne tyypit tuossa hiljattain Pariisissakin haki omalle toiminnalleen..
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Palomäkihän saa hyvin huomiota/klikkauksia noille jutuilleen, kun meidän leiristä noita juttuja aina laajasti kommentoidaan ympäri somea. Parasta olisi siis vain ignoorata nuo jutut kokonaan, eikä heittää löylyä herran kiukaalle. Samanlaillahan huomiota ne tyypit tuossa hiljattain Pariisissakin haki omalle toiminnalleen..

Ilkka "Isis" Palomaki. Tämän "partajeesusmuslimin" argumentoinnit kannattaa jättää täysin omaan arvoonsa. Säälittävä reppana ja luuseri, joka ei syvällisesti osaa sanoa yhtään mitään varsinkaan Vaasan Sportista...
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sprot
Pakko kyllä antaa pyyhkeitä tuosta seuran tiedotuspolitiikasta liittyen loukkaantumisiin / poissaoloihin. Ei pelkästään nuo pelaajalla on "flunssa" keissit, mutta myös se että jätetään tiedottamatta. Esimerkiksi tapaus Komulainen. Porukka ihan ymmärrettävästi spekuloi sillä jatkaako Komulainen jengissä ja onko kyseessä vahvistus kun peli ei kulkenut ja lopuksi ei näkynyt edes kentällä. Kyllä tuo siltä näytti että on joutunut vilttiin. Olisi nyt kerrottu että kyseessä on sairastuminen niin ei olisi tarvinnut spekuloida nimittäin Tomekin on turha kuittailla faneille jälkikäteen (näin teki ainakin yhdessä lehdistötilaisuudessa) julkisuudessa liittyen tapaus Komulaiseen tai ylipäätään mihinkään poissaoloihin liittyvään jos seura ei tietoja ulospäin anna tai julkaisee jotain höpö höpöä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mä kyllä puolestani ymmärrän nuo radiohiljaisuudet. Osa halutaan pitää taktisesti omana tietona, koska jos vastustaja tietää jotain, mitä ei pitäisi tietää, yrittävät luonnollisesti käyttää tätä hyväkseen.

Onhan Sport kuitenkin aina pitkäaikaispotilaista tiedottanut julkisuuteen, mutta pikkuvammat jne jätetty vähemmälle tiedotukselle.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Noh! Mikä se nyt kivi noin kengässä? Lunastamatonta potentiaaliahan on lunastettu jo hänen kohdallaan.
Totta hemmetissä tappio ärsyttää, mutta matka jatkuu ja henki haisee. Kyllä Valtonen on edelleen äijä paikallaan.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Sport - HPK lehdistötilaisuus: Sport - HPK 21.11.2015 lehdistötilaisuus - YouTube (linkki vie YouTubeen)

Tomekilta taas hienoa esiintymistä. Mua rupee vituttaan toi päävalmentajan käytös muutoinkin. Tolla rosterilla sä et voi kävellä tohon tyyliin, mitä tänään nähtiin. Ja lopuksi lähdetään pressistä kävelemään. Tappiopelin jälkeen Tomekilta ei voi kysyä mitään, sillä se olisi rikos. Yksi mikä olisi kanssa kiva tietää: Kuinkahan monta pulloa se äijä vetää vissssyä pelin aikana? Tai ainakin vichypullosta se juo.

Mutta tehdään kolmen vuoden jatko.. sen verran paljo lunastamatonta potentiaalia.

No voi ny vittu sentään! Neljän voitetun pelin jälkeen ei ollu ketään huutelemassa ja nyt kahden niukan tappion jälkeen taas suolataan. Saatana mua kyllä korpeaa.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Siis ei siinä.. onhan Tomek tehnyt Sportissa ollessaan paljon hyvääkin, mutta verrataan nyt vaikkapa viime kauden Sportia KooKoon alkukauden esityksiin. Toki Kouvostoliittolaisilla oli huomattavsti enemmän aikaa kasata joukkue, mutta silti. Siellä niillä on 60-vuotis juhlaottelut käynnissä ja Tepsi kaatuu puhtaasti 3-0. Kaatuihan se täälläkin viime kaudella, mutta se olikin viime kaudella.

Tomekista vielä se, että jos mies on päävalmentajana Liigajoukkueessa niin valmentajan tehtäviin kuuluu myös edustaa. Oma mielipiteeni on se, että jokaisen joukkueen, seurajohdon yms. tulisi arvostaa kannattajiaan, sillä ilman heitä ei mikään firma pyörisi. Ja jos Tomekkia vituttaa se, että kannattajat tai toimittajat kyselee niin ole ystävällinen ja lähde kävelemään. Sanoihan Laaksokin Kotkan matkassa -sarjan ensimmäisessä osassa, miten Sami hoitaa videot, Pete tietää paljon pelistä ja Tomekki on sitten sellainen sytyttäjä ja hengenluoja. Onhan se hengenluojankin tehtävä joka joukkueessa tärkeä, mutta kannattaako sellaiselle maksaa yli 100k euroa vuodessa, jos se sytyttäminen ja joukkueen syttyminen jää tuolle tasolle, mitä se on Sportin tappio-otteluissa ollut.

Ja sulle sellanen, että kyllä joo muaki korpeaa juuri se, mistä kirjoitinkin. Neljä voitettua peliä eikä valitusta, mutta jos pelataan noin flegmaattisesti, löysästi ja onnettoman paskasti joukkuetta vastaan, joka on voittanut ties milloin viimeksi niin kyllä kai se saa vituttaa. Ei sitä ole laissa kielletty. Mutta minua itseä on vituttanut jo viime kaudesta meidän päävalmentajan käytös ja vitutti mua sen edellisenkin toiminta. Jos sä olet joukkueen päävalmentaja niin on taso sitten Liiga tai kolmosdivari niin se päävalmentaja on vastuussa siitä pelistä. Ja se täytyy hänen itse ymmärtää.

Itse boldattua, kommentit siihen: Tosiaan Kookoolla paljon enemmän aikaa ollut kasata joukkue, mutta tässä on mielestäni tärkeä pointti joka on jäänyt huomioimatta eli Kookoo pelannut tähän mennessä POIKKEUKSELLISEN hyvin, eli heille on osunut tähdet muutoinkin oikeisiin asentoihin taivaalle, (tyyliin Ässät 2013) Tässä on kaikki palaset jopa tuurilla nyt osunut Kookoon KOKONAISUUDESSA kohdilleen. Hyvä heille. Olen sitä mieltä, että teoriassa jos tämä kausi olis vaikka Kookoon kolmas liigassa tällä palasien loksahtamistuurilla olisivat TOP3 tällä hetkellä. Eli nyt ei puhuta mistään Kookoon pysyvästä tasosta vaan suonenvetokaudesta, joka osui heti ekana vuotena.

En tiedä osaanko avata tätä vai meneekö sekavan (viini) puolelle... Ajatellaas sillai, et jos Kookoo ei olis nyt liigassa. Vituttaisko Sportin tän hetken peliesitykset tai sarjataulukon tilanne? Ei varmaan, koska oltais sääliviivassa ihan kiinni (ollaan oltu koko ajan) ja sehän meidän tämän kauden virallinen tavoite olikin, päästä kympin sakkiin. Toisin sanoen tällä hetkellä siltä näyttääkin, että nipin napin päästään ja se olisi hyvä suoritus. Tällä hetkellä näyttää myös siltä, että GoGo menee heittämällä sääleihin, edelleenkin uskomattoman mouhun ansiosta. Hyvä heille. Sellainenkin painajainen on keväällä mahdollinen, että GoGo pullauttaa Sportin ulos sääleistä ja se vasta karvasta kalkkia olis se. Mutta silti jos Kookoota ei olis, niin se ei olis niin paha, koska joukkue meni eteenpäin ja pääs tavoitteeseen, eiks ni?!

Sitten tuohon toiseen boldaamaani kohtaan kommentteja:

Olen samaa mieltä siinä, että valmennuksen piikkiin varmaan menee aika iso osa, kun ei pelissä tuon enempää hönkää ollut kotijoukkueella, mutta edelleen joukkue kasvaa koko ajan ja opettelee, muunmuassa nyt pelaamaan ilman tyhmiä jäähyjä ja tunteen yliläikkymistä!! Tää on prosessi, niinkuin Tomek sanoi. Mä olen anakin tyytyväinen, että päävalmentajasta näkee, että tappio vituttaa, eikä selittele lehdistölle niinkuin muuan takatukka Räsänen, että tuli 1-5 turpiin, mutta sehän oli saakuri kuin maajoukkuelätkää! Kaikki pisti roppaa likoon ja sillai!! Tomekista ainakin tietää mihin on tyytyväinen ja mihin ei!
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Taisi tulla närästystä kun Sport hävisi ja Tomek oli ytimekäs kommentissaan. Minä kuitenkin tykkäsin kommentista; Lyhyt ja ytimekäs vastaus. Turhat helinät pois ;)
 
Suosikkijoukkue
KK
Itse boldattua, kommentit siihen: Tosiaan Kookoolla paljon enemmän aikaa ollut kasata joukkue, mutta tässä on mielestäni tärkeä pointti joka on jäänyt huomioimatta eli Kookoo pelannut tähän mennessä POIKKEUKSELLISEN hyvin, eli heille on osunut tähdet muutoinkin oikeisiin asentoihin taivaalle, (tyyliin Ässät 2013) Tässä on kaikki palaset jopa tuurilla nyt osunut Kookoon KOKONAISUUDESSA kohdilleen. Hyvä heille. Olen sitä mieltä, että teoriassa jos tämä kausi olis vaikka Kookoon kolmas liigassa tällä palasien loksahtamistuurilla olisivat TOP3 tällä hetkellä. Eli nyt ei puhuta mistään Kookoon pysyvästä tasosta vaan suonenvetokaudesta, joka osui heti ekana vuotena.

En tiedä osaanko avata tätä vai meneekö sekavan (viini) puolelle... Ajatellaas sillai, et jos Kookoo ei olis nyt liigassa. Vituttaisko Sportin tän hetken peliesitykset tai sarjataulukon tilanne? Ei varmaan, koska oltais sääliviivassa ihan kiinni (ollaan oltu koko ajan) ja sehän meidän tämän kauden virallinen tavoite olikin, päästä kympin sakkiin. Toisin sanoen tällä hetkellä siltä näyttääkin, että nipin napin päästään ja se olisi hyvä suoritus. Tällä hetkellä näyttää myös siltä, että GoGo menee heittämällä sääleihin, edelleenkin uskomattoman mouhun ansiosta. Hyvä heille. Sellainenkin painajainen on keväällä mahdollinen, että GoGo pullauttaa Sportin ulos sääleistä ja se vasta karvasta kalkkia olis se.
Menee vähän OT:ksi, mutta menkööt. KooKoon tämänhetkinen vire johtuu mielestäni pääsääntöisesti kentästä Mattila, Haapakoski, Kauppila, Kuusivuori ja Kultanen. Kultasen nostan esiin sen takia, että hän on joukkuetta rakentanut ja todella hyvän sellaisen sai muun tiimin kanssa kasaan. Toki pientä tuuriakin on käynyt, kuten esimerkiksi tapaus Jarkko Malinen. KooKoo pelasi alkukauden hyvin puolustusvoittoisasti, kun joukkue haki vielä Mattilan pelityyliä. Kun se alkoi olla kunnossa, pystyttiin myös alkaa kehittämään hyökkäystä mikä näkyy nyt tuloksessa. Tomek taas ei omaa juuri minkäänlaista pelikirjaa vaan fiiliksellä mennään ja 100% pitäisi löytyä joka ilta, mutta jos sitä ei löydy niin ei löydy.

Aiheeseen. Muistaakseni Sport oli vielä Mestis-aikoihin ja varsinkin kabinettipelleilyn aikoihin hyvin avoin joukkue fanielle. Korjatkaa toki, jos olen väärässä, mutta muistaisin fanien kehuvan Sportin tiedottamista. Aika hirveältähän tuo Tomekin meininki näyttää. Olen yllättävän hyvä ihmistuntija ja en olekaan ikinä miehestä pitänyt, joten ei oikein mennyt tämäkään "haku" ohi. Jotenkin vastenmielinen tyyppi. No toivottavasti jengi ja fanit tykkää, koska pitkä on sopimus.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Voisiko nyt jo lopettaa noi mutuilut, etteikö Tomekilla olisi mitään pelitapaa. Vittu, mitä paskaa!
Ja millä tavalla ne jalostaa ketjua Sport ja media?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös