Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 178 514
  • 7 196

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Itse kaavailin, että tapahtumat kehittyvät seuraavasti:
HIFK:n fanitus -> valvominen -> mielenterveysongelmat -> alkoholismi -> avioero -> potkut töistä. Ja sitten päästäänkin nauttimaan itse lahjoittamistamme rahoista, kun seisotaan pelastusarmeijan leipäjonossa.

Tuotahan se IFK-fanittaminen on. Mielenterveysongelmia tulee, parisuhde kärsii, alkoholismia jne. Sitä juuri.

Suuret rispektit täältä kaikille yli seurarajojenkin mukaan tulleille.

Toinen asia pienen ajan sisään, kun vedämme yhtä köyttä. Tämä veli Bismarckin hieno aloite sekä Sir Penan oikeutettu voitto MacLinkkarista takatukka-kisassa. Itse meinaan huomisen valjetessa laittaa vähäiset roponi tähän keräykseen.

Huikea ketju, aivan timanttinen!
 

Löysä66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Windy Cityn Inkkarit
Skidiklubi-tapahtuma sunnuntaina klo 15.30.

Sinne osallistuvat muistakaa mainostaa The Tiedote-joulupatakeräystä.

Olis myös hyvä päivä soppatykille.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Ajattelin selvittää mistä on kyse ja kysynkin kohta kaverilta joka tietää kaiken kaikesta. Taksikuskilta.

Raportti seuraa kun pääsen Kangasalle
 

Fordél

Jäsen
Puolijoukkueteltan saa täältä puoli-ilmaiseksi, eli 4 päivää a 80 egee: http://www.teres.fi/mathall-os/vuokrattavat/.

Viereen vielä Pelastusarmeijan soppatykki, niin kyllä lähtee. Pelastusarmeija lähtisi sata varmasti mukaan, koska positiivinen medianäkyvyys olisi aika messevä.

Ja näiden lisäksi siihen pitäisi saada ehdottomasti faxi, joka olisi täydessä latingissa vastaanottamaan Tiedotetta. Akrikaatti laulamaan siihen Soppatykin viereen. Toki myös Mobiran akkua voidaan sillä latailla tunnin välein tai mitä se nyt kestääkään.
 

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Rovaniemen kaukaisesta vartiopoterosta ei myöskään raportoitavaa. Joulupukkia täällä pororajalla on huhuttu IFK:n ruoriin, ainakin sillä olisi enemmän lahjoja kuin Sopalla.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Itse kaavailin, että tapahtumat kehittyvät seuraavasti:
HIFK:n fanitus -> valvominen -> mielenterveysongelmat -> alkoholismi -> avioero -> potkut töistä.

Tuotahan se IFK-fanittaminen on. Mielenterveysongelmia tulee, parisuhde kärsii, alkoholismia jne. Sitä juuri.
Eikös tapahtumainkulku ole kuitenkin "normaalisti" käänteinen trumpan esittämään verrattuna? No joo, hassuttelu sikseen näillä kunnian kentillä - ja tsemppiä!

Ps. Eräskin Saksan ensimmäinen valtakunnankansleri olisi ylpeä kaimastaan!
 

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
On toimistolla joku vielä hereillä kun IFK Helsinki päivittelee Suomen pelistä facebookissa! Kello 03:n jälkeen se tapahtuu!
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
THE TIEDOTE - FB

"IFK Helsinki"
"Suomi voitti Tshekin 3-2 ja Melartilla oli miehekäs maajoukkuedebyytti, peliaikaa 15.43 ja tehomerkintä +2.

Ortio oli tänään luukkuvahtina ja pääsee tositoimiin lauantaina."
 

krabat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Erään dinon kotikylässä, Kauniaisissa, myös päivystetty koko päivän. Mersuja vilisee katukuvassa ympäriinsä mutta mitään ei ole näkynyt, ei edes yhtään dinoa. Tämä viittaa siihen että CC:n tarjoilut eivät ole ehtyneet ja päätökset odottavat tekijöitään. Asemasota ja väijytys siis jatkukoon. Blitzkriegiä tästä ei näytä tulevan.

-Sent from my Mobira using tikitalk
 

Fordél

Jäsen
Samaa rataa se taitaa mennä valmennuksellakin:

HIFK:n valmennus -> valvominen -> mielenterveysongelmat -> alkoholismi -> avioero -> potkut töistä.

Tosin tota viimistä vaihetta tässä vielä odotetaan ja luonnollisesti emme toivo Sopalle lisää ongelmia. Mutta ainakin hyvin valvoneelta se Soppa aina näyttää haastiksissa.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Soppa on tiistaina vielä vaihtoaitiossa, niin olisi syytä käyttää Soppa ulos -huudon sijaan Nybari/dinot ulos huutoa.

Siinä pitäis ylemmän portaan ottaa jo vastuu tekemisistään eikä uhrata lähes syytöntä ihmistä (ja hänen elämäänsä) omien mokien peittelyyn. Jokaiselle valmennuksen parissa puuhastelevalle IFK:n päävalmentajuus on varmasti se unelmaduuni, josta ei ole helppo kieltäytyä, vaikka ei omista kyvyistä varmuutta olisikaan. Soppa on tässä sijaiskärsijä, kun johtoporras ei uskalla myöntää virheitään julkisesti.

Hattua nostan Sopalle jos tulee soppatykille jakamaan puuroa.

Komppaan täysin ja toivon, että Soppa pysyy organisaatiossa, esim junnukoutsina harjoittelemassa vielä valmennustaitojaan. Voi olla, että mies on parempi koutsi kuin tulokset nyt kertovat, mutta HIFKin pääkoutsin pään on pakko kestää kovat paineet.

Mutta jos/kun viikate heilahtaa, niin toivon että Johto miettii pitkään ja hartaasti myös omaa vastuutaan ja erityisesti Nybarin vastuuta nyt tehdyssä täyskatastrofissa. Jengi on paskasti koottu, ei pelkästään paskasti valmennettu.

Itse uskon, että Dinoja ja Johtoa tämä julkisuuskampanja vituttaa ankarasti, koska se saa heidät näyttämään todella hölmöiltä. Hyvä niin.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Jos Bismarckia tai jotain muuta haastatellaan kampanjan tiimoilta, muistuttaisin Sir.Penan oppien mukaiset mediakäyttäytymisen aapiset! Jos ne ovat päässeet unohtumaan, suositteleen seuraavaa videota : Tribute to Pentti Matikainen - YouTube (linkki vie Youtubeen).
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Legenda

Ehdotan että Ifk nostaa hallin kattoon Tiedote pelipaidan ensi kauden ekassa pelissä. Olkoon pelipaidan numero joko 18,97 tai Penan faksin numero. Viereen tulee sitten Kiben paita numerolla 9. Kyllä tämä ansaitsee ennemmin paikan katossa kuin siellä nyt roikkuvan Saken paita, eikö?

Lahjoitus tehty täältäkin tutulla summalla.

Ja mitä kirjan kirjoittamiseen tulee, niin tässä ketjussa on se kirja!

Niin ja teltta ja soppatykki olisi huikea juttu!
 

ShowStopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pataan laitettu 25e

Raporttia läntisestä Helsingistä:Iltalenkillä ollessa,noin kello 22.45 bongattu 2kpl HIFK-logoilla varustettuja takseja.Seisoivat taloyhtiön parkkipaikalla pitkän aikaa.Kyytin menneistä henkilöistä,ei tarkkaa näköhavaintoa.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Amatöörilaitteillani olen luultavasti onnistunut sieppaamaan yhden Nordiksen kammioista lähteneen puhelun. En kuullut aivan kaikkea, mutta oletetan keskustelun edenneen jotakuinkin seuraavan kuvasarjan mukaan: http://oi46.tinypic.com/2cgn4nm.jpg *

Väijyvuoroihin vajaa tunti aikaa. Pitäisiköhän tämä koko ketju yrittää rauhoittaa kipinöiden ajaksi niin, että väijyvuorolaisella olisi aikaa keskittyä F5:n rämpyttämiseen ja ympäristönsä tarkkailemiseen Jatkoajan sijaan?

*Linkki vie kuvasarjaan tinypic.com sivustolle.
 
Viimeksi muokattu:

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Kai jollain on C64 + puhelinmodeemi käytössä?
Jos tiedote tuleekin juuri lanseeratun Telnetin kautta sinne?
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suur-Leppävaaran komentokeskus tiedottaa

Vermon hevosmiesten tietotoimisto oli jo lähtenyt eilisten keskiviikkoravien jälkeen pois. Jaajon näköinen kaveri siellä tallialueella bunkkasi yhdessä pilttuussa, mutta en viitsinyt mennä herättämään. Kasasin tänne Vermon suuntaan Helsingin ja Espoon rajalle kunnon lumivallit hidastamaan lännen suunnasta mahdollisesti tulevaa läpimurtoa vastaan.

Sen jälkeen kiireästi vajaa 2v pojalle IFK-sotakypärä(IFK-pipo) päähän ja suunnaksi Leppävaaran kirkko.... EI ei ... ei ollut johtoporras siellä rukoilemassa uutta valmentajaa suuremmilta voimilta, ainoastaan jonkunmoinen supersankarin syntymisspektaakkeli suunnattuna lapsille.

Eikun panssarivolvon ifk-logo ikkunassa tarkistamaan kehä I Leppävaarasta länteen aina Myllypuroon asti. Ei tulosta. Ainoastaan säbä mj ex-kapteeni Mikke Järvi bongattu hallilla... tuli muuten siellä olevista säbäliiton tiloista... olikohan neuvottelemassa lajivaihdon ehdoista?

Mutta NYT TARKKANA. Lompakko unohtui autoon ja piti hakea sieltä pankkitunnukset (18,97€ lahjoitettu + 14 haastetta)... naapurin pojan tumma mersu lähti juuri pihasta, tähän aikaan, tumma mersu liikkeellä!? Niiden sukunimi on ruotsinkielinen... NYT tarkkana. Ei näköhavaintoa lähtikö Helsingin vai Espoon suuntaan....

Nyt Leppävaaran komentokeskus vaikenee tälle illalle & yölle...
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viimeksi tänne kirjoittaessani tein lähtöä toimiston tuulikaapille väijyä pitämään. Usean tunnin vahtivuoro on nyt takana ja pitää sanoa kokemuksen olleen todella tyhjentävä. Tuulikaapissa ei tapahtunut yhtikäs mitään, ei kuulunut mitään, ei tuoksunut millekkään - ei edes Juhani Tammisen ödöörin jälkipoltteelle. Taistelu siis jatkuu.

Todella iloinen uutinen kumminkin odotti kytkiessäni ATK-laitteistoni maailmanlaajuiseen johdokkoon; jääkiekkoa seuraava yhteisö oli päättänyt ottaa kunnolla irti hyvän mielen luomisesta sekä muille että itselleen lahjoittamalla euroja tärkeään tarkoitukseen. Eikö tulekin hyvä fiilis? Loistavaa, voitte taputtaa itsellenne. Taustalle ei kumminkaan mielellään kannata kuvitella samaan aikaan J. Karjalaisen"Sankarit"-biisiä, sillä tunnelma saattaa lysähtää.

Idea keräyspotin pystyyn laittamisesta välähti, kun seurasin ja skriivailin tähän ketjuun ja samalla huomasin sen saaneen huomiota myös esim. Twitterin puolella. Jonkin verran ATK-laitteistojen sosiaalisen johdottumisen logiikkaa ja markkinoita ymmärtävänä, katsoin asiakseni edistää kokeellisesti samalla hyvää asiaa, josta ainakin itselleni tiesin tulevan hiukan ekstrasti parempi mieli, sillä tällä kaudella Nordikselle sijoitetut eurot ovat aiheuttaneet pääasiassa päinvastaisen tuloksen. Pikku aavistus oli, että ihan kivan pikkupotin voisi tuolla nosteella kerätä tarpeelliseen käyttöön ja samalla lukea joitakin tylytyksiä unitedhappysmile-meiningistä. Potin koko (tällä hetkellä) kyllä ylitti rajusti tuon aavistuksen. Koko showhan oli rakennettu pystyyn HIFK-osion verbaalisten lahjakkuuksien toimesta, jotka ovat siis tämän ketjun sivutuotteen eli keräyksen laajuuden isoin tekijä. Itse ainostaan heitin vaatimattoman ensimmäisen broilerin. Parasta on ollut huomata tähän keräykseen osallistuneen koko jääkiekkoa seuraavan yhteisön jäseniä, niin tänne kirjoittavia kuin palstan ulkopuoleltakin. Kaikki tämän yhteisön jäsenet varmasti tietävät sen tuskan mitä oman joukueen tarpominen saa aikaan miellelle ja tämä on aiheuttanut kiinnostusta tätä ketjua kohtaan, jonka kiinnostus kumpuaa jo näiden edellämainitsemieni veijareiden velikultien sanaisesta arkusta ja ylipäänsä tänne kirjoittavien HIFK-fanien asenteesta vaikeina aikoina. Tässä meillä on pitkä historia takana, johon kuuluu lähtemättömänä myyttisenä hahmona itseoikeutetusti Sir Pentti Matikainen.

Vaikka hiukan sekavassa ensimmäisessä viestissäni keräystä koskien yrittelin kömpelösti leikitellä soppa-sanalla, niin haluan toistaa jo aiemmin tänne kirjoittamani: Pasi Sormunen henkilönä ei ansaitse mitään negatiivista yllensä. Homma ei ole vain toiminut ja joskus saattaa tulla Sopan aika uudestaan. Itse koen tämän ketjun fanien omanlaisena protestina seurajohdolle liittyen tuskaiseen odotukseen muutoksista, koska katsomme joukkueemme tarvitsevan valmennuksellista muutosta edes paremman huomisen toivossa. Se kuuluisa Tiedote. Sitä me odotamme.

Haluan vielä haastaa, kuten täällä on jo aiemmin esitetty, Oy HIFK Hockey Ab:n lahjoittamaan joulupatakeräykseen sen summan minkä tämä keräys saa aikaiseksi 20.12.2012 mennessä.

Hyvät kipinät kaikille aseveljille. Itse painun punkkaan koisimaan, sillä puolipäivää vakuumin oloisessa tuulikaapissa ei tee hyvää keholle eikä mielelle.
 
Viimeksi muokattu:

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta jos/kun viikate heilahtaa, niin toivon että Johto miettii pitkään ja hartaasti myös omaa vastuutaan ja erityisesti Nybarin vastuuta nyt tehdyssä täyskatastrofissa.

Nimenomaan, valmentajavalinnassakin taisi olla juhannuskaljat/muu kesälomailu tärkeämpää, kuin hoitaa asianmukainen päävalmentaja. Eikös tämä loma-aikaan tapahtunut? Ei haluttu hukata tai lähinnä siirtää lomaa, vaan mentiin sieltä missä aita on matalin.

Rehellisesti sanottuna en mäkään lomaani haluaisi pilata duunijuttujen takia, mutta mä en työskentelekään noin näkyvässä/vastuullisessa hommassa suomen tunnetuimman brändin palveluksessa.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Achtung!

Kummolan näköinen pyylevä mies nähty kaulukset pystyssä hiippailevan soppakeräyspadan luona. Ei vielä tietoa halusiko fyffet hihaansa vai sopat mahaansa, säikähti lehtikeräysautosta tipahtanutta MM2012 lippumainosta ja lyllersi pakoon Areenan suuntaan hokien "Vittu 196 euroa, ei mitään järkeä..."

Kipinä varuillaan myös sen selustan kanssa!
 

scholl

Jäsen
tehdäänkö Sopasta nyt marttyyriä?

Tuo Twitter kuulostaa kyllä ifk-vastaiselta kapistukselta. Varsinkin kun faksista ei puhuta mitään, mutta pilven polttelu on joka viestissä läsnä. Muistakaa, että faxaus ei ollut eikä ole rajoitettu 160 merkkiin!
 

Fordél

Jäsen
tehdäänkö Sopasta nyt marttyyriä?

Ei, mutta jo pelkissä potkuissa on riittävästi koettelemusta. Ei siihen päälle tarvitse luoda lisätaakkaa eikä siitä tässä ole kysekään. HIFK:n johtoonhan tämä hässäkkä kohdistuu.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Juu, tämä on Sormusen lähtölaskenta HIFK:n päävalmentajan tehtävästä, mutta työ valmennushommissa jatkukoon muualla pitkään tai heti muissa tehtävissä HIFK-Hockey Oy:ssä.

"Se mikä ei tapa, vahvistaa", on typerä ja kulunut klisee, mutta tällä kertaa myös totta. Tsemppiä Pasi Sormuselle, jos päävalmennus HIFK:ssa päättyy nyt odotetusti potkuihin tästä työtehtävästä. Uran alku päävalmentajana oli hankala myös esim. Jukka Jalosella ja Erkka Westerlundilla, myös monella muulla, joista on myöhemmin tullut menestyviä valmentajia.

HIFK tarvitsee nyt muutoksen ja se ei onnistu nykyisellä valmennuksella. Valitettava asia, mutta näyttöpaikkoja on jo ollut riittävästi. On muutoksen hetki, kiitos ja tämä pätee nyt koko HIFK:n organisaatioon. Hallihanke ja talouspuoli kunnossa, mutta urheilupuoli liigajoukkueen osalta rempallaan, ei riitä, ei vaan riitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös