Sport & media

  • 626 381
  • 2 055

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Studioisäntä istuu "YLE"-tekstin kohdalla ja sitten tulee Sportin päävalmentaja, joka istuu sopivasti sen "Sport" -tekstin kohdalla. Koomista ainakin.

[liite]Kieltämättä tuo nauratti itseänikin hieman.. [/liite]
 

Liitteet

  • Sport_&_YLE.jpg
    Sport_&_YLE.jpg
    21,3 KB · kertaa luettu: 979

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
[liite]Kieltämättä tuo nauratti itseänikin hieman.. [/liite]

Hähää...Todella hyvää tilannekomiikkaa. Taitaa Sport olla tällä hetkellä eniten näkyvyyttä saava Suomalainen jääkiekkoseura ja huutoräkätystä....Vielä kun herra Tammisellakin olisi kotkapinssi pikkutakissaan....
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Vielä kun herra Tammisellakin olisi kotkapinssi pikkutakissaan....

Enemmän rahaa irtoaa Vaasaan, kun Aurinko-Jumala on neuvotellut kotkalogon käyttöönoikeuttavan [liite]lisenssin[/liite] Itävallan maajoukkueelle.. Noilla rojalteilla hankitaan helposti parikin aikinsia.
 

Liitteet

  • Lisenssi_Sport.jpg
    Lisenssi_Sport.jpg
    9,9 KB · kertaa luettu: 841
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Niin tosiaan näyttää siltä että Sport-kohta pöydässä on tyhjä kun Tamminen on lomalla :)

Hyvä näin
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Sport (ja KooKoo) oli äsken Urheiluruudussa, Sportin puolelta haastateltiin tietenkin Juhani Tammista ja Lou Dickensonia. Pätkä lienee nähtävissä myöhemmin YLE:n sivuilta.

Pätkä on nähtävissä täältä!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Sportin mediatiimi tekee taas uuden "aluevaltauksen".
Sport uutiset ilmestyy noin kerran viikossa, kiireisimpinä aikoina parikin kertaa viikossa.

Aivan uskomattoman hienoa työtä ja osoittaa, että Sportissa ollaan ainakin kahdella osa-alueella Suomen ehdottomia kärkinimiä, nimittäin mediatiimitoiminta sekä jo entuudestaan tunnettu ja tunnustettu fanitoiminta.

Linkki ensimmäisiin uutisiin: Sport Uutiset.

Tämä osa-alue on sellanen, josta voi jo Vaasalaiset paukutella henkseleitään.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Urheilulehti oli tuoreessa numerossaan pyhittänyt yhden aukeaman Mestikselle ja tarkemmin ottaen Sportille. Muista joukkueista ei ollut sanaakaan. Siellä oli veikkailtu mm. pistepörssin voittajaa (Dickenson) ja SM-liigaan nousijaa (Sport). Koko juttu oli Petteri Sihvosen käsialaa.

Tiivistettynä juttu meni niin, että Ässät-sarja oli hienoa mainosta jääkiekolle. Sportin menestys on Tamin ansiota ja Sport tulee taantumaan Jukurien lailla heti kun Tami täältä lähtee. Lisäksi jutussa selvennettiin lukijalle Tamin "60 minuutin paine" -pelitapaa.

Mielenkiintoisin kohta jutusta kuitenkin oli kappale Petterin velipojasta, eli Toni Sihvosesta. Jutun mukaan Soosi laittoi ensi töikseen Sportin kopissa asiat uuteen uskoon. Ennen Sportin kopissa kuulemma on ollut kuppikuntia, esim. vaasalaiset ja muut tai junnut vs. seniorit. Soosi oli veljensä mukaan todennut, että tällä tavalla ei saavuteta mitään, vaan on joko yksi joukkue tai ei mitään.

Lähdekritiikki tässä tapauksessa on hyvä pitää kirkkaana mielessä, mutta kyllä tuossa saattaa totuuttakin mukana olla. Kyllähän Sport viime keväänä vaikutti aika yhtenäiseltä ja henkisesti vahvalta porukalta. Sen voi sitten halutessaan varmasti kyseenalaistaa, että oliko se nyt sitten pelkästään Soosin ansiota kuten jutussa mielestäni väitettiin. Semmoinen tarina siis Urheilulehdessä.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Olen valmis uskomaan tähän että Soosi (tai joku muu) olisi herättänyt joukkuetta. Olen ennen kuullut sellaiset jutut mitkä viittaavat ettei me-hengen eteen oltaisi tehty kovinkaan paljon. (sunailtoja ym) Nämähän jutut kuuluisivat kapteenille mutta hyvä näin jos varakapteeni hoitaa asian.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Sportin menestys on Tamin ansiota ja Sport tulee taantumaan Jukurien lailla heti kun Tami täältä lähtee.

Tuo "Sport tulee taantumaan Jukurien lailla heti kun Tami lähtee" on suurinta paskaa, mitä olen Sihvoselta koskaan lukenut.

Hänen pitäisi laittaa asiat perspektiiviin. Dufva loi Jukureihin käytännössä uuden jääkiekkokulttuurin. Mikkelissä ei ole vuosikymmeniin (korjatkaa jos olen väärässä) juuri mainittavaa kiekkotoimintaa ennen Dufvan tuloa. Dufva varmasti laittoi uusiksi kaiken. Toi pelaajat, oli pelaajienkehittäjänä - ja on edelleen - ihan valtakunnan kärkeä. Dufva veti varmasti vanavedessään esim. Pekka Lipiäisen kohtuulliseksi valmentajaksi.

Tamminen johdolla Sportille tuli nyt menestystä, mutta millä hinnalla? Jukurit eivät meinanneet mennä konkurssiin Dufvan johdolla. Lisäksi kyseenalaistan Tammisen kyvyn tuoda organisaatioon mitään muuta kuin "sirkuksen", pelitapansa ja media-arvon, joka on vaasalaisten silmissä jo sulanut. Sport oli kuitenkin pelannut jopa SM-liigassa ennen Tammisen aikaa ja ollut divarin kärkiseuroja jo pidempään.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hänen pitäisi laittaa asiat perspektiiviin. Dufva loi Jukureihin käytännössä uuden jääkiekkokulttuurin. Mikkelissä ei ole vuosikymmeniin (korjatkaa jos olen väärässä) juuri mainittavaa kiekkotoimintaa ennen Dufvan tuloa. Dufva varmasti laittoi uusiksi kaiken. Toi pelaajat, oli pelaajienkehittäjänä - ja on edelleen - ihan valtakunnan kärkeä. Dufva veti varmasti vanavedessään esim. Pekka Lipiäisen kohtuulliseksi valmentajaksi.

Tuo on aivan totta. Jukurit pelasi toki "satavuotta sitten" tekojäärata aikaan 1. divaria ja ihan kohtuu menestyksellä. Sitten oli pitkä tovi, kun Jukureita ei oikeastaan voinut sanovan "olleen olemassa". Katsojia peleissä kävi n. 50, jos sitäkään. Sitten Dufva ja Matti Turunen tulivat Mikkeliin ja loppu onkin jo useimmille tuttua.

Se, miten tämä sivuuttaa Sporttia, on tuo mendietan oikea toteamus: Jukurit eivät meinanneet mennä konkurssiin Dufvan johdolla. RD hankki Jukureihin nuoria, tulevaisuuden nimiä (halpoja). Ei oikeastaan koskaan "valmiita maailmanluokan pelureita" (kalliita), niinkuin Tammisen Sportti tuppaa tekemään. Olisiko Tamista edes kouluttamaan nuoresta lupauksesta huippupelaajaa? Vähän epäilen, että ei. Tuota puoltaa Sport-lupausten halu pelata muualla (esim. viimeisimpinä Hakomäki, Hietaharju).

Jukureissa tuntuisi tuo Dufvan tyyli pelaajien suhteen ainakin osittain nyt jatkuvan Lipiäisen alaisuudessa. Ja kieltämättä nyt on jo näyttänyt hyvältä, mutta sarjassahan se lopullinen totuus vasta paljastuu. Harmi vaan, että pari vuotta meni hukkaan näitten Makkos-Rexa sekoilujen takia.
 

papera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Hei vaan kaikille.

Mielenkiintoinen juttu Urheilulehdessä, jota on nähdäkseni tulkittu hieman väärin täällä. Toki jokaiselle sallittakoot oman näkemyksensä muodostaminen. Ensimmäiseksi täytyy todeta, että luettuani Sihvosen Sport-jutun, olin siltä istumalta valmis nostamaan sen vuoden urheilujutuksi. Erinomaista tekstiä, jonka timantinkovana johtotähtenä lause: "Juhani Tamminen on asettanut itsensä julkisuuden sellaiseen armottomaan kitaa ja valokeilaan, että suorapolvisimmalla kadunmiehelläkin saattaa olla mielipide Aurinkokuninkaasta".

"Niin kauan kuin Tamminen on Sportin päävalmentaja, organisaatiolla on sauma tavoitella paikkaa Sm-liigasta".

Asiat pitää laittaa perspektiiviin. Dufvan Jukurit nousi tyhjästä Mehukatti-Mestiksen valovoimaksi, mutta puhutaan kahdesta eri asiasta, kun on kyse pillimehujen voittamisesta ja liiganoususta. En vähättele Dufvaa tai Jukureita. Jukurit putoavat Mestiksen ylivoimaisuudesta, minne nyt lopullisesti putoavatkaan. Sport putoaa ylivoimaisesta liigakandidaatista Mestiksen kärkiseuraksi, joka ei ikinä voita mitään. Sihvonen kirjoittaa, että mestaruus tuli kun joukkueessa oli riittävän vähän vaasalaisia. Kovasti sanottu, mutta naulan kannassa se on. Puhutaan voittamisen kulttuurista.

Lisäksi kyseenalaistan Tammisen kyvyn tuoda organisaatioon mitään muuta kuin "sirkuksen", pelitapansa ja media-arvon, joka on vaasalaisten silmissä jo sulanut.

Käsittääkseni nämä ovat kuitenkin juuri niitä asioita, jotka erottavat Sportin melkein-pillimehuvoittajasta todelliseksi liigakandidaatiksi. Sirkusta tarvitaan. 60 minuutin paine oli pompun päässä liigapaikasta jo nyt. Odotan enemmän kuin vesi kielellä mitä se on ensi kaudella, kun joukkueessa on oikeasti ratkaisuvoimaa.

Olisiko Tamista edes kouluttamaan nuoresta lupauksesta huippupelaajaa? Vähän epäilen, että ei. Tuota puoltaa Sport-lupausten halu pelata muualla (esim. viimeisimpinä Hakomäki, Hietaharju).

Toinen kysymys on vaikkapa se, että otatko mielummin joukkueeseen oman Hakomäen vai ruotsalaisen Bergmanin? Puhutaan täysin eriluokan pelaajista. Hakomäki ei tule koskaan pelaamaan SM-liigaa, Bergman hyvin suurella todennäköisyydellä pelaa sillä tasolla. Pitäisikö Henry Hietaharjun olla Pahkalan tilalla joukkueessa, jotta siinä olisi enemmän vaasalaista vivahdetta, vaikka Hietaharju ei tule koskaan pelaamaan SM-liigassa, kun taas Pahkalalle olisi siellä heti käyttöä? Kun Sport-lupaus on tarpeeksi hyvä, hän saa pelata Tammisen joukkueessa. Viime kaudella esimerkiksi Samuli Kivimäki ja Kim Nabb.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Sportin ja Jukureiden vertailun voi tehdä asiapohjalta, jolloin huomataan, että seurojen jääkiekkotaipaleet ovat hyvin erilaiset. Samoin päävalmentajien tehtävät ja teot poikkeavat toisistaan.

Dufva erotettiin muistaakseni Oulun Kärppien I disioonajoukkueen valmennuksesta 1990-luvun lopulla ja hän siirtyi Suomi-sarjassa pelaavan Mikkelin Jukureiden valmentajaksi. KooKoo pelasi samaan aikaan Suomi-sarjassa. Mestikseen (en ole silloisesta nimestä varma) nousukarsinnoissa keväällä 1999 KooKoo voitti Dufvan Jukurit ja eteni Mestikseen. Dufva teki johtopäätöksen, että Mikkeliin piti hankkia valmiita pelimiehiä nousun varmistamiseksi. Jukurit nousi Mestikseen ja Dufvan valmiiden pelaajien hankinta Mikkeliin jatkui. Dufvan joukkueet olivat viisaasti kootut ja muualta hankittujen pelaajien tuli pystyä pelaamaan Dufva-kiekkoa. Jos pelaaja ei sopeutunut kurinalaiseen pelitapaan, niin peliaika oli kortilla. Jukureiden menestyksen alkuvuosina joukkue profiloitui Mestiksen pienimmäksi kooltaan. Pienet pelaajat eivät olleet mahtuneet SM-liigajoukkueisiin, mutta olivat liikkuvuudeltaan ja taitotasoltaan juuri sopivia Dufvan tarkoituksiin. Dufvan ja Jukureiden yhteistaipaleen suurin pettymys tuli, kun keväällä 2005 Tamin Sport pudotti Jukurit pudotuspelien välierissä ja Jukurien nousu SM-liigaan kariutui.

Olisi mielenkiintoista tietää se pelaajamäärä, mikä Jukureihin hankittiin Dufvan aikana. Dufvan lähdön jälkeen on Jukurit ollut vaikeuksissa ja joukkueen kasaamiseen ei ole ollut käytettävissä rahaa niin paljon kuin Dufvan aikana. Saa nähdä, miten Jukureiden taival Mestiksessä jatkuu.

Sportin historia on aivan toinen kuin Jukureilla, vaikka viimeinen kausi Mestis-tasolla alkoi vain kolme vuotta ennen Jukureita. Sport ajoi Jukureista ohi vasta viime kaudella, 2005 kevät tästä poikkeuksena, mutta nyt näyttää siltä, että tilanne pysyy Sportin etuna vuosikausia eteenpäin. Jukureiden Mestis-menestykselle Dufvan rooli oli suurempi kuin Sportille Tamin vaikutus. Sen sijaan SM-liigaan nousua varten Sport on tarvinnut epäilemättä Aurinkokuninkaan palveluksia. Sitä varten Tami on Vaasaan hankittu, että Sport nostetaan SM-liigaan.

Edit: Tervetuloa papera taas porukkaan mukaan! Samanikaisesti suollettiin tänne jälleen kerran samansisältöistä juttua.
 
Viimeksi muokattu:

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Toinen kysymys on vaikkapa se, että otatko mielummin joukkueeseen oman Hakomäen vai ruotsalaisen Bergmanin? Puhutaan täysin eriluokan pelaajista.

Ensi kausi varmasti näyttää kuinka iso se ero on, kun kuitenkin samassa sarjassa pelaavat. Muistetaan kuitenkin myös se, että Bergman saa ihan eri luokan liksaa kuin Hakomäki. Siinä mielessä ei oikein hyvä pari vertailuun. Kun palkassa on noin iso ero, niin pitääkin saada parempi pelaaja.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Toinen kysymys on vaikkapa se, että otatko mielummin joukkueeseen oman Hakomäen vai ruotsalaisen Bergmanin? Puhutaan täysin eriluokan pelaajista. Hakomäki ei tule koskaan pelaamaan SM-liigaa, Bergman hyvin suurella todennäköisyydellä pelaa sillä tasolla. Pitäisikö Henry Hietaharjun olla Pahkalan tilalla joukkueessa, jotta siinä olisi enemmän vaasalaista vivahdetta, vaikka Hietaharju ei tule koskaan pelaamaan SM-liigassa, kun taas Pahkalalle olisi siellä heti käyttöä? Kun Sport-lupaus on tarpeeksi hyvä, hän saa pelata Tammisen joukkueessa. Viime kaudella esimerkiksi Samuli Kivimäki ja Kim Nabb.

En voisi olla enempää samaa mieltä. Keskustelupalstoilla urputetaan, että vaasalaiset eivät saa peliaikaa, kun todellisuudessa Hietaharjut ja kumppanit eivät sitä edes ansaitse, jos katsotaan peliesityksiä. Kyllä pelaaja raivaa tiensä vaikka väkisin edustukseen juuri kuten Kivimäki teki, jos on tarpeeksi lahjoja ja taitoa. Otan esimerkkinä pelaajan nimeltä Talas. Loukkaantumisia, loukkaantumisia, loukkaantumisia, voiko syyttää pelaajaa? Ei. Sanonpa silti, että silloinkin, kun oli kunnossa ei ollut mikään sateentekijä. Hakomäki? Kenties Mestiksen 3. kentän kamaa, ei koskaan asiaa liigaan. Hietaharju? Ei asiaa liigaan, Kiviniemi? Ei viitsitä edes puhua samassa lauseessa...

Meni hieman offtopic, mutta mainitaan nyt vielä tämä Urho-TV, joka mun mielestä on täysi läppä. Olisi saanut pysyä Canalilla, kuten myös Mestis U-kanavalla. Eipä ole varmaan tiedossa tv-näkyvyyttä ensi kaudella.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
En voisi olla enempää samaa mieltä. Keskustelupalstoilla urputetaan, että vaasalaiset eivät saa peliaikaa, kun todellisuudessa Hietaharjut ja kumppanit eivät sitä edes ansaitse, jos katsotaan peliesityksiä. Kyllä pelaaja raivaa tiensä vaikka väkisin edustukseen juuri kuten Kivimäki teki, jos on tarpeeksi lahjoja ja taitoa. Otan esimerkkinä pelaajan nimeltä Talas. Loukkaantumisia, loukkaantumisia, loukkaantumisia, voiko syyttää pelaajaa? Ei. Sanonpa silti, että silloinkin, kun oli kunnossa ei ollut mikään sateentekijä. Hakomäki? Kenties Mestiksen 3. kentän kamaa, ei koskaan asiaa liigaan. Hietaharju? Ei asiaa liigaan, Kiviniemi? Ei viitsitä edes puhua samassa lauseessa...

Samaa mantraahan tässä jauhetaan, mutta annan tulla silti.

Ensiksi: liigaan? Mihin vitun liigaan? Me ollaan tuomittu pelaamaan tätä sarjaa varmasti seuraavat 5-7 kautta ellei joku lyö pöytään järkyttävää määrää pätäkkää. Joten keskittyisin enemmän siihen kuka pystyy pelaamaan tätä sarjaa menestyksekkäästi, niin että taistellaan sen voitosta.

Pelaaja ei kehity, jos se ei saa peliaikaa. Jämsät, Myllyahot ja kumppanit tulivat sisään joukkueeseen pienellä roolilla ja kehittyivät. Hakomäki, Hietaharju ym. olisivat tulevaisuuden vastuunkantajia, jos heidän annettaisiin kehittyä.

Hietaharju on jo nyt sen luokan pelaaja, että hän korvaisi Miro Laitisen liki yks-yhteen. Ongelma on vain se, että Miro on pelannut pari peliä Tapparassa, joskus kymmenen vuotta sitten ja ansaitsee liki 30k kaudessa. Hietaharju tienaisi sen max 10k. Tämä tarkoittaa Sport-matikkapäällä, että Laitinen on parempi.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Sportin sivuille on tänä yönä ilmestynyt tiedote että maikkarisopimus ei estä oman web-streamin lähettämistä. Täällä koko juttu.

Todella hieno homma.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Radio & Nettisream

Nuorempi Roimela suoriutui ihan kelvollisesti uuden uraputkensa alusta radioselostajana. Tämä oli myönteinen yllätys, koska ensi alkuun pidin Pasi Roimelan valintaa huonompana ratkaisuna vain sitä ettei otteluja selostettaisi jatkossa laisinkaan. Syynä tähän oli Pasin flegmaattinen ja monotooninen kuuluttajatyöskentely. Mutta kyllä Pasi tuntee joukkueen ja lajin niin hyvin, että on ehkä kuitenkin yksi parhaista vaihtoehdoista, mitä saatavilla on ollut, jos nyt ketään muuta edes on tehtävään harkittu. Isästään poiketen Pasi uskalsi jopa hieman hiiltyä ja arvostella pelaajia, kun nämä eivät laukoneet ylivoimalla. Siitä lähtee suuret pisteet.

Sapiskaa lähtee sen sijaan streamin nousseista taksoista! Tekstiviestillä tilattuna hinta noussut 5 eurosta 8 euroon. Tuollainen 70% korotus on aika härski. Juuri olin suunnitellut tilaavani streamin tällä kaudella useampaan peliin, mutta enpäs sitten tilaakaan. Tuohon pari euroa lisää niin pääsee seisomaan paikanpäälle. Mielummin niin sitten. Se viisi euroa olisi ollut juuri sellainen summa, jonka olisi streamista voinut maksaakin. Koneella tulee istuttua muutenkin sen verran paljon, että en minä siitä streamista kyllä kahdeksaa euroa maksa, kun melkein samalla rahalla pääsee hallille vaihtelun vuoksi jaloittelemaankin.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Sapiskaa lähtee sen sijaan streamin nousseista taksoista! Tekstiviestillä tilattuna hinta noussut 5 eurosta 8 euroon. Tuollainen 70% korotus on aika härski.

Jos hinta on niin alhainen, että potentiaalinen paikallemenijä jää kotiin katsomaan streamia, on hinnoittelussa epäonnistuttu. Onko tämä se kipuraja? Vaikea sanoa. Jos on niin hinnalle peukku.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Jos hinta on niin alhainen, että potentiaalinen paikallemenijä jää kotiin katsomaan streamia, on hinnoittelussa epäonnistuttu. Onko tämä se kipuraja? Vaikea sanoa. Jos on niin hinnalle peukku.

Tämä on varmasti yksi syy, en sitten tiedä onko myös streamin laatua parannettu viime kaudesta. Viime kaudella kuva oli sellainen viideosa ruutua, mutta kylläkin juuri viiden euron arvoinen. Kahdeksan euroa samasta palvelusta, tai yleensäkään mestis-pelin katsomisesta kotona, on jo mielestäni vähän liikaa. Silloin menen kyllä joko hallille tai jään kotiin ja tyydyn tulospalveluun. Eli jos ei meinaa ehtiä tai muuten jaksa hallille lähteä, niin 5 euron streami olisi ollut entistä parempi vaihtoehto. Kahdeksan euron vastaava ei sitä ole. Minun mielestäni Sport siis häviää tässä noin suurella hinnankorotuksella.
 
Viimeksi muokattu:

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Öö siis jos tuote nimeltä Vaasan Sport web tv lanseerataan peläten, että nyt joku jää kotiin striimistä peliä katsomaan, niin silloin on kyllä parempi unohtaa koko palvelun kehitys ja kuopata koko idea.

Ihan samalla tavalla Sportilla, kuin millä tahansa firmalla, on tavoiteltavaa olla useampia tuotteita rinnakkain joista maksava asiakas voi valita sen omansa. Jos joku päättää katsoa pelin netistä, niin so what otetaan rahat himaan ajelehtimasta ja tarjotaan maksavalle asiakkaalle oikein hinnoiteltu ja laadukas tuote, jota hän tulee käyttämään jatkossakin.

Miksi ihmeessä se nähdään jonkinlaisena peikkona jos joku päättää katsoa pelin kotona. Se vain tarkoittaa sitä, että tällaiselle tuotteelle on kysyntää ja sitä kannattaa kehittää eteenpäin. Mennään sinne missä on markkinaa. Sportissa ollaan nyt tässä kohtaa edelläkävijöitä Suomessa. Hieno homma, kunhan muistetaan että väärällä hinnoittelulla makkaratkin jää myymättä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös