SM-liiga Finaalit 2011 HIFK-Blues

  • 93 738
  • 317

Mad E

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitää toivoa, että Hifk:n joukkue ajattelee tilanteessa samoin kuin monet täälläkin kirjoittaneet kannattajat. Silloin Bluesilla on loistava mahdollisuus heti ekassa pelissä yllättää suosikki housut kintuissa.

Tätä minäkin toivon. Saadaan sitten kattilaa nostella omassa hallissa 20.4. viidennen pelin jälkeen.

Suoranainen ihme olisi jos IFK jonkun pleijarisarjan ekan pelin voittaisi.
 

Wilson-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
"Ikinä" on aika vahva ilmaisu ottaen huomioon, että HIFK:n ja Blues/K-Espoon pleijarisarjat ovat HIFK:n hyväksi 2-1. Mutta mitä se tarkoittaa tämän kauden kannalta? Ei yhtään mitään.

Totta, hieman liioitteluksi meni. Jokatapauksessa pidän hifkiä hieman "helpompana" vastuksena kuin jypiä. Mutta puhun vain ennakko-oletuksesta. Uskon tulevasta sarjasta tulevan paljon tiukempi kuin Jyp-sarjasta. Niin kova on kuitenkin Hifkin ykkösylivoima.

Maalivahtipeli, valmennus ja viisikkopuolustus menevät kuitenkin todennäköisesti Bluesin eduksi. Riksman toki ollut hyvä, mutta kyllä mielestäni Tarkki on antanut enemmän näyttöjä tänä keväänä, niin huikea mies on ollut jokaisessa sarjassa.

Hyökkäyspelaaminen mennee taas kirkkaasti Hifkille. Huikea tuo ykkösylivoima. Tasakentällisin taas Blues on kilometrin Lukon viisikkopuolustusta edellä. Siitä ei liene epäilystäkään.

Noista edellisitä sarjoista ei kuitenkaan voi mitään hirveitä johtopäätöksiä vetää. Jyp on kuitenkin aivan eri tason porukka kuin Lukko. Hifk olikin tuossa sarjassa paljon ylivoimaisempi kuin Blues omassaan. Uusi sarja uudet kujeet.
 

Carlos

Jäsen
Jännäähän tässä on se että vastakkain on HIFK:n nykyinen ja tuleva valmentaja. Ei ainakaan tarvitse sitten jossitella että kumpi oli parempi. :-)

Kovat pelit on edessä, helpolla ei saa kumpikaan mitään.


Intohimo - Fyysisyys - Kunnia - Let's play Hockey.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuli tässä mieleen Matikaisen ennakkohaastattelu Urholla ennen maaliskuista Blues-HIFK ottelua, jossa mies oli hyvin varman ja rennon oloinen vaikka juuri oli tullut isosti takkiin sekä Ilvekseltä että Pelsuilta ja joukkue oli jumittunut säälipaikoille. Ei siinä varmuudessa mitään, mutta kun äijä höpötti kevään isoista peleistä ja oli hyvin itsevarman oloinen menestyksestä. Pidin tuossa vaiheessa spartalaista kakkendaalinsyöjää kylähullu parkana. Nyt ei enää tarvitse. Huh,mikä stintti Bluesilta.

Pidin HIFK:ta selvänä ennakkosuosikkina Jokerit-sarjaan ja tässä vaiheessa kuvittelin rosterista löytyvän myös Hammerin, Ramun ja alusta asti Järventien, Haatajan ja Vallinin. Tuohon vielä Miken 1,5 pelin poissa olo alusta, niin voimasuhteet kapenivat muutaman matsin ajaksi ja Jokerit pääsi ihon alle loistavalla puolustuspelillään - lopuksi kumminkin tasoero vei voiton. Tässä sarjassa sinisiä vastaan pidän luonnollisesti punaista ennakkosuosikkina, mutta paljon pienemmällä marginaalilla kuin narreja vastaan. Blues pelaa finaaleissa kuten HIFK ja vain kaksi parasta on jäljellä. Mahat eivät taatusti ole kylläisiä kummallakaan ja espoolaiset ovat saaneet aitoa uskoa tekemiseensä pudottamalla runkkarin kaksi ensimmäistä joukkuetta - ei taatusti ole ennakkoon hävinneen tunnetta pääkopassa, vaan päinvastoin ei kahta ilman kolmatta. Blues häviää materiaalissa mielestäni ainoastaan hyökkäyksen luovuuden osalta. Respktii espooseen ja toivotaan hienoa sarjaa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ai että kun tekee hyvää nähdä toi "SM-liiga finaalit" ja "Blues" samassa otsikossa.

Mutta siitä huolimatta, tai siitä johtuen - ja lyökää myöhemmin jos siihen on aihetta: mulla on tunne, että tää on meidän kevät ja tää meidän sarja. Me viedään, me voitetaan ja otetaan se mestaruus.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Noni, kaks parasta on sitten selvitetty. Minulla ei mitaan kummempia sympatioita tai antipatioita ole kumpaankaan suuntaan, Blues on ollut nakemissani peleissa, (lahinna Karpat ja Assat sarja), aina parempi joukkue joskaan mitaan kovin kaunista latkaa eivat ole pelanneet. HIFK:lle peukku meikalaisen puolelta tulee lahinna siita, etta pudottivat Lukon. Toiveissa taallapain olisi seitseman pelin sarja ainakin kolmella jatkoajalla varustettuna. Ekat kaksi pelia nayttanevat suuntaa ja varsinkin Blesin kannalta luulisi tassakin sarjassa ensimmaisen pelin olevan erityisen merkityksellinen. Siita voitto ja taivas on rajana, kova lataus ja tappio ja takki saattaa tyhjentya nopeammin kuin talla hetkella tuntuu. Hyva sarja tasta varmaan tulee ja perempi sen voittaa. Hieno kiekkokevat liigan osalta saanee arvoisensa paatoksen, onnea molemmille.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Jännäähän tässä on se että vastakkain on HIFK:n nykyinen ja tuleva valmentaja.

No tämä nyt itselläkin tuli ensimmäisenä mieleen (tietenkin jo siinä vaiheessa kun pelattiin cirka kuukausi sitten ekaa jatkoaikaa Raksilan säälipleijareissa, että finaaliinmenoltahan tää Bluesin osalta haiskahtaa ja IFK taitaa tulla siellä vastaan), että mielenkiintoinen asetelma ja jargonin mukaanhan mikään ei ikinä vaikuta mihinkään. Mutta ei kai nyt semmoinen robotti Petukaan ole, pakkohan sillä on olla vaikutusta, sitä vain en tiedä että kumman kannalta ja mihin suuntaan. Mutta neutraaliksi tuota asiaa on turha väittää.

Mutta nyt on tultu pitkä matka jo, joten miksipä ei kerran vielä.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Hieno homma. Nokka pokkaa mestaruuden HIFK:lle. Toivottavasti kuitenkin näemme enemmän kuin neljä peliä. Toivottavasti Blues jaksaa taistella, vastassa on kuitenkin kovempia taistelijoita kuin aiemmin. Samaa taistelufiilistä kuin Bluesissa ovat osoittaneet HIFK:n nelonen sekä Petrell ja Kuhta. Erotuksena se, että heillä on myös ripaus enemmän taitoa. Veikkaukseni on, että lyhyeen loppuu kuitenkin Bluesin lento, 4-0 Kojolle Jeesusta vastaan (en kuulu kirkkoon).
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Thermopylain taistelu

Tappio tulee, mutta kunnia jää.

Spartalaiset syökööt paskaa, me keittelemme nakkeja!

Onnittelut Bluesille huikeasta voitosta. On siinä uskomaton jengi ja valmentaja! Pitkälle olette päässeet, mutta loppuun asti ette mene. Otteluvoitoin 4 - 1 mestaruus IFK:lle. Eka matsi hävitään luonnolisesti kotona, mutta sen jälkeen kyyti on kovaa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hienot finaalit tulee, jokainen matsi on loppuunmyyty ja ratkaisu haetaan 7. ottelussa. Ratkaisija joko Cami Miettinen tai Petrell.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Jännäähän tässä on se että vastakkain on HIFK:n nykyinen ja tuleva valmentaja.

Ei välttämättä, ja uskaltaisin jopa sanoa että todennäköisesti kumpikaan ei pelaa ensi kaudella Suomessa.

Ed. Siis valmenna. Ei varmastikaan pelaa.
 
Viimeksi muokattu:

Muerte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
HuhHuh

En olisi koskaan uskonut liputtavani sinisiä väriä Espoon puolesta. Espoon, tuon joka vaihtaa nimeä silloin tällöin. Tuon, joka ostaa pelaajia aina kun muut ilmoittavat sen olevan ihan jees. Espoo, yleinen vitsi perinteen. Vuonna 2011 Espoo pelaa finaaleissa ja millä tavalla..

Espoon Blues, olette saaneet yhden turkulaisen puoleenne..
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei välttämättä, ja uskaltaisin jopa sanoa että todennäköisesti kumpikaan ei pelaa ensi kaudella Suomessa.

50-50. Toinen lähtee, toinen jää.

Omiin luotetaan ja vastustajaa kunnioitetaan. Rotsi ei ole laisinkaan auki, eikä vastustajaa aliarvioida tippaakaan. Siitä huolimatta uskon HIFK:n voittoon tästä sarjasta. Kristallipallo ei kerro, missä lukemissa ottelusarja päättyy, mutta vahvaa punaista pukkaa :).

Toivoisin, että The Kannu päästäisiin nostamaan Nordiksella, että siltä pohjalta pojat ;).
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Finaalissa kohtaavat aika suomalaiset jengit. Bluesissa pelaa suht isossa roolissa suomalaistunut ruotsalainen, Stefan Öhman, mutta Nathan Robinsonia ja Jeff Hamiltonia ei välttämättä nähdä jäällä laisinkaan finaalisarjan aikana. Muita ulkkareita ei joukkueissa ole.

Toisaalta, jos Blues voittaisi mestaruuden, olisiko Robinson ensimmäinen tummaihoinen liigamestari?
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toisaalta, jos Blues voittaisi mestaruuden, olisiko Robinson ensimmäinen tummaihoinen liigamestari?

Onko Kimmo Kapanen voittanut ikinä mestaruutta?*hymiö*

Kova sarja tulee. Vaikka punalasien kautta katsottuna etu on snadisti HIFK:lla, en ota mitään blegiltä pois ja luultavasti siellä on aivan helvetillinen taistelufiilis päällä. Tarkki on kohta niin kuuma ettei sitä voi jäälle laittaa ilman että sulattaa puolet kentästä.

Onhan siellä vastapuolella noita meidän entisiä veijareitakin. Hmm. No usko on silti saatanallisen kova, The Rikollislauma tulee viemään Kannun suorastaan kriminaalisella tavalla.
 

Toeryl

Jäsen
Toisaalta, jos Blues voittaisi mestaruuden, olisiko Robinson ensimmäinen tummaihoinen liigamestari?

Tässäki asiassa siis Bluesilla mahdollisuus tehdä häikäisevää playoff-historiaa senki asian puolesta... Huhuh!!1

Itekki tasasta sarjaa odottelen ja en ihmettelis yhtää jos venyis game seveniin. Muutenki tuntuu paljon levollisemmalta lähtee finaaleihin ku 2008; nyt oikeesti tuntuis siltä et tässä mennää päätyy saakka!

Innolla myös odottelen Bluesin ameebaa finaalisarjassa. Katotaan jos Matikaisella ja Marjamäellä ois vielä se yks ässä hihassa.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Muutenki tuntuu paljon levollisemmalta lähtee finaaleihin ku 2008; nyt oikeesti tuntuis siltä et tässä mennää päätyy saakka!

Mä odotin oikeasti silloin kannua. Nyt odotin helmikuun puolenvälin tienoilla lähinnä että loppuis tää kärsimys. Miten voidaan taistella kannusta ehkä kaikkien aikojen paskimman runkosarjan päälle? No, ehkä just siksi se kannu voidaan jopa voittaakin.

Nyt on aika mennä nukkumaan.
 

trap

Jäsen
Mä odotin oikeasti silloin kannua. Nyt odotin helmikuun puolenvälin tienoilla lähinnä että loppuis tää kärsimys. Miten voidaan taistella kannusta ehkä kaikkien aikojen paskimman runkosarjan päälle?

Loppupeleissä näen että nyt on paljon parempi mahdollisuus kuin silloin. Materiaali on oikeasti aika samaa tasoa, vaikka sitä ei runkosarjan peliesitysten perusteella olisi tajunnutkaan. Ehkä yhtä ryankelleriä lukuunottamatta. Ja varsinkin siksi, että nyt jengi ei ole aivan paskana. Pleijareissa 2008 pelattiin melkoisella rotaatiolla ja esim. Eaves ja Öhman oli tyyliin joka toisesta matsista sivussa loppua kohden.

Nyt on myös aikaa henkisesti ja fyysisesti latailla ennen finaaleja. Viime kerralla oli tasan yksi välipäivä ennen Oulun reissua - järjetöntä.

Kaikin puolin loistavaa, että on vähän paussia ennen finaaleja. Päästään kaikkialla rakentamaan asetelmia ihan eri tavalla. Ensi keskiviikkona kun kiekko putoaa jäähän Nordiksella, niin voi pojat... Kunhan ei esim. Jerellä läiky yli niin kuin kauden avauksessa. En tosin yllättyisi.

Patrik ja varauksella jopa Hesus oltava kokoonpanossa finaaleissa.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Laitetaanpas nämä joukkueet nimelliset kentälliset vastakkain. Pelaajan perässä on suluissa tämän kauden playoff-pisteet. Molemmilla on ollut vähän eri koostumukset ajoittain, mutta laitoin ne oletetuimmat koostumukset.

En ole (yllättäen) myöskään samalla intensiteetillä seurannut Bluesin otteita kuin IFK:n, mutta jonkinlainen kuva on toki jäänyt. Ja tässäpä omia päälimmäisiä ajatuksiani, joten ei herneitä nokkaan ja eri mieltä saa olla. =)


Peltonen (2+4=6, -5) - Granlund (5+8=13, 0) - Haataja (4+4=8, 0)
Järventie (0+3=3, -1) - Kankaanperä (0+2=2, +2)
vs
Lammassaari (5+4=9, -1) - Lajunen (2+3=5, +1) - Talaja (2+1=3, +2) / Robinson (1+1=2, -1)
Korpikari (2+6=8, +4) - Lajunen (2+3=5, 0)

Tämä hyökkäysketju menee kyllä IFK:lle selkeästi, katsottiin sitten millä värilaseilla tahansa.
Granlund johtaa pistepörssiä, mutta nuori herra on ollut muutenkin IFK:n hyökkäyspelin liideri, etenkin ylivoimalla. Peltonen on ollut odotuksiin nähden pieni pettymys, mutta ratkaisi yhden ja erittäin tärkeän matsin narri-sarjassa henkilökohtaisella pelillään. Liideri ja erittäin tärkeä mies, vähintään mentaalisesti, vaikkei pisteitä tulisikaan. Nyt on taas tuoreemmat jalatkin. ; ) Haataja on tehnyt todella tärkeitä maaleja joukkueelleen ja tekee lisäksi paljon duunia.
Bluesin Lammassaari oli alkupeleissä paremmin esillä, mutta myöhemmin ei niinkään, etenkin kun maalit ovat olleet tiukassa. Talajasta diggaan ja on ollut tärkeä pelaaja omalla energisyydellään ja monipuolissudellaan, kun voi heittää ketjuun kuin ketjuun. Robinsonista on jäänyt aika valju kuva ja sama pätee Lajuseen.

Puolustajaparin sanoisin sitten taas olevan Bluesille kallellaan. Järventie on parhaimmillaan loistava, mutta epätasaisuus tai hasardialttius laskee kokonaiskuvaa. Kankaanperä on ollut isäntä lähes poikkeuksetta poffeissa, mutta huonoja ratkaisuja on tullut silti liikaa. Korpikari-Lajunen on tasapainoinen pari ja he ovat keränneet ihan mukavasti myös pisteitä.


Kuhta (4+7=11, +5) - Wirtanen (1+5=6, +4) - Petrell (7+5+=12, +5)
Ahonen (0+0=0, +2) / Melart (0+1=1, 0) - Kousa (1+3=4, +1)
vs
Sailio (2+0=2, 0) - Sallinen (2+2=4, +4) - Miettinen (2+4=6, 0)
Varakas (0+5=5, +3) - Karalahti (0+4=4, +4)

IFK:n hyökkäystrio on jengin ja liigankin paras tällä hetkellä, ainakin kokonaisuudessaan. Tämä ehdottomasti IFK:lle. Kuhta takoo pisteitä Petrellin kanssa sellaisella draivilla että muistaen myös puolustamisen ja Wirtanen komppaa hyvin keskellä. Hienon hieno koostumus!
Tämä Bluesin kakkonen on ollut myös pirteä peleissään, muttei yllä mielestäni WPK:n (HEH!) tasolle. Miettistä olen aina digannut. Vaarallinen ja juonikas hyökkäyssuuntaan. Sailio on ns. playoffpelaaja. Sallinen ei ole erityisesti jäänyt mieleen.

Puolustajapari menee Bluesille. Jere on ollut isäntä ja pelannut varmasti, vaikkakin istunut liikaa jäähyllä (toki sehän käy) ja Varakas on kompannut ihan hyvin siinä vierellä.
Kousa on ollut hyvä, mutta Melart ei ole tarpeeksi tasainen otteissaan, vielä. Ahonen pelasi kyllä hyvin ne pari matsia, että hyvä stuntti tarvittaessa. Vallin oli hyvä ja toivottavasti pääsee pelaamaan samalla tasolla kuin viimeiset pelinsä.
Kousan pari on siis vaihtunut aikalailla, niin siksikin etu Bluesille.


Järvinen (1+0=1, 0) - Töykkälä (0+0=0, -1) - Ahtola (2+3=5, 0)
Söderholm (2+4=6, +7) - Kurvinen (0+0=0, +3)
vs
Kähkönen (8+3=11, +6) - Öhman (2+5=7, +6) - Luttinen (3+2=5, +3)
Kurki (1+1=2, +4) - Heiskanen (0+2=2, +3)

Tämä hyökkäystrio-vertailu menee selkeästi Bluesille. Tehokas ketju, josta löytyy myös sitä duunariosastoakin. IFK:n kolmonen on ollut ihan hyvä verjostamaan vastustajaa, mutta muuten on ollut aika hiljaista, paitsi Jerryn osalta.

Pakkipari menee taasen sitten IFK:lle, Söderholmin ansiosta. Söderholm on ollut IFK:n puolustuksen liideri taklauksillaan, oivalluksillaan ja tehoillaan. Kurvinen on kompannut ihan jees siinä vieressä, vaikkakin muutama hasardi on tullut, mutta fyysisyyttä ja riitävän usein sitä peruspeliä on Mikoltakin hyvin löytynyt.
Kurki on pelannut paremmin ainakin tehojensa puolesta kuin odotin. Heiskanen on Heiskanen... En vaan arvosta ollenkaan, mutta ei se ihan lapanenkaan ole ollut, myönnetään.


Nyholm (1+1=2, +5) / Wärn (1+1=2, +1) - Liivik (0+4=4, +5) - Pöysti (3+1=4, +4)
vs
Sallinen (1+0=1, +2) / Nöyränen (0+0=0, +1) - Virkkunen (0+1=1, 0) - Lostedt (0+0=0, -2)

IFK:n nelonen on ollut se kuuluisa energiaketju. Ihan tehojenkin perusteella laitan tämän kyllä kilpipaidoille. Bluesin nelosen koostumus on vaihdellut enemmän ja useammin, kun taas IFK:lla on ollut aikalailla sama permanentti ja jätkät on saaneet pelata pitkään yhteen.


Riksman (T% 94,69, V%66,69, KA 1,41, NP1)
vs
Tarkki (T%93,45, V%71,43, KA 1,87 NP3)

TASAN.
Tämä on kyllä tilastojenkin varjolla todella tasainen pari. Tarkki on pelannut kaksi matsia enemmän säälien vuoksi, mutta muuten ei eroa juuri tule. En usko, että maalivahteihin kumpikaan kaatuu, vaikka kummallakaan ei ole vielä sitä heikkoa matsia tullut... Enkä siis kyllä usko, että tuleekaan.

Ylivoima (7,23 / 10,41) menee mielestäni IFK:lle, näin tilastojenkin perusteella. Etenkin viime peleissä ja kotihallissa yv on toiminut Granlundin pyörittämänä. Bluesilla se on ollut hiukan takkuista.
Alivoima (10,06 / 10,58) on aika tasan. Alivoimalla Lennu & co ovat hoitaneet homman kiitettävästi. Blues on myös hoitanut alivoimansa kiitettävästi ja se on jopa vaarallinenkin silloin, alivoimamaalien merkeissä. Tähän IFK:n pitää kiinnittää ehdottomasti huomiota.

No, tässäpä tämä.
 
Viimeksi muokattu:

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
IFK:lla on sen verran laaja materiaali ja jokainen ketju pystyy ratkaisemaan otteluita.

No laaja ja laaja. Eihän nämä järviset, liivikit ja pöystit kovin kummoisia pelimiehiä ole ja ihme on jos eivät ala jo piakkoin hyytymään. Ja jos katsoo teidän senttereitä, niin milloinkohan tuollaisella kalustolla on voitettu mestaruus? Kyllä siellä saadaan valmennusta kiitellä, että on saanut tuollaisen jengin näinkin pitkälle.
 

trap

Jäsen
-BR-:tä ansiokas analyysi, jossa ei hirveästi ole korjattavaa Bluesinkaan osalta. Mutta Jani Lajunen ei ole omaan silmään antanut missään nimessä valjua kuvaa. Mun mielestä yksi kevätkauden parhaita pelaajia joukkueessa. Pisteitä ei ole tullut paljoa, mutta niin tasaviisikoin kuin alivoimallakin erinomainen pelaaja. Kokonaisvaltainen ja iso pelaaja, joka on molempiin suuntiin hyvä.

Vanha jääkiekkototuus sanoo, että "puolustuksella voitetaan mestaruuksia". Sanoin jo kesällä, että Bluesilla on yksi liigan parhaista puolustuksista ja sitä se on toden totta ollut. Tietty todella tärkeää on ollut se, että pleijareissa on kaikki äijät pysyneet terveinä. Varsinkin Korpikarin tai Karalahden poissaolo tekee vaikeasti paikattavan loven puolustukseen. Mutta jos ja kun kaverit pysyy jatkossakin kondiksessa, voidaan bluesilaisittain olla luottavaisia ottelusarjan lopputuloksen suhteen.

Isoin juttu tietysti on ollut se, että hyökkäys on saanut onnistumisia jotka ovat ruokkineet toisiaan. Bluesin ratkaisijaosastoa pudotuspeleissä voi luonnehtia laajaksi. Tarpeen vaatiessa esiin ovat astuneet T. Sallinen, J. Lajunen, Lammassaari, Kähkönen, Öhman, Miettinen, Talaja...

Tämän playoffs-kevään aikana on jo nähty ettei runkosarjakohtaamisilla ole mitään väliä. Silti pitää todeta, että Ville Peltoselta kaivataan todella isoa tasonnostoa. Jäi täysin pimentoon Bluesia vastaan kaikissa runkosarjapeleissä pl. yksi DDR:n peli, se missä Espoolla ei muutenkaan ollut oikein jakoa. Eikä ole Peltosen pleijaritkaan tainneet mennä ihan nappiin.
 

Stadin1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näinhän se menee

Ensimmäisessä pelissä iso paha ifk yrittää kovasti hämmentää, mutta omat koirat kuitenkin purevat.

Seuraavissa peleissä isot miehet naamat punoittaen yrittää saada pikkuveljet tottelemaan, mutta oma tahtohan niillä on. Ei taida auttaa punaisia edes siniset pillerit.

Mestaruus Espooseen, ei sipooseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös