Oman sherlokkauksensa voi aloittaa seuraavalla johtolangalla.En tiedä onko soveliasta kysyä, kun mitään varmaa ei ole vielä tiedossa, mutta kysyn kuitenkin. Kukahan mahtaa olla tämä entinen nhl-kiekkoilija jota EPÄILLÄÄN raiskauksesta?
Noita oli muitakin hyviä "virallisia nimiä" intissä.
Aikanaan kun inttiaikaan piti touhuta r-ainelaukkujen kanssa pisti naurattamaan ikivanha lista laukun sisällöstä. Varsinkin kohta, joka hataran muistini mukaan kuului: "aikatulilangan sytytin, 50kpl". Tulitikkuaskihan se. Jaloissa silloin oli vähemmän viralliset sukat, harmaat, pitkät, valuvat.
Seuraava kuuluisi varmaan tyhmien kysymystenketjuun mutta kysynpä samalla kemisteiltä täällä. Pullo Leijonaa unohtuneena pakastimeen suuttui ja jäädytti itsensä. Kärsiikö sen huoneenlämmössä antaa sulaa ilman mitään vaurioita pullolle tai sisällölle ja kuinka kauan pitää suu kuivana sen sulamista katsella?
Odotinkin, että joku tuohon tarttuu. Taisi laukku ja sen lista olla niin vanha, ettei niitä korkean teknologian vetosysteemeitä ollut olemassa. Toki niitäkin jo laukusta löytyi, sisältölistasta ei. Toisaalta kyllä me enemmän leikeltiin lanka vinosti poikki ja tikulla tulille, jotta sekin onnistuisi.No milläs nimellä siellä kutsuttiin sitä oikeaa aikatulilangan sytytintä, jolla sokasta nykäisten aikatulilanka laitetaan käyntiin?
Ei vaurioita, ei pitkää odotusta. Sitä voi vaikka hiljalleen valella viileähköllä vedellä lämpötilaa hiljalleen nostaen, jos kiire sattuu olemaan.
Että silleen...
"valmistaisitko sinä näistä suikaleista vielä kebabia"?
1) Pääsikö Jomppa K haluamiinsa pikkupöksyihin?
Lihojen tuoksu on edelleen neutraali...tosin pieni happamuuden haju tuntuu jälkipolttona. Kysymys kuuluukin: "valmistaisitko sinä näistä suikaleista vielä kebabia"?
Jos valmistat, niin syö itse. Älä tyrkytä perheelle, jääpähän sulle sitten hoivaajia kun ruokamyrkytyksen kourissa kidut. Nih!
Sen verran, että mä syön paljon ruokia ns viimeisen käyttöpäivän jälkeen ja jos jotain tippuu lattialle niin yleensä laitan suuhun. En niin turhan tarkka ole ollut tuon "likaisuuden" suhteen. Uskon vatsani kestävän myös nämä lihat...saa nähdä.
EDIT. Niin ja siellä Afrikassakin turistit syövät näitä tuotteita...
Kun ajattelee lihan myyjiä Aasiassa, Etelä-Amerikassa ja vaikkapa Afrikassa niin päästää lähes samaan tuntumaan. Paitsi, että meikäläisen lihoihin ei ole kärpäset päässeet munimaan.
Nyt kysymys kaikille Jatkoajan hardcore-safkaajille/kokeille...
Suikaloin eilen illalla naudan ulkofilettä noin 300 grammaa ja sekoitin chipotlechilistä marinadin. Nyt kävi niin, että suikaleet jäivät lautaselle talouspaperin alle yöksi enkä aamullakaan muistanut niitä jääkaappiin heittää. Nyt tulin töistä ja erittäin hyvin marinoidut lihat ovat edelleen talouspaperin alla keittiössä apupöydällä...jo noin 24 tuntia siis lämpimässä suojattuna.
Lihojen tuoksu on edelleen neutraali...tosin pieni happamuuden haju tuntuu jälkipolttona. Kysymys kuuluukin: "valmistaisitko sinä näistä suikaleista vielä kebabia"?
Kun ajattelee lihan myyjiä Aasiassa, Etelä-Amerikassa ja vaikkapa Afrikassa niin päästää lähes samaan tuntumaan. Paitsi, että meikäläisen lihoihin ei ole kärpäset päässeet munimaan. Lähtökohta on, että valmista hyvin mureutuneesta naudan ulkofileestä kebabvartaita.
Mitä mieltä olette...?
Niinpä.Suomessa ollaan menty tavallisessa elämässä yli hygieenisyyteen.
Mitä baaria Helsingin keskustassa voi suositella 19-vuotiaalle pariskunnalle?
Mulla lyö ihan tyhjää. Itseasiassa, onko Helsingin keskustassa ylipäätään baaria, jonne ikärja viikonloppuisin ei ole 20 tai enemmän?
Thänks Macnevis & Jude. Lisääkin vinkkejä saa toki laittaa, jos mieleen tulee.
Huh, pakko sanoa, ettei käy tuonikäisiä kateeksi. Noista Chaplin on ainoa, jonne voisin mennä vapaaehtoisesti. Miksei muuten 18-19-vuotiaille ole mitään järkevää baaria Helsingin keskustassa, eikö kysyntä oikeasti riitä? Vai onko mulla vain kieroutunut käsitys järkevistä baareista (Praha, Dubi, Rocksi, Oluthuoneet, Grotesk Bar, A21...)?
Voiko vuoden vanhaa itsetehtyä puolukkahilloa syödä? Haju ei kertonut onko syömiskelpoista vaiko ei.