Spekulaatio Jokerien ja Hartwall Areenan myynnistä – tiedotustilaisuus 28.6.2013

  • 366 246
  • 1 655

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Totesit, että miksi pitäisi aina vaan olla paska, kilpailukyvyton ja köyhä? Niin, Jokerit on käsittääkseni ollut useita vuosia Suomen suurimpia seuroja budjetiltaan. Ässät oli 30 vuotta suurimman osan ajasta paska, kilpailukyvyton ja köyhä, silti keväällä juhlittiin mestaruutta monien vaiheiden jälkeen, joten hivenen ehkä soisin kärsivällisyyttä teille, jotka saivat mestaruuksia toisensa perään -90 luvulla.

Suomen suurimpia seuroja. Mikä meriitti se sitten nykyään on? Kaikki suomen seurat ovat nykyisellään paskoja, kilpailukyvyttömiä ja köyhiä ja hinailevat täällä nurkissa yhä heikentyvillä joukkueillaan paskojen pelaajien kanssa paskaa liigaa. Ei se suomen mestaruus ole mikään huippuseuraksi tekevä asia.

On suorastaan säälittävää pyörittää Hartwall Areenan kaltaisessa ympäristössä tuhnuksi kutistunutta muka huippu-urheilua, jolla ei ole mitään edellytyksiä kilpailla tätä nykyä minkään vakavastiotettavan liigan kanssa pelaajista, ja jolla ei siten myöskään minkäänlaisia kasvunäkymiä mihinkään suuntaan. Ainoastaan yhä nopeutuvaa rappeutumista ja kulahtamista. Pirkkola tai Tikkurila olisi sopivampi ympäristö SM-liiga pelille kuin vuosi vuodelta tyhjenevä Hartwall Areena.

Itselleni ei tietysti asian suhteen ongelmaa, sillä jokainen kyllästynyt katsoja saattaisi potentiaalinen lipunostaja esim. tukemaan suomalaista fudista ja menemällä veikkausliigapeliin, mutta nehän ne vasta paskasti hoidettuja ja kilpailukyvyttömiä seuroja ovatkin, joten vähän ojasta allikkoon tyyppinen tilanne niidenkin lippurahojen uudelleenjaon suhteen tulisi, jos asiaa puhtaasti suomalaisen huippu-urheilun kehittämisen näkövinkkelistä katselee.

Kunnianhimotonta puuhastelua.
 

Räpylätassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Avalanche
No, se kupla tulee vielä puhkeamaan rajusti kun oligarkit löytää uuden harrastuksen.

KHL ei tule kaatumaan ihan heti, tämä pitää Suomessa tajuta. KHL on pystyssä niin kauan kun Putin on vallassa. Ja ihan oikeasti, luuleko joku että Putin syrjäytetään? Ainut asia mikä KHL:n voi kaataa on, että Putin päättää että sarjaa ei tarvita/Putin kuolee ja tilalle tuleva uusi johtaja ei tue KHL:ää.
 
Viimeksi muokattu:

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Hah. Jos nyt unohdetaan kaikki muu ja mietitään Hjalliksen fiiliksiä viime kaudelta. Ei tullut mestaruutta - ei sitten kirveelläkään. Syksyn kohutapahtumien jälkeen SanomaOy puukotti selkään ja muutenkin SM-liiga halusi näyttää "muskeleitansa" arpomalla Nordlundille puhtaasta taklauksesta pelikieltoa jne. muttamutta...

Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa. Jos tiedot KHL:stä ja "hjallin" myymisestä pitävät paikkaansa niin lienee hjalmarilla naurussa pitelemistä. Lähimenneisyydessä lunastettu SanomaOy:n osuus Areenasta lienee mennyt myyntiin kaksin-kolminkertaiseen hintaan ja piipittävä SM-liiga saa luvan jäädä takavasemmalle samalla kun taskuun kilahtavat miljoonat eurot, vieläpä silläkin ehdolla että miehellä säilyy osakkuus seuraansa aikana jolloin budjetti kohoaa aivan uusiin atmosfääreihin.... mahtaa miehen suu olla virneessä tällä hetkellä =)

Mikä taas tulee spekulaatioihin missä ihmetellään toimisiko tollainen KHL-seura Suomessa niin olen itse valmis lyömään vetoa koska vain siitä että hallin kapasiteetti tulee olemaan aivan liian riittämätön. Ottelut järjestäen tullevat olemaan loppuunmyydyt.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoista keskustelua. 2 elintärkeää asiaa on kuitenkin jäänyt täysin vaille huomiota.

-Jokereiden siirtyessä KHL:ään, mitä tapahtuu Jokerit-osiolle täällä Jatkoajan keskustelupalstalla? Perustetaanko KHL-liigalle oma osio kausiotsikkoineen NHL-palstan tyyliin vai peräti jokaiselle joukkueelle omat alafoorumit?

-EA Sportsin NHL-pelisarjassa saattaa nyt syksyllä tuleva NHL 14 olla viimeinen sarjan peli, jossa Jokerifanit pääsevät vielä suosikkijoukkueensa puikkoihin.

Jepjep. Kyllähän tässä kieltämättä aika suurella mielenkiinnolla odottaa huomista näin naapurileiristäkin. Siinähän sitä olisikin faneilla kestämistä, jos Jokerit lähtisi SKA:n farmiksi jatkaen silti SM-liigassa. Kokoonpano ainakin eläisi, kun lyhytpinnaiset ryssät heittelisivät kavereita ylös-alas. Toki lohtua voisi tulla menestyksen muodossa, kun farmiseuranakin budjetti hipoisi taivaita SM-liigan mittapuulla.

Vähän kyllä pelottaa koko homma ihan SM-liigan kannalta.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Ainoastaan yhä nopeutuvaa rappeutumista ja kulahtamista. Pirkkola tai Tikkurila olisi sopivampi ympäristö SM-liiga pelille kuin vuosi vuodelta tyhjenevä Hartwall Areena.

Jokereiden viime kauden yleisökeskiarvo oli seuran historian toiseksi korkein. Ei sillä, että mulla erityisemmin ois mitään mahdollista itäliigaan siirtymistä vastaan (saapahan ainakin "punakeltaiset" -huuto uusia ulottuvuuksia), mutta kannattais nyt kuitenkin tarkistaa niitä faktoja vähän ennenku menee postailemaan jotain, minkä voi osoittaa vääräksi puolen minuutin googletuksella.
 

euron kolikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ja vielä tämä, ihan sama montako miljoonaa öljykentiltä massia tulisi, niin hankalaa se olisi niitä ihan huippuhuipuja hommata joukkueeseen ja saada kilpailukykyinen joukkue. Suomessa on aivan helvetillinen verotus joka tarpeeks suurella tilipussilla pamahtaa sinne 54% prosentin luokkaan. Suomen verotukseen kuitenkaan Venäjän oligargit ja muut jääkiekkodiktaattorit eivät kuitenkaan pysty vaikuttamaan. Venäjällä kaikki olisi mahdollista, mutta Suomi ei ole venäjää..

Tuo verotusasiahan voitaisi kiertää siten, että joukkueen pelaajat asuvat ja harjoittelevat Pietarissa ja painelevat sitten allegrolla pasilaan pelaamaan kotiottelut.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
KHL ei tule kaatumaan ihan heti, tämä pitää Suomessa tajuta. KHL on pystyssä niin kauan kun Putin on vallassa. Ja ihan oikeasti, luuleko joku että Putin syrjäytetään? Ainut asia mikä KHL:n voi kaataa on, että Putin päättää että sarjaa ei tarvita/Putin kuolee ja tilalle tuleva uusi johtaja ei tue KHL:ää.
En kyllä itse usko KHL:n kaatumiseen siinä vaiheessa, kun diktaattori astuu syrjään tai kuolee. Mielipiteelläsi viestität, että KHL on voimissaan vielä pitkään, mutta heti perään toteat sen olevan yhden henkilön varassa. Jos näin olisi, niin kertoisi kyllä kaiken epävarmuudesta johtoa myöten, joka sarjassa vallitsee.

Tämä kaikki sopii vaan tähän nykykuvaan erittäin hyvin. Seurauskollisuus kuoli aikoja sitten ja tilalle tuli raha ja valta. Ei Jokereiden poistuminen Venäjälle harmittaisi ollenkaan. Se itseasiassa sopisi tähän kaikkeen erittäin hyvin. Ja luulevatko narrit oikeasti, että yhden seuran siirtyminen Suomesta oligarkeille lopettaisi kituvan sm-liigan? Ei se Jokerit nyt ihan niin kova juttu kuitenkaan ole. Lukeeko Eteläpääty jatkossa venäjäksi? Se jää nähtäväksi.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikä taas tulee spekulaatioihin missä ihmetellään toimisiko tollainen KHL-seura Suomessa niin olen itse valmis lyömään vetoa koska vain siitä että hallin kapasiteetti tulee olemaan aivan liian riittämätön. Ottelut järjestäen tullevat olemaan loppuunmyydyt.

Sinänsä tuo yleisömäärä KHL:n 'businessmallissa' on aivan samantekevää, mistä päästään taas siihen, että uusi omistajataho voi hyvinkin ilman edes päänvaivaamista taloudellisilla seikoilla vaihtaa omistamansa joukkueen nimen. Rahat seuran toimintaan tulevat kuitenkin valtaosin namusedän lompakosta. Esimerkiksi voisin pistää pääni pantiksi, että HIFK kerää vajaalla tuvalla enemmän lipputuottoja kuin Pietarin SKA täydellä vastaavalla ja tekee mahdollisesti enemmän voittoa fanituotemyynnillä kokonaisuudessaan euroilla mitattuna. Toki mahdollisesti KHL yrittää rakentaa terveet markkinat, mutta kuinka monta kymmentä vuotta tämä vie ja jääkö vain yritykseksi on sitten eri asia. Edes suht terveelliseen markkinatilanteeseen on vain hyvin vaikeata päästä varsinkin, kun kehitys on tapahtunut kärjistäen väärästä suunnasta eli homma on vahvasti rakennettu pääasiallisesti alkupäästä omia mielitekojaan harrastavien rikkaiden varaan. Siinä pitäisi sitten jossain vaiheessa näiden herrojen miettiä rahan käyttöä uusiksi jne..

Veikkaan tänään vähintään ilmoitettavan hallikaupasta, mutta Hjalliksen twiittiin viitaten, uskon jo muunkin tavaran olevan jo lähes kaupatun. Hallikaupan jälkeen on joka tapauksessa enää ajankysymys milloin Sm-liigaseura Jokerit lakkaa olemasta.
 
Viimeksi muokattu:

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Fiilikset ovat tällä hetkellä jo niin maassa tästä tiedotustilaisuudesta, että enää ei voi pettyä enempää. Eli odotan pahinta tästä tiedotustilaisuudesta. Jokereita en ikinä hylkää, mutta ei minua kiinnosta Jokerit pelaamassa KHL:ssä. Toivottavasti kuitenkaan pahin ei tapahdu. Mutta kaipa tässä pitää sitten vain ruveta enemmän seuraamaan jalkapalloa. 20 vuotta olen Jokereita seurannut, mutta saa nähdä, että miten nyt käy. Toki Jokerien tulokset ja jonkun verran otteluitakin pyrkisin seuraamaan, mutta onhan tämä koko uutinen kuin märkä rätti kasvoihin.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Mietin hetken aikaa ja tuli oikeastaan ihan positiiviset fibat tästä. Mikäli KHL-uutinen pitää paikkansa, toivon hommalle onnistumista. Kärpät eivät lähteneet aikoinaan kun (oletettavasti) paikkaa tarjottiin, Jokerit teki toisin. Mielenkiinnolla jään tilannetta seuraamaan...
 

sovhoosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ketä toi venäläisliiga aidosti kiinnostaa?

Perusfanit haluavat nähdä tutut joukkueet vastassa, ja mestaruuksien voittaminen muiden nenän alta tuo sen suolan. Yritä nyt markkinoida jotain vierasjengiä pelkästään Jortikan naamalla.

Jos tämä kuvio toteutuu, ja etenkin jo vuoden päästä, niin silloin kustaan monen fanin kintuille enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Siinä on porukalla huuli pyöreenä kun faniporukan johtaja rupeaa keräämään viisumeja fanijunassa kohti Minskiä.
Tää ei tuu toimimaan. Sori vaan.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Perusfanit haluavat nähdä tutut joukkueet vastassa, ja mestaruuksien voittaminen muiden nenän alta tuo sen suolan. Yritä nyt markkinoida jotain vierasjengiä pelkästään Jortikan naamalla.

Mihin tämä olettamus muuten perustuu? Onko tästä näyttää mitään faktatietoa, kuten esim. tilastoja? Mitä itse kattelin, niin Bratislavassa ja Prahassa on peleissä käynyt todella hyvin katsojia, Riikaa nyt ei varmasti edes tarvitse erikseen mainitakkaan. Suomessa ei ole mitään tällaista koskaan tehty, joten miten niin moni voi ihan faktana kertoa, ettei tämä kiinnosta ketään? Minä ainakin olen Jokerifani ja seuraan omaa joukkuettani pelasi se ihan missä tahansa. Vaikka onhan tuo aika normaali tapa Jatkoajassa, että oma mielipide on faktaa asiassa kun asiassa. Eli kun oma joukkue ei KHL:n siirry, ei KHL kiinnosta minua, joten ei se kiinnosta muitakaan.
 

Canucks#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks
Jos tällainen ihme tapahtuisi, niin tulisi hyvä syy matkustella muutaman kerran vuodessa pelkästään katsomaan lätkää Helsinkiin. En usko tähän huhuun ennen kuin on jotain faktoja pöydässä, mutta onhan tällä nyt mukava leikitellä :)
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mihin tämä olettamus muuten perustuu? Onko tästä näyttää mitään faktatietoa, kuten esim. tilastoja?

Ainakin itse olen ihan samoilla linjoilla tuon olettamuksen kanssa. Ei pelit jotain vladivostokia vastaan kiinnosta edes sen vertaa kuin tiistai-illan pelit saipaa vastaan.

Kyllä itsekin seuraan Jokereita missä liigassa tahansa mutta ymmärrän hyvin jos osa lopettaa peleissä käynnin muoviliigaan siirtymisen takia.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Jos Jokerit siirtyy KHL:ään, on se melkoinen isku SM-Liigalle. Sarjasta katoaa mielenkiinkiintoinen ja tunteita herättävä joukkue. Myös Liigan rahavirtoihin, katsojalukuihin ja tv-katsojalukuihin tulee melkoinen pudotus. Ei hyvä kotimaisen kiekon kannalta.
 

sovhoosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mihin tämä olettamus muuten perustuu?

Itseäni ainakin kiinnostaa seuraamani joukkueen lisäksi yleisesti se, mitä liigassa tapahtuu. Mainitsit aivan oikein että KHLssä toki pelaa muitakin kuin venäläisjoukkueita, mutta Jokerit olisi ensimmäinen ns. länsimainen joukkue. Entisissä Varsovan-liiton maissa osataan sentään venäjääkin. Jokerifanit sen sijaan joutuisivat elämään jossain umpiossa, missä ei edes tajuta ympäröivästä meiningistä kaikkea.

Kultturishokki lienee liian iso siirtyä venäläisjohtoiseen liigaan. En toivo Jokereita sinne. Jos oma seurani sinne siirtyisi niin vituttaisi aivan sairaasti.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Tuolla aikaisemmin keskusteltiin joukkueiden budjeteista, tässä tilastoja:


KHL-joukkueiden pelaajabudjetit kaudella 2012-2013 euroissa:

1. Ak Bars Kazan 24,9
2. Salavat Julajev Ufa 24,5
3. SKA Pietari 24,0
4. Avangard Omsk 22,4
5. Dinamo Moskova 18,7
6. Lokomotiv Jaroslavl 18,3
7. Metallurg Magnitogorsk 18,3
8. TsSKA Moskova 17,8
9. Traktor Tsheljabinsk 16,9
10. Torpedo Nizhni Novgorod 14,7
11. Barys Astana 13,2
12. Donbass Donetsk 12,2
13. Atlant Mytishi 9,9
14. Jugra Hanty-Mansijsk 9,5
15. Lev Praha 9,3
16. Neftehimik Nizhnekamsk 9,2
17. Severstal Tsherepovets 8,6
18. Dinamo Minsk 8,0
19. Amur Habarovsk 7,2
20. Sibir Novosibirsk 7,1
21. Spartak Moskova 6,9
22. Avtomobilist Jekaterinburg 5,4
23. Vitjaz Tshehov 5,2
24. Dinamo Riika 4,4
25. Slovan Bratislava 3,9
26. Metallurg Novokuznetsk 3,0

Lähde: MTV3.fi

Tilastot hieman tarkemmin: khl.ru (KHL.ru sivustolla .pdf)

Pelaajabudjetit 3,0 - 24,9 miljoonaa euroa eli huikea haitari.
 

Wire

Jäsen
Ihme kitinää ja kyynelehtimistä. Minusta olisi hlvetin hienoa jos Suomeen saataisiin oma KHL jengi niin suomalaisen median ja tuulipukukansan nykyiset "ökyhöntsä" -kuvitelmat muuttuisivat kerralla.

Kalea luonnollisesti vtuttaa kun ei pääse bisnekseen käsiksi.
 

ajmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
On se Hjalmari kova bisnesmies. Kyllähän se on ollut nähtävissä, että KHL on alkanut todella vetää pelaajia (ja valmentajia) kotoisesta liigastamme, jonka taso laskee väistämättä. SM-liiga ei yksinkertaisesti pysty tappelemaan tasokkaista pelaajista KHL:n kanssa.

Hjalliksen liike on kyllä tässä vaiheessa todella radikaali ja epäonnistumisen riski on suuri. Itse epäilen vahvasti kuinka kannattajat lähtevät hommaan mukaan. Osaa saattaa tietysti kiinnostaa, mutta mutta... Todella rajusti menee bisneksen puolelle homma.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Mitä, jos Hjallis kääriikin rahat veli venäläisilta ja kun "Jokerit/Punainen Tähti/Kultainen auringon nousu jne" siirtyy KHL:ään niin hjalmari perustaa uuden jääkiekkojengin saamillaan rahoilla ja homma jatkuu entisellään.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Suomen suurimpia seuroja. Mikä meriitti se sitten nykyään on? Kaikki suomen seurat ovat nykyisellään paskoja, kilpailukyvyttömiä ja köyhiä ja hinailevat täällä nurkissa yhä heikentyvillä joukkueillaan paskojen pelaajien kanssa paskaa liigaa. Ei se suomen mestaruus ole mikään huippuseuraksi tekevä asia.

On suorastaan säälittävää pyörittää Hartwall Areenan kaltaisessa ympäristössä tuhnuksi kutistunutta muka huippu-urheilua, jolla ei ole mitään edellytyksiä kilpailla tätä nykyä minkään vakavastiotettavan liigan kanssa pelaajista, ja jolla ei siten myöskään minkäänlaisia kasvunäkymiä mihinkään suuntaan. Ainoastaan yhä nopeutuvaa rappeutumista ja kulahtamista. Pirkkola tai Tikkurila olisi sopivampi ympäristö SM-liiga pelille kuin vuosi vuodelta tyhjenevä Hartwall Areena.

Itselleni ei tietysti asian suhteen ongelmaa, sillä jokainen kyllästynyt katsoja saattaisi potentiaalinen lipunostaja esim. tukemaan suomalaista fudista ja menemällä veikkausliigapeliin, mutta nehän ne vasta paskasti hoidettuja ja kilpailukyvyttömiä seuroja ovatkin, joten vähän ojasta allikkoon tyyppinen tilanne niidenkin lippurahojen uudelleenjaon suhteen tulisi, jos asiaa puhtaasti suomalaisen huippu-urheilun kehittämisen näkövinkkelistä katselee.

Kunnianhimotonta puuhastelua.

Kirjoituksesi kielii, että olet vielä kovin nuori, kärsimätön ja kokematon. Korvantaustat märkänä kuljet laput silmillä, kaupunkilaisen nykynuoren yksioikoisin mielipitein. Mikään meriitti ei olekaan ainoastaan rahallisesti (velkarahalla tahi omalla) olla isoin seura sm-liigassa. Mutta ymmärrä hyvä ystävä, että Jokereilla on kaikki edellytykset olla menestyvä seura sm-liigassa, sekä tulevassa euroopanliigassa.

SM-liiga on maailmalla edelleen arvostettu liiga. KHL ei kilpaile kuin lähes ainoastaan pelkällä pelaaja-palkoilla muita euroopan kärkiliigoja vastaan esim. Sveitsi, Suomi, Ruotsi, Tsekki, Saksa etc. muissa asioissa, kuten sopimusten kunnioittamisessa asiat ovat ihan eri tasolla muualla euroopassa. Jos nämä kaikki liigat olisivat läpeensä huonoja ja yleisö ei seuraisi innolla jääkiekkoa näissä maissa, niin ei KHL:llä olisi mitään mielenkiintoa tai intressejä väkisin yrittää laajentaa liigaansa näihin maihin kaupallisista syistä tai yleensäkään viedä pelaajia esim. "paskasta" sm-liigasta kovalla rahalla. Tai kääntäen, lahjakkaat pelaajat eivät tulisi esim. sm-liigaan edelleen pelaamaan, kehittymään ja antamaan näyttöjä esim. NHL:lle, kuitenkin hyvlä ulkomaisiakin pelimiehiä pelaa lähes jokaisessa liigajoukkueessa vuosittain.

Se ettei Jokereilla olisi muka resursseja Areenalla pelata kiinnostavaa SM-liigaa ja tulevaisuudessa rinnalla rajat ylittävää euroopanliigaa on paskapuhetta. Runkosarjan voittajalla Jokereilla taisi olla kuluneella kaudella kaikkien aikojen toiseksi paras yleisökeskiarvo ja sinä kehtaat väittää, ettei SM-liiga kiinnosta Jokerifaneja? höpinää!

Toisin kuin väität, että sinulla ei ole tämän asian suhteen ongelmaa, niin en usko alkuunkaan. Olet näköjään kyllästynyt jääkiekkoon lajina & olet kyllästynyt futikseen lajina ja by the way Harkimollahan on myös kokemusta siitä, kuinka kannattavaa bisnestä se suomifutis FC Jokerien kanssa oikein oli. Toden-näköisesti kyllästyisit asenteellasi hyvin nopeasti myös KHL-liigaan kun huomaisit, että mikään autuaaksi tekevä asia eivät pelkästään ole tähtitieteelliset palkat ja rosterit kovat nimet selässä, vaan joukkueurheilussa pärjäämisessä tarvitaan jonnin verran myös muitakin asioita, kuten organisaation päämäärätietoinen toiminta ja sopimusasioiden kunnioittaminen ilman että poukkoillaan hetken mielijohteesta strategiasta toiseen & joukkuehenki eli pelaajien sitoutumista pelaamaan toisilleen ja loppupeleissä myös ylpeänä omille kannattajilleen.
 
Viimeksi muokattu:

ajmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mitä, jos Hjallis kääriikin rahat veli venäläisilta ja kun "Jokerit/Punainen Tähti/Kultainen auringon nousu jne" siirtyy KHL:ään niin hjalmari perustaa uuden jääkiekkojengin saamillaan rahoilla ja homma jatkuu entisellään.

Ööö miksi se perustaisi uuden jengin? Kuka sitä kannattais?
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Ööö miksi se perustaisi uuden jengin? Kuka sitä kannattais?

No vaikka ne ketä ei tämä muoviliiga kiinnosta. Perustaa jengin nimeltä Jokerit, joka jatkaa Hartwalilla pelaamista, joka pelaa Sm-Liigassa. Nojoo enemmän tämä kuitenkin oli huumoria :)
 

ajmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
No vaikka ne ketä ei tämä muoviliiga kiinnosta. Perustaa jengin nimeltä Jokerit, joka jatkaa Hartwalilla pelaamista, joka pelaa Sm-Liigassa. Nojoo enemmän tämä kuitenkin oli huumoria :)

Aivan =) Kyllähän se taloudellisesti ajateltuna olisi kova veto siirtää Jokerit KHL:ään, mutta urheilullisesta (ja suomalaisen urheilukulttuurin näkökulmasta) kyse olisi todellisesta pyllistyksestä SM-liigan ja suomalaisen kiekkoilun suuntaan. Totuushan on, että kaikki määräysvalta kiekkoilun kehittämisen(kin) suhteen luovutettaisiin rajojen ulkopuolelle. Siksi en jaksa uskoa, että Hjallis siirtoa toteuttaa. Jokereista ehkä farmijengi uudelle KHL-seuralle?!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös