Sekalaisten kysymysten ketju II

  • 6 988 520
  • 47 171

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Perkele! Tuttuun tapaani sulattelin tälläisestä tavallisesta lyhtykynttilästä stääriinit (ihan sama miten kirjoitetaan) pois, koska oma äitee näitä tykkää käyttää sitten myöhemmin. Noh.. Olin ehkäpä liian unessa tähän hommaan, sillä lämmitin liikaa ja tämä paska päätti sitten poksahtaa (tuttu kylmä+lämmin=poks) reaktio.

Päivän kysymys: Saako tämän helvetillisen käryn ja lemun pois ihan vain tuulettamalla, vai mitä tässä paikassa pitäisi tehdä?
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Kiitokset vastauksista tuohon ajokortti kyssäriin. Taitaa jäädä C ajamatta köyhänä ja laiskana jätkänä. Taitaa muuten nousta tuo kuorma-autokortin hinta tänä vuonna n.1600 eurosta yli 6500 euroon. Eli rahat ne haluaa pois sieltäkin.
Kyllä se kortti tosiaan kannattaa ajaa ennen syksyä jos vähänkin epäilee että c-kortille olisi joskus tarvetta. Itse olen juuri sitä ajamassa. B -> BC nosto maksaa sellaisen 800e kaikkinensa apaut tarkkaan.

Syksyllä tosiaan nousee tuo kortti yli 6000 euroon TÄMÄNHETKISEN tiedon mukaan. Syy on se että c-kortista tehdään ammattiin sidottu ajokortti eli siis vaatii jatkossa ammattipätevyyden.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Tässä seurailen Obaman virkaanastujaisia, ja niin kuin aina tälläisissä tilaisuuksissa, turvajärjestelyjä tulee kelailtua. Mietiskelinkin tässä että jos jonkun noista sadoista turvamiehistä/henkivartijoista perhe kaapataan ja kiristetään että jos et napauta presssaa kylmäksi niin perhe menee. Miten tälläisiä uhkia voidaan edes ehkäistä, ei kai tuollakaan ole resursseja jokaisen presidentin lähelle pääsevän ihmisen perhettä vartioida?

Aika paljon patrioottisuutta vaaditaan jos jokainen turvamies/muu henkilöstö pistäisi tosipaikassa presidentin perheensä edelle.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Mitä maksaa taksikyyti Helsingin rautatieasemalta Helsinki-Vantaan lentokentälle?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eikö mikään kotimainen kanava näytä tänä vuonna Super Bowlia suorana?

Vaikea on löytää varmaa tietoa, mutta käsittääkseni kolmonen ei tänä vuonna Super Bowlia televisioi ja tuskin sitä tekee mikään muukaan kanava. Onneksi on streamit.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Alle 30€ et pääse.

edit: Jos et välttämättä taksia tarvitse, niin bussit menevät aika lailla mukavasti Rautatientorilta.

Ja ne Finskin riisthintadösät kannattaa unohtaa ja turvautua seutuliikenteeseen.
 

Lukkoseppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eikö olisi ollut helpompaa mitata suoraan se kulmasta kulmaan?


Ideani oli hahmotella mielessäni kuinka paljon isompi 32" ruutu on leveys- ja korkeussuunnassa, helpompaa kuvitella mittoja sillä tavoin vielä kun vanhan ruudun mittasuhteet ovat erilaiset kuin nykyisten. Mutta se siitä.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitä on WARETUS?
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Netin syövereistä luin, että waretus on sitä, että jollain ohjelmalla lataat tekijänoikeudenalaista tavaraa ja samalla jaat sitä. Torrentit taitaa tähän liittyä aika kiinteästi.

Jahas, kiitos vastauksesta. Tuli vain mieleen kun pelikieltoja oli jaettu kahdellekin eri kaverille warettamisesta enkä ollut aivan perillä mitä helkkaria se nyt sitten on. Eli jotain tekijänoikeutta rikkovaa jaettu tai vastaavaa.
 

KingNothing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Saako katsastusinsinööri katsastaa oman autonsa? Jos ei niin saako katsastusinsinöörin työkaveri katsastaa sen auton vai pitääkö käydä toisella asemalla? Kuinka monen katsastusinsinöörin auto on hylätty omalla asemalla?
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Voiko ensiasunnon ostajan edut käyttää, jos omistaa kiinteistöstä alle puolet?

edit. juu pitää omistaa vähintään puolet.
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
Koitetaas tuuria eli mikä on sen laitteen nimi, jolla saa lp-soittimen signaalia nostettua niin että pystyy kuunnella uudemmista vahvistimistakin vaikka niissä ei ole phono-paikkaa (eli sitä yhtä piuhaa ei saa kiinnitettyä)?
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-

Janezky84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Argentiina, AC Milan, RiKi
Tässä on tullut muutamia ketjuja selatessani vastaan nämä jutut Matikaisen Penasta, lähinnä "lähe menee kun vielä ehit", "meillä ei oo just nyt käyttöö sunlaiselle pelaajalle", ym. fraasit.

Pena on oletettavasti laukonut joskus tuollaisia, mutta milloin, kenelle pelaajille, missä yhteydessä ja mistä porukka on nämä kuullut? Kertokaa, niin voi nauraa vieläkin lujempaa. Naurattaa jo nyt vaikken edes tiedä mistä on kysymys.

Ai niin, mikäs tämä faksijuttu on? Miten siitä on tullut niin legendaarinen?
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Tässä on tullut muutamia ketjuja selatessani vastaan nämä jutut Matikaisen Penasta, lähinnä "lähe menee kun vielä ehit", "meillä ei oo just nyt käyttöö sunlaiselle pelaajalle", ym. fraasit.

Tästä JHagin muinaisesta viestistä selviää tarina tuon ensimmäisen lentävän lauseen takaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös