Siivoaminen – riemua vai tuskaa?

  • 10 511
  • 100

Watson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Arsenal
Mitäs kokemuksia väellä on robotti-imureista? Laiskana ja imurointi-nakin saaneena tuollainen on alkanut kiinnostella ja olen katsellut sillä silmällä mm Roomba i7+ mallia. Mutta mitä muita malleja kannattaisi laittaa vertailuun. Tarkoitus olisi ostaa yksi laitos, joten sen pitäisi olla sitten hyvä.
Itsellä kokemusta parista Roborockista(s6 ja s7) ja yhdestä Roomban i6 -mallista. Näillä kokemuksilla Roborock pyyhkii Roomballa lattiaa ja vieläpä selvällä erolla. Roborockin liikkumislogiikka ja esteiden kierrot on omasta mielestäni aivan eri luokkaa kun taas Roomba vaikuttaa aidosti tyhmältä. Roborock osaa myös kartoittamiset paljon paremmin, on nopeampi, hiljaisempi ja akku kestää kerralla isonkin kämpän siivouksentoisin kuin i6 joka lähtee välissä latautumaan. Ohjaussoftat on molemmissa aika lailla samaa tasoa. Pitkien karvalankamattojen kanssa molemmilla merkeillä on ongelmia, muttä nämä voi merkitä karttaan kierrettäviksi.

Toki tuo i7+ voi olla paljon kehittyneempi kuin i6, kannattaa kuitenkin tsekata myös tuo Roborock ennen ostopäätöstä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös