palle fontän
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- RDS
Itselläni oli joskus suurehkoja vaikeuksia saada Fujitsun pöytäkonetta heräilemään sähkökatkon jälkeen. Sitten kun se kerran käyntiin pörähti, niin ei enää ongelmaa. Syytä tuohon en tiedä.
sampio kirjoitti:No niin, eilinen lumimyrsky aiheutti meidän taloudelle lyhyitä sähkökatkoksia. Yhden sellaisen jälkeen tietokoneen keskusyksikköön ei tullut enää virtaa, vaikka näytössä paloi valmiustilavalo ja samaan pistorasiaan kytketyt stereot toimivat. Päättelin, että jotain kivaa on käynyt (virtalähde tai emolevy päreinä?), ja menin nukkumaan. Aamulla kuitenkin kokeilin vielä konetta, ja sepä lähti toiminaan aivan normaalisti! Kymmenen minuutin kuluttua kuitenkin sähköt räpsähtivät jälleen sekunniksi pois aiheuttaen saman ilmiön, kuin eilen illalla; keskusyksikkö pimeänä, muut kamat toimii. Onko kellään ideaa, mikä voisi olla homman nimi? En ole vielä päässyt kysymään vaimolta, toimiiko kone nyt normaalisti.
tintti83 kirjoitti:Tänne taas kyssäriä liigapelistä. Eli onko oulun raksilassa joku ns. vieraskatsomo? Tarkoitus olisi sinne tulla peliin kärpät- SaiPa 11.12.
Pikkujofa kirjoitti:Miksi SM-liigassa pelikello tikittää eteenpäin ja vastaavasti änärissä taaksepäin?
Bird kirjoitti:Miksi koripallossa kannustetaan puolustusta?
Vteich kirjoitti:Mikä ero on ruotsinkielen sanoilla "ej" ja "inte"? Miksi ensimmäistä ("ej") näkee käytettävän monestikin ulkona liikkuessa, mutta ainakaan omissa yläaste- ja lukiokirjoissani en aikoinaan muista nähneeni kertaakaan sitä käytettävän, vaan kaikissa kieltolauseissa esiintyi "inte"? Mielestäni esim. varoituskylteissä käytetään aina "ej":tä "inte":n sijasta, tähän tyyliin: "Stå ej framför dörren". Miten tuo siis eroaa lauseesta "Stå inte framför dörren" ja mistä johtuu erot käytännön tekstien ja oppikirjatekstien välillä?
Rocco kirjoitti:Kulttuuriero.
Toinen asia on se, että vaikka kello käy jenkeissä yleisöä varten kohti nollaa, pelitilanteet merkataan käytetyn peliajan mukaan, eli kuten SM-liigassakin. Ajassa 55.10 tehty maali merkataan 55.10, mutta yleisölle näkyy 4:49.
Itse pidän enemmän alaspäin laskevasta kellosta.
scholl kirjoitti:Niin ja vierasjoukkue on aina ennen kotijoukkuetta. Sekin siellä kulttuuriero.
Gagne kirjoitti:Miksi Googleen kirjoittaessaan sanan "failure" ja napatessaan "kokeilen onneani" päätyy aina sinne mihin päätyy (siis vielä ainakin 2.12. 2005)?
Gagne kirjoitti:Jos tämä on jo ollut niin sori. Mutta:
Miksi Googleen kirjoittaessaan sanan "failure" ja napatessaan "kokeilen onneani" päätyy aina sinne mihin päätyy (siis vielä ainakin 2.12. 2005)? Special Guest? Anyone?
Siitä voi tarkistaa onko korkki ollut kunnossa eli onko viini päässyt korkin läpi kosketukseen ilman kanssa, siis ns. korkkivikainen viini. Ja senhän näkee tutkimalla kuinka pitkälle viinin 'jäljet' korkissa etenevät sekä koittamalla onko korkki kuiva vai notkea. Kyllä se viinin pilalla oloon liittyy. Ja kyllä kunnon pro (en minä) haistamalla korkkia pystyy paljon päättelemään ihan oikeasti.J.Petke kirjoitti:Mikä takia ravintoloissa jätetään viinipullon korkki pöydälle? Ja vastaukseksi ei kelpaa että, siitä voi haistaa onko viini pilalla, koska asia ei ole näin.
Hämmästyttää kummastuttaa..
Ei vaan Googlen käyttäjien huumoria. Tunnetaan ns. Google Bombina (http://en.wikipedia.org/wiki/Google_bomb).Everton kirjoitti:Googlen pyörittäjien huumoria. Noitahan oli muitakin listattu tänne Jatkoaikaankin.
metsänpeikko kirjoitti:Jos on, niin kertokaapa vinkkejä jouluisen boolin tekoon. Ei mitään niitä monimutkaisen vaikeita, joita googlella löytyy, eikä varsinkaan mitään glögi-juttuja.
smasa kirjoitti:Mitä pienempiä yksiköitä Americassa on?
msg kirjoitti:Ainakin tälläinen "fluid ounce" eli fl oz eli nestemäinen unssi joka kai ameriikassa on 29,6 ml