Sivu 56

  • 32 720
  • 333

U2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & anyone against russia...
Ei ennen kuin he ajoivat Ibsen-tunnelin läpi, kaupungin liikennejärjestelmän harmaan ja nimettömän osasen, joka olisi voinut olla missä tahansa maailmassa.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
"Bergen-Belsen"

Mainittakoon, että ko. sivulla ei ollut kuin kuva ja tuo yksi teksti, eli viidettä lausetta ja sen viidettä sanaa ei voinut ottaa.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
"In dealing with matrices it is convenient to treat vectors in R^n as columns, and so x = (x1, ..., xn)^T; however, we shall here write them simply as row vectors."

Sellaista.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Arvonlisäveron käsittelemistä kokonaisuudessaan palautusjärjestelmässä voidaan perustella mm. sillä, että suora välitön yhteys keskushallinnon ja eri hallintokuntien tai toimintayksiköiden välillä puuttuu.

Lause on kuin lämmin syli, josta ammennan lohtua kun elämä tuntuu raskaalta.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
This refers to the old Natal National Park Hotel which has steadily fall into desrepair since it was last operational in the 1940s.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Tutki pariston napajännitteen U riippuvuutta piirissä kulkevasta sähkövirrasta I.
 

Paulig

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ysit, JoKa
allattàre v.tr alimentare un neonato con latte.
 

Pulustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lestaporot, Jussin tussit
"Mutta kun oli taisteltu kolme päivää ankarassa pakkasessa ja syvässä hangessa, Rokossovskin armeijat olivat työntäneet rynnistyksen takaisin."
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
"I was to be true; and that even if something quite unforeseen occured to separate us, I was always to remember that I pledged to him, and that he would claim his pledge sooner or later."

-Sherlock Holmes, The Complete Illustrated Short Stories by Sir Arthur Conan Doyle

All 56 short stories with original illustrations from the Strand Magazine.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
"Ammattityöntekijöiden rutiininomaisissa tehtävissä ei tavoiteasetanta voi olla strateginen vaan tehtävän luonteen mukaisesti hyvin operatiivinen."

Kyllä näin on.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
14. 제가 요즘 _________는 취미 생활은 모형 만들기예요.

Korean kielen keskivaikean tason (TOPIK 3-4) tehtäväkirja. Puuttuvaa sanaa yritän miettiä...

Ja ei, minulla ei ole mitään tekemistä Kiekko-Vantaan kanssa.
 

A Siente

Jäsen
"Kun hän tuli välikerrokseen, oli kaikki hyvin hiljaista, ja kun hän tuli kannelle, tunkeutui aamuinen kylmä ja kostea ilma hänen ohuen vaatekertansa läpi ja pani hänet värisemään."
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Kahdeksannelta vuosisadalta 1400-, 1500-luvuille asti länsimainen matematiikka,tähtitiede ja astrologia (tähtitiede ja astrologia olivat yhtä ja samaa tieteenhaaraa tuohonaikaan, ja oikeastaan 1600-luvulle asti) kehittyivät itse asiassa Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja maurien hallitsemassa Espanjassa, eivät niinkään latinalaisessa Euroopassa.
 

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hän oli ollut aikoinaan ruskeaverikkö, väitettiin jopa, että hänellä oli ollut kaunis vartalo; ei enää, sillä nyt se oli vain luuranko, joka ei herättänyt kuin vastenmielisyyttä.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
"Jalka 5–10 pitkä, 1-2 cm paksu, valkoinen tai valkea, tyvestä sitruunakeltainen, limakalvon peittämä, päättyy latvaosassa limarenkaaseen, jonka itiöt värjäävät mustaksi."
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
"Brian Keenan pohti, mistä tuo raakuus oli peräisin:"
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
", the field of Noetic Science took a quantum leap forward."
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Pikkumies sairasti yläkerran sängyssä asetaattikankainen pyjama yllä ja kuumavesipullo rinnalla ja yöpöydällä puolikas lasillinen omenamehua, pullo Nyquilia, vieraskielinen kirja, International Affairs, Interdependent Affairs, paksut silmälasit ja jättikokoinen nenäliinapaketti sekä sängyn päädyssä tyhjä ilmankostutin melkein äänettömänä, ja tottakai kaveri oli lievästi sanottuna hämmentynyt herätessään siihen, että kahden taskulampun himmennetyt kiilat kiertelivät pitkin makuuhuoneen seiniä, kaappeja ja tiikkipiironkia, kun Gately apulaisineen etsi seinältä kassakaappia, sillä tyyliin 90% seinäkassakaapin omistajista sijoittaa sen yllättävää kyllä makuuhuoneeseen maa- tai merimaisemataulun taakse.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös