Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 178 543
  • 7 196

Kaarle6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Eisbären Berlin
En jaksa uskoa ennenkuin omin silmin näen.Soppa kuuluu IFK-perheeseen ja on Nybarin kavereita.Sopalla mennään varmaan tämä kausi loppuun ja ensi kaudelle tulee tod.näk.Suikkanen ja soppa jää kakkoseksi jonne se kuuluukin.
Samaa perseilyä oli Lundellin kanssa jolla on loputon luotto johtoryhmältä.

Erona tietysti se, että Lunkan päälle kaadettiin paskaa sen takia, koska kyseessä oli Lunkka.

Suhteettoman paljon on mielestäni Soppa saanut lokaa niskaansa täällä. Liiga on tällä hetkellä hyvinkin tasainen, eikä kärkeen ole kuin 10 pistettä, joka on aivan helposti kurottavissa. Mulle on oikeastaan ihan sama miten runkosarjassa vedetään, keväällä se sitten nähdään mistä Soppa on tehty.

Malttia nyt kundit, olkaa tiimin takana ja tukena niin tästä vielä hyvä tulee.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mulle on oikeastaan ihan sama miten runkosarjassa vedetään, keväällä se sitten nähdään mistä Soppa on tehty.

No mitäs sitten, kun kevät loppuukin runkosarjaan? Tätä menoa siinä ei kauaa mene, kun joukkue majailee ulkona säälipaikasta. Tai säälipaikka vaikuttaa tällä hetkellä ainoalta mahdolliselta saavutukselta runkosarjassa tällä hetkellä.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suhteettoman paljon on mielestäni Soppa saanut lokaa niskaansa täällä. Liiga on tällä hetkellä hyvinkin tasainen, eikä kärkeen ole kuin 10 pistettä, joka on aivan helposti kurottavissa.

Kärkeen on tällä hetkellä 13 pistettä. Toisin tulkittuna vain 4 voittoa ja yksi jatkoajalle pääsy. Mutta vaikka voitettaisiin putkeen seuraavat 5matsia, ei IFK löytyisi kärkipaikalta, sillä myös muut edessä olevat 10 jengiä napsivat niitä pisteitä. Jos esimerkiksi kärjessä oleva Kärpät jatkaa samaa 1.88pistetahtiaan (miksi ei jatkaisi), niin heidän ohittamiseensa tarvitsisi IFK:n voittaa putkeen seuraavat 12 matsia 3-pisteen voitoin. Siis 12 matsin puhdas voittoputki, ja vasta sitten oltaisiin kärjessä, jos muut jatkaa nykymalliin. Toki sieltä aina joku hyytyy, mutta tuskin kaikki, ja myös muutkin saattavat parantaa. Eli ei se kärki enää lähellä ole missään nimessä. Kärki on mun mielestä karannut, mutta täydellä pelillisellä muutoksella voisi vielä olla realistista haaveilla paikasta 6 parhaan joukossa.
 

henkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Suhteettoman paljon on mielestäni Soppa saanut lokaa niskaansa täällä.

Kaarle6 on joko trolli tai sitten tämä on jotain pimeää sarkasmia jota en vain ymmärrä. Jokaikinen tuntemani henkilö joka on käynyt tällä kaudella kaikissa kotimatseissa on samaa mieltä siitä, että tämän kauden jengi on hajuttomin, värittömin ja mauttomin joukkue mitä Nordiksella on luistellut miesmuistiin. Tämän lisäksi joukkue vetää ihan piste k/a:ta katsoenkin täysin vihkoon tällä hetkellä.

Onneksi tänään matsin jälkeen fanikatsomo reagoi jo pienillä "Soppa - ULOS!"-huudoilla. Mielestäni seuraavassa kotipelissä blegiä vastaan voisi järjestää ulosmarssin ja ottaa messiin vaikka pari lakanaa joissa sama viesti. Medianäkyvyys olisi taattu ja ehkä hallituskin alkaisi heräilemään pikkuhiljaa syväunestaan.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneksi tänään matsin jälkeen fanikatsomo reagoi jo pienillä "Soppa - ULOS!"-huudoilla. Mielestäni seuraavassa kotipelissä blegiä vastaan voisi järjestää ulosmarssin ja ottaa messiin vaikka pari lakanaa joissa sama viesti. Medianäkyvyys olisi taattu ja ehkä hallituskin alkaisi heräilemään pikkuhiljaa syväunestaan.

Tuossa vaiheessa oli jo hallista ja aitioistaan poistuneet ne henkilöt, joiden korviin nämä olisi pitänyt kantautua. Kyseisiä huutoja pitäisi aloittaa huutelemaan jo seuraavan ottelun alussa sekä tietysti mahdolliset lakanat olisi aina plussaa, mutta niiden tekijät taitavat olla kortilla?

Jos ei joulutaukoon mennessä olla vaihdettu valmentajaa (ja ei, Pennanenkaan ei kelpaa mielellään), on tämä kausi virallisesti laitettu pakettiin ja voidaan vain toivoa mahdollisia lisä NHL-miehiä mukaan viihdyttämään meitä maksavia katsojia edes jotenkin.
 

harjulainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En usko, että kukaan laittaa mitään pakettiin. Ei tällä tasolla. Vähän karkaa jutut välillä, mutta hyvä niin...
Suikkasta kovasti huhuillaan tänne. Jos nyt tulisi Pelsuista loppukauden diilillä, niin ok. Muuten mielestäni ei.. Mun silmissä Suikkanen on tähdenlento. Projektivalmentaja...
Kombo Suikkanen-pennanen sen sijaan saattaisi toimia. Suikkanen kuitenkin vaatii aisaparikseen Jonkun vitun rikupetterilehtosen, joka on lähes yhtä tuntematon kuin Kai Rautio. Varmaan kuitenkin hyvä jätkä.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olihan uskomattoman surkeatasoinen ja tylsä jääkiekko-ottelu tänään nordiksella. Nyt ei kiinnosta alkaa Soppaa ruotia mutta monet lienevät nyt tyytyväisiä edes siihen että mies ilmaisi tyytymättömyytensä peliin. Kommentointi ei tosin riitä, jos kentällä näyttää tuolta. Mielessä risteilee kaikenlaisia ajatuksia ja analyysejä tilanteesta ja siitä miten tähän on päädytty, mutta tällä hetkellä ei vaan kiinnosta alkaa kokoamaan mitään järkevää tekstiä. Pitkään HIFK ei kyllä enää voi viihteenä myydä tuollaista tuotetta ilman muutoksia, vaikkei niistä hyötyä olisikaan.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olemuksen mukaanhan tossa mennään.

...

Mourinho myöskin kertoi jutelleensa Nicholaksen homomyyjän kanssa ja sanoneen tälle, että etsii meidän jengille tyylikkäät cashmir villapaidat ensi viikon pelaajien, valmentajien ja seurajohdon iltamiin, jotka pidetään golfklubilla.
Hattu päästä ja kättä lippaan. Taattua kamaa.

Toivottavasti lähtölaskenta lähenee jo nollaa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Onhan tuo sarja ollut tänä vuonna huipputasainen, ja sikäli pisteiden valossa tarkasteltuna jopa kotietu puolivälieriin olisi ihan saavutettavissa. Enkä nyt tarkoita mitään "9 pistettä saavutetaan kolmella voitolla" höpinää, vaan 34 ottelun aikana tuo ei ole todellakaan mikään saavuttamaton ero.

Mutta ikävämpää faktaa taas on se, että HIFK on todellakin ollut alkukauden 9.-10. paras joukkue, eikä mikään nähty viittaa siihen, että tähän olisi joku korjaus tulossa. Peli on munatonta nyhjäämistä , ja joukkue sulaa suorastaan hämmästyttävän säännöllisesti kolmansissa erissä. Lisäksi joukkueen liike ja kuntopohja eivät selvästikään ole vaaditulla tasolla. HIFK tulee hyvin todennäköisesti jäämään sääleihin, jopa ulos pullahtaminen on mahdollista. Puolivälierät on mestaruus.

Ja Soppa helvettiin viimeistään tämän kauden päätteeksi. Ei mitään edellytyksiä jatkaa edes kakkosena ensi kaudella. Huippukoutsi sisään ja Ville kakkoseksi, sanon ma.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Päävalmentaja Sormunen tehtävässään on vain taudin oire siitä, että ketään ei lopulta kiinnostanut kauden 12-13 urheilupuolen menestys. Kyettiin vain kasaamaan valmennus ja rakentamaan joukkue, ilman kunnianhimoa ja halua menstyä. Puuhastelua, joka ei kuulu ammattilaissarjaan ja tulokset näkyvät sarjataulukkoa vilkaisemalla ja miettimällä vielä, että mikä on sm-liigaseurojen rahallinen kyky panostaa urheilupuoleen ja missä menee HIFK siitä näkökulmasta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Soppa tuskin on mihinkään lähtemässä. Nybondas kun meni naittamaan itsensä Sormuseen ja hänen "uransa rakentamiseen" viime kesän the tiedotteessa. Jos meinataan tehdä oikeita muutoksia on niitä tultava Valtanen/Everi akselilta jotta tämä puuhastelu saisi jonkun lopun.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Hei herää pian, sillä silloin.....

.......Suhteettoman paljon on mielestäni Soppa saanut lokaa niskaansa täällä. Liiga on tällä hetkellä hyvinkin tasainen, eikä kärkeen ole kuin 10 pistettä, joka on aivan helposti kurottavissa. Mulle on oikeastaan ihan sama miten runkosarjassa vedetään, keväällä se sitten nähdään mistä Soppa on tehty..........

....vain unet toteutuu. Valitettavasti ottelu toisen jälkeen on sitä samaa vanhaa p..kaa, tällä kertaa vain löysässä ripulimuodossaan. Eilen taas yksi maali puolivahingossa; sitten kaksi erää peruuttelua ja TPS-kiekkoa vailla mitään järkeä. Sitten ns. yritystä viisi minsaa tasoituksen jälkeen. Jatkoajalla kalakukoille voittomaali Jokelan ja Söhlön peruuttelun ja seisovin jaloin "puolustamisen" jälkeen. Tällä Lucifer-taktiikalla IFK tulee jopa Ilvestä selkä edellä "vastaan". Liiga on sinänsä tasainen, mutta nyky-IFK:lla ei ole mitään aseita otteluiden voittamiseen.

Lucifer on nähty ja kevyeksi todettu. Korvista/hiuksista kiinni ja pitkälle maata kiertävälle radalle kohti Huitsin Nevadaa. Matkaseuraksi Arttu Lutunen ja Kahva-Keijo # 9. Emme jää kaipaamaan jälleennäkemisen toivossa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ei ole psyko-Summanen (ihan kuin olisi edes ollut tulossa jossain vaiheessa?) tulossa ainakaan HIFK:n koutsiksi tällä kaudella, koska menee todennäköisesti valmentamaan Pietarin SKA:ta. SKA:n koutsi sai fudut, vaikka joukkue siirtyi tänään lohkonsa ja koko liigan kärkeen. Näin Venäjällä. Suomessa ja HIFK:ssa, valmentajalla on loppumattomat elämät ja peli saa näyttä vaikka miltä tappiosta puhumattakaan. -> ei potkuja.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Lucifer on nähty ja kevyeksi todettu. Korvista/hiuksista kiinni ja pitkälle maata kiertävälle radalle kohti Huitsin Nevadaa. Matkaseuraksi Arttu Lutunen ja Kahva-Keijo # 9. Emme jää kaipaamaan jälleennäkemisen toivossa.

Olet oikeassa, Sormunen(nimi on Sormunen!) on nähty.

Muuten, mitä olen sinunkin viestejäsi lukenut vuosien varrella, olet ollut ulostamassa about joka ikistä IFK-kasvattia tai edes melkein-kasvattia. Voisin lyödä vetoa, että parin vuoden sisällä otat vuorostasi Söderholmin hampaisiisi. Nythän olet selkeästi heitellyt mällejä pitkin syksyä, kun olet saanut keksiä iki-inhokillesi, Kuhdalle, hassuja lempinimiä ja olet päässyt toivottamaan hänet syvimpään helvettiin.

Mielenkiinnosta kysyn: Olitko syksyllä 1997 sitä mieltä, että Pepe Lehtosen pitäisi lopettaa heti paikalla tai alakanttiin pelannut Kölli myydä pois?

Minä ja ymmärtääkseni moni muu jäisi kaipaamaan sekä Kuhtaa että Luttista, vaikka he ovatkin pelanneet päin vittua. Tajuat sen ehkä siinä vaiheessa, kun ymmärrät kannatamasi joukkueen perinteitä. Toisin kuin sinä, minä olen nauttinut Kimmo Kuhdan loistavista otteista jo reilusti yli vuosikymmenen ajan. Sinua on selkeästi vituttanut, että meillä on ollut niin hyvä pelaaja kuin Kuhta.

Pahoittelut avautumisesta. Alkaa tosissaan ottaa päähän, kun vuosien ajojahdin jälkeen nimimerkki Aurinkotuuli pääsee kusemaan IFK-legendan tuhkille. Narrimeininkiä.
 

Stigu

Jäsen
Päävalmentaja Sormunen tehtävässään on vain taudin oire siitä, että ketään ei lopulta kiinnostanut kauden 12-13 urheilupuolen menestys. Kyettiin vain kasaamaan valmennus ja rakentamaan joukkue, ilman kunnianhimoa ja halua menstyä. Puuhastelua, joka ei kuulu ammattilaissarjaan ja tulokset näkyvät sarjataulukkoa vilkaisemalla ja miettimällä vielä, että mikä on sm-liigaseurojen rahallinen kyky panostaa urheilupuoleen ja missä menee HIFK siitä näkökulmasta.
Amen to this. Vieläkin on hieman hölmistynyt ja epäuskoinen olo, että 2 kautta sitten aloitettu "projekti" osoittautuikin hetkelliseksi yhden henkilön aikaansaannoksi, ja hänen poistuttuan koko seura on palannut takaisin Pena-aikoihin. Tällä kaudella jengi koottiin vasemmalla kädellä ja Country Clubin try-out-jäsenelle annettiin käsiinsä joukkue, jonka valmentamista on kiva harjoitella. No toivottavasti toimistolla kaikilla on kiva, kylläinen ja laiskanpullean seesteinen olo.

Härifrån tvättas.
 

Carlos

Jäsen
Noh, jo siinä vaiheessa kun kädettömästä apuvalmentajasta oltiin tekemässä päävalmentajaa, mielessä kävi että olen tainnut nähdä tämän ennenkin, ja ei toimi. Mutta ajattelin että jos ne kuitenkin tietää mitä tekee. No ei tienneet.

Tuloksen näkee viimeistään nyt. Tästä kaudesta tulee kaikkien aikojen katastrofi, jos jotain ei vähän helvetin äkkiä muuteta. Ja taitaa sittenkin tulla. Siinä ei yksi OJ vielä pesää tee.

Thei sould as thö shit.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mourinho myöskin kertoi jutelleensa Nicholaksen homomyyjän kanssa ja sanoneen tälle, että etsii meidän jengille tyylikkäät cashmir villapaidat ensi viikon pelaajien, valmentajien ja seurajohdon iltamiin, jotka pidetään golfklubilla.

Vaikka mattijateppo tästä innostuikin ja myös minun mielestäni huikea viesti oli hyvä pelastautuminen täydellisestä nurkkaanajautumisesta, täytyy tämä kohta kuitenkin nostaa uuteen käsittelyyn, sillä scholl taitaa itse pukeutua rytkyihin, kun on näinkin pihalla stadin kledjuskenestä.

Muuten hän tietäisi, että se Sopan tilalle tuleva jäbä kehottaisi pelaajia käymään "Nicholaksen" sijaan Nicolaksessa ja että se homomyyjä on visuaalisesta ulkomuodostaan päätellen ihan tukevasti hetero, aikuinen lapsi löytyy ja vaimo, joka pyörittää perheen toista vaatekauppaa, yhtä laadukasta D'Annaa, josta se Mouri kehottaisi pelaajiaan hankkimaan naisilleen jotain kunnollista päällepantavaa jengin "iltamien" jatkoille Kämpin baariin, etteivät näyttäisi halvoilta hutsuilta - esim. etron neuleet vois olla kova juttu.

Ja kaiken tämän takia, soppa on saatava ulos.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
KJ on ylivertainen valmentaja ja jos saisin valita kaikista suomalaisista valmentajista seuraavan HIFK:n valmentajan ottaisin KJ:n.

Sopan lähtölaskenta -ketju on aidosti hieno! Täällä voi välillä jutella rotuopista, homoista myyjistä ja monista hyvistä valmentajista. Fudiksessa ja lätkässä. Mutta yksi on ja pysyy: Soppa HIFK:n koutsina. Tartun tähän lainaamaani pätkään ja sanon, että Nenä on huikea valmentaja. En käyttäisi termiä "ylivertainen", koska hänen trackrecordinsa ei ole ylivertainen. Se on erittäin hyvä - ja erittäin hyvästä on mun sanavarastossani vielä vähän matkaa ylivertaiseen. No, oli miten oli, mulla liittyy HIFK·valmentajiin sellainen pessimistinen olettamus, että en usko paluumuuttajavalmentajan onnistuvan HIFK:ssa. En välttämättä edes Nokan. Siksi toivonkin eniten Suikkasta, mutta kyllä mulle tosielämässä kelpaisivat Nenä, Summanen, Shedden ja jopa fucking Aravirtakin. Kaikki olisivat paluumuuttajia.

Mulla on sellainen käsitys -ja olen ymmärtänyt erityisesti Erkankin viestittäneen näin-, että HIFK:n Country Clubin hinaaminen menestykseen on valmentajalle aivan perkeleellisen kuluttava duuni. Ei riitä, että saa joukkueeseen haluamansa pelaajat. Pitää myös taistella Dinolaumaa vastaan, sillä neuvojaa nimittäin riittää. 'Peluuta hei fyysisempää lätkää, tää on HIFK!'. Ja viimeisin uutuus, jonka on oppinut myös Jypin Seppänen: 'Peluuta kiekkokontrollia, se on päivän sana'. Siis meidänvitunpersereikäpeliä. HIFK-valmentaja ei pysty täysillä fokusoitumaan pelkkään valmennusduuniin. Hänen pitää samanaikaisesti miellyttää Dinoja, sponsseja & ex-pelaajiakin. Shedden onnistui hommassaan suht.hyvin eniten siksi, että hän ulkomaalaisena tuli HIFK:hon ilman mitään taustatietoa tästä maanmainiosta organisaatiosta. Ja suoraviivaisena jenkkinä hän vastaili kaikkiin kysymyksiin ja toiveisiin: "I'm leading. The responsibility is also mine."

No, Nenä, suomalainen huippu ja vallassa oleva Suomen mestari oli täysin tyrmistynyt ekalla kaudellaan. Mm. siitä, että vanha kunnon Brennan (jota mulla on kuitenkin ikävä ja jonka ottaisin kirkuen tähän jengiin) tuli hänelle annettuna tekijänä. Näinhän ei saa kohdella valmentajaa. Nokalla on suhteellisen tefloninen pinta ja hän menestyi sitä paremmin, mitä enemmän hän otti etäisyyttä organisaatioon. Moni HIFK-ikoni on vieläkin sitä mieltä, että Nokka oli tylsä, koska hän ei käynyt juttelemassa ja golfaamassa heidän kanssaan.

Edellämainittuhan tekee sen päivänselväksi, että Sopalla on yhtä hyvät mahdollisuudet onnistua kuin paljaalla peniksellä piraijaparvessa. Onko HIFK itse asiassa koskaan (lasketaan The Sirin sekoilut ulos) käyttänyt paluumuuttajavalmentajaa? Aika hiljaista on ja miksi? Hyvin yksinkertainen syy: entiset valmentajat eivät erityisemmin halua HIFK:hon takaisin. Nokka on analyyttinen kaveri ja jos hänelle nyt hypoteettiseti tehtäisiin tarjous, hän kyllä tietää, että Old habits die hard ja meno on samanlaista kuin hänen tullessaan edellisen kerran. Ei tällaista duunia jaksa ottaa vastaan, kun maailmalla on helpompiakin organisaatiota ja kaiken lisäksi niistä saa parempaa palkkaa. HIFK on valmentajamurhaamo. Siksi toivon taas kerran ihan uutta nimeä. Ja siksi vastasin Walkinin viestiin. Nokka ei olisi mun ykkösvaihtoehto uudeksi valmentajaksi ja syy ei ole hänen, vaan Country Clubin.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Monikin tähän tarttuu, mutta on kerran käyttänyt, ja menestyksellä, Rikala. häntähän Moberg kertoo houkutelleen vielä 90-luvun synkkinä aikoina takaisin, tuloksetta. Olisikin jännä nähdä miten tällainen hifk:n mittakaavassa supermenestynyt mutta erityisen old skool koutsi vetäisi loppukauden - siinä on mun valinta loppukaudeksi, saataisiin ainakin uutta kirjoitettavaa.

Ottaisin myös Summasen jos tulisi, sillä onhan se nyt kumma, että muka sen meiningit ei ole muka tarpeeksi softeja. Muista vapaina olevista, tiedetyistä tapauksista en innostu.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Rikala tosiaan täyttää tuon kriteerin, mutta siitä on yli 20 vuotta. Mitenköhän toimisi Timo "Räpsä" Haapaniemi?
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Siellä olisi Pekka Rautakallio vapaana jos kiinnostaa. HIFK:n näköinen mies ja onnistui Porissa erinomaisesti. Rocky veisi HIFK:n pitkälle.. Olen aivan varma.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muuan Francis sai meiltä monoa juurikin Ässät - HIFK ottelun jälkeen. Taisi olla kylläkin juuri ennen joulutaukoa, mutta jospa se historia toistaisi osittain itseään ja tänään päästäisiin laskurissa kohtaan nolla.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Olisi joo, mutta Rautakallion meriitit ovat loppujen lopuksi aika olemattomat. Onko hän voittanut ikinä mitään valmentajana?
Rautakallion plussat valmentajana on ottelutapahtumassa : osaa peluuttaa ja regoida tilanteisiin otteluissa.
Rautakallion miinukset valmentajana : ei osaa vetää/suunnitella treenejä (taitaa valmennuskoulutus omalta osalta olla kesken tai sitä ei ole ?).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös