Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

SHL 2015–2016 – odotettavissa tasaisin kausi pitkään aikaan

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana Lampinen, 21.07.2015 klo 00.19.

 1. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Sehän oli tyylikäs lopetus Löveniltä päättää kausi 10-4 tappiolla Leksandissa, erityisesti kärkihankinnat Hutchings ja Tessier halusivat perseillä vielä kerran koko rahan edestä, jonka jälkimmäisen ura on jyrkässä laskusuunnassa Sport-keikan jälkeen. Missä ammattiylpeys? Missä kunnioitus kannattajia kohtaan? Tappio antoi täydellisen kuvan Lövenin kaudesta. Sitten odotellaan Jonssonin eroilmoitusta, joka Ruotsin median mukaan pitäisi tapahtua minä hetkenä hyvänsä. Neljä vuotta sitten juhli kultaa ja kohta juhlii eroilmoituksella. Silly Season on jälleen kerran Löven-kannattajien parasta aikaa.

  Västeråsin tappio Asplövenissä muutama kierros sitten maksoi lopulta jatkopaikan. Hienosti saivat sentään luotua draamaa viimeiselle sekunneille asti ja jätti edes jonkunlaisen paremman kuvan itsestään kuin Löven. Jopa IK Pantern oli sarjataulukossa ylempänä kuin Löven, vaikka resurssit olikin sarjan heikoimpia.

  SHL:ssa Skellefteå voi tiistaina ottaa runkosarjavoiton ja samalla Malmö varmisti eilen käytännössä sarjapaikan. Myös Rögle varmistaa oman sarjapaikkansa ensi viikolla, joka on Röglelle todella, todella merkittävä asia. Kahdella edellisellä kerralla Rögle putosi takaisin H-Allsvenskaniin, joten nyt on Röglellä oikea mahdollisuus kehittyä SHL-seuraksi.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2016 klo 21.57
 2. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Miten nuo nousukahinat SHL:ään nyt oikein menevät? Siellä kuusi joukkuetta pelaavat jotain karsintasarjaa ilman SHL joukkueita ja AIK, sekä Tingsryd pelaavat pleioffsarjaa. Miten tuosta sekamelskasta päästään siihen, että SHL jengit tulevat mukaan? Tietty on ilo nähdä, että usea seura saa taistella vielä noususta ja siihen on sarjajärjestelmän puitteissa annettu edelleen mahdollisuus, toisin kuin täällä Suomessa, jossa perseillään ihan olan takaa, ettei vaan pahoiteta kenenkään mieltä.
   
 3. Mr. Penguin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
  Lainaus:
  Systeemi on kieltämättä turhan sekava, mutta silti 100 kertaa parempi kuin Suomessa (missä ei tietenkään ole minkäänlaisia karsintoja).

  AIK ja Tingsryd siis pelaavat Allsvenskan- finaalia, josta voittaja menee karsimaan Karlskronan kanssa. Neljällä voitolla SHL-paikka irtoaa (tai säilyy).

  Allsvenskan-finaalin häviäjä pelaa lyhyen ottelusarjan (olikohan nyt paras viidestä) tuon kuuden joukkueen "karsintasarjan" voittajaa vastaan, ja tuon ottelusarjan voittaja saa sitten vastaansa MODOn josta sitten neljällä voitolla SHL-paikka varmistetaan.

  Huhh, toivottavasti selvisi.
   
 4. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  H-Allsvenskanin finaalisarja paras viidestä ja tänään homma katkolla AIK:lle. Finaalisarjan voittajalle luvassa Karlskrona. Slutspelserienissa kuusi joukkuetta pelaavat yksinkertaisen sarjan, jonka voittaja kohtaa H-Allsvenskanin finaalisarjan häviäjän. Tämä playoff-sarja on paras kolmesta, jonka voittajalle luvassa MODO. SHL-karsintapeleissä molemmat sarjat ovat paras seitsemästä. Slutspelserienin viimeisellä kierroksella Dala derby Leksandin ja Moran välillä, jossa saatetaan hyvinkin ratkoa Slutspelserienin voittaja. Huhhuh.

  Ajattelin vielä double-varmistaa homman @Mr. Penguin lisäksi. 8)

  Meanwhile: Södertälje hoiti kuin hoitikin itsensä H-Allsvenskanin karsintasarjaan. Ehkä se seisoo sittenkin?

  Ruotsissa on viime päivät puhuttu siitä mahdollisuudesta, että mitä sitten jos Tingsryd nousisikin SHL:aan? Kysely SHL-seuroille ja 10/14 joukkueesta sanoisi Tingrydille ei. Tosin ymmärtävät senkin faktan, että varmasti päästävät SHL:aan jos/kun hallia pääsee laajentamaan. Muistaakseni Karlskrona saa laajennettua nykyisestä hallista 3200-kapasiteetista yli 5000:n, joten mitään suurta ongelmaa Tingrydin mahdollisessa nousussa ei pitäisi olla. Viidessä vuodessa pitäisi saada halli sille tasolle, joka lisenssi vaatii.
   
 5. Mr. Penguin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
  Noniin, tulihan sieltä parempi kuvaus, kiitos Niksi.

  Toivottavasti nyt kuitenkaan siihen ei mennä että tarvitsee miettiä mitä Tingsrydille tehdään. Tänään AIK voittoon ja sitten Tingsrydille vastaan vaikka Leksand, josta tietenkin Leksand jatkoon ja kaatamaan MODO! ;)
   
 6. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Luin moneen kertaan nuo ylläolevat selostukset, mutta siltikin meinaa olla hankalaa hahmottaa. Eli siis ymmärsinkö tämän kuvion nyt oikein.

  SHL:n kaksi huonointa olivat MoDo ja Karlskrona. Nämä molemmat pelaavat paras seitsemästä -sarjan Allsvenskan-joukkuetta vastaan ja sarjojen voittajat pelaavat ensi kaudella SHL:ää.

  Allsvenskanista noihin sarjoihin valikoituu joukkueet siten, että Allsvenskanin kaksi parasta joukkuetta (AIK ja Tingsryd) pelaavat ensin keskenään paras viidestä -sarjan ja tuon sarjan voittaja nappaa toisen paikan SHL-karsintaan (eli MoDoa tai Karlskronaa vastaan). Tuon sarjan häviäjä pelaa vielä erillisen paras kolmesta -ottelusarjan, jossa vastaan asettuu voittaja tuosta kuuden joukkueen porukasta. Nuo kuusi joukkuetta ovat siten ilmeisesti Allsvenskanin sijoilta 3.-8.

  Menikö sinnepäinkään?
   
 7. Mr. Penguin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
  Mängimies, ymmärsit täydellisesti. :)
  Paitsi että otteluparin AIK-Tingsryd voittajalle tulee varmuudella vastaan SHL:n viimeinen joukkue eli Karlskrona.
   
 8. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Lainaus:
  Ja näin. Mora ja Leksand todella ratkovat keskenään Slutspelserienin voittajan. Tosin Moralla kaikki etu maalieroa myöten. Leksandin on pakko voittaa vähintään neljällä maalilla. Tämä koitos ylihuomenna, kun puolestaan finaalisarjan viimeinen kohtaaminen huomenna.

  SHL:ssa saatiin myös runkosarja päätökseen. Sääleissä parit eläintarha/Brynäs ja Örebro/HV71. Pelipäivät torstai, lauantai ja varauksella maanantai.
   
 9. Mr. Penguin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
  Lainaus:
  No onpahan pettymys. Aluksi innostuin huomisesta Leksand-Mora-kamppailusta, mutta jos siis maaliero on tasapisteissä se ratkaiseva tekijä eikä keskiäinen ottelu, niin melko vaikeaa tulee Leksandille ottaa yli 4 maalin voitto. Mahdollistahan se on, mutta helkkarin vaikeaa.

  Tänä iltana sitten ratkeaa ottelupari AIK-Tingsryd!
   
 10. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  JAVISST! AIK ÄR MÄSTARE! Huippukauden pelannut Rögle-laina Kovacs iski nopeasti jatkoerässä ratkaisumaalin ja AIK saa sen huippumahdollisuuden nousta jo tällä kaudella SHL:aan. Varsinkin toinen erä tarjosi uskomatonta tunteiden vuoristorataa, kun molemmat kävi vuorotellen johdossa.

  Tingsrydin matka vielä siis jatkuu joko Leksandin tai Moran kanssa playoff-sarjassa. Karlskrona/AIK parin ensimmäinen ottelu ensi viikon lauantaina. Lisäksi ensi viikon sunnuntaina alkaa MODO:n sarja Tingsrydia/Leksandia/Moraa vastaan. Tästä pelit jatkuvat joka toinen päivä. Suomessa finaalisarjan voittaja olisi joutunut pelaamaan 2-3 päivän varoitusajalla.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2016 klo 23.08
 11. Nabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  AIK, Ilves
  Tiukaksihan se lopulta meni, kuten osata saattoikin. Eiliseltä nostettava pöydälle ehdottomasti Tingsrydsin huikea viimeinen erä. 3 erän laukaukset peräti 6-20 Tingsrydsille kun kaksi ensimmäistä erää tarjoilivat laukaukset 31 - 15. Vaikka värilasien takaa katsellaan ehdottomasti parempi joukkue jatkoi ja oikeastaan tuota ensimmäistä kohtaamista lukuunottamatta AIK mielestäni oli selkeästi joukkueista vahvempi.

  Pääasiassa olen ollut tyytyväinen Allsvenskanin tuomaritoimintaan, mutta tässä finaalisarjassa ja etenkin tässä ratkaisevassa ottelussa oli tuomareilla välillä hiukan kyseenalaisia ratkaisuita. Värilasien takaa voisi todeta Tingsrydsin hyötyneen linjasta, vaikka kyllä paljon myös AIK sai anteeksi. Silti vaikka kyseessä on isot ottelut ei toivoisi linjan muuttuvan runkosarjaan nähden noin rajusti.

  Tykkään kyllä tästä uudesta nousujärjestelmästä huomattavasti enemmän kuin aikaisemmin, vaikka toki nyt oman suosikkini nousu onkin aavistuksen vaikeampaa kuin aikaisemmin. Kuitenkin tällä menetelmällä vain paras nousee/säilyy ja ennen kaikkea siihen tarjotaan myös Allsvenskan joukkueille reilu mahdollisuus kun pelejä ei juurikaan SHL-joukkuetta enemmän kerry ja lepoaikaakin on kiitettävästi.

  Tuskin sarjasta Karlskronaa vastaan tulee myöskään helppo, sillä joukkue paranti selkeästi kevättä kohden. Alkukauden jengi oli kaikin puolin vitsi tuossa sarjassa, mutta nyt ei ole enää läheskään yhtä varma olo. AIK on ollut äärettömän vahva kotona, joten luotetaan kotivoittoihin ja edes se yksi ryöstö ja taas juhlitaan! Reilu viikko pitäisi odotella vielä, mutta fiilistellään sitä ennen tällä:

  https://www.youtube.com/watch?v=cmd9uaXjP5M&feature=youtu.be&t=9
  Linkki vie vuoden 2010 AIK - Växjö ratkaisuhetkiin.
   
 12. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Niin.

  Lainaus:
  Leksand - Mora, 6-0.

  Ei löydy sanoja.
   
 13. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Huhhuh! Leksand, tuo suosikkijoukkueeni Ruotsin puolelta teki juuri aivan uskomattoman tempun ja kaatoi karsintasarjalohkoa johtaneen Moran 6-0! Leksandin suomalaispelaaja Tommi Paakkolanvaara saalisti voittopelissä kolme syöttöpistettä

  Ja tosiaan, 7003 katsojaa oli todistamassa tätä spektaakkelia. Ei ollenkaan huono katsojaluku!

  Seuraavaksi Tingsryd nurin ja sitten MODO! :)

  EDIT: Korjattu Paakkolanvaaran tehoiksi kolme syöttöpistettä.
   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2016 klo 01.57
 14. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Niin vain Leksandin uskomaton kausi sai jatkoa, kun Tingsryd kaatui suoraan kahdessa ottelussa. Leksandin hurmos alkaa olemaan sellaisella tasolla, että tullaan saamaan huipputasoinen karsintasarja MODO:n ja Leksandin välillä. Huhhuh.
   
 15. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Kyllä! Leksand siis etenee puhtain 2-0 voitoin SHL-karsintaan, jossa Malmö Redhawks heidät pudotti dramaattisten vaiheiden jälkeen vuosi sitten. Nyt Leksand on näköjään löytänyt mahtavan kevätvireen juuri oikeaan aikaan ja seilaa parhaillaan neljän ottelun voittoputkessa. Tavoitteena paluu SHL:ään vuoden tauon jälkeen. MODO nurin! Toivottavasti saadaan yhtä hektinen karsintasarja kuin viime vuonna ;)

  Ai niin, jos Moraa vastaan oli kelpo yleisömäärä niin tänään oli täysi tupa todistamassa Leksandin 4-2 voittoa eli 7650 katsojaa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2016 klo 02.12
 16. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Olipahan show eilen Linköpingissä. Kotijoukkue antoi valtavan myrskyvaroituksen muille seuroille ja nylki Växjön 6-1. Jokainen osa-alue oli loistavalla tasolla ja se rankoi Växjön jokaisesta virheestä kovalla prosentilla. Tuli ihan parhaiden vuosien JYP mieleen!
   
 17. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Karlskrona/AIK ensimmäinen kohtaaminen päättyi lopulta lukemin 3-2 Karlskronalle. Peliaikaa tälle ottelulle kertyi sellaiset kevyet 110:5x. Jatkoerissä molemmilla erittäin tiukat puolustukset eikä kunnollisia pyörityksiä nähty yhtä Karlskronan lukuunottamatta. AIK sai ensimmäisessä jatkoerässä kaksi läpiajoa, joista ensimmäinen heti jatkoerän alkuun ja toinen loppuun. Ensimmäinen läpiajo tuotti pilkun, mutta köykäinen oli Sandbergin ratkaisu. Tämän jälkeen AIK:n maalipaikat 60 minuutin jälkeen jäivät ensimmäiseen jatkoerään. Karlskrona sai toiseen jatkoerään kaksi maalipaikkaa, joista yksi ehti pyöriä maaliviivalla. Kolmannessa jatkoerässä Karlskrona alkoi jostain löytämään vauhtia ja lopulta se tuottikin tuloksen, kun Trukhno röyhkeällä nousullaan tuikkasi - ensimmäistä kertaa tällä kaudella - kiekon maaliin.

  Ennen peliä annettiin kritiikkiä ottelun alkamisajasta (19:30) ja pelin aikana pleksinvaihto, tulostaulun pimeneminen toisessa jatkoerässä ja AIK:n maalivaihtovaihto Lindvallin loukkaannuttua kolmannessa jatkoerässä olivat syyt siihen miksi peli päättyi 23:59 paikallista aikaa.

  Huomenna alkaa MODO/Leksand sarja 19:30 paikallista aikaa.
   
  Viimeksi muokattu: 20.03.2016 klo 11.33
 18. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  On toi Jimmie Ericsson kyllä röyhkeä maalintekijä; kolmas puolivälierä, reilu kaks minuuttia jatkoaikaa pelattuna, aloitus hyökkäyspäästä ja mies iskee välittömästi Abbottin jaloista kiekon verkkoon, kello pysähtyy aikaan 61:46 ja Skellefteå voittaa 5-4 siirtyen sarjassa ratkaisevan tuntuisesti 3-0-johtoon. :D
   
 19. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Tänään ratkesi sitten viimeinenkin välieräjoukkue kun Växjö voitti Linköpingin kotonaan jatkoajalla lukemin 2-1. Linköping oli pitkään voitossa kiinni johdettuaan ottelua Chad Billinsin maalilla 0-1 mutta kolmannen erän loppuminuuteilla Richard Gynge tasoitti ottelun ja jatkoajalla iski sitten Alvestan oma poika Robert Rosén ja näin ottelu ja ottelusarja sai ratkaisunsa. Eli toisessa välieräparissa pelaa viime kauden finaalipari Skellefteå-Växjö ja toisessa puolestaan Frölunda ottaa mittaa Luulajasta.
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2016 klo 22.44
 20. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  SHL-välierät:

  Skellefteå AIK(1)-Växjö Lakers HC(6)


  Eli siis, viime kauden finaalipari kohtaa nyt välierissä ja Skellefteå lähtee tähän sarjaan varmasti revanssimielessä, tosin Växjö on vahvistanut rivejään menetysten jälkeen joten vanhaa mestaria ei sovi lähteä aliarvioimaan. Christopher Nihlstorp on ollut tästä välieräparista parempi maalivahti torjuntaprosentilla 90,98 ollen pudotuspelien neljänneksi paras. Skellefteån paras pistemies runkosarjassa oli Patrik Zackrisson, 52 ottelussa tehot 15+33, Växjöltä puolestaan Richard Gynge, 46ott. 21+23. Skellefteån paras pistenikkari pudotuspeleissä on tähän mennessä ollut Andrew Calof, neljässä ottelussa tehot 5+1, kun taas Växjöltä "hieman yllättäen" Richard Gynge, 6ott. 3+3. Vastakkain tässä sarjassa myös Växjön viidenneksi paras ylivoima ja Skellefteån paras alivoima.

  Frölunda HC(2)-Luleå HF(4)

  Viimeksi tämä pari pelasi pudotuspeleissä viime vuonna ja Frölunda oli silloin niukasti parempi voitoin 4-3. Lucas Wallmark on ollut Luulajan paras maalintekijä näissä pudotuspeleissä kuudella maalillaan kun taas Frölundan parhaimmalla maalintekijällä Artturi Lehkosella on yksi maali vähemmän, Wallmarkin pisteet 6+0 ja Lehkosen 5+3. Lars Johansson pitää torjuntaprosentilla 94,33 pudotuspelien kärkipaikkaa Luulajan Joel Lassinantin ollessa kolmantena prosentilla 93,08. Luulajan ylivoima on pudotuspelien paras prosentilla 30,00 ja alivoima kolmanneksi paras prosentilla 88,89 kun taas Frölundan ylivoima on neljänneksi paras: 23,53 ja alivoima seitsemänneksi paras prosentilla 75.

  Jatkakaa tästä.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2016 klo 14.55
 21. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  @Mechalo Frölunda ja Luleå kohtasivat puolivälierissä viime kaudella. Luleå johti sarjaa jo 3-1, mutta lopulta Frölunda voitti 4-3. Ja sehän olikin intensiivinen sarja, jossa oli loukkaantumisia, pelikieltoja, pelikiellon purkaminen ja fanien lakanoiden sensuroimista. Cam Abbottin ura päättyi tuossa sarjassa tulleeseen aivotärähdykseen. Sen lisäksi joukkueilla on nyt historiaa molemmilta CHL-kausilta, joten näiden joukkueiden kesken alkaa olla jo aikamoinen viha-rakkaussuhde.
   
 22. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Lainaus:
  Aivan, hyvä pointti, tuota en muuten muistanutkaan. :D Frölundahan ei sinänsä oma suosikkijoukkueeni ole joten en ole heidän kausiaan sen tarkemmin seuraillut. Kiitos korjauksesta.
   
 23. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Game seven

  Perjantaina

  MODO - Leksand

  Kaikille karsintasarjaystäville suuren suurta herkkua luvassa. Hyvä luoja mitä draamaa. Näiden joukkueiden budjettiero on luokkaa ihan vitun paljon, mutta tuo Leksandin hurmos on jotain niin käsittämätöntä. Edelleen puhutaan ehkä kaikkien aikojen sensaatiosta jos MODO tuolla rosterilla putoaa. Sen ovat kyllä todellakin ansainneet, jos Leksand perjantaina voittaa. @Mr. Penguin vielä elossa?

  Meanwhile: Södertälje varmisti eilen sarjanousunsa H-Allsvenskaniin kaksi kierrosta ennen karsintasarjan päättymistä ylivoimaisella 6-1 voitolla kotonaan ja on jo nyt varmaa, että nykyiset H-Allsvenskan joukkueet Asplöven ja Sundsvall tippuvat Ettaniin. Västerviks IK on pisteen päässä sarjanoususta ja vain Troja/Ljungby voi uhata Västerviksin nousua.

  (Ja AIK ei noussut SHL:aan. Vittu.)
   
 24. Mr. Penguin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
  Jep, elossa vielä toistaiseksi...

  GAME 7 tosiaan tänään illalla luvassa. Huhhuh... Joku pitää minua varmaan hulluna mutta nämä karsintapelit ovat vieläkin kovempi juttu kuin minkään liigan finaalit, sen verran suurista asioista pelataan. Ja jos Leksand nousee tänään SHL:ään kun miettii mihin viime keväänä joukkuetta povattiin niin kyllä on kyseessä aikamoinen miracle on ice.

  Ja Södertäljenkin meininkiä on ollut jännä seurata. Koko ajan ollut vaarassa pudota pelistä pois tässä kevään aikana mutta niin vain nousivat takaisin Allsvenskaniin. Hieno juttu, ei tuo joukkue minnekään HockeyEttaniin kuulu.
   
 25. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Huoh... ei enää Torniossa kuin "suomisarjatason" kiekkoa...

  (Ja FBK tippu het. Vittu)