Sport & media

  • 626 075
  • 2 055

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Jyrki Niemi totesi Radio Voiman haastattelussa että kyllä niillä eineksillä ruokitaan puoli Suomea kouluissa ja syyttää kohusta some-aikaa. Ovat kuulemma tarjoutuneet maksamaan viulut jos Pelicans olisi halunnut mennä läheiselle ABC:lle syömään. Sälli oli selvästi näreissään huomiosta ja muisti myös mainita että näinköhän koko kohua olisi tullut jos Pelicans olisi napannut enemmän pisteitä mukaansa. Huikea kaveri.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Vittu, että hävettää Sportin puolesta. Ammattiurheilijoille tarjotaan jotain einesmössöä palautumisruoaksi, ei saatana!

Pitäisi aina muistaa (ymmärtää), ketkä tätä sirkusta oikeasti pyörittävät.
Oli kyse omista tai vierasviihteentekijöistä, pitäisi laatuasiat ottaa aina tarvittavalla vakavuudella. Uskon ja oikeastaan tiedänkin, että tämän voi laittaa meillä ymmärtämättömyyden piikkiin. En tiedä, kuka vastaa siitä, mitä pelaajille tarjotaan ravinnoksi, mutta tästä pitää ottaa opiksi ja parantaa jatkoa ajatellen. Tässä ei ole isoista kustannuksista kyse, vaan ammattimaisuudesta ja arvostuksesta. Pienellä järjenkäytöllä, lähes samalla kustannuksella oltaisiin voitu tarjota oikeasti tasokas illallinen ja siten taata ja varmistaa ammattilaisten palautuminen.

Sport voisi pyytää julkisesti anteeksi noita Niemen kommentteja. Häpeän!!
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Sälli oli selvästi näreissään huomiosta ja muisti myös mainita että näinköhän koko kohua olisi tullut jos Pelicans olisi napannut enemmän pisteitä mukaansa. Huikea kaveri.

Maineen hallinta by venekauppias. Ihanaa. Voiko enempää vetää vihkoon? Sportin kannattaisi maksaa pari tuhat lappusta jollekin timanttiselle viestinnän ammattilaiselle. Tuntuu, että Sportin ulostulot menee enemmän päin persettä kuin onnistuisivat.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Niin, kyllähän Kotkanpesällä on aikaisemmin pelaajien safkat olleet korkealla tasolla. Tiedä sitten, mitä nyt on tapahtunut, kun tuollaista on tarjottu.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Matikainen kaipaili häränvirtsaa jo ennen Pohjanmaan rundia. Oliko sitäkin tarjolla?
 

Julius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Mentula: "Enkä suosittele tuollaista ravintoa kenellekään." IS 17.9.2015

Mutta suosittelee kuitenkin tuossa heti perään:
"Bull iskee lautaselle huomattavasti erilaisen annoksen palautumisruoaksi kuin Vaasassa tarjolla ollut kiekkomenu.
– Hyvää proteiinia kuten kananrintaa tai laadukasta lihaa vihanneksia unohtamatta.
Ja hiilihydraattia riisistä, perunasta tai pastasta energiavarastojen palauttajaksi."


Huomattavasti? Minun pohjalaisvatsalla katsoen aika samalta näyttää kuin huippuohje. Nam.
Vai onko analysoitu Sportin lihapullien, perunamuusin ja salaatin ravintoarvot ja todettu jossain (lähes) nollaksi?
Itse ainakin olen tehnyt esim jauhelihaa laadukkaasta lihasta.
Junttiruokaahan tuo oli oikeesti, ja toivottavasti paranee jatkossa että vierailevat Juntitkin saavat kystä kyllin.
Olikohan juomat ok? Varmaan nekin olisi haukuttu ellei yhtä pinnaa ois mukaan lähtenyt.

Näköjään kausi on alkanut hei!
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tuskin saivat ABC:ltä tuon parempaa safkaa ainakaan, jos seisovasta pöydästä söivät. Ymmärrän hyvin myös Niemen kommentit tapauksesta, kun pienestä jutusta saatiin taas "kohu" aikaan somen kautta. Sportilla kun näitä kohuja syntyy melkeinpä tapauksesta kuin tapauksesta.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyseessä on herrasmiessopimukseen perustuva järjestely. Ja pääsääntöisesti hyvinhän nämä asiat on hoidettu joka paikassa. Mutta onhan tuo eilen tarjolla ollut ateria ihan paska. Siis kyllä se mun ja kavereiden kaljoitteluiltaan sopii hyvin jos muussin korvaa ranskalaisilla, mutta ei tuo mitään palautumisruokaa ole. Tosin Sportin vikahan tämä ei ole missään tapauksessa vaan ruokapalvelusta vastaavan henkilön piikkiin menee tämä. Vastaava tilanne oli silloin kun MIkkelissä tarjottiin kouvolalaisille kanansiipiä ja tacolastuja. Toki hiton hyvä, että valtakunnan virallinen ykkösturhake Bull Mentulakin on taas saatu asiaa kommentoimaan...
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Suurin osa vaasalaisista on ymmärtänyt mistä on kyse ja häpeävät toimintaa. Muutama tauno näköjään joukkoon kuitenkin mahtuu.

Pelicans matkasi eilisen pelin jälkeen 180 km yöpymään Kalajoelle, jossa oli varmasti tarkoitus päästä nukkumaan madollisimman nopeasti. Sieltä tänään Ouluun, jossa peli sarjan parasta joukkuetta vastaan. Tämän vuoksi olisi ollut entistä tärkeämpää saada kunnon sapuskaa heti pelipaikalla, jotta palautuminen olisi saatu heti kunnolla käyntiin ja ajan tuhlaukselta olisi vältytty. Muutenkin tiukkaan ja tarkkaa suunnitelmaa vaativaan kahden päivän ja pelin vierasrupeamaan tämmöiset lisäsäädöt eivät ole suotavia.

Eikä siellä ollu edes sitä muusia: Pasi Nurminen lanseerasi nakkikioskeille uutuusaterian: "Vaasalainen" - ilman perunoita -ESS.fi
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Paljonkohan muuten chilinakkien myynti kasvaa (tai laskee) tämän keissin myötä? Ei ole tullut koskaan maistettua, meinaan kyllä testata nyt.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ja kun puhutaan Sportista, niin tuskin ruokalistat ovat seuran puolelta päätetty, vaan seura on sanonut ravintolalle, että ruoat tehdään ja he tekevät. Eikös sekin jo mainittu, että tarjolla oli ihan normaalisti perunoita ja kastiketta ym.. Vain lihapuoli jäi vähän vajaaksi, mutta ihmisten ruokaa sekin oli.
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
Chilinakkeja, eineslihapullia ja kaalisalaattia. Noloa Vaasan Sport, kyllä täytyisi olla viimeistään Liiga-tasolla tälläiset asiat olla kunnossa. Toiminnanjohtaja Jyrki Niemen kommentit todella ala-arvoisia. Onneksi sentään Sportin joukkueenjohtaja Näykki on tajunnut pahoitella tapahtunutta.
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Tästä pääsee kuuntelemaan tuon haastattelun joka oli Radio Voimassa. Sieltä löytyy myös Pasi Nurmisen haastattelu aiheeseen liittyen.
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toivotaan, että tämä nakkihomma toimi herätyksenä myös kaikille muille seuroille, jotka yrittävät tällaista tarjota. Näitä sattuu kaikille seuroille ja varmasti Sport jatkossa hommat hoitaa paremmin, en tätä yhtään epäile. Ainut asia minkä takia tämä minua ottaa päähän on tämä Kärppä peli tänään mihin tarvitaan aika kova palautuminen. Kyllä Sport hommat hoitaa ja kasvaa varmasti yhdeksi kovimmista joukkueista liigassa kaikilla osa-alueilla vähän se vaatii aikaa, mutta ollaan maltillisia. Sportilla on tähän edellytykset ja näitä ns. "nakkihommia" sattuu varmasti välillä, mutta virheistä oppii, saman virheen jos tekee kahdesti on joko tyhmä tai huolimaton. Siksi en usko tämän toistuvan.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Korjataan, että eivät syönneet niitä nakkeja, vaan menivät abc:lle syömään. Pelsut on näköjään lanseeraamassa "Vaasalainen" nimisen annoksen listoille ja varmaan arvaatte, että mitä siihen tulee. Lauantaina pitäis olla jo myynnissä, joten joutuu sen varmaan kokeilemaan jos hallille kerkiää!
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Pelsut on näköjään lanseeraamassa "Vaasalainen" nimisen annoksen listoille ja varmaan arvaatte, että mitä siihen tulee. Lauantaina pitäis olla jo myynnissä, joten joutuu sen varmaan kokeilemaan jos hallille kerkiää!
Katotaan niin tästä tulee vielä hitti Pelsujen kioskimyyntiin ja alette takomaan tällä annoksella hirveitä voittoja. Prkle saisitte kiittää meitä!
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Eiköhän lahdessa kannattais keskittyy muuhunkin kuin nakkeihin, jos Sportin tarjoama ABC lounaspöytä on tyydyttävä vaihtoehto.. On varmaan hyvää kello 21:30 kun on muhinut päivän.

Sitten pakollinen provo: Lahtelaisen siitä chilinakista saa sylkäisemällä siihen päälle..
 
Viimeksi muokattu:

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eiköhän lahdessa kannattais keskittyy muuhunkin kuin nakkeihin, jos Sportin tarjoama ABC lounaspöytä on tyydyttävä vaihtoehto.. On varmaan hyvää kello 21:30 kun on muhinut päivän.

Sitten pakollinen provo: Lahtelaisen siitä saa chilinakista saa sylkäisemällä siihen päälle..

Omasta mielestäni tämä vähättely on lapsellista paskaa. Ammattiorganisaation tulisi toimia ammattiorganisaation tavoin. Ehkä jossain Mestiksessä tuollainen olisi mennyt läpi, mutta ihan oikeasti, siellä oli kylässä roadtripillä oleva jengi joka jatkoi matkaansa vielä Pohjanmaatakin edemmäs. En näe mitään fiksua varsinkaan tässä tilanteenjälkeisessä hassuttelussa ja lahtelaisille vittuilussa. Grow up.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös