Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

SHL 2015–2016 – odotettavissa tasaisin kausi pitkään aikaan

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana Lampinen, 21.07.2015 klo 00.19.

 1. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Tää homma alkaa mennä jo naurettavaksi, kun tällaisista tapauksista annetaan 5+2 ottelua pelikieltoa. Eikä voi edes olla kiinni värilaseista, että en ymmärrä tätä rangaistusta, kun taklauksen kohteena on meidän pelaaja. Ja samaan aikaan pahemmista taklauksista (Nygren) ei saa rangaistusta, eli pelaajat eivät voi edes yhtään tietää mitä siellä kentällä saa tehdä ja mitä ei, kun näissä rangaistuksissa ei tunnu olevan mitään johdonmukaisuutta. Daniel Moritz Twitterissä: "John Normans tackling träffar Jacob Larssons huvud #twittpuck #moritzgifs http://t.co/IVoZoIh8tx"
   
 2. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Karalahti se ei vaan opi. Taas suoraan päähän ja pelikieltoa tulossa. Onko sillä oikeasti enää mitään asiaa kaukaloon?
   
 3. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Elävä esimerkki siitä että avioliitto ajaa miehen kuin miehen tekemään idioottimaisia temppuja...
   
 4. Klausuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Arsenal, Texans
  Lainaus:
  Karalahden "kovuus" on aina ollut puun takaa taklauksia sekä selkään että päähän ja tuomareiden väliintulon jälkeisiä huuteluja ja tuuletteluja. Hidas, kankea ja fyysisissä kaksinkamppailuissa heikko, todella yliarvostettu pelaaja. Joskus oli potentiaalinen varma avaaja/kakkos yv-pakki, nykyään todellakin ainoastaan idioottimaisuuksiin sortuva päältään ja jaloiltaan hidas kehäraakki.
   
 5. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
  Lainaus:
  Juurikin näin. Karalahtihan oli aikoinaan kiistämättä todella kova ja hyvä puolustaja mutta onhan aika ajanut miehestä ohi kovaa vauhtia. HV71 pelannut nyt yhdeksän peliä joista Karalahti ainoastaan kaksi ja nyt odottelee kolmatta pelikieltoaan päähän kohdistuneesta. Toivottavasti saa todella pitkän kakun sillä onhan tuo jo oikeasti vaaraksi muille pelaajille.
   
 6. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Ego ja iän tuomat rasitteet ei kohtaa Karalahden kohdalla ollenkaan. Tuo eilinen niitti Ryan Laschiin oli täysin tarpeeton ja pelkästään kuvasti miehen omaa turhautumista. Tuossa kohtaa se menee pelottavaksi aika raakalla kädellä. Voiko kurinpito päästää jäälle miestä jonka pääkoppa ei kestä huonoja pelejä?
   
 7. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Karalahdelle tuli siis 7+3 pelikieltoa. Milloinkohan HV-71 saa tarpeekseen? Jerestä on tällä hetkellä enemmän haittaa kuin hyötyä joukkueelle. Kun ottaa vielä huomioon, että keskiviikon pelissä mies otti kolme kaksiminuuttista ennen tuota pelikieltoon johtanutta perseilyä.
   
 8. retiisi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tuo tuomiohan oli ihan käsittämätön. Tuo rike mikä Laschia kohtaan tapahtuu ei ole missään nimessä noin kovan tuomion arvoinen. Moni kiekkovaikuttaja Ruotsin puolellakin tyrmää tuomion ja ylipäänsä sen, että tilanteesta tuli ottelurangaistus. Tässä vielä linkki tilanteeseen.
   
 9. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Lainaus:
  Käsittämätöntä on se, että nämä vahingot sattuvat aina samalle pelaajalle. Karalahdella ei ollut mitään syytä nostaa mailaa 20cm lyhyemmän Laschin kasvoja kohti. Vranalla murtui leuka, eli kyllä Jere saa ihan mitä hän ansaitsee. Viettäkää vaikka kaikki 15 minuuttia Youtubessa Karalahden videoiden kanssa. Tuntuu kädet aina nousevat ja osumat aina huonossa peliasennoissa oleviin pelaajiin.
   
 10. retiisi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Reaktiona oli nostaa mailaa suojatakseen itseään ottaessa vastaan taklausta. Karalahtihan on tehnyt vastaavalla tavalla varmaan suurimman osan urastaan. Usein näistä on napsunut jäähyjä, muttei koskaan 10 ottelun pelikieltoa. Eikä tämäkään tilanne ollut missään nimessä sen arvoinen. Tässä tapauksessa kokoero on suuri, kun Lasch (metriviiskyt) tulee taklaamaan ja Karalahdelta perusreaktiotorjunta siihen. En kutsuisi sitä vahingoksi. En halua puolustella Karalahden mailan nostoa ja jäähylle tuosta joutaakin, mutta 10 peliä on naurettava tuomio.
   
 11. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Lainaus:
  Tummensin mitä halusinkin kuulla. Varmasti Karalahden tämän kauden sekoilut vaikuttivat tuohon tuomioon kovalla kädellä ja siinä mielessä Ruotsin päättäjille isoa kättä, kun uskaltavat reagoida. Ei ole meinaan ihan tervettä, että vaaratilanteita sattuu aina kun kyseinen herra kaukalossa viilettää.

  edit.

  Piti tuosta Karlskronan ja HV:n tämän päiväisestä kirjoittaa myös muutama sananen. Kovassa ja vauhdikkaassa liigassa sarjanousijalla tulee olemaan todella kovat oltavat tuolla puolustuksella sekä maalivahtipelaamisella. Linus Fernström ei edellenkään kuulu edes lähelle SHL-kärkimaalivahteja. HV oli ensimmäisen erän täysin purjeissa, mutta kotijoukkueen pienet virheet toisessa maksoi kallista hintaa. Ensiksi juuri Fernström lahjoitti maailman helpoimman riparin O'Byrnelle ja sen jälkeen puolustus jätti kohtalokkaasti Erik Christensenin kahdesti samalle paikalle täysin vapaaksi.
   
 12. Ränse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ray Bourquen ajan Bruins, Luleå, SAIK
  MODO on kyllä aivan sekaisin. Montakohan kruunua niillä on mennyt kauden hankintoihin jo tähän mennessä. Patrick Dwyer viimeisimpänä hankintana. Viime kaudella vielä 71 NHL-matsia.
   
 13. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Lainaus:
  Tämä nyt tuntuu olevan SHL:n tämän kauden linjaus. Christoffer Persson sai 6 ottelua poikittaisesta mailasta ja hänellä kyseessä oli ensimmäinen rike. Tämän takia pidän täysin naurettavan joidenkin ihmisten (Sanny Lindströmin) valitusta Karalahden ajojahdista. Kukaan ei valittanut Perssonin tuomiosta, mutta kun kyseessä on pelaaja, joka jatkuvasti vahingoittaa vastustajia niin yhtäkkiä kaikki onkin hänen puolellaan. Jos ensikertalainen saa samankaltaisesta tilanteesta 6 peliä, niin 10 on täysin sopiva Karalahdelle.
   
 14. retiisi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kyllä se sitten aikalailla menee linjassa. Kovat tuomiot molemmissa tapauksissa. Annetaanko SHL:ssä päähän kohdistuvista taklauksista vastaavia sanktioita?
   
 15. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Lainaus:
  Annetaan. Jimmie Ericsson sai 9 peliä päähän kohdistuneesta taklauksesta. Mutta sitten taas Magnus Nygren ei saanut samankaltaisesta taklauksesta yhtään mitään, jota itsekin ihmetteli jälkikäteen.
   
  Viimeksi muokattu: 23.10.2015 klo 14.10
 16. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Lainaus:
  Ensimmäinen ajatus minulle, että oliko hyökkääjä se juttu mitä MoDo kaipasi? Joukkue tarvitsee maalivahdin joka illasta toiseen antaisi mahdollisuuden voittaa ja taistella pisteistä.
   
 17. Skeletor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, urheilullisesti avoin sarja
  Surullista tuo Karlskronan rämpiminen. Eihän heiltä kukaan oikein mitään odottanut, mutta tällainen lässähdys on koko sarjan kannalta surkea juttu. Yleensä alkukaudesta sarjanousijat napsivat edes jonkin verran yllätysvoittoja, mutta nyt kasassa on yksi voitto ja jokaisen tilaston jumbosija. Tuskin parempaa on edes odotettavissa? No, vedonlyönnissä on ainakin pärjännyt pelaamalla heitä vastaan...
   
 18. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Kyllä tuo HV 71 on sitten vastenmielinen joukkue. Chris Campoli hyökkää Ryan Laschin kimppuun -> sanktioita odotellessa. Ja kun se ei riitä, Chris Abbott keihästää Oliver Lauridsenin. Toistan itseäni, mutta ihan vahingossa ei kaikki temput satu samalle joukkueelle...
   
 19. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Lainaus:
  Ja sitten vielä Abbott valittaa lehdessä että Lauridsen kaatuu "like a little bitch" ja valmentaja väittää myös Lundqvistin keihästäneen. Ei tämä tapaus nyt ainakaan minun silmiini ole lähelläkään keihästystä, eihän Lundqvist tee tuossa muuta kuin työntää Lainetta Daniel Moritz Twitterissä: "Den omdiskuterade händelsen mellan Joel Lundqvist och Teemu Laine från igår #twittpuck #moritzgifs https://t.co/A2kyt2wh0t"
   
 20. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Lainaus:
  Toivottavasti kurinpito ottaa tuon Jönköpingin ylpeyden kunnolla tarkkailuun. Aina pelin lopussa tappioasemassa aivan käsittämättömiä aivopieruja.
   
 21. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Jonatan Bjurö vuokralle Allsvenskaniin, joten joko MoDo saa oikean maalivahdin? Johan Backlund on kiertänyt huhuissa.. Muutenkin maajoukkuetauolle huhut tuntuvat nousevan entistä enemmän pintaan. Joakim Hilldingin ura Växjössä ei ole lähtenyt toivotulla tavalla liikenteeseen ja Frölunda tuntuu olevan tällä hetkellä vahvimmin ehdolla miehen uudeksi seuraksi. Tämä pyörinyt jo länsinaapurin medioissa asti. Göteborgin HTT kertoo myös, että yksi suomalaisseura on ruotsalaissentterin perässä, mutta mies itse haluaa jatkaa Ruotsissa. Mielenkiintoista nähdä myös miten käy tästä samasta lähteestä kuultu Engstrandille ruotsalainen kompis pukuhuoneeseen ja märkä samalla ulos..
   
 22. Droppen12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, persoonat
  SHL-tietäjiltä haluaisin ihan mielenkiinnosta kysyä Toni Rajalasta.

  Mistä johtuu että joutuu joka vuosi vaihtamaan seuraa, vaikka on tehnyt järjestään jokaisessa pelaamassaan joukkueessa erinomaiset pisteet ja sen verran miestä tiedän että on kyllä aina pidetty persoona joukkueissaan?
   
 23. Katto Jäsen

  Lainaus:
  en ole shl tietäjä, mutta kuitenkin vastaan. Hyvän hv kauden jälkeen sai paikan KHL:n Jugrasta. Siellä olisi varmaan pelannut koko kauden, mutta pistettiin pois, kun hankkivat ulkomaalaismaalivahdin. Sen jälkeen siirtyi Färjestadiin koska, he varmaan tarjosivat suurinta palkkaa. Kun Färjestadissa tuli taas hyvät pisteet, oli taas hyvä kilpailuttaa anssisalmelamaisesti itseään eniten tarjoavalle. Ja Luulaja sitten voitti sen kilpailun. Rajala on varmasti hyvä joukkuepelaaja, mutta varmaan valitsee seuransa palkanmaksun mukaan.
   
 24. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Lainaus:
  Aiemmin jo vastattiin, mutta raha taitaa kaverin puntarissa painaa melkoisesti. Toki Luulaja on muutenkin satsannut ison kasan rahaa tälläkin kaudella joukkueeseen, joten menestysmahdollisuudet pitäisi samalla olla hyvässä jamassa. Rajala oli FBK:ssa todella hyvä, mutta varmasti sekalainen pelaajatilanne oli yksi syy seuran vaihtamiseen. On muuten viihdyttävä pelaaja, yksi sarjan parhaimpia hyökkääjiä.
   
 25. MikGo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Kyllä yllämainitut asiat pitää paikkansa. Sen verta myös tiedän, että nykyinen palkka ruotsissa ei kalpene yhtään mitä KHL:ssä voisi saada.

  Olisi mukava nähdä Tonia myös maajoukkueessa. Ehkäpä jos nykyinen pistetahti pysyy niin jokusen ottelun voi saada.