Puhdista, ruskista VOISSA ja mausta makusi mukaan. Siitä uuniin, joku sellainen 150 astetta ja varmaan joku parikymmentä minuuttia- puoli tuntia. Jos sulla on paistomittari niin hyvä, setti on valmis kun sisälämpötila on reilu 50 astetta, sanotaan nyt vaikka 55 astetta. Poro on kohtalaisen mureaa, kannattaa varoa ettei se kuivu. Voi ja mielestäni myös pitää jättää sisältä hieman punaiseksi.
Itse teen safkat aina fiiliksellä, joten mitään kellontarkkoja ohjeita en osaa antaa, mutta kyllä siitä tuolla lailla hyvä tulee.
*edit* niin, porohan ei mitään älyttömän vahvaa makua omaa, joten kannattaa ehkä käyttää jotain suppilovahveroa tai vastaavaa miedon makuista sientä, ettei lihan maku häviä kokonaan kastikkeen alle.
*edit2* karpalohillo tietenkin kruunaa kokonaisuuden. Tulipa muuten nälkä.
Kiitos ohjeesta. Syöty on ja hyvää oli.