Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 177 337
  • 7 196

scholl

Jäsen
Mun mielestä johdon nykyinen toiminta vasta edesvastuutonta onkin. Äijää roikotetaan väkisin, vaikka mitään tukea ei löydy.

toisaalta sama äijä siirtyi pelaajana Narreihin tuosta vain. Mä olen sitä mieltä, että jos olet tollaisessa hommassa, niin pitää löytää intohimoa siihen tekemiseen ja joka firman eteen sitä intohimoa ei löydy. Olen itsekin tehnyt jotain hommia puolilla valoin kun se homma ei ole napannut kunnolla. Sen sijaan jos on sellainen juttu, mikä nappaa niin sitä voi tehdä 24 horas. Siis vaikkei tekisikään koko ajan niin sitä kuitenkin ajattelee about koko ajan ja se homma menee eteenpäin. Sen sijaan jos joku ei nappaa niin sen haluaa tehdä mahdollisimman vähällä energialla, eikä jaksa miettiä tuleeko paras mahdollinen lopputulos. Osin se voi olla kiinni niistä muista työntekijöistä. Jos ovat mitä ovat niin se voi tappaa innon, mutta jos on sitoutunut siihen itse organisaatioon niin silloin pitää huolen, että ne asiat laitetaan kuntoon. Nyt Soppa on vaikuttanut haluttomalta alusta alkaen. Hän on vain duunissa tuolla, eikä häntä kiinnosta miten se homma menee. Lätkähän on joukkuelaji. Aika harva pelaajakaan haluaa voittaa. Useimmat haluavat vain tehdä duunia x h päivässä ja tienata hyvin rahaa. Se on sitten yks veen maku tuleeko voittoja vai ei, kun voi piiloutua muiden selän taakse ja nostaa sen palkkashekin, mitään tulosvastuuta ei ole. Jos sellainen sitten joutuu valmentajaksi niin on aika helposti katastrofin ainekset ilmassa. En diggaa yhtään tästä jutusta nyt. Koko olemus on sellainen, ettei hän ole täysillä mukana.
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Pakko tulla antaa pienet taputukset täältä Ilmalankin suunnalta. Ihan järjettömän hyvää viestiä pukannut parin vuorokauden ajan tänne.

Isoin käsi kuitenkin Joulupata-keräyksen johdosta! Tällä hetkellä potissa 5761€!!! Aivan käsittämättömän upeeta.

Nyt poistun takaisin sivulle 108 ja yritän saada kiinni tätä keskustelua. Yhtäkään viestiä ei voi jättää lukematta.
 

XXLshirt#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Drumheller Miners
Toinen lahjoitus tiedotteen jälkeen?

Olen laittanut 18,97 soppapataan. Joku päättäjistä muuten saattaa olla niin hyväsydäminen, että venyttää tiedotetta vain saadakseen hyvän omantunnon siitä, että summa kasvaa. Emmekö voi siinä kohdin, kun saldon kasvu hiljenee, sopia, että: Laitetaan toinen 18,97 (tai muu summa), kun valkku on vaihtunut, keneksi hyvänsä.
 

scholl

Jäsen
Syyttävä sormi osoittaa siis seurajohtoon. Osan myrkkykeitoksesta saavat syödä myös pelaajat.

Niin ja Petuun ja Soppaan. Molemmat paskoja valmentamaan ja toinen lähtee vielä livohkaan. On sitä ennenkin johtoa kusetettu ja cv:itä väärennetty, mutta on niillä kusettajillakin joku vastuu silloin. Toki johdon vastuu on mm. sekin, että Petusta varoitimme jo ennen kuin hänet oli palkattu. Se pitkä tie on nyt iltapäivälehtien toimittajilta unohtunut. Koko via dolorosa olisi vältetty, jos meitä olisi ajoissa kuunneltu. Mutta ei se nyt paskojen valmentajien vastuuta poista, että johto on heidät palkannut. Olen aina inhonnut sellaista jengiä, joka ei osaa mitään. Soppakin väitti, että hän pystyy hoitamaan homman ja silti mitään pelitapaa ei ole näkynyt. Ymmärtäisin asian, jos hän olisi ollut nyt heinäkuusta Jolon saarella panttivankina, mutta ei, hän on ollut joukkueen kanssa joka päivä tekemisissä, eikä mitään ole tapahtunut.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olen laittanut 18,97 soppapataan. Joku päättäjistä muuten saattaa olla niin hyväsydäminen, että venyttää tiedotetta vain saadakseen hyvän omantunnon siitä, että summa kasvaa. Emmekö voi siinä kohdin, kun saldon kasvu hiljenee, sopia, että: Laitetaan toinen 18,97 (tai muu summa), kun valkku on vaihtunut, keneksi hyvänsä.

19,67? Saisivat nuo enemmän Soppaa...
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Sen verran pitää tiedottaa, eli ilmavoimat on myös tehostanut valvontaansa. Helsingissä PV:n helikopteri päivystää. Juttu Ilta-Sanomien uutiseen. Armeijan helikopteri p - Kotimaan uutiset - Ilta-Sanomat

Sen lisäksi Norwegianilta on lainattu matkustajalentokone valvomaan koko pohjoismaita ja ainakin Tukholman yllä on lentokone nähty tehneen asiaankuuluvaa valvontaa lentokentän yllä. Juttu Ilta-Sanomien uutiseen. Norwegianin kone piirsi kaksimielisen kuvion taivaalle - katso kuva - Ulkomaan uutiset - Ilta-Sanomat

En tiedä oliko joku jo laittanut nämä, eli oliko vanhentunutta tietoa, mutta laitoin varmuuden vuoksi, että kaikki pysyy ajantasalla tilanteesta.
 

Carey Wilson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikkaan että mitään tiedotetta ei tule vaan uusi valmentaja esitellään skideimmille faneille sunnuntai-iltapäivänä. Saattaa olla Pelle Hermanni. Tai Tonttu Toljanteri.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
2 minuuttia yövuoron alkuun ja nyt puetaan jo kypärää päähän ja kannaetaan ensin faksi taas talon katolle, otetaan ladattu Mobira esiin ja lopulta haetaan rynkky mukaan. Kiikari kohti Nordista ja katse seuraaville sivuille:
Helsingin IFK - HIFK
yle.fi
Helsingin Sanomat
Ilta-Sanomat - IS
http://www.iltalehti.fi
Flightradar24.com - Live flight tracker!
Saapuvat lennot - Helsinki Airport - Lentoasema
Norwegianin kone saapuu sopivasti 00:01 n. puoli tuntia myöhässä Helsinki-Vantaalle. Kuusamon kone laskeutui jo 23:53.
Väijyvuorot käynnistyköön parin minuutin päästä. Rahaa on kerätty joulupataan yli 5760 euroa, kiitos kaikille ja lisää toivotaan koko ajan. Olen valmis, vartiovuoroni käynnistyy hetken päästä.
 

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Nyt se alkaa veljet ja siskot! Kuvittelen kuinka Jack Bauerin ääni taustalla sanoo; "tämä kipinävuoro sijoittuu kello 00:n ja 00:15 välille. Tapahtumat ovat reaaliajassa."
 

RedOne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Dinamo Riga
Täällä alkaa kipinät kohta pyörimään. Tämä koko setti alkaa olemaan jo sen verran isänmaallista tavaraa (saadaanko edes jotain lähelle samanlaista kun aletaan hakemaan esim. Kalelle potkuja?) että tästä videosta voimia kipinävuoroihin:Isänmaan asialla
 

XXLshirt#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Drumheller Miners
Toinen lahjoitus tiedotteen jälkeen?

Voisiko jatkosumma olla täysi kymppi (10,-) euroa hyvästä tiedottamisesta?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Nyt tuli taas hieman lisää rahaa joulupataan, kiitos. Saldo on 5790 euroa, loistavaa ja nyt jo 5832 euroa. Hiljaista tiedotuspuolella, mutta ei anneta sen häiritä lahjoitusten tekemistä.
 

#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Tiedustelukierros tehty The Hallin lähistöllä. Ensin näytti siltä että hallilta olisi tullut valkoista savua mutta se olikin pöllyävää lunta. Halli näytti muutenkin aika pimeältä.
Käyty myös arvoituksellisessa baarissa lähistöllä jossa on takavuosia bongattu useita Sir Penan signamiia tsekkejä. Ei mitään raportoitavaa tällä kertaa. Töölössä kaikki siis hyvin.
Täytyy vetäytyä koska huomenna on merivalvontanakki. Myös päivystyskierros Tallinnassa on merkattuna.
 

papa durdin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Olette uskomatonta sakkia! Vilpittömät onnittelut vuoden tempauksesta! Eihän tässä nukkumisesta tule mitään, kun pitää päivystää kutkuttavia tilanteita niin hifkin soppajonossa kuin tepsin viulukonsertossa. Vieläkö joku väittää, ettei jääkiekko herätä suuria tunteita!
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Kyllä oikea summa on:

18,97
189,7
tai
1897

Itse laitan uuden satsin pottiin heti, kun The Tiedote tulee faxista. Tosin, aion sen verran olla edistyksellisempi, että otan vastaan myös SMS:n...uusinta uutta! Mihin tämä maailma meneekään?!! Soitin äsken GSM:llä(!!!) ja langan toisessa päässä oli Penan sijaan Harri Holkeri!
 

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
Kuka tämön ketjun perustamisen aikoinaan tuomitsi? Jatkoajan parasta antia ! Toimitan nordiksen pihaan kymmenen purkkkia hernekeittoa Pasi Sormuselle nimettynä välittömästi kun tieto potkuista kantautuu yövahdin kautta korviini.

E: Jos joku auttaa kantamaan niin 100kpl.

Muistatte varmaan nordiksen parkkiksella kuvatun IFK mainoksen? Voitaisiin järjestää samanlainen jossa tekstiksi tulee "Soppa Ulos".

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Eilinen yövuoro alkoi sivulla 97, joten hieman on edetty 24 tunnissa eteenpäin. 30 sivua kirjoituksia ja yli 5800 euroa rahaa kerättynä. Hiljaista Nordiksen lähistöllä ja tiedotuspuolella.
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Voin osallistua kymmeneksi minuutiksi vahtivuoroon laittamalla aikuisviihdesivuston esille. Eikö sitä sanota, että runkkaava vartiomies on paras vartiomies. Näkee ja kuulee kaiken pienimmänkin muutoksen ympäristössä.Hetkinen kukas se täällä livekamerassa paukuttaa........
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Luovutan vartiovuoron Emil-nimimerkille ja toivotaan, että The Tiedote yön aikana tulee julkisuuteen eli faksi laulaa. Rahaa on kertynyt nyt 5870 euroa. Öitä, luovutan vahdin eteenpäin klo 0:15.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös