stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Liverpool FC
Neiti Määtällä meni näköjään kilo hiekkaa pilluun kun Sport meni Tepsukoiden ohi sarjataulukossa. Vittu mikä ulostulo. Tuollaisella kirjoituksella saisi viikon pelikiellon flametuksesta keskustelupalstan puolella.
 
"Sport tekee maalin ajassa... kun toista erää on pelaamatta viisitoista nollakymmentäkuusi"
"Sport voitti tärkeän aloituksen maalialueella"

The Joonas

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt on tuolla jatkoajan uusimmissa artikkeleissa melkoinen pläjäys. Aika huumorilla kannattaa ehkä lukea, vaikka Sportin tilanteesta ehkä jonkunlainen totuuden siemenen kuoren palanen taustalla olisikin.
Niin..."Sport ei kehity, Sport ei kasva. Myöhemmin Liigaan saapunut KooKoo on jo selkeästi ponnistanut askelman vaasalaisia korkeammalle. "

Perkele kun nä "asiantuntijat" ei ymmärrä se fakta että niin kauan ku tuo vanha lato on käytössä kasvumahdollisuuksia ei oikein edes ole olemassa, vaikka peli olisi kuinka hyvässä kunnossa, halli on pullonkaula.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
On kyllä aika pöljän oloinen mielipidekirjoitus. Toki niiden on tarkoitus herättää ajatuksia ja keskustelua ja usein ihan hyväkin ettei suotta kumarrella ja nöyristellä jos on epäkohta esiin nostettavaksi, mutta tällä kertaa tuntui kolumnin ainoa tarkoitus olla sport-antipatioiden esiin tuominen.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Liverpool FC
Meinasin linkata ton artikkelin tänne että kelle jumalauta on annettu kynää ja paperia mutta täälä olikin jo hyvä keskustelu aiheesta :)
Lyhäisyydessä tuon neidin kirjoitus:
Liigalla menee hyvin Hiltsun alaisuudessa, teki viime vuonna 900keur tuloksen. Mutta hänet pitää potkia pois pallilta koska Sportilla ei mene hyvin.

Ihan aikuisten oikeasti vituttaa ihan kympillä kun mitä tahansa päästään "toimittajana" kirjoittamaan nykyään, ilman mitään kompetenssia. Nämä pitäisi pystyä vain jättää omaan arvonsa, mutta jostain syystä kiehuu yli silti ihan vitusti kun joku perusnegatiivinen viherfeministivegaani aukaisee suunsa asioista joista ei tiedä yhtään mitään.
 
"Sport tekee maalin ajassa... kun toista erää on pelaamatta viisitoista nollakymmentäkuusi"
"Sport voitti tärkeän aloituksen maalialueella"

The Joonas

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä Sportin johtamista saa kyseenalaistaa. Ja pitääkin, se on tie myös seuran kehittämiseksi. Mutta tämä kirjoitus oli tökerö ja halpamainen, jossa ei ole perehdytty Vaasan olosuhteisiin. Hiltunen on tehnyt ja tekee hyvää duunia Sportin eteen. Totta on, että seuran muiden työntekijöiden täytyisi saada vauraasta alueesta enemmän taloudellista nojaa kaivattua seuran taakse.
 
The Eagle Has Landed.

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Heh, pelkän otsikon perusteella olin muuten oikeasti 100% varma, että TPS olisi ollut mainittu seura.

Hirveästi en painoarvoa ko. kirjoitukselle Spåra-leirissä antaisi. Määtän kirjoitteluissa on usein taustalla selkeän provokaation hakeminen ja sitä kautta keskustelun herättäminen. Tosin ongelmana hieman on, että ei ole kovin hyvä tuossa ja usein tuotokset ovat vain aidosti huonoja ja noh, noloja.

Tosin vielä typerämpää ovat nämä hiekkapilluttelut, vittu aikuiset ihmiset.
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

castorpollux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spårt, VPS, Wasa Royals, Suomen maajoukkueet
Tosin vielä typerämpää ovat nämä hiekkapilluttelut, vittu aikuiset ihmiset.
Totta.

Nykyään ei voi automaattisesti olettaa sukuelimien tyyppiä pelkän valokuvan tai etunimen perusteella. Siksi olisikin kenties parempi esittää tämän kaltaiset lausahdukset muodossa, josta voi ymmärtää että se hiekka on voinut mennä erilaisille intiimialueille. Näin kukaan ei koe oloaan syrjityksi ja erilaiset moraalipoliisitkin saavat nukuttua yönsä rauhallisemmin.
 
Hyvistä häviäjistä ei tule koskaan voittajia.

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos epäilee kyseisen kirjoituksen olevan provo, niin kannattaako silloin provosoitua? Ulkopuolisena jutun pystyi lukemaan hieman pienemmällä tunteella ja ihan kaikkea minäkään en ostanut. Kuittaamalla KooKoo paremmin johdetuksi seuraksi olisi mukava saada hieman evidenssiä. Ja onko Sport ylipäätään huonosti johdettu seura? Eikö ole ilmiselvää, että pienemmillä talousalueilla uskottavan liigakiekon pyörittäminen on ylipäätään jo osoitus jonkinmoisesta osaamisesta ja tekemisen meiningistä. Mestiksestä nostetuista seuroista yksikään ei ole ollut täydellinen pisteautomaatti yhtenäkään vuonna. Sport oli viime kaudella pirteä ilmestys, jonka onnistuminen jatkopeleihin jäi pienestä kiinni. Tällä kaudellakin suunta on Sportissa onnistuttu hienosti kääntämään.

Kun puhutaan huonosti johdetuista seuroista tulee mieleen TPS ja takavuosien Ilves. Kärpätkin on ollut takavuosina huonosti johdettu seura. Resurseihin nähden HIFK on myös huonosti johdettu seura, koska urheilullinen menestys ei kuvasta taloudellista tulosta. Ja entä Lukko? Ei kai Raumallakaan kaikkea potentiaalia ole onnistuttu konkretisoimaan?

Ei kolumnistin kirjoituksista kannata kuitenkaan sen kummemmin hermostua, koska kyse on yhdestä mielipiteestä ja näkökulmasta. Itse pidän kyseisen toimittajan jutuista siinä mielessä, että hän lähestyy tätä rakasta lajia usein vähän nurkan takaa. Kyllä tänne näkemyksiä ja mielipiteitä mahtuu. Ei kaikkea tarvii kuitenkaan purematta niellä.
 
Muut hehkuttivat Kurkista..

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Nojoo, ei tuollaisista kirjoituksista kannata välittää. Kirjoittaja ei oikeasti tiedä yhtään mitään aiheesta ja henkilöstä, josta hän kirjoittaa. Tässä hyvä esimerkki tyhjäntoimittamisesta eli jutusta, joka piti vain tehdä, sen enempää asioista selvää ottamatta.
 

Tuima

Jäsen
Nojoo, ei tuollaisista kirjoituksista kannata välittää. Kirjoittaja ei oikeasti tiedä yhtään mitään aiheesta ja henkilöstä, josta hän kirjoittaa. Tässä hyvä esimerkki tyhjäntoimittamisesta eli jutusta, joka piti vain tehdä, sen enempää asioista selvää ottamatta.
Huolestuttavaahan tässä on se, että tällainen mutu-tuntumalla tehty ”journalismi” pääsee alustoille, missä sen tavoitettavuus on suhteellisen suurta. Sama ilmiö on nähtävissä mm. molemmissa valtakunnan iltapäivälehdissä, missä erittäin hataralla/olemattomalla pohjalla yritetään tehdä journalismia.

Taustatyötä tässä ei olla kyllä tehty yhtään.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
En kovin usein sorki muiden seurojen keskusteluketjuja, mutta nyt oli pakko, kun syystä tai toisesta tuli luettua tuo kyseinen kolumni.

No, ainakin kirjoittaja on tuon jutun tiimoilta siellä missä pitääkin, eli paitsiossa. Metrikaupalla. Mutta ei Spåran veljien kannata hihojaan polttaa, tuollainen räävitön paskaraapustus ei ole muuta kuin eräänlaista klikkihuoraamista. Hyvinkin Antti ”Iltapulu” Pärnäsen näköistä. Tuollainen raflaava juttu saa ihmiset lukemaan, kirjoittamaan siitä Jatkoajan foorumille ja jakamaan linkkiä sinne tänne. Ja ihmisethän klikkailee juttua, klikkailee sen jälkeen linkkejä jotka jutun perässä on ja sitä rataa. Ja Pärnänen kiittää.

Joskus aikanaan Jatkoajan artikkelit oli laadukasta luettavaa, mutta perseelleen meni sen jälkeen kun klikkien määrä alkoi olla jutun sisältöä tärkeämpää. Enkä noita juttuja yleensä luekaan, jostain syystä vaan nyt tuli luettua. Kävi hiukan kuin toveri cottonmouthille, joka sen enempää ajattelematta luuli jutun koskevan paikallista Palloseuraa.

Mutta siis. Älkää tehkö Pärnäselle palvelusta klikkaamalla noita juttuja. Tai jos klikkaatte, niin älkää ainakaan niitä juttujen perässä olevia linkkejä klikatko. Ja last but not least, ei ainakaan kannata linkitellä juttuja minnekään. Sillä mitä enemmän noita paskajuttuja klikataan ja jaetaan, niin sitä enemmän niitä on jatkossakin.

Ja Määttä hei. Onnistuit kyllä tavoitteessasi, eli klikkejä tuli perkeleesti. Siitä huolimatta kysyn, että eikö yhtään hävetä?
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport ja Jalasjärven Jalas
Oi voi, kyllä on Tuulilla pahasti puurot ja vellit nyt sekoittuneet.
Kuka hänet nyt noin kovasti on loukannut.

Hiltsulla ei oo Wikpediaakaan,
mutta onpa oma ketju Sportin foorumilla, jota ei taida monella liigaseuran hallituksen ihmisellä olla.

Kyllä Heikki mielestäni hyvää työtä tekee jääkiekon eteen.
Saahan tonne jakkaralle mennä kokeilemaan ja ottamaan pääosin paskasadetta vastaan, en kyllä karehdi.

Mistähän Tuuli voi päätellä, että Sport on huonoiten johdettu seura.
Menestys... vai mikä?
Varmaan parannettavaa löytyy, niinkuin monessa muussakin seurassa.

Heikille Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta!
Tuulille parempaa Uutta Vuotta!
 

OsboFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Kirjoituksen sanoman voisi kääntää myös niin päin, että Sport on onnekas, kun sitä johtaa liike-elämässä meritoitunut ja Liigan menestykseen johdattanut liikemies. Kun Sport on hankkinut ”ulkopuolisella rahoituksella” sellaisia pelaajia kuten Colby Robak, on Hiltusen täytynyt olla mies jota tällaisista voimme kiittää. Se, että valmentajanvaihdos tehdään tarpeettoman myöhään tai jatkosopimukset liian aikaisin kertoo epäonnistuneista valinnoista, mutta ei kuvasta johtamista kokonaisuutena. Näihinkin päätöksiin on johdolla ollut selvät perusteet.

Mitä me täällä ulkopuolella todella tiedämme asioiden taustoista? Emme paljoakaan, emme edes sitä, kuuluuko suurin kiitos Sportin Liigaan noususta Hiltuselle. Tiedämme kuitenkin faneina tavan toimittajia paremmin sen, että RD:n ja Papin palkkaaminen, Kaliksen myynti ja Kallelan, Viljasen ja DeSouzan vastuuttaminen vaikeuksista huolimatta ovat raskaita painoja siinä vaa’assa, jonka kieli lopulta kuitenkin kääntyy enemmän hyvän kuin huonon johtamisen suuntaan. Antakaamme vaikeasta kaudesta huolimatta kiitosta sille.

Näillä sanoilla otan huoneen Vaakunasta ja tulemme juhlan kunniaksi Helsingistä neljän köörillä Gold-penkeille Vaasaan katsomaan, kun jääkiekon duunarit höyhentävät stadin - ja vain stadin - kingit lauantaina. Emme nytkään luovuta!
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onpas Kouvolan mokkasiinikäärmekin vanhentunut sitten Mestisaikojen, kun mielensä pahoittaa hiekasta ja pimpsusta.
Kuitenkin samassa virkkeessä, jossa moitit em. sanoja, käytät vittu-sanaa. Ai jai jai.
Lisäksi allekirjoituksessa kehoitat lukijoitasi tyydyttämään itseään Jatkoaikaa lukemalla. Hui kamala! Aivan yökpervo -touhua!
Kyllä minä mieleni pahoitin, koska olen sentään normi-hetero.
Olkoon saivarteluni ja sarkasmi tässä tästä. Omiani vain puolustin.
 
"Totuus on se että rönnin ritareiden ansiosta annettiin pisteet hpK:lle tänäänkin, jatkuuko tämä peresily vouodesta toiseen siinpä otsikko osaaville."
Tiukkaa asiantuntemusta ja sujuvaa suomen kieltä Sportin palstalta joulukuussa 2019.

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights
Tuossa eksyin yksi päivä selailemaan Telian youtube kanavaa ja tein aika erikoisen huomion.

Siellä oli ties mitä materiaalia muista joukkueista, mutta Sportista ei ollut oikeastaan yhtään mitään.

Löytyy jotain erikoishaastatteluja eri joukkueiden pelaajista, ei Sportin. Löytyy sellaisia videoita, joissa jonkun joukkueen joku pelaaja on mikitetty, mutta ei Sportin. Löytyy jopa joidenkin jengien vitsibattleja, ei Sportin. Löytyy koostetta ja haastattelua Liigan veljespareista, yllättäen haastateltavana ei ole Sportin Riskan veljekset. Oikeastaan materiaalia on ihan laidasta laitaan, mutta yhtään mitään ei löydy Vaasan Sportista. Eihän kukaan voi tuntea Sportin pelaajia, kun ei niistä tehdä mitään henkilökuvia tai vastaavia.

Sitten Sport ei itsekään tuota mitään materiaalia ja ihmetellään missä yleisö on. Ei kait kukaan nyt halua tulla katsomaan mitään hmv joukkuetta, jonka pelaajia ei tunne edes omat fanit.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Tuossa eksyin yksi päivä selailemaan Telian youtube kanavaa ja tein aika erikoisen huomion.

Siellä oli ties mitä materiaalia muista joukkueista, mutta Sportista ei ollut oikeastaan yhtään mitään.

Löytyy jotain erikoishaastatteluja eri joukkueiden pelaajista, ei Sportin. Löytyy sellaisia videoita, joissa jonkun joukkueen joku pelaaja on mikitetty, mutta ei Sportin. Löytyy jopa joidenkin jengien vitsibattleja, ei Sportin. Löytyy koostetta ja haastattelua Liigan veljespareista, yllättäen haastateltavana ei ole Sportin Riskan veljekset. Oikeastaan materiaalia on ihan laidasta laitaan, mutta yhtään mitään ei löydy Vaasan Sportista. Eihän kukaan voi tuntea Sportin pelaajia, kun ei niistä tehdä mitään henkilökuvia tai vastaavia.

Sitten Sport ei itsekään tuota mitään materiaalia ja ihmetellään missä yleisö on. Ei kait kukaan nyt halua tulla katsomaan mitään hmv joukkuetta, jonka pelaajia ei tunne edes omat fanit.
Ei ole tv peliäkään tainnut Sportilta tällä kaudella tulla, eikä ole "pääpelinäkään" studiossa ollut?? Korjatkaa jos olen väärässä.
 
"Huuliltaluku on hieman vaikeaa, kun takaraivoa katselee" Toni Lönnroos 28.10.2015 Sport-Kalpa

Mäxä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Noniin arvon palstalaiset, sana on vapaa ;)
Taidan laittaa popparit mikroon...KYSY – ME VASTAAMME!

Kausi 2019-2020 on tähän saakka ollut raskas koko Sportin yhteisölle. Me kaikki toivoimme, että juhlakaudesta tulisi varsinainen juhlakausi – näin ei käynyt. Urheilussa on harvoin tasaisia päiviä – tunne ja mieli on usein joko todella ylpeä tai todella pettynyt. Tässä tilanteessa tuntuu ehkä selittelyltä puhua uudesta areenasta, mutta fakta on, että uusi hieno areena on tulossa ja se luo vahvan pohjan tuleville kausille.

Jos haluatte kysyä meiltä jotain tämän hetken tilanteesta, joukkueesta, tulevasta kaudesta, uudesta areenasta tai jostain muusta, nyt on sen paikka. Kirjoita kysymyksesi kommenttikenttään sunnuntaihin 9.2. klo. 16.00 mennessä – kysymys saa olla kriittinen mutta asiallinen, ja kehittämisehdotuksia ja -ideoita otetaan myös vastaan. Vastaamme kysymyksiin ensi viikon alkupuolella – seuraa Sportin kanavia. (Vastaukset mahdollisesti aihealueittain kysymysten määrästä riippuen).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy