Semir Ben-Amor Jokereissa

  • 365 556
  • 956

Raatelurakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Liverpool, Jokerit.
Iso käsi niille faneille, jotka Semirin tempun tuomitsee, koska siinä ei järkevää pointtia takana ollut. Jakke on Jakke, mutta en kyllä ymmärrä miksi tämä IFK-ikoni ei ota tanssikutsua vastaan silloin kun sellanen tulee. Pelkääkö Melartia (ei pelissä, mutta mahdollisessa hanskaamisessa)? Tämä oli jo kolmas vetäytyminen Jakelta.

Kertokaapa Hifk fanit miksi Ruudun pitäisi tapella Melartin kanssa?

1) Jokereilla on panosta pelissä, Ruutu kuuluu meidän tärkeisiin pelaajiin, Melart jopa teidän omien fanien mukaan on vaarallinen omalle joukkueelleen kiekon kanssa. Eli miksi Ruudun pitäisi ottaa mylly matsin ensimmäisillä minuuteilla vastustajan jämäpakin kanssa? Ei siinä olisi mitään järkeä näillä eurooppalaisilla rangaistussäännöillä, eli rautalangasta Nhl 5min. per turpa tappelusta, eurooppa 5+20min tappelusta. Ei tarvitse olla Einstein että tajuaa miksi Ruutu kieltäytyi. Varsinkin kun se johti Jokereiden 5 minuutin ylivoimaan.

2) Miksi Ruutu sitten myllytti Liivikkiä vastaan? Miksipä ei, peli oli jo ratkennut Jokereiden eduksi, joten miksipä ei myllyttää ja varsinkin kun samalla voi viedä Hifk:lta fyysisen 3 sentterin samalla mukanaan ja yrittää varmistaa sen että loppuottelun ajan Hifk:lla ei ole fyysistä jyrää hakemassa voittoa, eikä ole ainakaan kiusaamassa taklauksillaan taitopelaajia. Sekä todistihan Ruutu samalla sen että kyllä se nyrkkikarkelokin onnistuu vielä. Väittäisin että erittäin kypsää taktista pelaamista Ruudulta.
 

Masentaja

Jäsen
Erittäin kypsää rudilta. Pelaa joukkueelle. Ruutu hoiti ratkenneessa pelissä pois turhakkeen, jonka ollessa kentällä tappiotilanteessa voi mitä tahansa vastustajan terveydelle haitallista tapahtua. Ja taisihan se Pelle Viltonen vastaankin aluksi laittaa. Meni isellä ko. tapahtuma vähän ohi. En usko että semir pitkään tosta huilaa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kuinkahan monta kertaa tämä pitää toistaa, että menee perille:
Jarkko Ruutu on pelillisesti tärkeä mies Jokereille.
Ilari Melart ei ole tärkeä mies pelillisesti IFK:lle.

Liigassa saa pelata 6 pakkia, eli kyllä siinä tilanteessa Melart on tärkeämpi mies IFK:lle, kun Jakke Jokereille. Ei varmaan tarvitse enempää selittää?

Tämänpäiväinen perääntyminen Melartia vastaan oli jo kolmas, eli hän ei ole ottanut kertaakaan matsi-kutsua vastaan. Iso muutos on kyllä tapahtunut. IFK-aikoina hän vastasi seurauksista sentään. Nyt luikkii pakoon kun pieni pesukarhu. En ymmärrä mitä on tapahtunut. Miksi ei voi otella kun haaste tulee?
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitkä pelikielto lienee Semirillä edessä. Onko muuten tällaisista päällekarkauksista Suomen kaukaloissa olemassa muita esimerkkitapauksia kuin case Lähteenmäki?
On toki, JyP HT:n Thomas Sjögren pahoinpiteli vastaavassa vaiheessa kautta eli loppukesän harjoitusmatsissa KalPa:n Tommi Kovasta vuonna 1995 tai 1996 oikein isollakädellä ja oliko peräti mailallakin jonkun raivokohtauken vallassa, juttuhan oli heti kaikissa uutisissa ja otsikoissa ja meni rikossyytteeseen ja muistaakseni sovittiin osapuolten välillä ennen isompia oikeusdraamoja.

Onko toisaalta tätä Ben Amorin tekoa syytä sitten rinnastaa Allu Lähteenmäen tai mainitsemani Sjögrenin pahoinpitelyihin? En tiedä kun en ole kunnolla tietoinen miten paha pahoinpitely tänään Areenalla nähtiin.

Sikamainen teko toki näillä tiedoilla ja syy on selvä eli ns. gooni vastaan ns. koskematon taitopelaaja ja osumaa on tullut vielä jäänpinnassa, mutta oliko kyseessä kuitenkin enemmänkin yksi monien peruskahnausten joukossa mitä kauden aikana nähdään muutenkin, ja kohu johtuu nimenomaan Ville Peltosen osallisuudesta? Vai oliko oikeasti samanlaista silmittömyyttä kuin käsittääkseni on ollut Lähteenmäen ja Sjögrenin tapauksissa, joissa kyse oli jo ihan oikeasta pahoinpitelystä jota ei enää tutkittu vain kaukalon ja jääkiekkokabinettien sisäpuolella vaan poliiseja myöten.

Eli kuten sanottu, paskamainen teko Semiriltä ja ihan vitun aivokuollutta hakata jotain Ville Peltosta maanrakoon ihan kuin ei painavampia nyrkkeilysäkkejä löytäisi, mutta täyttiko pahoinpitelyn merkit sen enempää kuin aika perkeleen moni muukin kiekkonujakka kauden aikana? Pitäisi nähdä tilanne kunnolla.
 
Viimeksi muokattu:

Jimisola

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kertokaapa Hifk fanit miksi Ruudun pitäisi tapella Melartin kanssa?.

Voin kertoa, vaikka Jokerifani olenkin. Ruutu on viimekauden edesottamuksillaan ja eilisellä taklauksellaan ajanut itsensä tilanteeseen, jossa IFK tulee varmasti häntä haastamaan ja hakemaan kuittia. Koodistoon kuuluu, että jos hölmöilet, olet valmis myös vastaamaan seurauksista. Se on aivan yhdentekevää missä pakkiparissa kuitin antaja Melart pelaa tai paljonko hän tekee pisteitä. Jos hölmöilet, saat kuitin. Sen tietää Rudikin. Jos Rudi on pelillisesti niin helvetin tärkeä pelaaja, hänen ehkä kannattaisi lopettaa hölmöilyt, jolloin hän saisi keskittyä peliinsä rauhassa. Rudi ei noudata koodistoa eikä vastaa Melartin haasteeseen, miksi Melartinkaan pitää mitään koodistoa noudattaa Rudia kohtaan? Rudi määrittää itse säännöt miten häntä kaukalossa kohdellaan.
 

Gubar

Jäsen
Tekee oikein pahaa lukea näitä "Stadi kuuluu meille" -huutoja. Mitä parin kirjoittajankin päässäkin liikkuu? Alkaa nyt hehkuttamaan jotain stadin herruutta, tempun jälkeen joka ei täytä mitään kriteerejä mitattaessa jääkiekkojoukkueiden paremmuutta.

Tsinska ja Ilmala, kanssakannattajanne ovat varmasti ylpeitä teistä.

Tämän päivän jälkeen kaikki kotimaista kiekkoa seuraavat ihmiset tietävät ainakin kuka ja mikä tämä Ben-Amor on.
 

1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On noita tappeluita ennenkin nähty sm-liigassa. Turha koittaa puolustella Pelleä puhtaana "taitopelaajana". Tämän iltainen ei ole mitään verrattuna Ifk:n ja Pelicansin viimekauden nujakointiin. Ifk:n pelaamisesta on monasti jo vuosikymmenin ajan paistanut läpi eräänlainen lapsenomainen kiukuttelu.
Kun otetaan turpaan pelillisesti, rupeaa tulemaan piilopoikkareita yms.

http://www.youtube.com/watch?v=thRVNKTLy74
Tässä hyvä esimerkki vuosien takaa.

Jokereiden pelaamisessa on aina ollut huomattavasti enemmä ryhtiä ja selkärankaa, kuin Ifk:n.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Semir on tehnyt itsestään narrin.

Sääli sinänsä, mutta sitä saa mitä tilaa.
 

Lätkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Julleja koko sakki!

Kerran julli aina julli!


Ben-Amorille elinikäinen pelikielto. Teloi Kulta Villen joka toi meille yksin 1. Maailman mestaruuden.

Taitaa Jokereiden pahat pojat olla Nordiksen kasvatteja kuten Hjallis itsekin ;)
Keksitään brändille omanimi sitähän jokerit on jo vuodesta 1998 asti matkineet. Ehkä kopio-kiekko olisi sopiva? Entä nobody-kiekko?

Kaveria lainatakseni: "Huuma nousee."
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pistin jo otteluseurantaketjuun tämän mutta pistän nyt tännekin kun jo lukematta aiempia viestejä arvaan että Hifk-fanit ovat mestaamassa Ben Amoria ottelun ainoana syntipukkina.

Tänään ei nähty kunnon jääkiekkoa. Ainoa hyväksyttävä ja reilu mylly oli mun mielestä Ruutu vs Liivik, muu ei kuulu millään lailla jääkiekkoon.

Mitä tulee näiden hifk-fanien Ben Amorin pää syylliseksi tekemiseen, niin aivan yhtä typerät teot Ilari Melartilta ja tältä kuka lie Salmelta. Ainoa ero että Ben Amorin uhrille sattui. Mikä vitun peruste se on että teko X on miljoona kertaa brutaalimpi ja raukkamaisempi kun siinä sattuu, mutta kun teko Y on tehty samalla ajatusmaailmalla ( vieläpä juuri ennen tekoa X ) mutta uhria ei satu, niin teko on sallittavampi ja oikein. Haloo, makes fucking logic.

Melartin, Salmen ja Ben Amorin tarkoitus oli vahingoittaa vastustajan pelaajaa tilanteessa jossa vastapuolelta ei ollut haluja lähteä nujakoimaan. Yhdessä näistä ikävä kyllä vahingoitusyritys onnistui, mutta ainakin minun silmissäni nämä kaksi muuta olivat yhtä typeriä ja raukkamaisia. Tottakai se ulkopuoliselle ja medialle näyttää superpahalta kun uhrina on itse 95 nevöforget 3 maalia finaalissa -Peltonen ja tekijänä jokeripelaaja. Kaikella kunnialla Peltosta kohtaan, arvostan suuresti.

Ei hyvää päivää, kaiken lisäksi Ben Amor ei ollut se kuka tämän aloitti. Ymmärrän että naapurin pelaajia ( ainakin kahta sankaria ) ja täällä kirjoittelevia faneja ottaa koville kevät ja nämä kaksi peliä. Enkä siis pidä Ben Amorin tekoa parempana kuin teidän rottailut, mutta en pahempanakaan. Yhtä lajiinkuulumatonta paskaa, jota en haluaisi nähdä kauden avauksessa, vaan rehtiä pelaamista ja pelin pääpointtina pistää kiekko maaliin eikä kostaa asioita puolin ja toisin. Tämäniltaista kuvasi hyvin tilanne 1.erässä jossa 4 hifk-pelaajaa keskittyi pieneen nahisteluun oman vaihtoaitionsa vieressä ja kuin varkain kiekko pelattiin Eavesille siniviivan tuntumassa ja Jokerit lähti 3-1 hyökkäykseen josta Eaves tarjosi Mosekselle (?) mutta veto taisi epäonnistua tms.

Pelistä ei paljoa analyysiä irtoa, kun tämä nyt meni tällaiseksi. Jokerit voitti aikalailla ansaituilla lukemilla, joka asiassa Hifkiä edellä tänään. Hifkillä on paljon tehtävää tähänastisen perusteella mikäli aikovat taistella mestaruudesta. Eiköhän punapaidat runkosarjan loppuun mennessä ole saaneet paketin kuntoon ja varmaankin taistelee samoista sijoituksista meidän kanssa playoffeissa ( mitaleista )
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Jokereiden pelaamisessa on aina ollut huomattavasti enemmä ryhtiä ja selkärankaa, kuin Ifk:n.

Tähän on kyllä jo ihan sivullisenakin pakko tarttua.
Jokerit on aina ollut(ainakin täältä maaseudulta katsottuna) se kusipäinen nousukas, joka lyö viikatteella polvitaipeeseen tuomarin huomaamatta.
Nykyisen joukkueen Ruutu ei ainakaan ansaitse minkäänlaista kunnioitusta.
Lisäksi kun joukkueella on Suomen kusipäisimmät fanit, jotka sylkevät ja heittelevät penkkejä, niin kokonaisuutena on kyseessä vastenmielisin yhdistelmä.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kertokaapa Hifk fanit miksi Ruudun pitäisi tapella Melartin kanssa?

Sulla on muuten hieno futis-seura tuolla suosikeissa :)

No pelaajista ja joukkueista riippumatta... aina pitää tanssikutsu ottaa vastaan. Jos ei ota niin velliperseen maine on taattu (varsinkin jos vastakkain on joukkueiden ns. fyysiset pelaajat).
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pitkä pelikielto lienee Semirillä edessä. Onko muuten tällaisista päällekarkauksista Suomen kaukaloissa olemassa muita esimerkkitapauksia kuin case Lähteenmäki?
Kyllä:
Mike Siklenka vs. Leo Komarov SM-Liiga: Pelicans - Lukko

Tuomio:
Lukon Mike Siklenkalle kolme ottelua pelikieltoa - SM-liiga

Tämä Siklenkan telominen vaikutti jopa hieman törkeämmältä kuin tuo eilinen Ben-Amorin temppu. (Tosin tämä huomio pelkästään Maikkarin videon perusteella.)
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sulla on muuten hieno futis-seura tuolla suosikeissa :)

No pelaajista ja joukkueista riippumatta... aina pitää tanssikutsu ottaa vastaan. Jos ei ota niin velliperseen maine on taattu (varsinkin jos vastakkain on joukkueiden ns. fyysiset pelaajat).

Tervetuloa 2010-luvulle ja tulosurheiluun. Näköjään Hifk on edelleen joillekin se jengi jonka täytyy pelaa ainoana jenginä kovaa ja likaisesti, brändikiekkoa. Muut jengit ovat täysin vellihousuja ja vaikka takkiin tuli vain 1-5 niin pelasimme sentään edes kovaa ja tyylikkäästi.

Tämä velliperse sai muuten sekoitettua teidän koko pelin tällä tilanteella josta brändikiekon sankari Ilari Melart lensi suihkuun ja 1-0 maali oli tosiasia tällä 5 min ylivoimalla, josta hifk ei koskaan toipunut millään tasolla. Velliperseille näin voitto 5-1 lukemin ja 6 peräkkäinen voitto velliperseiltä maistuu oikein hyvälle vellille. Milloinkos te voitatte seuraavan kerran?

PS. Velliperse on pelannut yli 600 NHL-ottelua ja teki viime kaudella 7 kertaisesti enemmän pisteitä kun tosimies Ilari Melart, jolla ei myöskään ole maajoukkuepelejä plakkarissa ja olympia ja mm-mitaleita kaapissaan.
 
Viimeksi muokattu:

Raatelurakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Liverpool, Jokerit.
Sulla on muuten hieno futis-seura tuolla suosikeissa :)

No pelaajista ja joukkueista riippumatta... aina pitää tanssikutsu ottaa vastaan. Jos ei ota niin velliperseen maine on taattu (varsinkin jos vastakkain on joukkueiden ns. fyysiset pelaajat).

Joo tanssiinkutsuun pitäisi aina kieltämättä vastata, mutta eurooppalaisilla jäähysäännöillä pelatessa voi myös taktikoida tanssiinkutsujen vastauksien kanssa. Ja tästä jos mistä pitäisi Melartia kouluttaa kopissa. Mitä järkeä on hakea ketään pariksi toiselle joukkueelle merkityksellisessä ottelussa mutta omalla ei ensimmäisillä minuuteilla euroopassa? Nhl/Ahl kuvioissa homma olisi selvä ja eka minuuteilla esitetty kutsu kuitattaisiin samointein, molemmat pukarit istuisivat 5min ja sepä siinä. Euroopassa ainoastaan idiootit yrittävät tanssahdella ensi minuuteilla, johtuen meidän tappeluista tulevista rangaistuksista 5+20min ja pelistä ulos.
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
No pelaajista ja joukkueista riippumatta... aina pitää tanssikutsu ottaa vastaan. Jos ei ota niin velliperseen maine on taattu (varsinkin jos vastakkain on joukkueiden ns. fyysiset pelaajat).

Luuletko, että Ruutua kiinnostaa? Tätä samaa se teki jo NHL:ssä, eli näytti pudottavan hanskat ja kun vastustaja oli pudottanut, niin Ruutu luikki vaihtoon. Täydellistä rottailua ja lehdistö änärissä piti Ruutua toiseksi vihatuimpana, heti Averyn jälkeen.

Ruutu on tärkeä pelaaja Jokereille ja pelaa isoja minuutteja. SM-liigan vihatuin rotta.
 

dangler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Coyotes, Boedker#89 ja Hotspur
Tähän on kyllä jo ihan sivullisenakin pakko tarttua.
Jokerit on aina ollut(ainakin täältä maaseudulta katsottuna) se kusipäinen nousukas, joka lyö viikatteella polvitaipeeseen tuomarin huomaamatta.
Nykyisen joukkueen Ruutu ei ainakaan ansaitse minkäänlaista kunnioitusta.
Lisäksi kun joukkueella on Suomen kusipäisimmät fanit, jotka sylkevät ja heittelevät penkkejä, niin kokonaisuutena on kyseessä vastenmielisin yhdistelmä.

Hei joo, niin. Itse olen Jokeri-fani ja vielä paljon kauempaa maalta kuin teikäläinen. Ihan rehellisesti sanottuna, noita rottamaisia (viikatelyöntejä) tekoja näkyy ihan yhtä paljon muuallakin, ellei enemmänkin. Siis fo' real! Otin esimerkiksi viikatelyönnin, koska sen mainitsit. Joka puolella on rottia, joka joukkueessa, myös Porissa ja Ässissä.

Perus, Ruutu on ollut hieno mies hämmennyksillään maajoukkueessa, olisi varmaan vieläkin jos pelaisi ifk:ssa tai peräti Porissa, mutta koska Jokerit sekä uutisointi - Ruutu onkin nykyään kasapaskaa, vitun pelle ja sitä rataa.. Joojoo, mä oon niin nähny tämän :) En ole varma oletko ikinä tykännyt Rudista, MUTTA useimmiten tilanne on juuri edellämainitulla tasolla.

Olen nähnyt paljon vastenmielisuutta, mutta mieti nyt oikeasti! Leimaat muutaman yksilön perusteella koko Jokerit ja fanilauman kusipäisiksi, myös minut. Hahhah, naurettavaa paskaa, mitä suollat. Ei siinä mitään, mie ymmärrän jos siuta vituttaa, että Porin hallissa tai kannattajissa ei ole sitä tosifaniutta tai kannustusta, mie ymmärrän oikeasti, etenkin jos itse haluaisi. Se on paha pala purtavaksi, hyvin paha.
 
Nyt on kyllä pakko kysyä, että onko perjantain "pohjustusmatsista" mitään videomateriaalia, ja sama koskee myös eilistä. En ole ollut paikan päällä, mutta haluaisin kovasti nähdä nämä "selkkaukset", jotta voisin ottaa kantaa. Kirjoitusten perusteella HIFK sai mitä tilasi, vaikka Ben-Amorin kohteena aivan väärä jätkä, johon ei pitäisi grinderin koskea.

Videoita kehiin, siis.
 
Eiköhän se johdu siitä, että eräs HIFK:n jämäpakki hyökkäilee pelistä toiseen Jokereille tärkeän pelaajan kimppuun.

Ollaanko Jokeri-leirissä tosiaan sitä mieltä, että Ville Peltonen on verrattavissa Jarkko Ruutuun? Vaikka Peltonen olisi eilen vetänyt suomalaisen jääkiekkohistorian törkeimmät kuolevat joutsenet, olisi hänen track recordinsa filmausten ja muiden pelleilyjen suhteen edelleen valovuoden perässä Ruudun vastaavaa. Siksi HIFK:n yritykset noutaa Ruutu eivät mitenkään oikeuta Peltosen kimppuun hyökkäämistä.


Mutta kun saavat itse selkäänsä ja maistaa omaa lääkettään, ovat ylivoimaisesti eniten itkemässä siitä kuinka heitä on kohdeltu kaltoin.

Koskapa maalaisena en tunne Helsingin paikallisten historiaa kovin kattavasti, niin voisiko joku listata minulle ne tapaukset, joissa HIFK on toiminut vastaavalla tavalla. Eli tehkää luettelo niistä kerroista, kun joku HIFK:n marginaalipelaaja on hakannut jäässä makaavaa Petri Varista, Ville Leinoa, Tim Stapletonia, Ville Peltosta, Vladimir Machuldaa tai jotain muuta Jokerien ehdotonta tähtipelaajaa. Ja Jarkko Ruudun kaltainen pelle ei sitten todellakaan kuulu tuolle isojen SM-liigatähtien listalle.
 
Viimeksi muokattu:
Ollaanko Jokeri-leirissä tosiaan sitä mieltä, että Ville Peltonen on verrattavissa Jarkko Ruutuun? Vaikka Peltonen olisi eilen vetänyt suomalaisen jääkiekkohistorian törkeimmät kuolevat joutsenet, olisi hänen track recordinsa filmausten ja muiden pelleilyjen suhteen edelleen valovuoden perässä Ruudun vastaavaa. Siksi HIFK:n yritykset noutaa Ruutu eivät mitenkään oikeuta Peltosen kimppuun hyökkäämistä.
Ei kukaan tuota ole sanonut. Todettu on vaan se, että Ville Peltonen on tärkeä IFK:lle ja Jarkko Ruutu Jokereille.
 
Ei kukaan tuota ole sanonut. Todettu on vaan se, että Ville Peltonen on tärkeä IFK:lle ja Jarkko Ruutu Jokereille.

Juu ja Matt Cooke ja Steve Sullivan ovat molemmat tärkeitä Penguinsille, mutta siinä on jonkinlainen ero, kumman noista valitsee vintin pimetessä silmittömän hyökkäyksen kohteeksi.

Haloo, makes fucking logic.

Miten logiikkaa valmistetaan? Vai kannattaisiko sinun kenties pidättäytyä ihan suomen kielessä, kun siinäkin vaikuttaa olevan riittävästi haastetta?
 
Viimeksi muokattu:

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Liigassa saa pelata 6 pakkia, eli kyllä siinä tilanteessa Melart on tärkeämpi mies IFK:lle, kun Jakke Jokereille. Ei varmaan tarvitse enempää selittää?
?

Mikä aivopieru tää nyt on? Ottelun kokoonpanossa kaikki pelaajat voi olla pakkeja. Ei oikein juleilla nyt leikkaa tuo, miksi Rudi ei halua tapella turhakkeen kanssa. Hyvä kun ei lähtenyt.

Ben-Amorin teko oli järjetön. Mutta yhtä järjettömiä oli Melartin ja Salmenkin temput.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Koskapa maalaisena en tunne Helsingin paikallisten historiaa kovin kattavasti, niin voisiko joku listata minulle ne tapaukset, joissa HIFK on toiminut vastaavalla tavalla.

Listaa en tee, mutta esimerkiksi haluan näyttää sinulle videon HIFK:n ja Jokereiden välisestä ottelusa kaudelta -99.

Tämä Semirin tapaus on saanut aivan järkyttävän suuret mittasuhteet muutenkin. En puolustele Ben-Amoria yhtään ja tuomitsen tapahtuman täysin, mutta tämänpäiväinen selkkaus ei ollut yhtään mitään verrattuna esimerkiksi muutaman vuoden takaiseen Siklenka-Komarov-episodiin saati ihmiskyrpä Allu Lähteenmäen sekopäiseen murhayritykseen.

Ja kaikki jotka uhoavat Semirin tappelussa kaatavansa, saavat varmasti jokainen sitä yrittää. Ben-Amor vastaa teoistaan satavarmasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös