Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

SJL:n tulospalvelu ja muut verkkotoiminnot

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana salami, 04.01.2013 klo 13.26.

 1. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ei ole tietoa aikatauluista, mutta pientä edistystä tapahtui tänään, kun otteluohjelmien oheen on saatu päivittettyä sarjataulukot, ainakin B- ja B2-SM-sarjassa on näkyvissä.
   
 2. Pajicz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Veto
  Lainaus:
  Tästä asiasta lähetin liittoon mailia jo pari viikkoa sitten, minkäänlaista vastausta sieltä ei kuitenkaan ole tullut... Onhan tämä kokonaisuudessaan ihan törkeä farssi.
   
 3. Foxtrot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoimet sarjat
  Liiton sivuilla kerrotaan, että kaikki tilastoitavat sarjat olisivat mukana reaaliaikaisessa, muta eipä näytä pelaavan ainakaan minulla. Osa näkyy, pääosa ei. Ja reaaliaikaisesta niiden osalta, jotka näkyvät puuttuu mm pelaajaluettelot, tuomarit ja torjunnat.
  Luonnollisestikaan mitään kokoavaa sivua, jossa voisi seurata usempaa peliä eri sarjoista yhtä aikaa, ei ole tarjolla. Mobiilista nyt puhumattakaan.
  Koska viikkoon ei ole tullut mitään näkyvää uutta, edes ylilupaavaa tiedotetta, lienee syynä syysloman vietto koodariosastolla. Kouluissahan oli syyslomat ja koululaisten hommaltahan tuo vaikuttaa...
   
 4. 100A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Lukko, Jokerit
  Siis mistä jengi katsoo:

  - A-junnujen otteluohjelman ja tilastot?
  - Mestiksen tilastot?
  - Suomi-Sarjan otteluohjelman ja tilastot?
  - B- ja C -junnujen taulukot?

  Helvetti, mäki oon käynyt katsomassa Lukon A-junnujen pelejä täällä PK-seudulla kun asun, mutta nyt ei ole hajuakaan edes otteluohjelmasta. Fuck, pää hajoaa tämmöiseen.

  Ja mikä tuota tekstitv:täkin vaivaa? Ennen siellä oli mukavasti vaikka mitä, nyt kiekkopuolen asiat ovat aivan rempallaan. Jostain helvetin kori- ja lentopallosta on toki ykkössarjat ja ties mitkä puulaakitilastot, vituttaahan se.
   
 5. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Sarjataulukot ja otteluohjelmat (ja jonkinlaiset ottelukohtaiset tilastoinnit) löytyvät liiton sivuilta, finhockey.fi ja sieltä tulospalvelu. Linkki. Tuolta sivulta kun valitset sarjan tai tason, mikä sinua kiinnostaa, niin löytyy noita tietoja, esim. otteluohjelma ja sarjataulukot. (Noh, paljon muuta sieltä ei tällä hetkellä löydykään, kun ohjelmistot eivät ole vielä valmiita.)

  Mestiksen osalta näköjään löytyy vähän pistepörssi- ja mv-tilastoja Mestiksen omilta sivuilta, mestis.fi
   
 6. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Saako jääkiekkoliiton sarjataulukoihin tai otteluohjelmiin suoraa linkkiä jollain tavalla vai pitääkö joka ainoa kerta klikkailla montaa linkkiä että pääsee näkemään niitä?
   
 7. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Hieno pointti, tällä hetkellä ei ole ko. mahdollisuutta. Mutta laitoinpa nohevana viestiä etiäppäin, katsotaan miten asiaan ragoidaan, sen voin kuitenkin kertoa että tuskin on prioriteettilistalla kovin korkealla, koska siellä on isompiakin ongelmia, mutta ilmottelen jos jotain kuuluu.
   
 8. Nick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  On melkoinen tragedia koko homma.

  Käsittämätöntä, sillä kyseessä on Suomen Jääkiekkoliitto, joka kaiken lisäksi ui rahoissa, eikä mikään amatööriliitto. Aikaakin on ollut ja paljon.

  Kuka tästä oikein vastaa? Yritysmaailmassa tämä puuhastelu ei menisi läpi.

  Mikähän on lopputulos ja milloin se saavutetaan.
   
 9. Grafite Jäsen

  Voiko oikeasti olla mahdollista että kohta on joulukuu eikä vieläkään ole mahdollista nähdä yhtään mistään A-nuorten pelaajatilastoja....

  Aivan uskomattoman käsittämätöntä...
   
 10. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
  Lainaus:
  Eletään vuotta 2013 ja tilastointi tai lähinnä sen esittäminen on muodostunut häpeäpilkuksi suomalaiselle jääkiekolle. Esim. muuten melko kattavalla Eliteprospects- sivustolla Jr. A SM-liiga- pelaajien kohdalla tilastoissa näkyy ----------. Ulkomaiset kattavat jääkiekko-sivustot eivät ilmeisesti tällähetkellä saa mistään ajantasaisia Suomen alempien sarjojen tilastoja. Kenenkään, eikä varsinkaan pelaajien etu ole tämänkaltainen tilastojen pimittäminen.
   
 11. Paljonkohan Veikkaus hyötyy rahallisesti siitä kun Liigan tilastointi ei toimi? Veikkaaja joutuu tänään tekemään veikkauksensa sarjataulukon ja mutu tuntuman perusteella. Verrattuna viime vuoteen kun oli kunnon tilastot käytössä. Veikkaaja pystyi käyttämään tilastotiedettä hyväkseen tehdessään veikkauksensa.
   
 12. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Vuosi alkaa hiljalleen loppua ja vieläkin puuttuu Suomisarjaa ja Mestistä tekstitv:ltä. Mikä nyt mättää?
   
 13. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  ..ja junnustatsit.

  Terveisiä Romanian suuntaan!
   
 14. volgan lautturi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä
  Ymmärtääkseni YLEn oma tulospalvelupäivitys ei ole vielä täysin valmis. Tämän takia Mestis, Suomi-sarja, junnupelit sekä salibandypelit eivät näy tekstitv:llä edelliskausien malliin. Jos ymmärsin oikein, niin tämä uusi tulospalveluohjelma pystyy kyllä lähettämään dataa YLElle, mutta kun YLEllä tuo päivitys on vielä vaiheessa, niin tuo data ei näy. Lähetin YLElle kyselyä marraskuun alkupuolella, että milloinhan nuo pelit alkaisivat näkymään edelliskausien malliin. Eivät he uskaltaneet mitään varmaa aikataulua antaa, arvioivat, että noin 1-2 kuukautta menee. Eli varovasti arvioituna ehkä tammikuussa saattaisi jotain tapahtua...

  Ja siis, SM-liigalla on ihan oma tulospalvelujärjestelmä. Jääkiekkoliitolla ( Mestis, Suomi-sarja, junnusarjat ) ja Salibandyliitolla on yhteinen järjestelmä. Tämä on ihan suomalainen, Suomessa koodattu järjestelmä.
   
 15. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Noniin, nyt on tilastoja SJL:n suurimmista sarjoista saatavilla. Loput pitäisi tulla tämän viikon aikana, kuten myös maalivahtitilastot.
   
 16. Sniper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timo Suden kääntölämäri
  Voi kun saisi vielä jonkun helpon ja tuetun keinon, että joukkue voisi pitää sivuilla ajantasaista ottelulistaa ja vaikka sarjataulukkoakin. Aika monen mutkan takana nuo on useille vanhemmille, että osaisivat itse katsoa asioita.
   
 17. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Olen tänään törmännyt ja kuten aiemmin lupasin, myös kysynyt tuota linkki asiaa, ja sen on luvattu olevan tulossa ja jo nyt olen nähnyt yhden linkin omin silmin, joten uskallan myös väittää sen olevan tulossa.
  Malttakaa vielä hetki, joskus hetket vain tuntuu pitkiltä. Esim. tuollaiset yleiset tilastot on prioriteetissä melkoisesti suoralinkkejä edellä. Kyllä siellä kovaa painetaan duunia, tämän ja muidenkin asioiden korjaamiseksi ja on ihan ammattimiehet asioita tekemässä (toisin kuin Liigan puolella). Mieluummin odotan hieman pidempään ja saan kerralla hyvän, kuin että sutta ja sekundaa, mahdollisimman nopeasti.
   
  Viimeksi muokattu: 21.12.2013 klo 02.24
 18. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Onhan tämä aika eeppistä.

  Tiedote:

  "Jääkiekkoliiton vapaakortit 2013-2014

  16.12.2013

  Järjestelmäuudistuksemme edelleen viivästyessä viivästyy myös uusien vapaakorttien lunastustoimintojen valmistuminen entisestään.

  Viime kauden vapaakortit ovat voimassa toistaiseksi 31.01.2014 saakka. Jatkosta tiedotamme lähempänä kun aikataulut varmistuvat."
   
 19. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Voi herra jumala mitä paskaa tuokin liiton sivujen tulospalvelu nykyisin on! Yritin saada jostakin näkyviin listaa kaikista peleistä joita kotikaupunkini jäähallissa tässä talven aikana pelataan mutta ei tuolta kyllä pysty kukaan saamaan mitään järjellistä ulos. Ennenhän tuon löysi kun vaan meni kohtaan "jäähallit" ja klikkasi sitä hallin nimeä niin sai listan kaikista hallissa pelattavista peleistä. Nyt pitäisi ilmeisesti selata joka ikinen sarja läpi ja etsiä otteluohjelmat erikseen. Ja etenkin junnupelien puolella nuo liiton sarjajärjestelmät on jotain niin järjetöntä että sieltä ei ensinnäkään löydä edes niitä sarjoja missä joukkueet pelaa. Ymmärrän että tuo tulospalvelu on vielä keskeneräinen mutta kyllä olisi liitolla tekemistä noissa sarjajärjestelmissäkin! Minkä vitun takia nuo pitää olla niin monimutkaisia ja monitasoisia että SM-sarjaa alemmilla sarjatasoilla pelaavien juniorijoukkueiden pelejä on lähes mahdotonta löytää ilman että kahlaa koko saatanan tulospalvelun läpi. Ja mistäänhän ei tietenkään löydy myöskään mitään joukkueiden pelaajalistoja vaan ainoastaan jokaisen yksittäisen pelin kokoonpanot on nähtävissä.
   
 20. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Kunkin hallin ottelut löytyvät helpoiten samalta sivustolta jossa on myös tuomarinimeämiset. Eli taso.sjtl.fi.
   
 21. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kiitokset tästä. On jo pitänyt vaikeaan paikkaan nuokin piilottaa.
   
 22. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Ei jumalauta mitä tunarointia:

  "Hei !

  Tammikuun tuomarimaksatuksessa on tapahtunut Tason kautta laskutetuissa otteluissa valitettava virhe, ainakin osalle tuomareista on
  poimittu maksuun myös joulukuussa jo maksetut pelit.

  Syntyneet virheet tietenkin on korjattava, joten tiedotamme ensi viikolla , miten korjaus tapahtuu."

  Nyt kun järjestelmä alkaa pikkuhiljaa toimia edes vähän alusta niin sitten ei osata käyttää sitä.

  Eeppistä
   
 23. Eskelarit Jäsen

  Lainaus:

  Raumalla ei ainakaan Luojan kiitos laskuteta Tason kautta, vaan laitetaan sähköpostilla toimistolle..
   
 24. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
 25. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Aprillia tai ei, mutta faktahan on että ko. tilastopalvelun käytettävyys tilastojen hakemisen kannalta on varsin hanurista. Haepa esimerkiksi millä numerolla pelaaja X on pelannut sarjan Y yhdessä ottelussa.

  Ja vieläkin puuttuu maalivahtien GAA:t.