Ilmoitukset

Nimimerkki heavylutaa18 on saanut viikon pelikiellon provosoivasta ja aiheeseen liittymättömästä TPS-osion viestistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Valle kirjoitti Jokereiden omistajakuvioita käsittelevässä ketjussa epäoleellisuuksia ja henkilökohtaisuuksia sisältävän viestin, vaikka olimme asiasta jo ketjunootilla huomauttaneet. Johtuen nimimerkin mittavasta rikehistoriasta, hänet on passitettu kolmen kuukauden pelikieltoon.

Myös nimimerkki JjZz on saanut pelikiellon turhasta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä samassa ketjussa. Hänen kohdallaan koimme kuitenkin viikon pelikiellon riittävän.

Nimimerkki lainelaser on passitettu viikon pelikieltoon useammasta täysin turhasta JYP-osioon kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Kimmo Stasin viesti Elias Petterssonin ketjussa oli täysin turha, sisälsi itsemoderointia ja keskittyi asian sijasta nimimerkkiin. Tämän vuoksi olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean nimen yhdistäminen sekä aiheeseen liittyvä vihjailu ja arvuuttelu ovat palstallamme äärimmäisen rangaistavia. Tämän vuoksi nimimerkki MHPeg on saanut kuukauden pelikiellon Tommi Santalan ketjuun kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Vilja kuittaa itselleen viikon pelikiellon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja täynnä kirjoitusvirheitä olevista viesteistä.

Myös nimimerkit Pekka Kaukalo ja RedDawn huilaavat seuraavan viikon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja sisällöttömistä viesteistä.

Nimimerkki Roger Moore on saanut viikon pelikiellon otteluseurantaan kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Sepä on, ettei juurikaan vituta – Jukurien positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Wiljami, 04.11.2018 klo 20.45.

 1. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Tuli mieleen tässä maajoukkuetauon alkuun ensin käydä kirjailemassa erikseen edustuksen ja junnujen ketjuihin mutta päätin oikein repäistä ja ottaa kunnon pesäeroa perieteläsavolaiseen pessimismiin avaamalla Jukureille posiketjun (kun sellaista ei tähän asti ole kukaan nähnyt aiheelliseksi avata, tai ainakaan en sellaista löytänyt kun selasin noita vanhoja ketjuja läpi).

  Muumipappaa kuvaavaa meemiä mukaillen "onnellisuus on sitä että ihan koko ajan ei vituta" ja tämän hetkisiä Jukureita kannattaessa ei kauheasti tosiaan kehtuuta. Hyvältä näyttää touhut sekä edustuksella että A nuorilla, molemmat porskuttaa pääsarjaa useamman matsin voittoputkessa (edustuksella eilen neljäs voitto viiteen peliin ja viides kuuteen, junnuilla puolestaan tänään jo kuudennen pelin putkeen ja seitsemännen viimeisistä kahdeksasta ottelusta). Lisäksi kukaan ei voine valittaa että joukkue "voittaisi väärin" kun sekä Peksi että Mako peluuttavat todella raikasta lätkää ja otteluissa Jukurit olleet voittopuolisesti hallitseva osapuoli. Esimerkiksi molemmat vieraspelit edustukselta Jyväskylässä nähneenä täytyy todeta ettei kotijoukkueella ole oikein isoja saumoja kummallakaan kertaa ollut pisteille (vaikka toki "kriisijoukkueen" statuksella tällä hetkellä operoiva JYP ei kovin mittari olekaan, todella nimivahvasta rosterista huolimatta).

  Jukurien edustusjoukkueessa pisimpään pelanneet ukot ovat alkaneet ottaa niitä steppejä mitä ehdittiin pari kautta toivoa, lisäksi hankinnoissa on pääosin onnistuttu (vaikka tätä kirjoittaessa Tavin ja Salosen maalisarake vielä nollaa näyttääkin, ovat molemmat onnistuneet peliä edistävissä tempuissa ihan hyvällä tasolla). Voittavia arpoja voi katsoa tällä hetkellä olevan joukkueissa useita, päävalmentajista lähtien. Toki Partasen aikainen loukkaantuminen meinasi vähän lässäyttää kautta alkuunsa, mutta onneksemme (mikkeliläisittäin) on Partanen palannut ja lisäksi porukkaan kerettiin hommata venäläisiä käsiä tulosyksiköihin, mistä tulee varmasti ilonaiheita pitkin tätä ja ensi kautta (en usko hetkeäkään etteikö Pereskokovin sopimusta optioineen lunastettaisi, oikeastaan ainoa kysymysmerkki mielestäni, ehtiikö joku KHL tiimi palkkaamaan ukon vielä try-outin aikana, jos tuollaiset koeajat siis ovat myös pelaajan puolelta mahdollisia purkaa).

  Ja luonnollisesti "superjunnujen" esitykset aiheuttavat ilonaiheita vaikka Nikkanen toki vähän Kokkosta vähemmän on edustuksessa pelannut ja ehkä ainakin toistaiseksi vielä perusteltua hakea aikuisten sarjoihin tuntumaa myös Ketterän riveistä.

  Sarjataulukkoja toki vähän turha tuijotella tässä vaiheessa kautta ja äärimmäisen tasainen pääsarja tarkoittaa että vaikka Jukureille kulkee hiton lujaa niin on siellä aika tasaisesti se keskikasti kokonaisuudessaan kartuttanut pistesaalista eikä sijoitukset ole nousseet ihan samaan tyyliin kuin kuvittelisi voittoputkella. Junnujen puolella sen sijaan ehkä varovaisesti jo taulukkoa tuijotella, tämänpäiväisen sarjakärjen kaadon jälkeen 12 peliä alkusarjaa jäljellä (jos en vallan väärin ole laskenut) ja sijoitus seitsemäntenä, seitsemän pisteen kaulalla viimeiseen jatkopaikkaan (tasaista on toki junnuliigassakin että ei siellä pitkiä tappioputkia kannata ottaa tauon jälkeen).
   
 2. kvs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Nyt tosiaan on hyvillä mielin saanut pelejä katsoa. Edustuksella ja A:lla on viime matsit hyvin kulkeneet. A-junnujen matseja ei oo tullu nähtyä, joten pelikirjaan en osaa kantaa ottaa. Edustuksen matseja taasen lähes jokaisen nähneenä on helppo olla tyytyväinen. Pelikirjaa on hitotu ja ehkäpä yllättävän nopeaankin on Dufvan pääosin kasaama joukkue asioita sisäistänyt. Uskaltaisin jopa väittää, että pelaajatkin tästä tyylistä enemmän nauttii. Peli on ns. omassa hallussa. Just nyt on Jukurileirissä hineetä olla. Ei muuta kun tavoitetta kohti viikko kerrallaan.
   
 3. AVR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Pelillisesti alkukaudessa ei vituta viimekauteen nähden mikään. Erityisen positiivistä on että laajalla rintamalla on tullu maaleja, eikä olla täysin yhden ketjun varassa. Myös toimiston väelle kiitosta siitä että Perskokovin kaltainen hankinta oltiin valmiita tekemään. Puolustuspään tekeminen on ollut loistavaa, samoin maalivahtipelin!

  Junnuissa hurja tekemisen meininki päällä ja mielenkiintoista seurata enemmän ja vähemmän heidänkin tekemistä. Kauppinen ja kumppanit varmasti tuottaa tulevia kokkosmikkosia sieltä!
   
 4. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Sehän on posin paikka, tappiosta huolimatta vitutusketjuun ei tullut kuin 2 viestiä ja kaikkien kauhistelema "marraskuun tiistai" sai kuitenkin reilun (todella) 3000 katsojaa paikan päälle. Eikä vastassa ollut edes kuin joku mikälie träppikahvaporukka. Ja Ahokin palannut kokoonpanoon, Rajulle ihan hyvä saada kiritystä.
   
 5. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Samaan aiheeseen liittyen.. viikonloppukotipelien saldo tähän asti 12/18 pistettä ja yleisöka. 3115. Samat viikkopeleissä on 3/15 ja 2811. Ja se varsinainen posi: jäljellä on 13 viikonloppu- ja 6 viikkokotipeliä.
   
  Wiljami tykkää tästä.
 6. Anyukov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Markku Flinck syyskuu 2018->
  Päivän posi: Telian lähetyksen voi katkaista, jos peli on muniinpuhaltelua. Toinen posi: ennen Pelsu-peliä on onneksi yksi päivä välissä jolloin voitaisiin vaikka heräillä pikkuhiljaa.
   
  AVR ja Hirvikivääri tykkäävät tästä.
 7. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Täytyy kyllä posistella tuota Kangasalustan valmennusfilosofiaa, mitä hieman tässäkin jutussa käydään läpi:
  Epäonninen maali ei lannistanut Vähätaloa - "Pitää rohkeasti vain yrittää ja sitten joskus tulee virheitä"
  Kyseessä siis Vähätalon haastattelu, missä pelaaja avaa vähän tilannetta jossa pisti siirretyn rangaistuksen aikana kiekon omiin. Eräskin "management by perkele" -liiton koutsi olisi tuosta pistänyt koirankoppiin varmaan loppuvuodeksi, mutta:
  Lainaus:
   
  Jayzon tykkää tästä.
 8. Anyukov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Markku Flinck syyskuu 2018->
  Illan positiivinen: Taito-Markun otteet. Kaikki muu olikin sitten.. Noh, ei siitä sen enempää.
   
 9. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  En ehtinyt..

  Illan ja koko kauden yksi positiivisimmista asioista on ollut Flinck. Jos vertaa viime kauteen Maken peliä, niin ero on valtava. Jokainen voi miettiä mistä tuo johtuu.

  Lisätään vielä posiin Mikko Kokkonen. Mikon kymmenen pistettä sivuaa u18 puolustajien kauden ennätyspisteitä liigassa 38v aikajänteellä. Saattaa Mikko ottaa vielä Miro Heiskaselta tuon ennätyksen yksin nimiinsä..
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2018 klo 21.05
  Wiljami ja Anyukov tykkäävät tästä.