Shaefer:in pelikiellon pituus ?

  • 3 049
  • 88

Pelikiellon pituus ?

  • 3 ottelua ?

    Ääniä: 27 12,9%
  • 5 ottelua ?

    Ääniä: 30 14,4%
  • 8 ottelua (kuten Levokari) ?

    Ääniä: 33 15,8%
  • yli 8 ottelua ?

    Ääniä: 119 56,9%

  • Äänestäjiä
    209
  • Poll closed .
Onko linja sama kuin Levokarin rangaistusta määrättäessä ?
-Mikä on yleinen mielipide ?
-Miten media käsittelee asian ?
-Ottaako Suvi Linden kantaa asiaan ?
-Mitä TPS:n valmennus nyt on mieltä tästä tilanteesta ?
-Mikä on pelikiellon pituus ?
-Mikä on yleisön mielipide ?
 

xps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit (silloin ennen.. ja taas kerran)
Mitä pidempi,sen parempi.
Toivottavasti yli 8-ottelua

Ps.Äänestykset yhä vapaaseen
 

ahk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tottakai kaikki ovat valmiina lykkaamaan Seefferin, pelaahan hän Tepsissä. Ilman muuta koko loppukauden kestävä pelikielto, olihan taklaus huomattavasti törkeämpi kuin Levokarin (siihenhän tätä tietysti verrataan).

Mikäli Liiga ei aseta vähintään kymmenen ottelun pelikieltoa, katsotaan sen suosivan tiettyjä joukkueita. Samaan hengenvetoon voisi todeta, että jos rikkovalla pelaajalla olisi ollut punainen paita, huilaisi hän varmasti vielä ensi kaudenkin.


Miten muuten kävi Lehtosen?
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Viestin lähetti ahk
Tottakai kaikki ovat valmiina lykkaamaan Seefferin, pelaahan hän Tepsissä. Ilman muuta koko loppukauden kestävä pelikielto, olihan taklaus huomattavasti törkeämpi kuin Levokarin (siihenhän tätä tietysti verrataan).

Mikäli Liiga ei aseta vähintään kymmenen ottelun pelikieltoa, katsotaan sen suosivan tiettyjä joukkueita. Samaan hengenvetoon voisi todeta, että jos rikkovalla pelaajalla olisi ollut punainen paita, huilaisi hän varmasti vielä ensi kaudenkin.


Miten muuten kävi Lehtosen?

>>> Ollaanpas sitä nyt herkkänahkaista! Susikoiran temppu oli selvä kosto. Häntä oli juuri hieman aikaisemmin niitattu, joten känädäläinen yritti sitten irrottaa Lehtosen pään kostoksi.
Näin nimittäin tilanteen aitiopaikalta... näitkö sinä?
 

Bob77

Jäsen
Jos tästä ei tule Schaefferille pidenpää pelikieltoa kuin 8 ottelua niin jo on helvetti!! JÄRKYTTÄVÄ NÄKY! Itse paikalla olleena tiedän mistä puhun. Seurasin Schaefferin vaihdon aina TPS päädystä rikospaikalle, eli IFK päätyyn. Loppukausi huilia kiitos! Lehtosella saattaa olla kallonmurtuma:( .
 

Joe Cool

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Schaefer pois kaukalosta

Kuten jo matsin ketjuun skrivasin, tosi törkee tapaus.

Siellä kerrottiin tietona että R-P:llä on kallonmurtuma. Kiitti.

Pelaajien kunniotusta, Kari Jalonen?

Vähintään 20 matsia, mielummin himaan koko koira.

Joe
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Pakko tulla yli 8 matsia, sen verran tahallinen ja törkeä tapaus oli.

Levokarin tapaushan ei ollut edes 'tahallinen' vaan puolen sekunnin myöhästyminen tilanteesta + helvetisti huonoa onnea, Anu Saukkonen ja Iltapäivälehtien puusilmätoimittajat antoivat Levokarille muutaman ottelua extraa...
 

Ande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Daespoo:

Tottakai Levokarin teko oli tahallinen. Hän olisi aivan varmasti voinut väistää kontaktin. En kuitenkaan usko, että mies päätti liukuessaa murtaa kaverin leuan, mutta itse teko oli toki tahallinen.

Scaeferin teon törkeyttä lisää nimenomaan tarkoitushakuisuus ja pitkä vauhdinotto. Kun vielä seurauksetkin ovat vakavat, tulee pelikiellon nyt totta helvetissä olla minimissään case Levokari, eli kahdeksan, siis aivan minimissään.

ja ahk:lle

Tottakai tapausta verrataan Levokarin tilanteeseen. Rangaistusten tulee ehdottomasti olla jossakin linjassa aikaisempiin tilanteisiin.
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Olen äärimmäisen pettynyt jos tästä pääsee vähemmällä kuin 10 peliä! Juu, näin tilanteen livenä, ja se täytti kaikki väärän taklauksen merkit: hyppy, kyynärpää, laita (no ei se sentään selästä tullut)

bigZ: vaikka tilanne oli törkeä, niin ei järin rakentavaa kommenttia (naurut kyllä sai..)

edit: Ohhoh! Luinkin juuri tuolta toiselta puolelta kallonmurtuma-jutut.. Alkaa tunnelmat olla ja samansuuntaiset. Perkele!!:mad: :mad:
 
Viimeksi muokattu:

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Sikakoira

Saksanpaimenkoiralle vähintään 8 ottelua. Ja sitten vielä noudot päälle. Toivottavasti joku ajaa siltä paskiaiselta pään irti. Kyllä sen takia kannattaa jo ottaa muutama matsi pelikieltoa.

Joka tapauksessa rangaistus tulee kuitenkin olemaan liian pieni.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Miten on jos tuo kallonmurtuma on takaraivossa?
Taklasiko Seefferi takaa kuten Pauli?
Riku-Petterille voimia toipumiseen jos näin pahasi kävi!
Mutta malttia noille teilaajille ennen tutkimuksia.
 
Suosikkijoukkue
ILVES
En ole nähnyt tilannetta

Siis en ainakaan vielä, mutta mitä olen tältä siitä lukenut ja jos pelikielto tulisi saman linjan mukaan kuin Levokarin tapaus, pitäisi tuosta tulla vähintään kahdeksan ottelun huili, mutta kyllä huilia pitäisi tulla huomattavasti enemmän. Muuten mitäköhän iltapäivälehdet tulee kirjoittamaan? Tyhmä, tyhmempi, IFK...eikun TPS! tai vastaavaa (tällä en yritä mitenkään prosoida, tarkoitan vaan, että esim. Elomon tapus oli jo aikasemmin törkeä ja tämä oli vielä törkeämpi tapaus).
 

pykli

Jäsen
Muuta en toivo kuin että se Lindén älyää pitää turpansa kiinni asioista joista ei tiedä mitään.

--- pykli
 
Suosikkijoukkue
Hifk,Toronto Maple Leafs!
PElikiellon pituus

Jos ei tuu yli kahdeksan ottelun pelikieltoo nii sit on piru irti!Taklauksen jälkeen mies vielä nauroi!Vittu mikä kusipää!:mad:
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Liigan normaalikäytännön mukaan tulee kolme peliä, jos teloaja olisi ollut IFK:lainen , tulisi 8 ottelua, eli nyt tulee kompromissi n. 5 peliä.
Nimim. vierestä seurannut
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
SIKA

oli tämä "puudeli" eikä mitään muuta.
Nyt kurinpitoryhmän tulisi seurata miten RPL:n käy ja sitten tosi pitkä tuomio. Olishan se naurettavaa, että RPL:n kausi olis ohi (ehkä koko ura) ja tällainen "tusina puudeli" jatkaakauttaa japelaamista. (Sama koskee mielestäni kaikkia, jotka tahallaan vahingoittaa vastustajia).
TPS voisi osoittaa tyyliä ja heivata tuon "puudelin" kotiin.
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei ollut tällä kertaa seuraukset niin vakavia mitä aluksi pelättiin. "Vain" aivotärähdys. Eli jos Levokarin tilanteeseen vaikutti tilanteen seuraukset, niin ei tästä pitäisi tulla yhtä pitkää pelikieltoa. Enkä tiedä muutenkaan. Aikaisemmin sanoin 6-8 ottelua, joten pysytään siinä.
 

Tepsin Miäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS, LFC, Habs, ja JYP:lle sympatiat
Pata kattilaa soimaa!

tää on taas niin tätä! "turku on kaiken pahan alku ja juuri ja hesa on maailman napa". ootte kyllä te hesalaiset taas oikeen parhaitakin puhujia tässä asiassa! ihan niinkuin hifkin otteissa ei olisi koskaan ollut mitään väärää? tai jokereiden otteissa?

ettei tule väärinkäsityksiä tekstini sävystä niin totean että en itsekään hyväksy tahallisia vahingoittamisyrityksiä jääkiekossa (esim. tapaus levokari).
olen nähnyt tilanteen kiitos yle:n ja mtv:n noin 10 kertaa, joten näkemäni perusteella Schaeferin taklauksessa kävi osapuilleen seuraavasti.hän tuli kädet ylhäällä tilanteeseen. tilannetta ei auttanut sekään että Lehtonen tuli tilanteeseen pää alhaalla. keskutelin asasta erään entisen tuomarin kanssa joka totesi, että hänen mielestään Schaefer tuli tilanteeseen kyynärpää korkealla, mutta ei nähnyt tilanteessa muuten mitään väärää. tosiasia on, että mikäli Lehtosen kypärä ei olisi tilanteessa pudonnut, niin tuota ikävää vammaa ei olisi ehkä edes tullut ja mies olisi kunnossa. joka tapauksessa se oli jäähyn arvoinen teko.

sitten voisi tarttua tähän sivulla ilmenneeseen väitteeseen että Schaefer olisi nauranut tilanteen jälkeen, sillä mietin vaan että miten tämä on mahdollista, koska melkein samantien tilanteen jälkeen Peter törmäsi (vahingossa varmaan teidän mielestä) Toni "herran enkeli" Mäkiahon nyrkkiin! kun katselin tossa urheiluruutua niin tämä kyseinen "enkeli" haukkui Schaeferiä ärsyttäväksi tökkijäksi, sillä eihän hän ole koskaan pelannut vastoin sääntöjä!! ehei, hänhän pelaa hifkissä. eihän hifk koskaan tee mitään jäähynarvoista!

tässä mielestäni hifkin TOP3 mikki hiiri temput:

1.tapaus Levokari. mielestäni yksi raukkamaisimpia temppuja mitä on koskaan nähty suomen jäillä, josta herra Hiiri selvisi varsin pienellä rangaistuksella. kun Levokari palaa kaukaloon, niin tilanteen uhri, eli HPK:n hyökkääjä Harri Suutarinen ei syö vieläkään kiinteää ruokaa. oli varmaan kiva juhlia ekaa liigamaalia sairaalan leikkauspöydällä. en silti usko että Levokari yritti murtaa Suutarisen leukaa mutta en silti usko että hän ihan vaan yritti kaverillisesti kopauttaa Suutarista poikittaisella selkään.

2.tapaus Zidlckyn "teloituslaukaus", joka kohdistui Kai Nurmiseen ikävin seurauksin. turhautunut tsekki suuttui jostain Nurmiselle ja ampui kovan lämärin siekailematta kohti "kaitsua" aiheuttaen hänelle murtuman jalkapöytään.

3.tapaus Toni Lydmanin kosto -99 finaaleissa (3. ottelu). tämä tapaus muistutti paljon listani ykköstä eli tapaus Levokaria. kyseinen tapaus lähti Jani kiviharjun taklauksesta jonka kohteena oli Lydman. no, Lydman päätti tilanteesta kiukustuneena sännätä Kiviharjun perään ja iskeä muina miehinä vaihtoaitiota kohti luistellutta Kiviharjua surutta poikittaisella niskaan. ainoa mikä tilanteet erottaa toisistaan on se että Kiviharju selvisi tilanteesta mustelmilla.

kyllähän toki tepsinkin pelaajat sortuvat ylilyönteihin ja törkeyksiin silloin tällöin. en tietenkään kiistä sitä, mutta tämä nyt puitu tilanne oli vain ikävä tapaturma. se oli Schaeferilta kovasta vauhdista tullut kyynärpäätaklaus joka osui R-P Lehtosta siten, että hän menetti kypäränsä ja löi päänsä ikävästi jäähän. JOS kypärä olisi pysynyt hänen päässään, niin Schaefer olisi selvinnyt kakkosella ja minä tuskin kirjoittaisin tätä tekstiä!!

toivon todella että Riku-Petteri toipuu tilanteesta täysin, sillä hänhän on kuitenkin ex-TPS kapteeni, joten arvostan häntä siinä missä muitakin entisiä, ja nykyisiä TPS pelaajia.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Re: Pata kattilaa soimaa!

Viestin lähetti Tepsin Miäs


kyllähän toki tepsinkin pelaajat sortuvat ylilyönteihin ja törkeyksiin silloin tällöin. en tietenkään kiistä sitä, mutta tämä nyt puitu tilanne oli vain ikävä tapaturma. se oli Schaeferilta kovasta vauhdista tullut kyynärpäätaklaus joka osui R-P Lehtosta siten, että hän menetti kypäränsä ja löi päänsä ikävästi jäähän. JOS kypärä olisi pysynyt hänen päässään, niin Schaefer olisi selvinnyt kakkosella ja minä tuskin kirjoittaisin tätä tekstiä!!


Ikävä tapaturma? Paskan latvat. Törkeä taklaus kyynärpäällä, mistään tapaturmasta ei todellakaan ollut kyse. Schaeferin teko ei muutu lievemmäksi vaikka kuinka sitä yritätte pyöritellä ja väännellä. FAKTA on se, että Lehtonen ei iskenyt päätään laitaan ja jäähän, eikä Lehtosen kypärä olisi irronnut ilman vauhdilla päähän suunnattua kyynärpäätä.

Jos taklaat sääntöjenvastaisesti, otat myös vastuun taklauksen seurauksista.
 

nedomansky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Lisenssi pois

Ainut oikea tuomio tuosta raukkamaisesta pahoinpitelysta
ja sita seuranneesta psykopaattisesta naurusta, kun
vahingoitettu makaa liikkumatta kentan pinnalla, on tietenkin
se, etta lisenssi otetaan pois ja kaveri palautetaan Kanadaan.
Pelaajan palkan TPS saa sitten tilittaa Liigan toimistoon.
En osaa sanoa, voisiko tapauksen myos kasitella oikeudessa.
Tosta voisi hakki heilahtaa.
 

Tähtirinnat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Nj Devils
Re: Pata kattilaa soimaa!

Viestin lähetti Tepsin Miäs


sitten voisi tarttua tähän sivulla ilmenneeseen väitteeseen että Schaefer olisi nauranut tilanteen jälkeen, sillä mietin vaan että miten tämä on mahdollista, koska melkein samantien tilanteen jälkeen Peter törmäsi (vahingossa varmaan teidän mielestä) Toni "herran enkeli" Mäkiahon nyrkkiin! kun katselin tossa urheiluruutua niin tämä kyseinen "enkeli" haukkui Schaeferiä ärsyttäväksi tökkijäksi, sillä eihän hän ole koskaan pelannut vastoin sääntöjä!! ehei, hänhän pelaa hifkissä. eihän hifk koskaan tee mitään jäähynarvoista!

Ei, olet käsittänyt väärin. Schaeffer nauroi, kun häntä vietiin suihkuun IFK:n vaihtoaition ohi. Itse näin tilanteen B3-katsomosta, ja sinne asti näkyi, kun Marek yritti vielä käydä vaihtoaitiosta Peterin kimppuun. Oli kuulemma saanut Kaarela pidellä kaksin käsi kiinni Z:sta. Kaiken hyvän lisäksi vielä Norrena tuli naureskelemaan IFK:n fanikatsomon eteen. V***U mikä pelle. Toisella on kallo halki, ja jotkut kehtaavat vielä naureskella.

Äläkä nyt vaihda aihetta. IFK:n aikaisemmat sikailut eivät mitenkään liity tähän aiheeseen. Jos olet huomannut, niin tässä otsikossa käsitellään Peter Shaefferin pelirangaistuksen pituutta. Jotkut teistä Turkulaisista ovat niin kärkkäästi tuomitsemassa toisten joukkueiden rikkeitä, mutta kun omat tekevät selkeästi väärin, niin sitä sitten puolustellaan.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Re: Lisenssi pois

Viestin lähetti nedomansky
Ainut oikea tuomio tuosta raukkamaisesta pahoinpitelysta
ja sita seuranneesta psykopaattisesta naurusta, kun
vahingoitettu makaa liikkumatta kentan pinnalla, on tietenkin
se, etta lisenssi otetaan pois ja kaveri palautetaan Kanadaan.
Pelaajan palkan TPS saa sitten tilittaa Liigan toimistoon.
En osaa sanoa, voisiko tapauksen myos kasitella oikeudessa.
Tosta voisi hakki heilahtaa.




NO HETKINEN.... taklaus toki oli todella sääntöjen vastainen, mutta ei Peter S. ole niitä miehiä, joka naureskelee tälläiselle asialle. Mies on täysverinen ammattilainen, pelannut Vancouverin ykkösketjussa jne jne. 10+ ottelun pelikielto ja sillä siisti. Lisenssin mies saa pitää ja pysyä Suomessa. Rikoksen tunnusmerkkejä asia ei täytä. vrt. esim. McSorleyn tempaukset.

Ehkä sinä ja muut HIFK-henkiset tajuatte realiteetit jossain vaiheessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös