Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 177 454
  • 7 196

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hiljainen ilta väijyssä. Nordiksen kaareva katto tarjosi hyvän kyttäysmestan, pienikään liike ei jäänyt huomaamatta vartin aikana. Valitettavasti faksi oli ja pysyi hiljaa, eikä epäilyttäviä hahmoja nähty alueella. Mieto Tamin haju on myös kadonnut tuulikaapista. Viritin aikani kuluksi Officen ovelle ansalangan, johon viritetyt lehmänkellot herättävät unisimmankin kipinämikon mikäli alkaa tapahtua.

Tinke-80 asialle, onnea maratonvuoroon.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luulitte varmaan allekirjoittaneen vetelevän sikeitä, mutta ehei! Tänä yönä pidän silmällä Kallion kuppiloita, ettei koutsinpaikalle vain onnistu luikertelemaan mitään retalejengiä! Olen tällä kertaa varustautunut asianmukaisesti faksilla, ja pidän leiriä parhaillaan ravitsemusliike Roskapankissa. Valitettavasti ainoa soppa joka täällä on lentänyt ulos oli oksennus viereisen pöydän hampuusin suusta. Olisiko tässä kuitenkin ainesta ennusmerkiksi? Kokeilenko varovasti aiheuttaako "Soppa ulos!" huuto saman reaktion muissa vai tyydynkö tarkkailemaan tilannetta?
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Osasto Tinke-80 ottaa kipinän hoitoonsa. Faxin vihreässä hehkussa nordiksen betoniset seinät huutavat ääneti uuden valmentajan nimeä. Varjoista näyttäisi muodostuvan jonkinlainen raatokärpäsen muotokuva. Onko tämä enne vai alkaako tämä pitkän vartiovuoron yksinäisyys vaikuttamaan?

-Tinke
 

jepujee

Jäsen
Suosikkijoukkue
PK-seudun joukkueet
Aktivoin itseni vuosien syväjäästä hyvän asian puolesta muistuttaakseni että Soppa jäätyy paikalleen pakkasyönä jos ei edes pientä kynsitulta pystytä pitämään yllä PADAN alla.
Sitäpaitsi 6000 niin lähellä... Laitoin päivällä jo korteni kekoon, ja laitan tästä lähtien pienen roposen joka kerta, kun ketjuun postattu kuva tai video kirvoittaa spontaanin naurun.
 

Kismender

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Toronto Maple Leafs
Pitäkäähän kamiina mansikkana kipinämikot! Vahtivuoroa en saanut, mutta pidän seuraa kipinässä 2:30 asti, tarjoan parit Wilhelmit ja kenttäpullosta Hokmannia ennen kuin kääriydyn makuupussin uumeniin.

Keski-Suomessa armoton tiedustelu jatkunut koko edellispäivän, akselilla Tampere-Jyväskylä-Mikkeli-Tampere. Tyyntä ollut myrskyn edellä, pahaenteinen hiljaisuus ja hitaasti laskeutuva lumi luovat jännittävän ilmapiirin. Joko se räjähtää, suuri ja mahtava Tiedote?
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei mennyt väijyminen hukkaan! Kaappasin faksillani seuraavan asiakirjan. Tulkitkoot jokainen omalla tavallaan, mutta minä luulen että kyseessä on uuden valmentajan tervehdys kannattajille. Jännityksellä odotan julkaistaanko TIEDOTTEEN kanssa samaan aikaan, vai faksataanko suoraan kipinävuorolaisille kun aika on kypsä.

" Päävalmentajan päiväkäsky nro 1

HIFK:n hallitus ja Dinot ovat nimittäneet minut HIFK:n uudeksi päävalmentajaksi!

Ryhdyn tähän tehtävään hetkellä, jolloin vuosisatainen perinteemme on uhattuna ja vihollinen vie pisteemme. Luottamus päävalmentajaan on onnistumisen ensimmäinen ehto. Te tunnette minut ja minä tunnen Teidät ja tiedän, että jokainen Teistä on valmis täyttämään velvollisuutensa aina Mestikseen asti.

Tämä sota ei ole mitään muuta, kuin mestaruuskautemme jatkoa, ja loppunäytös. Me taistelemme intohimon, fyysisyyden ja kunnian puolesta.

..."

Lopun allekirjoituksesta en saa selvää koska onneton faksini onnistui suttaamaan sen täysin lukukelvottomaksi. The Sir:llä on selvästi vielä paljon opetettavaa faksinkäytön saloista meille kuolevaisille.
 

Carey Wilson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
CW passissa Nordiksen hoodeilla lumihangessa. Suora näköyhteys The Officelle. Suljettujen sälekaihtimien läpi kajastaa valoa. En havaitse liikettä. Savupiipusta ei nouse savua. Haistan kuitenkin brändin mukaisen brandyn ja sikarin. Hieman kylmä. Faksin akku lämmittää vähän. Jauhan jenkkiä. Norttia en uskalla polttaa. Sen hehku ja savu paljastaisi tarkan sijaintini.
 

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Otan tästä seuraavan puolituntisen kipinän, laitetaan puita kaminaan niin ei palennuta. Jouduin siirtymään mobiran käyttöön, kun atk laitteeseeni ilmeni yllättävä vika. Nuo nykyajan vehkeet.
 

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Puolivälin raportti: Hiljaista kuin hautausmaalla. Faksin tasainen hurina kuuluu vierestä. On sellainen kutina vasemmassa pakarassa, että tämä on vain tyyntä myrskyn edellä.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Onko kamina sammunut? Puoliksi syöty makkara makaa lumihangessa, viestintälaite piippaa ja ketään ei näy. Epäilen, että meitä on sabotoitu!
 

20 steps

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tiedusteluosasto raportoi:

Saimme jokinaikaa vihiä valmisteilla olevasta tiedotteesta - uskaliaat tiedustelu-upseerimme tutkivat parastaikaa asiaa henkensä kaupalla ja vaaroista piittaamatta.

Koko tiedotetta emme ole vielä saaneet käsiimme mutta ohessa haltuumme saamia osia:
(### merkityt kohdat liian sutttuisia)
--
Me olemme ####ssa tilanteessa, jossa samojen #######jien maltaita maksaneet ####### ####### muodostavat kommunikointiin kyvyttömän ontuvan verkoston
--

Huolestuttavaa on se, että toisaalta tiedotteeseen väitetään liittyvän myös Sopan. Tiedustelutoiminta jatkuu.
 

Puta Madre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYJ
Viimeisten sisäpiiritietojen mukaan IFK:n tuleva valmentaja on matkalla Suomeen jossain Atlantin yllä, viimeistäään huomenna stadissa. Tapaa heti maan suurimpia vaikuttajia ja avustajia, käyden peitsi tanassa ongelmien kimppuun.

Hän on voittanut jo kakkosmiehenä mitä vain voi olla voitettavissa kunnianhimoisimmille miehille ja jäi itse hakiessaan niukasti kakkoseksi. Huono häviäjä, mutta eikö me kaikki?

Tyylikäs mies oikealla asialla, intohimot eivät jää kenelläkään epäselväksi.

Se on ainoa oikea, uusi IFK:n valmentaja, http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01515/alGore_1515233c.jpg

Linkki vie kuvaan IFK:n uudesta valmentajasta joka luultavasti Tiedote:taan huomenna.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kempes ilmoittautuu kipinään.

Munkkiniemessä on huhun mukaan alkuyöstä nähty kapteenimme yhdessä erään henkilön seurassa, jonka takin selkämyksessä lukee isolla "COACH". Tarkempaa kuvausta en saanut. Havainto Ugari-pubin ikkunapöydästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös