Sotilasarvo ja tehtävä

  • 84 961
  • 422

Pitbull

Jäsen
Suosikkijoukkue
Taistelukiekko
Korpraali
UudPr, Sotilaspoliisi
Sodanaikainen sijoituspaikka saaristossa Helsingin edustalla, kertaamassa on käyty melkein joka toinen vuosi sitten vuonna -97 käydyn intin...
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
1. Kersantti / KRH ( tuliasema )

2. Jossain vitun kuusessa yrittämässä johtaa itsemurhatiedustelijoiden karanaatinheittimenkäyttöä. Otin saamani loppusijoituspaikan vastaan puhtaana vittuiluna.

Heh Kyynikolle: Omasta 11 kuukautisesta meni 133 yötä metsässä, liki saman verran lomilla ja loppu kasarmilla. Tutuksi kävi metsä heitinten kanssa. Mitä kertaamisiin tulee niin nolla kertauspäivää mittarissa kesän 1997 kotiutumisen jälkeen...
 
Viimeksi muokattu:

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Kyynikolle ensin terveiset; Haminan lähiseutujen metsissä tuli paleltua alkuvuodesta 1987, kertoivat kassulla jälkeenpäin notta mittari näytti -37 erään närekeikan aikana.

Asiaan:

1)alik.res
2)jv/kiv kivääriryhmänjohtaja

KH-vuorokausia on varovasti arvioituna noin 50-60 mutta ovatpa jo kahdesti ylentäneetkin. Jääkärinä kuittasin passin 6.6.1987.
 

Glove

Jäsen
Mitäs minä, reservin kersantti. Kenttätykistö ja patterin mittaus-au. Lukee siellä passissa vaihtoehtoisesti tykinjohtaja. Suurin osa leireistä meni kyllä noissa mittaushommissa ja tuliasemien valmistelussa, yhden leirin taisin olla tykinjohtajana ja samalla reissulla opettivat ampumaan mös raketinheíttimellä.¨

Olin fiksu ja opin kaiken sen yhdentoista kuukauden aikana, joten kertaamaan eivät ole kutsuneet vielä kertaakaan kohta neljäntoista vuoden aikana.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
1. Res Wänk

2. PsTiedJ/3.RJ
 

Jokru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hawks, sympatiat Sportille, S-Kiekko
1. Tkm
2. Sotilaspoliisina jossain päin Vaasaa ( Top Secret :) )
 

KingNothing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kotiuduttuani olin viestimies ja bankkukuski linkkijoukkueessa, nyttemin kertaamisen jälkeen KORPRAALIKSI ylentynyt. Viestimiehen tehtäviä sodassa hoidan siis.
 

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
1. TykPr, Niinisalo

2. Sekatyömies. Tykillä ammuin kerran, mutta lähes kaikkea muuta tuli kokeiltua. Eikä tule ikävä niitä aikoja vaikka elämäni löysimmät 6kk tulikin Kankaanpäässä vietettyä.
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
1. Korpraali

2. PstK, PorPr.

Homma olisi ajaa raskassinko/sinko- tai ohjusjoukkueen kuorma-autoa sekä olla itse sinkomiehenä taikka olla pelkästään sinkomiehenä. Mahdotonta ei olisi myöskään kuljettajaksi joutuminen johonkin muuhun komppaniaan.
 

Pietrangelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers, SS Lazio, Bulls
1. Tykimies Royal Tas
2. Toivottavasti se selviää viimestään 2009 2,5 viikon talvi kertauksissa rovalla
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
1. Korpraali (natsat sain kun TJ oli 8/180), respect my authority)

2. Teleryhmän varajohtaja, EK/P-SVP/KaiPr, Langattomien DECT-yhteyksien perustaminen ja ylläpito, jotta kapiaiset saivat elvistellä langattomilla puhelimilla rumien ja inhoittavien P90-puhelimien sijaan. Olin intissä naimisissa myös rakkaan CPX 100-viestikeskuksen kanssa.

Sotilasläänin esikunnan mukaan ei joukollemme ole määritelty sodanaikaista sijoitusta eikä kertauksia ole suunnitteilla. Ihmeellistä, sillä joukkueemme oli valiojoukkoa, jota eräs alikessu kutsui peräti vemppaniaksi korkeiden VMTL-lukujen vuoksi.
 

julle-jr

Jäsen
1. Reservin alikersantti

2. II/02, Suomenlahden meripuolustusalue, Upinniemi. Ensin 2K ja AuK, joiden jälkeen 7. ohjuslaivue ja pääasiassa ohjusvene Raahe.
 

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Reservin kersanttina Sodankylästä kotiuttivat (terveisiä vain II/99:n pojille ja tytöille) ja enköhän siis sissiryhmän johtaja tilanteen tullen olisi. Kertaamassa en ole vielä käynyt kertaakaan, ja kun nyt pääsen tämän sanomasta, niin eiköhän se kutsu varmaan huomisaamuna postilaatikosta löydy.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
1. Reservin vänrikki

2. Turun Rannikkopataljoona taitaa olla nykyisin oikea nimi. Armeijan aikaan nimi oli Turun Rannikkotykistö Rykmentti. Tehtävästä on vaikea sanoa varmaksi, mutta armeijankin aikainen koulutus löytyy koneiden ja laitteiden huolto-/kunnossapidosta, joten kait se voisi olla huoltopuolella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös