Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 178 031
  • 7 196

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Huomenta kaikille. Nyt on rahaa kerätty jo yli yksi Dino, joka on 12k (Kife Heino pelasi paidalla #12). Loistavaa. The Tiedote tulee, mutta milloin. Ei sillä niin väliä, valvonta jatkuu kohti joulua.
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan tosissaan, en olisi uskonut koskaan enää kirjoittavani näin mutta Pena olisi aivan mahtava projektivalmentaja loppukaudeksi. Auktoriteetti olisi taattu ja jengiä olisi katsomossa rutkasti, joulupata keräyksen uhallakin.
Eri asia on sitten mikä on HIFK organisaation vetovoima tällä hetkellä vs.Joensuu, eli ei välttämättä lähtisi projektiluontoisesti mukaan.

Taidan heittää toivomuspataan uuden markka erän.

Epäilen että joku on yrittänyt kolkata allekirjoittaneen viime yönä, sen verran päätä jomottaa. Sen siitä saa kun on ilman kypärää liikenteessä. Kohteen aktiivisuudesta ei tosin ole edelleenkään mitään merkkejä, ainoastaan jotain lapsellista propagandaa.
 

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä, ja aasin siltana Johanneksen kommentista tuli keräyksessä pari sataa lahjoituseuroa sitten jo Fränkin ikäkin. Niskalenkki dinoista.
 

Malaco

Jäsen
Olen seurannut tätä sivusta pitkään, mutta nyt on kannettava korteni kekoon. Pitkän vakoilun tuloksena taistelutoverini sai lähetettyä minulle tämän faksin. Soppa on siis nähty hyvinkin railakkaissa viikonlopputunnelmissa, koko yön raikui hittikappale Soppa Gangnam Style. Onko syynä potkut vai pikkujoulut, sitä taistelutoverini ei ehtinyt kertomaan. Myöskin paikka jäi arvoitukseksi, sillä menetin yhteyteni luotettavaan lähteeseeni.

Linkki vie kuvapalveluun.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Res.alik JHag ilmoittautuu yövapaan jälkeen. Tilanne lienee siis rauhallinen. Jos joku ihmettelee Espoon seudulta äsken kuulunutta pauketta ja rätinää, niin ei huolta. Kävin taloni katolla ampumassa koesarjoja Sergeilläni, siis Itk 95:llä. Mulla on sellainen hunchi, että vihollinen tulee tekemään ilmatunnusteluja. Not gonna happen. Täältä lähtee tykitys ilman varoituslaukauksia.
 

miikafrans

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Svedu porukka.
Epäilen että joku on yrittänyt kolkata allekirjoittaneen viime yönä, sen verran päätä jomottaa. Sen siitä saa kun on ilman kypärää liikenteessä. Kohteen aktiivisuudesta ei tosin ole edelleenkään mitään merkkejä, ainoastaan jotain lapsellista propagandaa.

Vihulaisen joukkoja on liikenteessä, viime yönäkin tuosta toisen faksipataljoonan paperivastaavan sieppasivat ja yöväijystä ovat jatkuvasti onnistuneet kaappaamaan joitain onnettomia. Ollos huoleton poikas valveil on!
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi muuten HIFKn kotisivuilta on toimimaton linkki Urhon Live-streamiin, jotain tapahtumassa?

Siitä saatiin tiedote jo minun vahtivuorolla. Mukava huomata, että se ei ollut pelkkää sanahelinää, vaan joukkomme vahvistuvat jatkuvasti.

Väärä hälytys, väärä hälytys! Tiedote tuli, mutta ei varsinaista ilosanomaa vielä. Lähettäjänä URHOtv. Olemme saaneet lisää tukijoukkoja. URHOtv uhkaa lopettaa HIFK:n otteluiden näyttämisen mikäli valmentaja ei tällä maaottelutauolla vaihdu. Syitäkin listaavat, mm. Heidän nettitelevisionsa on ollut hinta/laatu-suhteeltaan ylivoimaisesti paskin tuote koko valtakunnassa ja nyt HIFK on kirinyt liiaksi eroa umpeen. He eivät halua antaa minkäänlaista näkyvyyttä kovalle kilpailijalle sillä saralla.

Loppu on semmoista piks...mustemössöä ettei siitä meinaa saada mitään selvää, mutta jotain siitä pystyy erottamaan. Jotain mainintaa HIFK:n hitaista hyökkäyksiinlähdöistä yhdistettynä heidän HD kuvanlaatuun niin valokuvissakin on enemmään liikettä, tai jotain vastaavaa. Todella epämääräistä tuo loppu, mutta pointti lienee selvä.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Illan/yön merkittävin tapahtuma lienee ollut että raamattuinfon potti on noussut mystisestä 666 eurosta 680 euroon. Ei ilmeisesti muuta raportoitavaa?
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Pentti nähty Raumalla Prisman valoissa?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Mä luulin että olit ostanut sen Mobergin ylijäämävaraston ilotulitteita, joilla piti 90-luvulla juhlistaa HIFKn voitto-otteluita.

Tästä mulla ei ole tietoa. En voi mitenkään yhdistää ilotulitusta ja Don Frankia toisiinsa. Jos olisi olemassa sellainen tuote kuin "surutulitus", sitä olisi syytä paukutella Nordiksen yläpuolella.

Hoidan muuten yksin Sergeitäni. Oikeasti miehistöön kuuluvat lataaja, suuntaaja, ampuja. Suuntaajan homma on hemmetin tärkeä. Hän hahmottaa koneen koordinaatit, siirtää putkia kohti kohdetta ja kun vihulaiskone on ristikossa, tulee käsky "suuntaajalla maali!". Tästä lähtee ampujan duuni ja se on kivaa, ei tarvitse muuta kuin pistää rautaa taivaalle. Mitä nopeampi ampuja, sitä parempi tulos. Siis päinvastoin kuin parisuhde-elämässä.

Tom Nybondaksen "parempaa peliä tässä ja nyt" -haastattelu on nousemassa kulttikamaksi. Sitä tullaan näyttämään vielä johtajakoulutuksessa luennoilla, jotka käsittelevät epäonnistunutta viestintää. Bon Jovi starttaa ensi vuonna maailmankiertueelle, joka on nimetty "Because we can". HIFK:n kansainvälinen slogan: "HIFK on tour 2012/13 - Because we can't". Siitäkin tulisi hieno t-paita. Selkään genren mukaisesti tämän kauden ottelupäivämäärät. Playoffit voi jättää luonnollisesti pois.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suur-Leppävaaran komentokeskus jälleen asemissa

Marssi sujui hyvin... jätkät, ei kyllä uskoisi ulkoapäin, että istutte siellä Hadankassa kaukoputken äärellä, sen verran pimeä se oli ja kukaan ei osaisi siellä olevan ihmiselämää. Nordiksella oli elämää, mutta vain hallin puolella... toimisto uinui epäilttävän hiljaisena ja pimeänä...
Ei olennaista raportoitavaa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Jahas, rauhallinen yö takana. Lappeenranta kuittaa, mitä nyt yksi lanssi meni yöllä ohi. Kenties kuskasivat dinoja. Nuijamaalla myös rauhallista, ei ole rajalta tullut ketään epäilyttävää yli...vielä!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Nuijamaalla myös rauhallista

Stadin Nuijamaa eli HIFK-toimisto myöskin hyvin rauhallinen.

Kysymys stm. Risalle: Milloin saat viime yönä Kodak Instamaticilla ottamasi kuvat kehityksestä? Meneekö joulun jälkeen? Heti kun valokuvat ovat valmiina, päämajan analysointiosasto pystyy hahmottamaan mikä oli tilanne 15.12. aamuyöstä. Tuo tieto on kullanarvoista. Näin toimii moderni sodanjohto.
 

Igor#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jumalauta, nyt tulee jo komentoja lastenohjelmien välissäkin! Tovi sitten joku legomainos kuulu viereisestä huoneesta: Hälytys, taistelukeskus valmiudessa, kohtaa vastustajasi....

Taidan lähteä pikku kommandon kanssa tiedusteluretkelle Heurekaan, josko sieltä löytyisi jotain tietoa tähän tilanteeseen.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Taidan lähteä pikku kommandon kanssa tiedusteluretkelle Heurekaan, josko sieltä löytyisi jotain tietoa tähän tilanteeseen.

Eikös siellä ole niitä dinoja enemmän ja vähemmän? Ainakin joskus penskana kun kävin niin oli...
 

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Näin toimii moderni sodanjohto.

Toisin kuin IFK:n toimistolla, jossa katsellaan vieläkin 2011 mestaruusjuhlien kuvia ja myhäillään tyytyväisenä. Mitä sitä suotta uudempia katselemaan, tulee vaan paha mieli.
Poissa silmistä, poissa mielestä. Ketä kiinnostaa tämän hetkinen tilanne?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
PSV-ketjun toiveiden kohde.....

.....Le Soup kommentoi IFK-kannattajia aamun HBL:ssä as follows: "Det här är ett fritt land, jag kan väl inget åt vad de hittar på" sekä "Jag vill inte hålla på och älta den här skiten". Kirjoituksen pääanti on Perusmummon näkemys siitä, kuinka hän "känner för Pasi Sormunen".

Artikkelin suomentamisessa onkin sitten ongelmia, koska "älta" voi tarkoittaa muun muassa vaivata, alustaa, jankata, vatvoa, hautoa tai jankuttaa. Luciferin osalta pelityyli huomioon ottaen kyseessä olisi ilmeisesti pa..an hautominen, mutta ottaen huomioon ottelujen jälkeiset kommentit, kysymyksessä on ehkä paremmin pa..an jankuttaminen.

Oli miten oli: Lucian päivä tuli ja meni ilman tiedotetta. Sadomasokistiliigan menestys huomioon ottaen Mayojen kalenterin optimistisimman tulkinnan mukaan maailmanloppu on viikon kuluttua, joten Sormusella on viikko aikaa toimia....

Ja Hra Nybondas: enää yhdeksän ostospäivää jouluun......
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
JHag lupasi järjestää minulle seuraksi nuoren rakuunan, mutta ei täällä näy kuin tuo yksinäinen pesukarhu.

No, en sitten halunnutkaan järkätä epämiellyttävää yllätystä. Muistin nimittäin vanhan rakuunan totuuden: kun illalla kynteli, aamulla kirveli.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kun Nybari kerran esiintyi eilen HIFK-TV:ssä ilman yhtään järkevää sanaa jääkiekosta, niin olisi edes lyönyt leikiksi koko asian. Tonttulakki päässä ja glögimuki kädessä oiisi toivotellut kaikille hyvää joulua, heilauttanut kevyesti mukia ja kertonut, että "Sopalla mennään". Päälle aito hymy. Nyt jäi kannattajien vaivoin peitelty halveksunta taas päälimmäiseksi mielikuvaksi Nybondasista ja jatkakoon tyylillään. Sinunkin pitäisi pystä parempaan työn jälkeen Tom Nybondas, ei ainoastaan Sormusen valmennusryhmän ja kasaamasi joukkueen. "Pelaa paremmin, Tom Nybondas". Se on vinkkini.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
IFK-palstan kirjoittajat....

......ovat aiheuttaneet ainakin minulle unen puutetta. Yritin löytää tältä palstalta yhtä vanhaa viestiä, johon minun olisi pitänyt ilmeisesti vastata, mutta jo eilisten viestien läpikäynti kävi ylivoimaiseksi sivulta 129 alkaen.

Nyt kun Pelastusarmeijan Joulupata -keräykseen arvon palstalaiset ovat osallistuneet kiitettävästi, pitäisikö pysyä pata-aiheessa ja syventää sitä valmistamalla 18.12.2012 otteluun puisia SM-liigapystin kaltaisia nakkipatoja ja polttaa ne Nordenskiöldinkadun hallin edessä tai takana hallitusti osoituksena siitä, mitä Lucifer on tehnyt nakkipatahaaveille?
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kaikki tarkkana - kävin tänään autoliikkeessä ja juttelin myyjän kanssa pitkään mahdollisesta uuden auton merkistä. Kun ei enää muuta keksinyt, veti ässän hihastaan - " Ota tollainen Saab, niitä meni just tänään työsuhdeautoksi yhdelle urheiluvaikuttajalle". Kysyin, että mitä helvettiä - toihan on ties kuinka vanhaa mallia eikä ole muuttunut miksikään viimeisen 15 vuoden aikana. Myyjä totesi, että nythän ymmärtää miksi se urheiluvaikuttaja-asiakas otti just tän Saabin. Huoltoasemat tarkkailuun ( ja erityisesti Nordiksen lähellä oleva ex-Carrols-hampurilaispaikka), korkeaoktaanisen bensiinin korvikkeeksi voidaan etsiä vaikka ranskanperunoiden keitinliemiä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilistä Tompan haastattelua katsellessani tuli heti mieleen edellisen yön "näköhavainto" missä Tomppa pyyhki toimistolla kuolaa Kifen suupielistä sekä hieroo Frankin hartioita. Juuri sen näköinen oli kaverin olemuskin, väsähtänyt.
 

Woman In Red

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
... Nordiksella oli elämää, mutta vain hallin puolella...

Voi ei, niin tietysti! Nyt alkoi kotirintaman päivystyksessä kalvaa huoli, että olemme menneet suoraan ansaan. Tätä se eilinen propagandalähetys tiesi. Ei monissa m..taisteluissa marinoitunut vastustaja niin kädetön voi olla, että olisi pyrkinyt toimimaan yön rauhallisina hetkinä. Millä sieltä lumipukuisten Toverien ja Toveriettarien kansoittamista kinoksista olisi edes mahtunut murtautumaan läpi toimistolle.

Juuri nyt Jäähallilla on menossa kaikkien aikojen under cover -operaatio. Laina-Mazdalla on körötelty hallille muun kansan seassa. Neuvotteluja käydään ja jatkopapereita luonnostellaan täydellisessä toppatakki- ja piponaamiossa jollain Jäähallin kirppiksen kymmenistä tiskeistä. Onko kukaan paikalla!

PS. Hamstratkaa partioidessanne samalla uutta huipputekniikkaa joukoille. Saatavilla voi olla kaikkea, mistä alkaa jo olla pulaa. Tuolla on paljon nopeammat toimitusajat kuin huuto.netissä.

PSPS. Toki menisin itse, mutta partioidaan skidimpien kanssa Ilmalan ja Nordiksen välisellä tien vierellä pulkkailijoiksi naamioituneina, eikä liikahdeta näistä asemista. Korkeintaan ylöspäin, kun kiivetään välillä Pasilan linkkitorniin kiikaroimaan Stadikan torniin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös