Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 180 675
  • 7 196

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä on kyllä tiedostettu, se ei ole ongelma. Mutta reagointiin jo tällä kaudella vaikuttaa olennaisesti se, saadaanko sisään pitkäntähtäimen koutsi vai projektimies. Projektiäijä ei ole HIFK:n mielessä, joten tästä voidaankin päätellä, että PTS-valmentaja voisi olla mahdollista saada kiinni jo tällä kaudella. Ihan helppoa se ei ole, mutta ei kyllä tietääkseni mahdotontakaan.

Varmasti lähtökohtaisesti noin, mutta jossain se raja menee siinäkin, että on pakko ottaa projektivalmentaja. Muussa tapauksessa viivat karkaavat ja kissa löytyy seivästettynä toimiston oven edestä. Lähtökohtaisestihan HIFK:n ykkösvaihtoehto ensi kaudeksi on Suikkanen, jolle ilmeisesti sopimustarjous on jätetty. Tarkoittaako tämä sitä, että jos Suikkanen vastaa HIFK:n kosiskeluun myöntävästi, niin Sormusella mennään kausi loppuun. Lisäksi olisi käsittämätöntä, jos HIFK nyt alkaisi kytätä Suikkasen mahdollisia potkuja ja tekisi valmentajaratkaisut tämän perusteella. Tämähän olisi vain tappion minimoimista ja välikauden myöntämistä.

Muut vaihtoehdot ovat vapaana: Rautakallio, Summanen, Heikkilä. Näiden kanssa HIFK voisi jatkaa myös ensi kaudella. Mikäli Heikkilä peruuttaa puolustavaa prosenttikiekkoa, niin pitää jättää kaavailuista ulos. Rautakalliohan on sanonut, että kahden punaisen kutsusta hän ei koskaan kieltäydy.
 

scholl

Jäsen
Sormunen on ehkä huonoin valmentaja liigassa sitten Matti Virmasen, mutta kaiken negatiivisuuden keskellä varoituksen sana: Suikkasesta on pysyttävä kaukana! Hän on lyhyen ajanjänteen projektivalmentaja, jonka kapasiteetti ei riitä pitkiin rupeamiin ja toisekseen hän on henkisesti ja olemukseltaan Itä-Vantaan karvaperse. IFK tarvitsee herrakansaan kuuluvan valmentajan. Niinkuin Kari Jalonen oli. Sellainen mies, joka näyttää ulospäin siltä, ettei paskaa tarvitse syödä. Me olemme nyt kokeneet kaksi demariduunaria peräkkäin ja kolmatta emme halua kokea. IFK ei ole Metallityöväenliitto.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Lisäksi olisi käsittämätöntä, jos HIFK nyt alkaisi kytätä Suikkasen mahdollisia potkuja ja tekisi valmentajaratkaisut tämän perusteella.

Näin ei tapahdu, sillä onhan sekin mahdollista, että HIFK on jo tehnyt 13/14 sopparin Suikkasen (tai jonkun muun) kanssa - ja ainoastaan lisäetuna kaveri saattaisi vapautua jo tällä kaudella. Ei siis mentäisi perse edellä puuhun venttaamalla sitä, että tulisiko se jo tällä kaudella, vaan otettaisiin se mahdollisuus extralisänä. Kun äijä on jokatapauksessa tulossa 13/14.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Nyt kun Erkkaa ei tuo opistoelämä niin kauheasti tunnu kiinostavan, niin hän olisi oiva lisä pariksi kuukaudeksi valmennusryhmään. Kenellekkään ei tarvitsisi antaa kenkää, kun se tuntuu olevan kovin hankalaa. Erkka "täydentäisi" ryhmää. Uskon että tällöin löytyisi toimiva pelitapa tuolle ryhmälle. Aikaakin olisi vielä pari kuukautta, joten...

Eiköhän kohta ilta-paskan kannessa ole lööppi: Nybondas: "Sormusella 100% tuki".
Kiäntökeneraattorilla suomeksi:"Lähe vetään vielä kun voit"
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
scholl:

Kaikella kunnioituksella - en löydä K.Jalosesta henkilönä yhtään mitään sivistykseen/herrakansaan liittyvää verrattuna samanikäiseen Suikkaseen:

Suikkanen:

-syntynyt 29.6.59 Parkano > juntti

KJ:

-syntynyt 6.10.60 Oulu > juntimpi pohjoisen lisällä

Suikkanen ja KJ ovat olleet pelaajina yhtä aikaa Kärpissä ja jopa samassa ketjussa. Kolmantena oli Pekka Arbelius. K.Jalonen ei ole tehnyt elämässään mitään muuta kuin jääkiekkoa. Pelaajauran jälkeen valmentajaksi. Suikkanen on työskennellyt Oulun Lipon seurajohtajana ja Radio Megan dirikana. Sitten valmennusuralle. K.Jalonen on pelannut NHL:ssä/AHL:ssä 2 kautta, Suikkanen 3 kautta. Suikkanen valittiin 2010 vuoden valmentajaksi. Nokkaa ei ole valittu vuoden valmentajaksi, mutta hänet on aateloitu Jääkiekkoleijonaksi numero 129. Suikkanen ei tietääkseni ole Kiekkoleijona. Kielitaidoltaan Suikkanen on Nokkaa parempi. Englanti kulkee sujuvammin ja lisäksi hän pärjää ruotsilla. Kaitsulla on ollut myös kaunis vaimo ja hänen tyttärensä on samaa osastoa. Tämä pikku anekdoottina.

Kommentoit varmasti enemmän ihmisen olemusta ja/tai valmennustyyliä tai sitten uskot vain omaan mielikuvaasi, sillä ei näistä kumpikaan ole mikään herrakansan edustaja ja Nokan lasken kyllä lievästi juntimmaksi hahmoksi. Johtuen siitä, että hän ei ole koskaan tehnyt mitään muuta kuin jääkiekkoa ja lisäksi sen vuoksi, että hänen kielitaitonsa ei ole kummoinen. Kari Jalonen ei ole oma sukua von Tötterström, eikä hänellä ole edes saksalaisia sukujuuria. Suomen Oulusta herrakansan edustaja Suomen Stadiin? Ei nyt sentään.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Kaitsulla on ollut myös kaunis vaimo ja hänen tyttärensä on samaa osastoa. Tämä pikku anekdoottina.

Tämä oli täysin unohtunut! Kai (heh) se soppari on jo varma?? Kaitsun tyttö pitää SAADA Stadiin.

Target, olet asian ytimessä. Lisäisin vielä virmasmismin "paska puhetta".
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Sopalla vedetään siis kausi loppuun, koska lienee selvää, ettei tarjouksia saaneet vapaudu kuin ihmeen kaupalla ennen kevättä. Todennäköisin on siis Suikkanen, joka käy minulle. Muissa yhteyksissä tavanneena sanoisin kaverin olevan terveellä tavalla hullu, eli voi natsata brändin kanssa hyvinkin.

Tuohon Caccaan sen verran, ettei hän kai nyt aivan Marjamäen varassa ole? Ihan hyvin on mennyt idässä ainakin toistaiseksi. Lisäksi runkkarin kolmas tila ei aivan vihkoon ole vedetty, vaikka jengi olikin huikea. (Ja takaisin ei koskaan tapahtuneen jälkeen. Ei koskaan. Piste.)

Mutta kokonaisuutena sanoisin, että minulla on ollut Sheddeniä ikävä jo yli vuoden. Ei voi mitään.

Ja vielä on toivoa. Me ei tarvita kuin ykkössena ja takuuvarma maalintekijä. Lisäksi änärin alkaessa kiekollinen pakki. Mielestäni kautta ei ole missään nimessä menetetty. Ainoa, mitä en voi sietää, on tuo kädet munissa hiihtely. Taklatkaa, perkele.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Kari Jalonen ei ole oma sukua von Tötterström, eikä hänellä ole edes saksalaisia sukujuuria. Suomen Oulusta herrakansan edustaja Suomen Stadiin? Ei nyt sentään.

Jalonenhan on Oulusta, joka oli vanhoina hyvinä aikoina 1941-1944 tärkeä kaupunkin saksalaisille. Eiköhän joku rauta-anturainen herra tuolloin ehtinyt tuoda jonkin lorauksen herrakansan verta Jalostenkin sukuun.

Ilmeisesti valmentajarintamalla todella on kyse siitä, että projektivalmentajavaihtoehtoon tartutaan vain pakon edessä. Harvoin on nimittäin ollut yhtä paljon laadukkaita valmentajia vapaalla jalalla kuin nyt.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jalonenhan on Oulusta, joka oli vanhoina hyvinä aikoina 1941-1944 tärkeä kaupunkin saksalaisille. Eiköhän joku rauta-anturainen herra tuolloin ehtinyt tuoda jonkin lorauksen herrakansan verta Jalostenkin sukuun.

Voisi olla joku Karl Heinrich von Adler.... liian vaikea Raksilassa ymmärtää, joten meidän aseveljien kesken ihan Jalosen Kari vaan !
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Stigu

Jäsen
Menee vähän offtopic, mutta eiköhän tämä ole jo puitu riittävän moneen kertaan. Jalonen tuli IFK:n olleessa aika heikossa hapessa ja Matikainen valmiiseen mestaruuspöytään tuhoten kaiken kovalla jengillä todella nopeasti. Lisäksi Jalosen otteista näkyi koko ajan kehityssuunta ylöspäin ja Matikaisen kohdalla alaspäin. Perseenäyttö Matikaiselta oli se, että Suikkasesta poiketen hän ei vaatinut hyvitystä seuralle, jonka kanssa hänellä oli sopimus. Näillä perusteilla ei enää ikinä.
.
Kinataan sitten Off-topic-aiheesta:

1. Viime kauden jengi oli paperilla hyvin koottu, mutta reaalielämässä helvetin kaukana toimivasta jengistä. Siellä oli tiku-taku-konsentraatio aivan huippulukemissa. Sen takia Petu hankkikin täksi kaudeksi lihaa tuohon jengiin.

2. Petun viime kauden trendi runkosarjassa oli koko ajan nouseva. Pleijareissa trendi oli laskeva, mutta niin se oli Nokan kahdella ensimmäisellä kaudellakin: tiputtiin alemmaksi sarjassa sijoittuneelle jengille.

3. Matikainen ei välttämättä lähtenyt pelkästään rahan takia KHLään. Hänen lähtönsä aikoihin väläyteltiin syyksi myös sitä, että sukset organisaation kanssa olivat ns. ristissä
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
On ollut Stadissa kyllä käytännössä jo koko ikänsä ja on edelleen (kuten exäkin). Oikeaan kuppilaan kun sattuu menemään niin saattaa löytyä tiskin takaa.

Sori offtopik mutta pakko kommentoida tähän, että täällähän se naapurissa jäällä luistelee Namu Ice Girlsien mukana eli tervetuloa vain meidän hallille metsästämään. Hänet voi myös bongata Namu ravintolasta. Voin heittää halukkaille vinkkiä, kun tytöt ensi kerran sinne menevät. *hymiö*

Niin paljon tullut tänne viestejä viime lukukertani jälkeen, että en viitsi lähteä edes antamaan omaa näkemystäni asiasta. Näkemykset ovat varmasti tulleet esille jo niin monta kertaa, että taidan poistua takaisin omalle hiekkalaatikolleni. Jukka Jalonen taidettiin dumata heti kättelyssä. Syynä miksi maajoukkue koutsi liigaan tulisi. En itse ainakaan näe tätä yhtälöä yhtään mahdottomana. Uskon kuitenkin, että eiköhän KHL miehen vie(tietenkin riippuen perheasioista jotka voisivat miehen Suomessa pitää). Paskansyöjäkin kelpasi niille niin miksi ei mestaruuden voittanut maajoukkuevalmentaja.
 

scholl

Jäsen
Kommentoit varmasti enemmän ihmisen olemusta ja/tai valmennustyyliä tai sitten uskot vain omaan mielikuvaasi, sillä ei näistä kumpikaan ole mikään herrakansan edustaja ja Nokan lasken kyllä lievästi juntimmaksi hahmoksi.

Olemuksen mukaanhan tossa mennään. Ei Franz Beckenbauerkaan mikään ruhtinassuvun jäsen ollut, mutta hän näyttää kuninkaalliselta ja sai nimen keisari. Nykyaikaisessa yhteiskunnassahan on olennaista se, että ihmiset voivat kehittyä, mahdollisuuksia on ja jokainen voi olla, mitä haluaa. Der Kaiser dominoi joka paikassa ja samalla tavalla pienemmässä mittakaavassa on tehnyt Kari Jalonenkin, hän on menestynyt kaikkialla. Hän teki 92 pistettä runkosarjassa, hän voitti lukuisia Suomen mestaruuksia, hän voitti lukuisia Suomen mestaruuksia valmentajanakin. Hän virnuilee ja naureskelee, kun taas Suikkasella on petumainen prkl me ollaan paskoja, mutta me syödään paskaa ja kaikki on herrojen syytä -asenne. Ihan niinkuin Timo Soinilla. Altavastaajan narinaa jostain kuralammikosta. Jokereissa Suikkanen voisi toimia hyvin, mutta IFK:ssa ei, koska IFK:ssa pitää osaamisen lisäksi olla itseluottamusta ja jopa ylimielisyyttä.

Kielitaidon ja muun voi oppia. Itseasiassa vähänkin pätevämpi kaveri oppii halutessaan minkä tahansa kielen vuodessa, mutta se ei ole tämän pointti, vaan jos halutaan niin että luottamus kannattajien puolelta on olemassa niin soinia ei voi palkata kokoomukseen, eikä noita ps-movementin jäseneitä IFK:hon. Lätkää voi nimittäin pelata ja voittaa niinkin, että on vain yksinkertaisesti parempi kuin muut. Koulussa voi pärjätä kokeissa, että on älykkäämpi kuin muut. Samalla tavalla mitä tahansa peliä voi pelata niin että on parempi kuin muut. Joukkue pitäisi olla suhteellisen helposti koottavissa, jos tiedetään, että resurssit ovat paremmat kuin muilla ja lisäksi taustalla on vahva yhteisö, johon kuuluvat kannattajat ja yhteistyökumppanit sekä koko hemmetin svenska talande folk. Olennaisinta on vain laittaa avainrooleihin viimeisen päälle kovat kaverit. Everi ja Valtanen ovat mahdollisesti sellaisia, Soppa ja Nybari eivät.

Katsokaapa valmentajia kuten Jose Mourinho ja Pep Guardiola. On samantekevää, mikä heidän taustansa on. Olennaista on se, että ovat eläneet elämänsä niin että heistä on tullut herrannäköisiä. Sama koskee Svennis Erikssonia, Jogi Löwiä ja jopa tietyssä määrin vaikkapa Ottmar Hitzfeldiä. Tuollainen valmentaja on uskottava, kun hän ei näytä siltä, että hänen pitäisi ottaa joka ilta matsia jossain Vaasankadulla. Tämän syyn takia HJK:kin vaihtoi Muurisen Sikuun. 2010-luvulla ei ihan ykkösseurassa voi olla verkkarijätkää valmentamassa ellei se seura ole joku vasemmisto-/duunariseura.

Jossain vaiheessa ne sukset menevät joka tapauksessa ristiin, kun sitä paskaa aletaan syömään ja yhteistyökumppanit, fanit, pelaajat, eikä varmaan seurajohtokaan siitä tykkää. Miettikääpä jotain töölöläistä jätkää, joka on aloittanut kiekkouransa Calle Branderin kiekkokoulussa. Hänet on viety ja tuotu harjoituksiin ja elänyt elämäänsä rennosti ilman mitään suuria järkytyksiä. Hän on saattanut kuulla Jokereista ja lähiöostareiden elämästä, mutta ei ole nähnyt heitä kuin kaukalossa, mutta sitten vaikkapa 25 vuotiaana hän kokee omakohtaisesti karun todellisuuden. Oma valmentaja syö paskaa, käyttää moottorisahaa munasilteen jne. Siinä voi tulla niin suuri järkytys, että alkaa kyseenalaistaa koko yhteiskunnan mielekkyyttä. Pelaaja menee kotiin, soittaa äidilleen ja kertoo, että IFK:ssa ei ole IFK-valmentaja. Sen jälkeen äiti kertoo isälle ja pelaajan faija soittaa vihaisen puhelun Frank Mobergille tai Goran Stubbille ja sanoo, että meidän poika ei tollaista Petu-kusipäätä kuuntele. Hoida asia niin eteenpäin, ettei Petu selitä mitään meidän pojalle ikinä. Sen sijaan jos valmentaja olisi ollut Mourinho niin poika olisi mennyt kotiin, soittanut äidilleen ja kertonut: herra mourinho opetti meille tänään loistavan ylivoimakuvion, jolla Jokerit viedään ihan kahville ensi pelissä. Mourinho myöskin kertoi jutelleensa Nicholaksen homomyyjän kanssa ja sanoneen tälle, että etsii meidän jengille tyylikkäät cashmir villapaidat ensi viikon pelaajien, valmentajien ja seurajohdon iltamiin, jotka pidetään golfklubilla.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
scholl: Olipa analyyttinen ja jäätävä vastaus! Osittain olen samaa mieltä. K.Jalosesta paistaa ulospäin tietty arroganssi, joka on aina hyvä asia. Mutta muhun ei voi olla vaikuttamatta se muisto, minkälainen hän oli pelaajana HIFK:ssa. Se oli kyllä junttiurpon yritys olla kova nimi Stadissa. Noh, vuodet ovat vierineet. Halusin vain pointata, että Jalonen ja Suikkanenhan ovat melkein veljekset kuin ilvekset; samanikäisiä, Kärpissä samassa ketjussa, molemmat pelanneet myös maailmalla. Uskon kyllä tähänkin: "Don't judge a book by its cover". Geenipankista K.Suikkanen on saanut testosteronipitoisen ja luontaisesti atleettisen / lihaksikkaan rungon. Nenä Jalonen ei ollut aivan eturivissä kun näitä ominaisuuksia jaettiin. Hän sai hintelän varren. Hiekkalaatikolla ja kouluaikoina Suikkanen on ollut iso jätkä, joka on vienyt kaikki naiset. Nenä on ollut senaikainen versio nörtistä. Miesten ja poikien maailmassa ulkoinen olemus ratkaisee aivan kaiken ikävuosina 1 - 18v. Jokainen kundi tietää tämän.

Kun luomme katsauksen Saksan historiaan, niin se on totta, että monet hyvin hyytävät hahmot, kuten Himmler, olivat laiheliineja. Näätämäisen vittumaisia laiheliineja. Mutta ei luontaisesti miehekäs ulkoinen olemuskaan ole koskaan haitaksi. Okei, jos himmeli kaveri osaa luoda ulospäin jäätävän kuvan, hän on tehnyt työnsä hyvin. CSI Miamin David Caruso, 62 kg, on tästä malliesimerkki. Hän näyttelee niin helvetin hyvin vittumaista ja pelottavaa jätkää, että on hyvin uskottava. Ottaisin kuitenkin ennemmin matsin hänen kanssaan kuin kiltinoloisen USA:n suurlähettilään Bruce Oreckin kanssa. Hän on huikea bodaava jääkaappipakastin. Molemmissa olemusvaihtoehdoissa on siis omat puolensa ja mun kirjoissani (kun bodaan itsekin) lihaksikas ja atleettinen tyyppi on aina tervetullut HIFK:hon. Valmentajaksi tai pelaajaksi. Lisäksi kukaan meistä ei voi saamilleen geeneille mitään. Meikäläisestä ei koskaan saa pitkänmatkanjuoksijan näköistä. Mutta toisaalta tykkään siitä, että rauta nousee ja aerobinen kuntokaan ei hävetä. Mutta en dissaa ainuttakaan himmeliä kuitenkaan, olenhan jo yli 18-vuotias. Ks. kappale yksi.

Tämä rotuopista omalta osaltani. Tosielämässä valmentajan ulkoinen olemus ei merkitse mulle mitään. Vain joukkueen esitykset jäällä ratkaisevat. Olen niin jyrkkä tämän suhteen, että mun puolestani HIFK-koutsi voi olla vaikka nainen tai sivari. KUNHAN hän toimittaa kiinnostavaa tuotetta jäälle. Ylläolevassa lähdin analysoimaan Jalosta ja Suikkasta samalla mielikuviin perustuvalla menetelmällä, jolla itsekin olet analysoinut varsinkin K.Jalosen syvintä olemusta. Lähtökohdiltaan; ikä, kotiseutu, sosiaalinen tausta ja jääkiekkoilijan ura K.Jalonen ja K.Suikkanen ovat häkellyttävän lähellä toisiaan. Väitän, että liigavalmentajista (otetaan siis ex-liigavalmentajatkin lukuun) ei löydy toista vastaavaa paria. Koska pohjoisen juntti toi meille mestaruuden -11, niin voisin päätellä tästä, että HIFK kaipaa menestyäkseen pohjoisen junttia. Niinpä Suikkanen on oma suosikkini valmentajavaihtoehdoista ja pidän todennäköisempänä sitä, että hän on tuleva HIFK-valmentaja kuin sitä, että hän ei ole tuleva HIFK-valmentaja.

Stigu: Hyvät pointit KJ ja Cacca -antologiasta. Mua vituttaa jälkikäteinen Nokan jumalaksi julistaminen koko kolmen vuoden ajaltaan. Ei se niin mennyt kuitenkaan ja kukaan meistä ei tiedä, minne asti Cacca olisi vienyt HIFK:n tällä kaudella.
 

kimbe66

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tämähän nyt viimeistään saa schollin Suikkasta vastaan, mutta hän on tyypin 1 diabeetikko. Tiedän tämän, koska olen itsekin, ja Suikkanen jossakin diabetesliiton lehdessä asian kertoi. Eli en paljastanut tässä mitään ennenkuulumatonta totuutta.

Suikkaselle jääkiekon harrastaminen oli 80-luvulla todella vaikeaa, koska taudin hoito ei ollut lähellekään nykyisellä tasolla. Samasta syystä minäkin lopetin jalkapallon pelaamisen, oli liian vaikeaa huolehtia ravinnosta, koulunkäynnistä, harjoituksista jne. Nykyään olisi helpompaa. Ja nimenomaan tämän takia arvostan Suikkasta, hän jaksoi tehdä uran itselleen kiekosta, vaikka varmasti oli vaikeaa. Meitä luovuttajia on paljon, mutta Suikkasia ei monta ole.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Stigu: Hyvät pointit KJ ja Cacca -antologiasta. Mua vituttaa jälkikäteinen Nokan jumalaksi julistaminen koko kolmen vuoden ajaltaan. Ei se niin mennyt kuitenkaan ja kukaan meistä ei tiedä, minne asti Cacca olisi vienyt HIFK:n tällä kaudella.

KJ on ylivertainen valmentaja ja jos saisin valita kaikista suomalaisista valmentajista seuraavan HIFK:n valmentajan ottaisin KJ:n.

Cacca olisi varmasti viemässä meitä suoraan playoff paikkaan, kun taas Soppa näyttää ryssivän sen. Siihen en osaisi vastata, pelaisiko joukkue yhtä paskannäköistä peliä kuin viime kaudella, mutta cacca peräsimessä tulos olisi kumminkin parempaa. Ja ehkä kahdessa vuodessa ne opit olisivat menneet perille ja playoffeissa mentäisiin aina finaaliin asti ja ehkä jopa voitettaisiin se, onhan meillä hieman parempi pelaajamateriaali käytössä kuin mitä cacalla oli Blues aikoina vai?

Ja itse Soppa aiheeseen niin kyllähän toi mies pitäisi ainakin minun mielestä potkia jo pois tuolta penkin takaa, niin surkea on tämän kauden HIFK ollut muutamaa pientä poikkeusta lukuunottamatta. Mutta jos Kaitsu on tulossa meille ensi kaudeksi niin kuka tulisi vetämään noin 4kk projetkin meille? Summanenko?
 

Johnny K

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
Kuinkahan paskasti HIFK:n pitää pelata, että johtoporras tajuaa erottaa Sormusen? Ei paljon huonommin ainakaan voi pelata kuin tänään!
Jumalauta lauantai-ilta täydessä kotihallissa ja esitys niin ala-arvoista, että jokaiselle lipunostaneelle pitäisi palauttaa rahat takaisin.
Jos valmennus on tyytyväinen tällaiseen, niin haistakaa pitkä paska!
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Ihan vitun sama kuka sen 4kk koutsaa kunhan Sormunen nyt jumalauta vihdoin heivattaisiin yli laidan. Mitä vittua pitää oikein tapahtua ennenkuin tuo ainoa oikea päätös saadaan tehtyä? Ei se Suikkanen(tai kuka nyt tuleviksi vuosiksi tuleekaan)ala saatana Mestis-valmentajaksi.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joku innokas tilastoniilo voisi heittää kehiin Sopan track recordin. Taitaa olla aika surullista tsiigattavaa.
Miten ihmeessä office voi tyytyä tähän?
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joku innokas tilastoniilo voisi heittää kehiin Sopan track recordin. Taitaa olla aika surullista tsiigattavaa.
Miten ihmeessä office voi tyytyä tähän?

Jos lasketaan harjoituskausi mukaan, niin Sormunen on HIFK-urallaan voittanut 8 ottelua (2 harjoituspeliä) ja hävinnyt 18:sta, joista 7 on ollut harkkamatseja ja 11 liigaotteluita.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joku innokas tilastoniilo voisi heittää kehiin Sopan track recordin. Taitaa olla aika surullista tsiigattavaa.
Miten ihmeessä office voi tyytyä tähän?

Ilman Pennasen aikaa kauden alussa oltaisiin Ilveksen kanssa taistelemassa mestismatsiin pääsystä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Joku innokas tilastoniilo voisi heittää kehiin Sopan track recordin. Taitaa olla aika surullista tsiigattavaa.
Miten ihmeessä office voi tyytyä tähän?

SM-liigan runkosarjassa 17 ottelua; 6 voittoa, 3 ja-tappiota ja 8 tappiota. Maalisuhde 35-42. Harkkamatsithan meni sitten hiukan paremmin vielä. Oliko yksi voitto ja kahdeksan tappiota?
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Maalinteon puolesta sellaista, että viimeiset 6 peliä hyökätty max. 2 tehdyllä maalilla (niistä 2 voittoa). Amatöörit on amatöörejä.
 

KIBE#9#

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pidän lähes varmana, että kenkää tulee. Uskoisin tiistaina olevan uusi koutsi Porissa. Tämä ei siis tieto, vaan oma oletus.

En jaksa uskoa ennenkuin omin silmin näen.Soppa kuuluu IFK-perheeseen ja on Nybarin kavereita.Sopalla mennään varmaan tämä kausi loppuun ja ensi kaudelle tulee tod.näk.Suikkanen ja soppa jää kakkoseksi jonne se kuuluukin.
Samaa perseilyä oli Lundellin kanssa jolla on loputon luotto johtoryhmältä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös