Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 180 625
  • 7 196

Mokela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Dinot pitkittää Sopan kenkimistä, jotta saadaan isompi keräyssumma kasaan.

Joten tehdäänkö diili, että jokainen maksaa vielä toisen maksun jahka Soppa on rajojen ulkopuolella?

- Sotakorvaukset on maksettava ennen maan uudelleenrakennusta!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
1:47 veltosta velttoon?

Mobirassa se on mykästä mykkään.

Samanaikaisesti aloitetaan kohta Moskovassa perinteinen Izvestija-turnaus. Eiköhän punakone hoida sen taas klap-klap-klap -tyylillä. Tsekkoslovakia ottanee hopeaa. Nuorista pelaajista näköjään Kai Suikkanen valittu mukaan.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Tämä on kyllä mahtavuutta.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
20€ suoritettu hyvän asian puolesta.

Mutta, mutta. Kertokaas nyt IFK-sisäpiiriläiset ja sisäpiiriin NMT/GSM/SMS/tms -yhteyden omaavat välillä missä mennään...

- Pari päivää sitten yhteistyökumppaneille ilmoitettiin, että soppa on lopussa
- Tilalle huhuiltiin Raatoa, Rockya, Kakea ja mysteerimiestä

- Kukas siellä tänään on vetänyt treenit?
- Kukas noista kandeista johtaa kisaa?
- Onko joku kenties tippunut tai vetäytynyt leikistä?

Jaksamista ensi yön väijyihin!
... naapuri nukkuu silloin onnellista lapsen unta ja tsekkaa aamulla joulukalenterista, josko Tiedote olisi jo julkaistu.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Dinot pitkittää Sopan kenkimistä, jotta saadaan isompi keräyssumma kasaan.

Eikö kukaan ole muistanut kertoa dinoille, ettei rahaa suinkaan kerätä heille vaan hyvään tarkoitukseen?

P.S. Näin Kauniaisissa mustan Mersun tekevän U-käännöksen. Ovatkohan neuvottelut saaneet jonkin uuden yllättävän käänteen?
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Koska tapahtuma vaatii aina suojelijan ja tähän ei nyt kelpaa tavanomaiset presidentti tai jeesus merkityksettömän valtansa tai vaikuttavuutensa takia, niin sivuunkirjoittanut ilmoittautuu tapahtuman ja keräyksen suojelijaksi.


Otan siipieni alle jopa nimimerkit Tosijani ja Tampio, mikäli osallistuvat merkittävällä summalla keräykseen. Mutta vain siis tapahtuman ja keräyksen ajaksi.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Karmea visio

Mieleeni hiipi karmea visio. Dinot venyttävät Tiedotteen julkaisemista ensi viikon perjantaihin. Silloin on 21.12.2012 ja maailma loppuu... Eli ongelma poistuu itsestään. Tää on meidän IFK !
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Loistava ketju, näitä näkee vain täällä IFK-puolella. Viimeksi taisin roikkua täällä, kun Sir Pena pyyhki McGyverillä lattiaa takatukkaäänestyksessä.
Sopan asema ei todellakaan ole kehuttava, jos on alunperikään ollut enkä usko enää, etteikö lähde ennen vuodenvaihdetta.

Jatkakaa samaan malliin!
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Loistava tuo Hesarin juttu, mutta IL otsikoi juttunsa että HIFK-fanien protesti.
Eihän tämä mikään protesti ole vaan haluamme rauhaa ja iloa tämän kaiken kurjuuden keskelle myös kanssaihmisille.

Mobirani tiputin hankeen luodessani lunta ja faxi jonkinasteisessa oikosessa, mutta väijyhukini hoidan kunnialla, joskin aikatauluista pientä epäselvyyttä.
Klo 18 aikamerkkikin meni, mutta vielä on Urheilu/Tulosruutu, sekä nelosen urheilu jälkkärinä..Iltahan on vielä nuori ja ketäänhän ei juurikaan vituta.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kolmessa mediassa juttu. Tällaista näkyvyyttä ei saa kymmenkertaisellakaan rahalla. Eikä tätä olisi mikään mainostoimisto edes osannut suunnitella :)
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Vain HIFK- fanit pystyvät tähän. 10 € lähti täältäkin hyvän asian(Sopan potkut) puolesta;) Appivanhemmat on kylässä, joten ei viitsi tulla tähän työhuoneeseen yöväijyihin, mutta jos/kun sunnuntainakin faksia edelleen odotellaan, niin mukana ollaan!
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Mukana keräyksessä.

Jätän tämän yön väliin mutta voin ottaa pe-la yön 00:15-00:30 ainakin. Vedin itseni vähän piippuun ahnehtimalla liikaa viime yönä, halu olla eka oli kova.

Oikeastaan en vaan malttanut mennä lepäämään, sen verran ainutlaatuinen tempaus menossa.

HIFK: Kuinka kauan aiot valvottaa meitä ? Jos tämä pitkittyy tulee torkkumisia työpaikalla...varoituksia...potkuja...parisuhteet rakoilee...kansantalous horjuu
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
On tää niin helvetin hienoa menoa täällä että pakko oli laittaa oma lantti lippaaseen. Naapurirakkauden nimissä ja summana 19,67 euroa, tottakai!

Väijyihin tsemppiä, ootte te melkosia!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Koska tapahtuma vaatii aina suojelijan ja tähän ei nyt kelpaa tavanomaiset presidentti tai jeesus merkityksettömän valtansa tai vaikuttavuutensa takia, niin sivuunkirjoittanut ilmoittautuu tapahtuman ja keräyksen suojelijaksi. .

Koska suojelijana pitää olla myös virkavallan edustajia niin olen pyytänyt majuri Timo T.A. Mikkosen katsomaan että keräys menee lakien ja pykälien mukaan.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK: Kuinka kauan aiot valvottaa meitä ? Jos tämä pitkittyy tulee torkkumisia työpaikalla...varoituksia...potkuja...parisuhteet rakoilee...kansantalous horjuu

Jep, työn tekemisestä ei tule mitään, kun pitää roikkua on-line tässä viestiketjussa.
Itse kaavailin, että tapahtumat kehittyvät seuraavasti:
HIFK:n fanitus -> valvominen -> mielenterveysongelmat -> alkoholismi -> avioero -> potkut töistä. Ja sitten päästäänkin nauttimaan itse lahjoittamistamme rahoista, kun seisotaan pelastusarmeijan leipäjonossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös