Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

SJL:n tulospalvelu ja muut verkkotoiminnot

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana salami, 04.01.2013 klo 13.26.

 1. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Päästettyjen maalien keskiarvot löytyy kyllä. Sen sijaan pelatut minuutit, voitetut matsit ja nollapelit puuttuu veskareilta, mitkä ainakin minulle olisi oleellista tietoa.
   
 2. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Tilastoihin ei ole tullut aikoihin mitään uutta, joten saa kyllä ihmetellä, onko siellä kukaan edes töissä. Veikkaan, että järjestelmä ei ole vielä syyskuussakaan täysin valmis, vaikka sen tekeminen aloitettiin kaksi vuotta sitten.
   
 3. pertteli Jäsen

  Eiköhän tuo ollut aprillia. Tuskin sentään ensi kaudella pelkkiin lopputuloksiin tyydytään. Mutta kehitettävää kyllä vielä löytyy: peliajat aloitukset jne, niin kuin oli ennen vanhaa.
   
 4. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Jaa kappas vaan, ovathan ne siellä mutta fiksusti piilotettuna. Vanhassa tilastopalvelussa nuokin olivat saman tien automaattisesti näkyvissä ilman että piti erikseen keskiarvot valita.
   
 5. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä se taisi olla, koska uutinen on hävinnyt liiton sivuilta. Tervettä itseironian osoitusta kaiken hölmöilyn keskellä..
   
 6. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Ei tuo SJL:n tilastopalvelu ole kaikin puolin ihan luotettava. A-nuorten Suomi-sarjan alkusarjassa ovat HPK Teamissa "pelanneet" kolme ottelua seuraavat henkilöt: Pekka Kontio (valmentaja), Jyrki Mutta (joukkueenjohtaja) sekä Mauri Talla ja Jari Virtanen (huoltajat).

  http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=9&stgid=1100

  Asiasta on kyllä tehty ilmoitus vastaavalle (?) taholle, mutta ainakaan vielä ei ole tullut kuittausta tai tapahtunut korjausta.

  Siitä ei ole tietoa onko nuo vain yksittäistapauksia vai esiintyykö samaa ilmiötä laajemminkin.
   
 7. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Kausi alkoi eikä tilastopalvelu toiminut täydellisesti. Tietokantojen kanssa oli jotain ongelmia ja vähän väliä pukkasi erroria. Sisältöä on sentään tullut lisää peliaikojen, laukaisukarttojen ja aloitusten muodossa. Toivottavasti tiedot ovat myös oikeita.

  Jännä juttu myös, että Liigan tulospalvelu toimi itselläni koko ajan, vaikka sielläkin siirryttiin käyttämään tätä liiton systeemiä. Luulisi, että jos liitolla ei toimi, niin ei Liigallakaan, mutta ei se niin mennytkään.
   
 8. Footless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Systeemi on sama, mutta luonnollisesti käyttävät omia tietokantojaan. Sinänsähän Mestis on onnellisessa asemassa, että tilastoja kaipaavat saavat paljon tarkempia tilastoja kuin Liigaa seuraavat, esim. aloitukset ovat todella kattavasti esitelty, myöskin peliaika on tarkemmin näytetty kuin Liigan sivuilla. Ja onhan tuo laukaisukarttakin jotenkin parempi.
   
 9. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jääkiekkoliiton tulospalvelu kaatuilee ihan huolella tänään. En tiedä millainen palvelinhäiriö on kyseessä, mutta tällaista siellä kerrotaan syyksi. Vitun amatöörit, laittakaa ne vehkeet kuntoon!
   
 10. Kalmari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
  Liiton sivut on lopettanut pörssien ylläpitämisen, eli pelaaja- ja valmentajapörssit, varustepörssin ja vastaavat. Onko jotain vastaavia sivustoja olemassa? Facebookista toki löytyy varusteisiin liittyviä kirppiksiä.
   
 11. pertteli Jäsen

  Heinolassa tapahtuu kummia, jos on tulospalveluun uskominen. LeKi painanu ensimmäisen erän sammoilla ukoilla. No toka erässä on jo muutkin päässy kentälle. Esim. Nico Lehdon peliaika kahden erän jälkeen 29.05. Vai oliskohan taas yllättäen pieniä teknisiä vaikeuksia?
   
 12. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool
  Tänään ei ilmeisesti pelata yhtään peliä kun niitä ei tulospalvelussa ole?
   
 13. Foxtrot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoimet sarjat
  Tulospalveluun perustuvat pelaajakortit on nyt nähtävissä Leijonat.fi sivuilla. Todella mielenkiintoinen uudistus. Hyvä, että tämä tulospalvelu on vielä kehityksen alla ja jotain uutta lienee odotettavissa jatkossakin.
  Vielä kun varsinaisen tulospalvelun näkymä olisi käyttäjäystävällisemmin ryhmitelty esim sarjoittain eikä sarjaa järjestävän alueen mukaan.
   
 14. zunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Team Finland
  Olen itse ainakin pettynyt kaikkeen liiton nettisivu toimintaan, kun vertaa vaikkapa Swehockeyn tulospalveluun niin ero on huima. Esimerkiksi linkit kiekkoliiton nettisivuille vanhenevat viimeistään 10 kuukauden kuluttua tai vievät väärään otteluun.
   
  Viimeksi muokattu: 25.12.2015 klo 16.37
 15. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
 16. zunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Team Finland
  Lainaus:
  Mahtavaa! Kiitos kun mainitsit tuosta täällä! Vielä kun tuohon tulospalveluhistoriaan saataisiin pysyvät URL-osoitteet niin hienoa olisi!
   
 17. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Vanhoista tilastoista puuttuu vielä ainakin maalivahtien osalta voitto/tappiot, mutta huima loikkahan tämä on.
   
 18. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Seuraavaksi voisikin sitten panostaa tuon paskasaavin käyttöliittymään
   
 19. salami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Jo pari vuotta olen ällistyneenä katsellut ja ihmetellyt jääkiekkoliiton päätöstä valita java uuden TITU-sovelluksen toteutustyökaluksi... Jos olisivat kysyneet asiaa melkein keltä tahansa asiantuntijalta silloin kun edellisen sovelluksen tekijänoikeusfiasko tapahtui, niin tuskin olisi tullut vastaukseksi java. Siihen sitten kuitenkin lähtivät ja kohta onkin _taas_ paskat housussa...

  Mikrobitti Oracle lopettaa tuen selainten java-liitännäiselle – Mikrobitti :
  "Oraclen suunnitelma on käyttäjien kannalta hyvä, mutta se tulee liian myöhään, Ars Technica toteaa. Merkittävistä selaimista Googlen Chrome on luopunut selaimen lisäosista kuten flashista ja javasta jo aiemmin ja myös Firefoxilla on vastaavia suunnitelmia."

  Vaihtoehtoisia ratkaisutapoja olisi olleet esimerkiksi kokonaan erillinen, nettisivulta ladattava softa, joka olisi keskustellut liiton tietokantojen kanssa tai mikäli selainsovellus olisi ollut pakko saada, niin sitten HTML5. Kohta varmaan joutuvat tätä taas pohtimaan.
   
 20. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Tuo uutinenhan on julkaistu jo tammikuussa. Ja varmaan juuri tuosta selaimen lisäosan tuen loppumisesta johtuen jo tammikuussa Titua muutettiin siten, että sitä ei käytetä selaimen kautta vaan ohjelma aukeaa itsenäisesti Java-ympäristöön.

  En ole tietokone-expertti, joten termit voivat olla väärin.
   
 21. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Edelleenkin liiton tulospalvelusta puuttuu maalivahtien peliajat, jonka johdosta kaikissa sarjoissa (Mestis mukaan lukien) päästettyjen maalien keskiarvot näyttävät ihan mitä sattuu. Tähän joku lupasi korjausta kait yli vuosi sitten.

  EDIT:

  Sähköposteista löytyi liiton edustajan vastaus tammikuulta 2015: "Tilastopaketin laajennus on tekeillä ja toivottavasti valmistuu lähiviikkoina. Siellä tosiaan on hieman harhaanjohtavasti tällä hetkellä se keskiarvo/ottelu-valinnan aiheuttama maalilukema, joka ei pidä paikkaansa, mutta korjautuu uudistuksessa."
   
 22. lunde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
  Jääkiekkoliiton tulospalvelussa on tapahtunut nyt lähipäivinä jotain massiivista. Valitettavasti ainakin ensisilmäyksellä monessa asiassa ollaan menty vaan huonompaan suuntaan käytettävyyden kannalta. Eri sarjojen tilastoihin näyttäisi puuttuvan suoralinkit ja myös tilastohistorian näkökulmasta on otettu taas askelia taaksepäin, kun edes viime kauden otteluista ei löydy enää muuta tietoa kuin lopputulos.

  Tuolta voi käydä katsomassa.

  Pääsarjat

  Jos löydätte noita kaipaamiani asioita, niin otan mielelläni vinkkejä vastaan, miten ne löytyvät.
   
 23. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Ja ajatella, kaiken tulospalvelun ja siihen liittyvän voisi tehdä ja testata samalla vaivalla sekä hinnalla myös sellaiseksi, että tieto löytyy kätevästi, loogisesti ja vaivatta. Mutta kun ei.

  Edellinen versio koodattiin jossain Romaniassa vailla tietoa sarjajärjestelmistä, nyt ties missä vailla tietoa näemmä mistään.

  Olisi kiva tietää hintalappu tällekin "uudistukselle" ja monellako yhteiskävijällä koodit on testattu.

  Kunpa joku jyrähtäisi tällekin puuhastelulle, perkele sentään.
   
 24. Big Bear Jäsen

  Paska uudistus. Kukahan helvetin insinööri on tämän uuden tulospalvelun takana? Ainakaan vielä en ole löytänyt sellaista yhtä koottua paikkaa, jossa näkyvät esim. tällä hetkellä muutaman pelin verran käynnissä olevan Nuorten Mestiksen reaaliaikainen tulospalvelu. Nyt pitää pomppia alueelta toiselle, että näkee käynnissä olevien otteluiden tilanteet! Melkoista vatkausta tietsikalla, puhumattakaan kännykällä.