Sport & media

  • 626 188
  • 2 055

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Kuuluko tänne, en tiedä. Eikö lippu.fi:stä enää saa ostettua lippuja Sportin peleihin? Mistä niitä saa tilattua ennakkoon? Kotisivut ohjaa lippu.fi -sivustolle, mutta ei löydä yhtäkään tapahtumaa Vaasan Sportille. Lippuja haen siis ensi lauantain otteluun Sport-TPS.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Saa sieltä. Runkosarjan liput tulee myyntiin maanantaina 8.9.2014 kello 09:00.
Ok, kiitos. Niinkuin aina me ollaan rankattu viimeiseksi. *hjumio*
 

1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat
http://digi.pohjalainen.fi/pohjalainen/956/

Tämän päivän Pohjalainen luettavissa veloituksetta digilehtenä. Etusivulle peukkua.
Sivulla 21 juttua liigahistorian ensimmäisestä maalintekijästä Raimo Braxista.

Näitä tarinoita ei voi koskaan olla liikaa
Yksi kauden kohokohdista oli Tapparan voittaminen kotihallissa.
- Kävelimme Helanderin Karin kanssa hallille, niin vastaan tuli jo nyt edesmennyt Pekka Marjamäki. Tähtipuolustaja veti tupakkaa ja kyseli, että mikä paja tämä on. Pelin jälkeen Kari taputti häntä olalle ja sanoi, että tämmöinen paja tämä on. Marjamäkikin meni hiljaiseksi. Tätä tapausta en unohda koskaan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Pikkaisen eritavalla paistattelee nyt seura julkisuudessa, kuin Mestis-aikoina. Harmi, ettei noita kaikkia IS-lähetyksiä yms. ennätä edes tänään katsomaan. Eikös PRO:kin tee jotain juttua viikkomakasiiniinsa tai johonkin torilta tuossa päivällä. Ja illan matsi menee sitten tottakai myös nauhalle..

Nyt siellä on koko valtakunnan media tänään myös päädyssä mukana, niin olisi sitten syytä näyttää ja laittaa täys rähinä päälle jo hyvissä ajoin! Ja kannustusta alusta lopppuun oli taululla sitten 1-1, 5-0 tai 0-5.

Odotan h*lvetillistä vihellyskonserttia kun TPS luistelee tänään jäälle! :)
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
On muistettava, että Liigassa on hiukan eri mahdollisuudet tehdä taloutta, kuin Mestiksessä.
Tarkoitan Sport - LeKi vs vaikka Sport - HIFK katsojamäärät. Näkyvyys, sponsoritulot jne.

Toki kulut ja riskit nousee samassa suhteessa ja totta, enemmänkin saisi tulla tuloja. Tämän eteen tehdään joka päivä töitä ja eteenpäin ollaan mentykin. Sportin talous ei ole uhattuna, se on pelkkää mediaspekulaatiota. Vaasassa ei lisäksi juurikaan ole lamat näkynyt / tuntuneet. Suurilla yrityksillä menee hyvin edelleen ja työttömyys Pohjanmaalla on mannersuomen matalin. Monessa Vaasan lähikunnissa on käytännössä täystyöllisyys.

Menee hiukan ohi tämän ketjun aihealueen, mutta hiukan ärsyttää noiden amatöörijournalistien puusilmäiset kommentit, pelkällä mutulla.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Menee hiukan ohi tämän ketjun aihealueen, mutta hiukan ärsyttää noiden amatöörijournalistien puusilmäiset kommentit, pelkällä mutulla.
Vahva sama tähän. En itsekkään ymmärrä talouselämän päälle juuri mitään, mutta tuskinpa tämäkään sankari sen enempää. En tiedä koska juttu on kirjoitettu, mutta huomiona että siinä ei sanallakaan mainittu Vaconin myyntiä, joka tulee satavarmasti vaikuttamaan myös Sportin toimintaan jollakin tapaa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ottamatta kantaa tuohon juttuun tai Sportin taloudelliseen tilanteeseen noin ylipäänsä niin on hyvä muistaa, että joka ikinen kausi n. puolet liigajoukkueista tekee tappiot. Ja lähes poikkeuksetta ne tappiota tekevät löytyvät sarjan häntäpäästä. Sportilla on tietysti se hyvä tilanne, että ensimmäisellä liigakaudella yleisö tuskin hylkää vaikka koko kausi menisi pahnan pohjimmaisena, mutta en nyt pitäisi SM-liigaa minään autuaaksi tekevänä asiana. Joo, helpompi myydä, mutta myös ne mahdolliset tappiot ovat myös moninkertaiset Mestikseen nähden.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Juu, totta! Harvoin kiekkobusiness on taloudellisesti kannattavaa ja sijoituksena jopa typerää, mutta harvoinhan kiekkoon kukaan rahaa laittaakaan kuvitellen saavansa sitä koskaan takaisin.

Kuten Juhaht totesi, Sportilla on tässä juuri nyt etu, koska uutuuden viehätys kantaa pitkälle, tosin nuo vanhat "rötökset" eivät puolestaan ole tietystikään hyvä asia taustalla. Sportin pitäisi saada tällä kaudella onnistuminen urheilullisesti ja sitä kautta taloudellisestikin ja maksaa hartiavoimin vanhoja velkojaan pois. Helpommin tietty sanottu, kuin tehty.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ottamatta kantaa tuohon juttuun tai Sportin taloudelliseen tilanteeseen noin ylipäänsä niin on hyvä muistaa, että joka ikinen kausi n. puolet liigajoukkueista tekee tappiot...

Selkeitä ongelmatapauksia on kuitenkin varsin vähän, tämä käy ilmi kun selailee tuota "Liigaseurojen taloudelliset tulokset"-ketjua, johon muutama nimimerkki on hienosti kerännyt talouden tunnuslukuja pidemmiltäkin ajanjaksoilta. Nämä ongelmatapaukset ovat Blues, Ilves ja varauksin KalPa (ihan viime vuosina). Aika iso osa seuroista tekee välillä voittoa, välillä tappiota, riippuen vähän myös kulloisenkin kauden menestyksestä.

Aika näyttää, liittyykö Sport näiden ongelmaseurojen joukkoon, vai mikä on meininki.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Telkkarista katsoin Sport-TPS pelin. Pakko sanoa että helvetinmoisen hyvää metakkaa piti teidän fanikatsomo läpi koko pelin, oikein kateeksi käy. Vuosien ajan oli Nordiksella punainen meri, huutoa ja meteliä, mutta nyt on porukka ilmeisesti ukkoutunut tai muusta syystä ollut pari vuotta hiljaisempaa. Täytyy toivoa että vastaavanlainen meno tarttuu takaisin tännekin.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin: totta vai tarua nämä aiemmin uutisoidut "pedofiili!"-huutelut lapsiensa kansssa peliä seuraamaan tulleelle henkilölle? Itsehän en paikalla ollut.

http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-1288737655657.html?nomobile=4
Linkki vie iltapäivälehden uutiseeen asiasta.


E. linkki iltapäivälehden uutiseen lisätty.

Jos totta, niin Vaasassa ollaan vielä idioottimaisempia kuin Hämeenlinnassa. Mutta toivon, että kyseessä on ollut vain joku yksittäinen känniääliöklamydiafani. Telkkarista tuli tsiigattua matsi ja pakko nostaa hattua Sportin fanikatsomolle, erittäin hyvä meininki!
 

JMK81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Aston Villa
Jos totta, niin Vaasassa ollaan vielä idioottimaisempia kuin Hämeenlinnassa. Mutta toivon, että kyseessä on ollut vain joku yksittäinen känniääliöklamydiafani.
Ja mitenhän tämä kyseinen tapahtuma liittyy mitenkään klamydiaan? Vesku joka viimmesenä on väkivaltaa vastaan ja tekee sen myös selväksi keikoillansa. Juutuubista saattaa muutama pätkä löytyäkki. Voit vaikka sen aikas kuluks sen tänne kalastaa. Kiitos!
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Ja mitenhän tämä kyseinen tapahtuma liittyy mitenkään klamydiaan? Vesku joka viimmesenä on väkivaltaa vastaan ja tekee sen myös selväksi keikoillansa. Juutuubista saattaa muutama pätkä löytyäkki.

Eihän tuossa annettu mitenkään ymmärtää, että Vesku noin toimisi. Eiköhän kirjoittaja viittaa siihen stereotyyppiseen mielikuvaan, että Klamydian fanit ovat keskimääräistä juntimpaa porukkaa.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Sport sai kyllä eilen aivan järkyttävän määrän ilmaista mainosta ja pr:ää. Oli Pro:n, YLE:n, IS-TV:n jne. lähetystä. Kirsikkana kakun päällä peli ilmaiseksi Neloselta. Lisäksi sitten illalla urheiluruutu ja sport uutiset huomioivat vielä isosti. Ja varmasti paljon muutakin, mitä jäi tässä nyt mainitsematta.

Ehkäpä ne kaikista tiukimmatkin kukkaronnyörit omaavat yritykset / yksityishenkilöt heräävät nyt tukemaan Sporttia, kun huomaavat kuinka iso juttu on tosiaan olla Liigassa ja miten paljon sitä näkyvyyttäkin sitä kautta tulee ja saa.

Ps. en nyt tiedä kuuluuko tähän ketjuun.. Mutta eilisestä loistavasta tunnelmasta; Jos jotain voisi tehdä vielä paremmin, niin kun saisi myös tuon toisen päädyn seisomakatsomon paremmin mukaan! Ainakin siis tällaisissa peleissä, kun tupa on täysi ja siihen on mahdollisuus. Olisi mahtava nähdä, että ainakin edes koitettaisiin vaikkapa sellaista, että joku capoista menisi johtamaan toiseen päähän meininkiä. Miksei myös siihen jokunen kannattaja mukaan. Nojoo, sinänsä toki absurdi ajatus, koska "kaikki" nämä haluavat varmasti katsoa pelinsä mot sundomista. Liekkö olisi mahdollista saada näitä toisen päädyn ihmisiä mukaan, kun siellä on paljon enemmän ns. tuulipuku kannattajia. Toki luulisi, että voisi saada ainakin edes taputuksiin päädyn aktivoitua, sillä eilenkin oli tilanteita, että koko halli taputti, mutta toinen pääty ei. En siis usko, että huutoihin voisi edes pahemmin lähteä mukaan, mutta edes hakkaamaan käsiään yhteen, sekin olisi jo paljon.
 

Rocco

Jäsen
Kaikkihan ei seisomakatsomossa halua olla äänessä tai pitää ääntä, vaan katsoa peliä hieman maltillisemmin. Siksi ihan hyvä, että seisomakatsomoita on molemmissa päissä. RA:n päädyssä on ne todelliset kannattajat, moottoritien päädyssä ne jotka eivät ole niin aktiivisia.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Sport näkyy nykään jokapaikassa, niin näitäkään jaksa alkaa postaamaan kaikkia. Otin silti tämän MTV3:n tekemän Tallbergin haastiksen tähän siksi, että Tallberg puhuu asiaa. Lisäksi on hieno kuulla, että pukukoppipelaaminen toimii porukassa. Aina ei kuitenkaan näin ole.

Olihan se jo tiedossa aiemminkin, että kun otetaan lähes pelkästään prospekteja jengiin, joilla on ainutlaatuinen mahdollisuus näyttää korkeimmalla sarjatasolla realistisesti, moni kehittyy huomattavasti ja huomaamattaan. Pelaamalla oppii pelaamaan. Jos Sport, eikä mikään muukaan olisi noussut, ei näistäkään kavereista monikaan olisi saanut tällaista näyttömahdollisuutta / paikkaa kehittyä oikeasti sen viimeisen askeleen ammattilaisurallaan.

Tuo otsikko on vaihteeksi "lievästi" raflaava.

http://m.mtv.fi/sport/jaakiekko/sm-...ort-uhkuu-pelihaluja-pirun-hyva-henki/4358460
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös