Sport & media

  • 626 363
  • 2 055

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Täälä Jatkoajan keskusteluissa Sportin taakse jäävät Kalpa, Pelicans ja Tappara. Pian on myös Ilves ohitettu. Kyllähän Sport alkaa kiinnostaa myös tällä saitilla aivan eri tavalla nyt kuin Mestiksessä tahkotessa.

Molemmilla tamperelaisporukoilla aktiivimmat kannattajakeskustelut taidetaan käydä Jatkoajan ulkopuolella, faniryhmien omilla saiteilla. Ei siinä, ihan hyvin Sport-kirjoittajat haastavat muut liigaseurat Jatkoajan viestien määrässä. Jonkunlainen mittari se toki on.

Onko muuten nyt niin, että liigapaikan myötä Sportin kotiotteluiden loistava striimaus jäi samalla historiaan liigan TV-sopimuskoukeroista johtuen? Radio Vaasan selostuksiinhan tuo ei periaatteessa vaikuta, mutta paikallisradionkin tulevaisuus on ymmärtääkseni auki. Uutta on tietysti Sportin mukanaolo Yle Puheen kiekkokierroksella. Ilmeisesti Roimela jr. selostaa?
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Uutta on tietysti Sportin mukanaolo Yle Puheen kiekkokierroksella. Ilmeisesti Roimela jr. selostaa?

Ilmeisesti. Eikös Pasi ole ole muutenkin Ylen leivissä Veikkausliigan osalta?
 

Fat Jesus

Jäsen
Onko muuten nyt niin, että liigapaikan myötä Sportin kotiotteluiden loistava striimaus jäi samalla historiaan liigan TV-sopimuskoukeroista
Viasatin edustajan kanssa puhuin Jokereiden otteluiden näkyvyydestä niin mainitsi että Sportin kanssa yrittävät vääntää jotain sopparia ens talveksi, en tarkemmin kysellyt kun ei liiemmin kiinnostanut.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Viasatin edustajan kanssa puhuin Jokereiden otteluiden näkyvyydestä niin mainitsi että Sportin kanssa yrittävät vääntää jotain sopparia ens talveksi, en tarkemmin kysellyt kun ei liiemmin kiinnostanut.

Ainakin on Sportin kotisivuillakin nykyään linkki Nelonen Pron palveluihin, eikä mitään mainintaa tulevista striimauksista. Tällä helteellä ei jaksaisi alkaa TV-sopimuksen pykäliä sen tarkemmin tutkimaan, mutta olisi aika kummallista jos Sportille jotain 'erityisoikeuksia' sorvattaisiin. Ja samahan tuo kuluttajalle on, sillä yksittäisen striimin hinnat lähtivät lopulta ihan lapasesta. Ei Ruutu.fi:n 'kertaliput' sen kalliimmaksi tule.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Mä en tunne juuri mitään sympatiaa pohjanmaata kohtaan ja nousitte miten nousittekaan, mutta toivon silti sydämmeni pohjasta että Sport menee ainakin sääleihin. Kun lukee näitä groteskeja iänikuisia "sijoitusketjuja" jatkoajassa ja muuta roskamediaa, niin kaikki loukalit Handu Aravirrat/Petteri Sihvoset julistavat Sportin olevan niin huono että se on viimeinen. SaiPan kannatajana tämä on ollut joka kausi arkipäivää, tiedän miltä se tuntuu. Ja tiedän myös miltä tuntuu kun ei ollakkaan se viimeinen! Ja kaiken lisäksi teillä on joukkueessa oma suursuosikkini D'Fleury.

-Ikuisesti pienten puolella
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Koskakohan Sport rupeaa oikein näkymään Vaasassakin katukuvassa? Tosiaan, harjoituspelien alkuunkin on enää alle kaksi viikkoa. Jotain pelaajien "sisäänajoa" soisi kyllä tapahtuvan elokuun aikana kun ollaan kaikki jätkät saatu kaupunkiin. Viime kesänä oli päivää ennen Lukko-harkkamatsia toritapahtuma (Ikkuna-festivaali), jossa Sportilla oli oma koju ja siellä oli mahdollisuus tavata pelaajia. Tänä vuonna tuo tapahtuma on vasta syyskuun alussa, mutta toivotaan että ennen sitäkin (mutta viimeistään silloin) olisi faneille ja potentiaalisille kausareiden ostajille jotain mukavaa ohjelmaa tiedossa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt kun siirrytään elokuuhun niin olisi jo kyllä syytä alkaa mainostamaan ja rummuttamaan liigakautta kunnolla. Kausikorttimyyntiinkin haluttaneen vielä toinen aalto ja nyt tällä hetkellä kiima on aika alhaalla näin hardcore fanillakin. Tuollainen toritapahtuma olisi varmaan aika hyvä kiiman nostattaja. Julisteita ja mainoksia kaikki kadut täyteen ja ISO koju torille tai Rewelliin, jossa mukana kaikki pelaajat, niin eiköhän sitten lähtisi. Vielä fanitavaraa tuonne pöydät täyteen, niin tulisi varmaan ihan kivat rahatkin tehtyä.

Tulin muuten juuri Starkin ohitse ja näin siellä Sport nousukausi julisteen, joten ei ihan kokonaan olla kadottu katukuvasta.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
fanitavaraa tuonne pöydät täyteen, niin tulisi varmaan ihan kivat rahatkin tehtyä.

Olisi mahtavaa, etenkin jos Sportin tällä hetkellä tarjolla oleva fanikama olisi vähänkään houkuttelevaa, tämän hetkinen tarjonta lähinnä oksettaa. Tässäkin asiassa voisi hakea sitä oikeaa esimerkkiä vaikka muualta...

Tulin muuten juuri Starkin ohitse ja näin siellä Sport nousukausi julisteen, joten ei ihan kokonaan olla kadottu katukuvasta.
Vieläköhän Helsingbyn kohdalla olevan ladon seinässä on sama juliste jossa poseeraa Kuusela? Toivottavasti ei. Nyt kun Sportissa pelaa taas pitkästä aikaa mukava määrä ulkkareita, kannattaisi tätä hyödyntää markkinoinnissa. Mielestäni ovat kuitenkin suurelle yleisölle niitä mielenkiintoisimpia pelaajia joita tullaan ihmettelemään. Isoja mainoksia torit ja kadut täyteen, joissa poseeraavat meidän Kelseyt ja Damienit pelipaita päällä ja joku naseva iskulause kylkeen.
 

julkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasalaiset urheiluseurat
Onhan se siellä, eilen ajoin ohi ja naureskelin. Jotain tarttis tehdä, kausi lähenee, joten näkyvyyttä pitäisi lisätä kunnolla vai menikö kaikki paikat jo kausareja myytäessä?

Eiköhän tällä ja/tai ensi viikolla ala tapahtumaan, kun alkaa toimiston väki palaamaan kesälaitumilta. Toki pitäisi nuo vanhat Thö Nousukausi -mainoksetkin jo ottaa pois, sillä noloahan tuo pikemminkin jo on.

Toivottavasti tulevalla kaudella ei muuten mitään Tammismaisia The-alkuisia sloganeita nähtäisi.
 

1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat
Pitää välillä antaa positiivista palautetta Mediatiimille, kun kerran on aihetta. Nopeasti ja hyvin hoidettu tuo Tomekin haastattelu, toivottavasti saadaan jatkossa lisää. Kenties asiat todellakin parantuu kun seuran sisällä tajuttiin ottaa apua vastaan.

Päävalmentaja Valtonen kommentoi Pitsiturnausta ja vastaa fanien kysymyksiin.

Tomekista voi olla montaa mieltä, mutta miehestä on Sportin kannattajan näkökulmasta pidettävä. Juuri oikea mies Sportin valmentajaksi.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kivasti leikattu toi viimenen lause kesken. :)

Kyllähän sillä on"Äijällä" selkeät kuvoit kauteen, eikä me millään go with the flow"-meiningillä olla lähössä, kuten jotkut puupäät ovat luulleett tai varmaankin toivoneet. Kerran jo törmäsinkin Tomeen kylillä tossa toissa viikolla. Ihan rehti lätkäjätkä kyseessä ja tosi rennonoloinen kaveri. Ei mikään "mulla on kusta päässä"-tyyppi lainkaan, vaikka tätäkin vaihtoehtoa on tarjottu.

Ehkä parasta antia haastiksessa oli, että myös valmennus pitää päävastustajana kasitien jengejä ja ekana mainittin hitsareiden jengi. Aaah! Ihanaa porailla Pataa kakkoseen Kuparisaaressa. Mikäs sen ihanempaa?!? Alkais jo kausi...
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Onkohan tuossa ensi kauden pelipaita?

Paha sanoa, mutta näyttää kovin samanlaiselta kuin viime kaudenkin paita, paitsi että logo on nyt keskellä (voi ei, valkoiset kypärät). Ja ottaen huomioon, että paidat tekee sama oululaislafka kuin viime kaudellakin, niin mitään suuria muutoksia layoutiin ei välttämättä tule.

Tuo valkoisen värin runsaus on itselleni pettymys jos tässä todella on ensi kauden paita.
 

Julius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Voi ei!
Tuo viheliäinen kaksivärinen paita raivostutti jo viimekaudella. Ainakin katsomosta käsin hankaloittaa seuraamista ihan vit.. Valtavasti. Varsinkin jos vastustajalla on myös valkoista yläpäässä. Tilanne vois parantua jos olkapäihin saisi ison punapohjaisen sponsorin. Jaa mutta mites sitte vieraspaita?
Mikähän siinäkin on ettei voida palata punaisiin kypäriin?
Täytyy kyllä peukuttaa proon mainoksia. Mie tykkään, jos nyt ylipäätään mainoksista kamalasti koskaan piitannutkaan. Linjakasta pikku huumoria koko mainos sarja.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tuo valkoisen värin runsaus on itselleni pettymys jos tässä todella on ensi kauden paita.
En kyllä uskoa hetkeäkään, että tuo olisi se paita. Kun katsoo mainoksessa esiintyviä Kärppien ja Tapparan paitoja, eivät ne ole lähelläkään kummankaan joukkueen uusia paitoja. Luulenpa, että tuota mainosta varten on vain hommattu kasa erivärisiä blankoja paitoja, mihin on lätkitty joukkueiden logot päälle. Muutenkin varustus on hanskoja myöten aivan täysin pielessä ainakin värimaailman osalta. En siis huolestuisi tuosta vielä yhtään. Mielestäni Hiltzu oli aika hyvin käsittänyt palautteen viime kauden paidoista, että sitä valkoista väriä pitää nimenomaan vähentää.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Uusi pelipaita julkaistaan virallisesti 6.9. Lähde: Taneli Jokela.

En usko että tuossa olisi ensi kauden paita. Toivottacasti siinä olisi paljon enemmän punaista. Mieluiten kokonaan.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
En tiedä mihin ketjuun sitä olisi kirjoitellut markkinoinnista, mutta ehkäpä tämä voisi olla tällainen media&markkinointi -ketju...
Olisin vain näin etäkannattajana kysellyt, että onko Sport alkanut näkyä katukuvassa Vaasassa lainkaan? Ympäri Suomenmaan kun liikkuu, niin huomannut, että monet Liigajengit on aika vahvasti ottanut myös ulkomainontaa käyttöön, kuten bussipysäkit, tolppamainokset ja valomainokset. The Nousukausi plakaatti on ainakin jossain välissä ollut ladonseinässä, kun 3-tietä Vaasaan tulee, mutta onko mitään muuta? Eihän se mainonta kovin halpaa ole, mutta näkyvyys on kuitenkin kovin tärkeää ja luo omalta osaltaan sitä maksavaa käyttäjäkuntaa.
 

Jertsu#20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eipä ole näkynyt yhtään mitään. Ainoat mitkä on niin ovat juuri tuo viimevuotinen ladon seinän plakaatti ja Starkilla on vielä viime vuotinen The nousukausi plakaatti esillä. Mutta ei sitten mitään muuta. Eikö kesällä ollut puhe niistä isoista kotkamaskoteista joiden pitäisi ilmestyä katukuvaan? Kyllä mielestäni Sportin näkyvyys on todella heikkoa ainakin mitä tulee mainontaan ja näkymiseen katukuvassa, paljon on parannettavaa!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Nyt enää puuttuu, että nuukat Pohjalaiset osallistuisivatkin tohon 25€ iltagaalaan, ettei sentään tästäkin tehdä persnettoa. Ainakin jonkun tämänsuuntaisen perään monikin on mielestäni huudellutkin. Nyt on maksavan yleisön vuoro vastata huutoon, vaikka osalle varmaan kipeetä tekeekin.

Todennäköisintähän luonnollisesti on, kun Pohjalaisista puhutaan, että kaikki osallistuu toki ilmaiseen torijuttuun, mutta kukaan ei "ehdi" iltagaalaan.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt enää puuttuu, että nuukat Pohjalaiset osallistuisivatkin tohon 25€ iltagaalaan, ettei sentään tästäkin tehdä persnettoa. Ainakin jonkun tämänsuuntaisen perään monikin on mielestäni huudellutkin. Nyt on maksavan yleisön vuoro vastata huutoon, vaikka osalle varmaan kipeetä tekeekin.

Todennäköisintähän toki on, että kaikki osallistuu toki ilmaiseen torijuttuun, mutta kukaan ei "ehdi" iltagaalaan.
Tuo on kieltämättä aika suolainen hinta tuollaisesta "viihteestä" ja pahoin pelkään, että Kuparisaareen ei kovinkaan moni tuona ilta eksy. Toisaalta esiintyjät ovat "paikallisia" ja ovat varmaan hyvin minimaalisella korvauksella lähteneet mukaan. Ainakin toivon niin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös