Sepä on, ettei juurikaan vituta – Jukurien positiivisuusketju

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jättikö RD perinnökseen tuon että harjoitellaan liigaa varten?
No positiivista ettei enää harjoitella sentään Liigan kalleimman koutsin alaisuudessa. Ja eihän sitä tiiä vaikka ensi kaudelle mennessä olisi jo harjoiteltu tarpeeksi ja ruvettaisiin ihan tekemään.
 
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Ketjun otsikon mukaisesti mennään positiivisilla asioilla vaikka muutakin sanottavaa voisi löytyä.
Tälläkään kaudella ei olla viimeisiä liigassa, joten siinä mielessä jossain on onnistuttu. Faktahan on se että jokaisen liigassa pelatun kautensa Jukurit on vienyt läpi sarjan pienimmällä pelaajabudjetilla, jolloin todennäköisyyksien mukaan jumbona oleminen olisi ollut jopa odotettavaa. Näin ei ole käynyt, eli jossain on onnistuttu.

Toinen positiivinen asia on se, että eilinen Kärpät peli päätti kauden omalta osaltani. TeliaTV on irtisanottu ja kausikortti teipattu varaston seinään muiden kausareiden seuraksi. Kärsimys siis päättyy, ei noita viimeisiä pelejä vaan pysty enää millään katsomaan. Voi siis keskittyä NHL:n seuraamiseen ja alkaa valmistautuu MM-kisoihin. Positiivista että liigakin jatkuu vielä, Pelicans tai HPK bandwagon odottaa minua, toivottavasti menevät pitkälle pleijareissa.

Kolmas positiivinen asia on että ensi kauteen on selkeänä asiat joissa odotan Jukurien parantavan. Ne on maalinteko, ylivoimat ja puolustaminen. @paraspelaaja tai joku muu peliä syvällisemmin ymmärtävä varmasti aukoo näitä vähän yksityiskohtaisemmin. Eilinen Kärppä peli jotenkin summasi nämä koko kauden olleet ongelmat. 0 tehtyä maalia, ei luonnollisestikaan myöskään yv-maalia. Eilisestä ylivoimasta silmään pisti muuten se että siellä Kärppien maalin edessä ei ollut yhtään meidän miestä maskissa, ei missään vaiheessa. En pysty ymmärtämään mistä se johtuu, täytyy kysyä Parrulta jos häntä sattuisi hallilla näkemään. Ja puolustus, en oikein tiedä mitä tähän enää sanoisi. Kärpät iski eilen kaikki maalinsa parhaalta paikoilta maalin edestä. Kuusi maalia, parhaalta paikalta, eikä varmasti tullut kellekään Kärpälle edes mustelmia, niin vapaasti saivat siellä hääriä. Liigan sivuilta löytyvä laukaisukartta on itse asiassa aika koominen.

Näihin positiivisiin tunnelmiin päätän Jukurit-kauden 2018-2019 osaltani. Palataan syyskuussa asiaan, mielenkiinnolla odotan onko noiden ongelmakohtien kanssa menty eteenpäin. Hyvää kesää kaikille!
 

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Vaikka kaudesta päällimmäisenä jääkin jälleen mieleen tyhjä ja pettynyt fiilis, kun pelit päättyvät runkosarjaan, niin on esiin nostettava pari nimeä.

Ensinnäkin, Leskisen Ville tasonnosto kevätkaudella ollut todella kova. Tänäänkin kun peliä katsoi, niin vaikea oli uskoa, että #15 kantoi se sama syksyllä hiihdellyt löysäilijä. Ei mitään maagisia tehoja ole tehnyt, mutta putki on kulkenut huomattavasti keveämmän näköisesti ja etenkin pelissä on näkynyt tunnetta. Osoittanut sellaista ärsyttäjän luonnetta ja mennyt painimaan tilanteisiin, kun sitä on vaadittu. Toivottavasti saa hyvän kesän alle ja jatkaa syksyllä tällä käyrällä.

Flinck on taas ansaitsee kehut aivan koko kaudelta. Viime kausi meni pahoin penkin alle, mutta tällä kaudella on ollut joukkueen parhaimmistoa. Taistelee joukkueen eteen entiseen malliin, mutta nyt typerät jäähyt ovat jääneet pois. Tehojakin on tullut mukavasti ja on rouhinut aloitukset kotiin 53 prosentin varmuudella. Iso ikävä kyllä tulee, jos ei täällä jatka. Monipuolisena kaverina pystyi myös ylivoimassa pelaamaan, eikä parempaa 3.-4. sentteriä ei tähän joukkueeseen saada.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
nooneoyb
On tosi positiivista, että Liiga näin innokkaasti paneutuu pelaajien tekemiin huomaamattomiin käsimerkkeihin, jotka muun visuaalisen informaatiotulvan keskellä jäisivät kaikilta täysin huomaamatta.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
On tosi positiivista, että Liiga näin innokkaasti paneutuu pelaajien tekemiin huomaamattomiin käsimerkkeihin, jotka muun visuaalisen informaatiotulvan keskellä jäisivät kaikilta täysin huomaamatta.
Sepä todellakin on. Kyllä pitää kaikki kurinpidon resurssit pistää tutkimaan ottelutallenteista runkkimisliikkeitä, esimerkiksi Kuparille saattaisi saada kyynärpääiskusta kiekottoman naamaan pelikieltoa jos siinä voitaisiin tulkita liikkeessä eroottisuutta.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Posia muuten hienosta yleisömäärästä junnujen matsissa. 805 katsojaa aika mukava määrä ja huomasi kyllä paikan päällä kun tottunut että peleissä tyypillisesti se vajaa 200 henkeä ja palveluiden ääreen jonot sen mukaiset. Peli nyt meni niin kuin junnupelit joskus (aika useinkin) menevät, mutta toivottavasti harvemmin nuorten peleissä käynyt osa yleisöä ei tuon perusteella erehdy liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä tekemään joukkueen tasosta.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurien peliesitykset ansaitsevat tämän ketjun ylösnoston. Kuusi kierrosta on pelattu, ollaan sarjanelosia ja vain yhdessä pelissä jääty ilman pisteitä. Ennen kauden alkua pelkäsin hieman puolustuksen riittävyyttä, mutta ainakin tämä alku on osoittanut sen pelon turhaksi. Piitulainen-Henritius-Leskinen ketjulle speciaalipeukutus. Hyvin pörrää ja tehoja tulee.

Plusmiinus-tilasto; vain kaksi pelajaa (#72 ja #88) yhden pykälän pakkasella. Aikaisempien kausien miinusrosvo Antti Jaatisellakin näyttää lukemaa +1.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös