Sekalaista keskustelua, suuria tunteita, painimista ja vääntämistä Oulun Kärpistä

  • 496 760
  • 2 253

Pardus

Jäsen
Liigassa pelaa muuten tällä hetkellä kaksi Oulun läänistä lähtöisin olevaa pelaajaa, jotka ovat tehneet jo yhteensä enemmän maaleja tällä kaudella kuin läänin pääkaupungin kiekkoylpeys Kärpät. Nämä pelaajat ovat siis viisi maalia mieheen iskeneet Antti Kalapudas ja Lenni Hämeenaho.

Edit. Tämä oli varmaankin erikoisin fakta, mitä on tullut kirjoitettua ikinä minnekään :)
 
Viimeksi muokattu:

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Tarkoittiko se "Suomen puhutuin seura" tätä että meille naureskellaan ympäri medioita ja varmaan vanhainkoteja, kun ollaan sarjajumboja? On ne fiksuja siellä markkinointiosastolla.
 

Kalaverkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Taisin viimekaudella sanoa samaa: on ollut äärimmäisen raskasta olla Kärppäfani nyt lähiaikoina. Toki toivon kokoajan, että Marjamäki saisi pelin toimimaan kuten on ajatellut & pelaajat saisi kovan flown päälle ja tämän myötä saisivat lisää peli-iloa ja sen kautta mahdollisesti myös nuorien läpimurtoja ja hienoja menestystarinoita, mutta kyllä tämä niin toivottomalta näyttää.

Enää ei vihastuta niin paljoa verrattuna viimekauteen, saatika Mikkolan kauteen. Nykyään ennemmin vain surullinen fiilis, kun joka pelipäivä saa oikeasti pettyä. ”Ehkä tänään se nousukiito lähtee, tulta munille!”, mutta kun ei lähde. Ei lähde millään. Hohhoija.

Harmittaa äärimmäisen paljon nähdä oma joukkue viimesenä. Harmittaa äärimmäisen paljon..
 

LarZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun pisteautomaatit
Onneksi liigakarsintoja ei ole. Muuten voisi historia toistaa itseään. Olisihan se jonkun ympyrän sulkeutuminen kun Jokerit pudottaisi taas meidät.

Ei ole helppoa olla fani tällä hetkellä. Kyllä nyt koetellaan. Ainut positiivinen asia tässä on että jos ja kun menestys tekee paluun Ouluun niin se maistuu vielä paremmalta tällaisen rämpimisen jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aina puhutaan, että tosi fani ei joukkuetta eikä seuraa hylkää. Tosi fani kulkee joukkueen rinnalla niin hyvissä hetkissä kuin aallon pohjallakin. Näin se on. Mutta, tosi faninkaan ei tarvitse sietää ja hyväksyä kaikkea. Tosi fani voi joskus tehdä radikaaleja ratkaisuja oman joukkueensa ja seuran vuoksi. Osoittaa mieltään, antaa rajuakin palautetta ja vaikka vittuilla. Koska se on myös välittämistä. Olen ollut Kärppien kannattaja lähes 50 vuotta. Koskaan en voi ajatella Kärpistä välinpitämättömästi. Jokainen tappio kirpaisee ja jokainen voitto nostaa toiveita. Nyt on tilanne kärjistynyt seurassa ja joukkueessa sellaiseksi että vaikka kuljen Kärppien mukana, en hyväksy tätä. Kärppiä en voi jättää, koska seura ja joukkue on syvällä sydämessä, mutta tämän hetkistä tietoista kyntämistä, minkä syyt aivan varmasti tiedostetaan koko organisaatiossa mutta niille ei vain haluta tehdä mitään, en hyväksy. En siis hyväksy sitä että meidän puolen Suomen joukkue ja seura ajetaan näin syvälle, vaikka kaikki keinot ja resurssit olisi käytössä syöksykierteen oikaisemiseksi. Mutta tahtoa eikä halua ole. Marjamäki, Sihvonen ja Mäntymaa ulos, samoin ihan konkreettinen tuuletus seurajohdossa tai ainakin ajattelutavassa ja strategiassa. Tämä kausikin voidaan jollain tapaa pelastaa ja pitää nilkat kuivina, mutta ennen kaikkea tulevaisuuden vuoksi. Ihan pohjalle ei ole koskaan pakko mennä.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Marjamäki, Sihvonen ja Mäntymaa ulos, samoin ihan konkreettinen tuuletus seurajohdossa tai ainakin ajattelutavassa ja strategiassa.
Valmennuksen voi aina potkia pihalle, mutta minusta suurimmat syylliset ovat nimenomaan seurajohdossa. Ei ole minkäänlaista uskoa, että siellä pystyttäisiin muuttamaan mitään ajattelutapoja tai strategioita. Muutoshaluttomuus ja -kyvyttömyys on niin syvällä DNA:ssa. Tommi Virkkusen johtamiskaudella Kärppien keskeisin tarkoitus on ollut tehdä mahdollisimman paljon rahaa. Ja onhan se hyvä, ettei tässä ole kaiken päälle talousongelmia, mutta seuran sielu on samalla pahasti kateissa. Seurajohtamisessa pitää olla intohimoakin mukana. Nyt siellä on liikaa virkamiesmäisiä myyntitykkejä, jotka suoraan sanottuna eivät ansaitse olla Kärpillä töissä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Exeter City, TP-47
Kyllä on pakko ottaa etäisyyttä jääkiekkoon ja Kärppiin. Vaikka vain yhden ottelun verran. Kausikorttipaikka saa jäädä tyhjäksi. Perjantaina Raatiin AC Oulun peliin eläkeläis hinnalla 11 €

On tämä uskomatonta. Rahaa on niin ettei paskalle taivu, missä se näkyy ?
Pääasia on, että rokki soi ja Baarit kannattaa. Jääkiekosta, niin väliä.
Toimitusjohtaja on epäonnistunut rekrytoinnissa. Koko valmennus Rukalle hiihtelee.
Kukapa muu kuin toimiva johto kantaa tästä vastuun.
Joku täällä mainitsi talonmies Pikkaraisen. Muutan mieltä ja nostan peukalon pystyn Pikkaraiselle.

V****u Prk. S*****a Aina saa hävetä ja kärsiä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Exeter City, TP-47
Kyllä tässä on valittava ruton ja koleran väliltä. Kärpät on taloudellisilta muskeleilta Suomen huippua. Mutta.
Seurajohto rokkaa ja yhteys jääkiekkoon ja katsojiin on tasolla aitiot. Valmentaja muistuttaa pölyimurikauppiasta, liukas kielistä luihua. Joukkue on täynnä alisuorittajia. Muissa seuroissa onnistuneet pelaajat muistuttavat ja muuttuvat Kärpissä kuohituiksi elikoiksi. . Jonot Raksilassa ja ... en sano eihän se myyjien vika.
Aivan uskomatonta , että noilla pelimerkeillä on tulos tämä. Kyllä ahistaa. Pakko pitää nyt tuumaustauko.
Jos minä pienestä eläkkeestä säästän kuukausittain muutaman kympin kausikorttiin, niin tätäkö minä saan.
Ei helveta. Kekkonen sanoi aikanaan myllykirjeessään " saatanan tunarit" saman sanon minä tästä Kärppien touhusta.

Kyllä minä ymmärrän ettei joka vuosi voi menestyä ja torijuhlia pitää. Nyt on kuitenkin 4 vuotta taaperrettu ja loppua ei näy.
Pakko ottaa nyt vähän etäisyyttä jääkiekkoon ja saada happea. Raatissa minä saan kuitenkin raitista ilmaa, sitä happea ja toivottavasti ajatukset pois jääkiekosta.
Makkara jonotkin on lyhempiä.
Mielellään minä kannan AC:n kassaan sen 11 € ja tulot makkarasta ja kahvimukista.


Enpä olisi uskonut tätä tälle kesää sanovani, mutta jos haluaa säästyä oululaisen joukkueen aiheuttamalta vitutukselta niin Raatti ei ole oikea paikka.
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
En oo halunnut lukea palstaa johtuen Kärppien paskuudesta, mutta kysytään nyt. Pahoittelen siis, jos jokin on jo tämän sanonut.

Ollaanko oltu 2000-luvulla koskaan sarjajumbona, jos ei lasketa tilanteita 3 pelin jälkeen?
 

Kettuperkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
En oo halunnut lukea palstaa johtuen Kärppien paskuudesta, mutta kysytään nyt. Pahoittelen siis, jos jokin on jo tämän sanonut.

Ollaanko oltu 2000-luvulla koskaan sarjajumbona, jos ei lasketa tilanteita 3 pelin jälkeen?
Kalevan mukaan 2016 Suikkasen kaudella.
 

Apis17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
En oo halunnut lukea palstaa johtuen Kärppien paskuudesta, mutta kysytään nyt. Pahoittelen siis, jos jokin on jo tämän sanonut.

Ollaanko oltu 2000-luvulla koskaan sarjajumbona, jos ei lasketa tilanteita 3 pelin jälkeen?
Luulen ettei olla sitten kun on samanverran pelejä kasassa. Minä elän pistekeskiarvoilla.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Luulen ettei olla sitten kun on samanverran pelejä kasassa. Minä elän pistekeskiarvoilla.
Maalitolppien siirtelyä. Se, että Kärpät ei ole pistekeskiarvolla viimeinen, ei poista sitä faktaa että alkukausi on ollut aivan hirveä. Neljästä pelistä kolme pistettä, kun oikeastaan ainut kunnon mittari on ollut Pelicans. TPS muuten, mutta pelasi surkeasti Oulussa, ja silti onnistuttiin tyrimään se. HPK on Kärppiä huonompi pistekeskiarvolla, mutta niinhän sen kuuluukin. Ylivoimaisesti Liigan köyhin pelaajamateriaali, ja Maso Lehtonen, joka toki on äärimmäisen lupaava ja mielenkiintoinen, mutta kuitenkin keltanokka SM-liigassa.

Ei neljän pelin perusteella mitään potkuja jaeltaisi, mutta kun muistissa on täysin fiasko viime kaudelta, niin ihan ansaitusti Marja liekkien keskellä.

Ja muuten, tuolla pelillä on ihan mahdollista, että meillä on kuuden pelin jälkeen samat kolme pistettä kasassa. Sport ja SaiPa eivät todellakaan ole mitään puistokävelyitä. Kärpät lähtee noihin altavastaajana.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kukkosen pestissä on mielestäni alusta saakka ollut myös se ongelma, ettei hänen työnkuvastaan ota oikein selkoa eikä Kärpät tai Kukkonen itse ole missään osannut tätä järkevästi avata. Helvetin sekavaa höpinää ja siksi varmaan Kukkosenkin ulosanti näihin asioihin liittyen on todella epäselvää. Ikään kuin ei haluaisi ottaa vastuulleen asioita. Näin ollen meidän fanienkin on niitä odotuksia vaikea asettaa, mutta helppo kritisoida.

Onko se jotakin yhteisöllisyyden, fanikatsomon ja pelipaitojen kehittämistä kehittämistä. Onko se oikeasti enemmän urheilupuolen kehittämistä ja suunnittelua. Vai vähän kaikkia näitä. Miten vastuu on jakautunut urheilujohtajan kanssa tai tulee jakautumaan, esimerkiksi Myllykoski ei osannut sanoa tuohon yhtään mitään. Hän vain toivoi, että Kukkonen jatkaisi jossakin roolissa.

Jotenkin tuntuu, että se on asioita sieltä täältä, mihin aika sitten riittää. Kiireellä haluttiin fanien suosikki Kukkonen vaan mukaan kiillottamaan kilpeä ilman tarkempia odotuksia tai suunnitelmia. Ylempänä ei osata muotoilla näitä työnkuvia ja asettaa tavoitteita. Ainakin minun mielestä jos palkataan kehitysjohtaja, niin silloin on tiedostettu tarve tällaiselle pestille ja pitäisi olla suhteellisen selvää myös se, millaisia asioita halutaan kehittää. Pitäisi olla myös selvää, miten tällä henkilöllä vastuut urheilujohtajan ja miksei valmennuksenkin kanssa jakautuu.

Toki Kukkosella itselläänkin on vastuu, kun tällaiseen tehtävään on suostunut. Pitäisi osata nähdä ja priorisoida kehityskohteita ja lähteä niitä viemään eteenpäin. Mielellään myös tultaisiin sitten selkeästi ulos näiden ajatusten kanssa. Kaipaisin ainakin itse viimeistään nyt Myllykosken tullessa mukaan, että nämä herrat osaisivat tulla ulos jonkinlaisten linjausten ja suunnitelmien kanssa. Mitä Kärpät haluaa olla ja miten tähän tullaan pääsemään. Esimerkiksi Ässissä tämä tehtiin todella hienosti Kerttulan johdolla.

Sen ymmärrän, että nyt on ollut haastavaa omia tehtäviä hoitaa, kun on joutunut olemaan myös osittain urheilujohtajan paikalla.

Tietynlainen sekavuus tästä touhusta vaan paistaa. Selkeästi ongelmien alku ja juuri kuitenkin tuntuu olevan näiden urheilu- ja kehitysjohtajien yläpuolella. Sieltä puuttuu näkemystä ja tietoa, mihin tätä touhua halutaan viedä. Kenties myös osallistuvat asioihin liikaa.

Selkeyttämistä tosiaan toivon ja huomattavasti parempaa viestintää. Parempi olisi myös tulla ulos oma-aloitteisesti kuin mennä vierailulle Petopodiin.
(Siirsin "Kehitysjohtaja Kukkosen" -ketjusta sopivampaan ketjuun ja boldaus oma).

Niin, tai ainakin se visio ja näkemys, että mihin sitä _urheilupuolta_ halutaan viedä. Ihan hyviä näkemyksiä ja tietoa tuntuu taloudesta ja tämän tyyppisesta ns. 'yritysjohtamisesta' yms. olla. Sillä saralla tehdään kyllä jatkuvasti oikeita, kestäviä ja pitkäjänteisesti hyviä ratkaisuja, jossa on selkeä linja ja strategia kyllä nähtävissä. Se yritys-/talousosaaminenhan on tuota urheilullistakin puolta sitten isosti paikannut ja piilottanut niitä karmeita valuvikoja, kun on heikon urheilullisen menestyksen myötä tullut takkiin.

Mutta urheilupuolen osaaminen ja näkemyksellisyys sakkaa pahemman kerran ja lopputulema on tällä hetkellä karmeaa vesivelliä ja solkkumuusia. Ja liekö Kärppien ihan siellä ylimmässä johtoportaassa (eritoten hallitus ja myös Virkkunen) edes mitään sen suurempaa osaamista, näkemystä tai edes sitä ihan aitoa mielenkiintoa ja intohimoa sitä itse urheilua kohtaan? Pitkään on vaikuttanut, että ei. Se aito intohimo ja mielenkiinto tuntuu Virkkusella & co.lla olevan sillä talous- ja yrityspuolella sekä siihen liittyvässä kasvussa, ei niinkään urheilussa ja urheilullisessa kasvussa (jos urheilullisen kasvun verokiksi ottaa esim. Tapparan).

Tässä tullaan juuri siihen ongelman kaikkein kivikovaan ytimeen, kun nämä täysin urheilun ulkopuolelta ja urheilusta mitään ymmärtämättömät ja siitä viis veisaavat "yrityspamput" ja talousosaajat alkavat häslätä ja sotkea myös urheilupuolen asioita. Asioita, jotka ovat hyvin kaukana siitä heidän todellisesta ydinosaamisestaan ja asioita, mihin heidän ei todellakaan pitäisi puuttua. Lopputulemana palkataan sitten sekavasti näitä kukkosia sun muita kavereita ja toivotaan, että he saisivat kuin taikaiskusta jotain aikaan ja homman näyttämään hyvältä.

Itselle on ihan 'fine', jos nämä myynti-/markkinointi-/talous- yms. osaajat tulevat urheilualalle, niihin 'omiin' hommiin ja laittamaan näitä asioita kuntoon. Niin kuulukin, jos noihin em. asioihin halutaan ja tarvitaankin parhaat osaajat, koska urheiluala isossa kokonaisuudessaan ei myöskään ilman tuota em. osaamista ja taitoa pyöri. Mutta tällöin vastuualueiden ja tonttien pitää olla kyllä niin selkeitä ja näiden ihmisten pitää pysyä todella kaukana siitä ytimessä olevan urheilun kehittämisestä ja siihen liittyvistä asioita. Sitten sinne johtoportaaseen pitää myös palkata niitä todellisia urheiluosaajia, joiden osaaminen on talouden/markkinoinnin/myynnin yms. ulkourheilullisten asioiden sijaan, nimenomaan siinä itse urheilussa. Ja antaa näiden osaajien sitten päättää ja järjestellä se urheilupuoli. Tuntuu, että Kärppien johtoportaassa ei ole nyt yhden ainutta tämän tason kaveria. Urheilujohtaja on Kärpissä ilmeisesti pelkkäkumileimasin ja mupetti (jolloin on kyllä ihan sama kuka tai millainen osaaja tahansa siinä heiluu) ja Kukkonen joka paikan höylä, jolle ei tunnu itsellekään olevan ihan selvää, mistä vastaa.

Heikoissa kantimissa on Kärppien urheilupuolen johto. Jos Kärppien hallitus on nin syvällä myös urheilupuolen päätöksissä, niin onko siellä yhtään tämän urheiluasian osaajaa, vai ovatko kaikki jostain ulkopuolelta tulleita yritystahoja/taloushenkilöitä? Ja kaupan päälle vielä nämä Virkkusen höpinät korona aikana kun valmennuksen vastuuta/valtaa pitäisi kaventaa tjsp. Juu-uh, kenellehän sitä pitäisi keskittää lisää, Virkkuselle ja muille urheilusta mitään ymmärtämättömille ja viis veisaaville hallituksen yrityspampuilleko? Päinvastoin, sitä urheilupuolen valtaa pitäisi ehdottomasti nykyisellään kaventaa huomattavasti hallituksen ja Virkkusenkin suunnalta, ja keskittää sitä urheilupuolen osaajille. Mieluiten palkata sitä urheilupuolen osaamista jopa lisää koko organisaatioon ja kaikille sen eri tahoille, näitä osaajia kun ei koko organisaatiotasolla ihan liikaa tunnu olevan, kaikkein vähiten johtotasolla. Katsotaan miksikä tämä Myllykosken rooli nyt muodostuu. Touhu on vielä heikommissa kantimissa on, jos on vain hallituksen tohvelin alla oleva juoksupoika.

Ja Kukkosen roolia voisi myös selkiyttää, tämä 'junnomainen' joka paikan höylä tuskin palevelee ketään, jos oletetaan, että Kukkonen kävelle toimistolla ja pointtaa kaikkia mahdollisia epäkohtia mitä vaan maan ja taivaan väliltä löytyy, ja rooli on kaikkea kaiken väliltä. Kukkosen osaamiselle voisi olla myös käyttöä urheilupuolen avustamisessa/tukemisessa, jos saisi siihen myös täysillä keskittyä. Jos rooli on kuitenkin enemmän ulkourheilullisissa asioissa, ottelutapahtuman kehittämisessä, markkinoinnissa yms. niin sekin on ihan 'fine'. Kunhan se tontti on _selkeä_.
 
Viimeksi muokattu:

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Heikoissa kantimissa on Kärppien urheilupuolen johto. Jos Kärppien hallitus on nin syvällä myös urheilupuolen päätöksissä,
Eihän tämä ole Kärpissä mikään uusi juttu. Uskoakseni tämä on ihan yleistä koko kiekkomaailmassa.

Kyllä. On nimetty tiettyihin paikkoihin osaajat. Kun kaikki menee hyvin, niin toimarit, utj:t ja uj:t saavat hyöriä ilman paineita niiden raamien sisällä, mitkä hallitus/omistajat ovat heille antaneet. Jos menee huonosti, niin paineet yläpuolelta kasvavat ja hallituksen/omistajien puuttuminen asioiden hoitoon on todennäköisempää. Vaikkei sitä asiantuntemusta siellä olisikaan.

Eikä tämä rajoitu pelkästään hallitukseen/omistajiin. Kyllä sitä painetta on annettu myös sponsorien toimesta. En sano, että joku Letkun grilli voisi seuralle kummoisia paineita antaa, mutta esim. Kaleva, Prisma, Koff jne. ovat mukana setelirahalla pikkuhilujen sijaan ja kyllähän he pystyvät vaikuttamaan esim. hallituksen jäseniin melkoisesti. Kuka sitä ruokkivaa kättä puree?

Silloin, kun kaikki menee hyvin, niin työrauha säilyy. Kun menee huonosti, niin ulkopuolinen paine kasvaa.
 

Apis17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Maalitolppien siirtelyä. Se, että Kärpät ei ole pistekeskiarvolla viimeinen, ei poista sitä faktaa että alkukausi on ollut aivan hirveä. Neljästä pelistä kolme pistettä, kun oikeastaan ainut kunnon mittari on ollut Pelicans. TPS muuten, mutta pelasi surkeasti Oulussa, ja silti onnistuttiin tyrimään se. HPK on Kärppiä huonompi pistekeskiarvolla, mutta niinhän sen kuuluukin. Ylivoimaisesti Liigan köyhin pelaajamateriaali, ja Maso Lehtonen, joka toki on äärimmäisen lupaava ja mielenkiintoinen, mutta kuitenkin keltanokka SM-liigassa.

Ei neljän pelin perusteella mitään potkuja jaeltaisi, mutta kun muistissa on täysin fiasko viime kaudelta, niin ihan ansaitusti Marja liekkien keskellä.

Ja muuten, tuolla pelillä on ihan mahdollista, että meillä on kuuden pelin jälkeen samat kolme pistettä kasassa. Sport ja SaiPa eivät todellakaan ole mitään puistokävelyitä. Kärpät lähtee noihin altavastaajana.
Hyvää faktaa! Kuitenki näin viime pelissäki paljo hyvää ja paikkoja oli varmaa toistakymmentä mistä pitäisi laittaa kiekko verkkoo. Mutta ku ei mene ni ei mene. Voitte pitää minua porukalla sokeana mutta kyllä maaleja niillä viime pelin paikoilla olisi pitänyt tehdä 5-10. Tepsiäkin vastaa jatkoajallakin 3 läpiajoa, 0 onnistunutta. Pelaajien vastuu on suuri maalin teossa, kun kuitenki paikkoja tulee.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Kuitenki näin viime pelissäki paljo hyvää ja paikkoja oli varmaa toistakymmentä mistä pitäisi laittaa kiekko verkkoo. Mutta ku ei mene ni ei mene. Voitte pitää minua porukalla sokeana mutta kyllä maaleja niillä viime pelin paikoilla olisi pitänyt tehdä 5-10. Tepsiäkin vastaa jatkoajallakin 3 läpiajoa, 0 onnistunutta. Pelaajien vastuu on suuri maalin teossa, kun kuitenki paikkoja tulee.
Eihän viime peli surkea ollutkaan pl. 3. erä. Mutta kun tehokkuudessa on jälleen kerran ongelmia, syyttävä sormi osoittaa päävalmentajaan. Toki pelaajat tekevät paikoista maalit, mutta valmennus pyrkii luomaan sen rennon ympäristön. Jos tuo joukkue pelaisi peleissä rennosti, mutta tunteella, tulokset olisi päinvastaisia ja sitä tehokkuutta löytyisi.

Mikkolan kaudella oltiin äärimmäisen tehokkaita, vaikka rosteri oli niin ja näin. Ainakin alkukaudesta. Kyllä tuolla tämän kauden joukkueella paikoista pitäisi tehdä paljon paremmalla prosentilla. En todellakaan usko, että Latella on koppi enää sataprosenttisesti hallussa, ja se on helvetin huono juttu mikäli näin on.

Luottoa ei ole Marjamäkeen. En tiedä, miten pitäisi suhtautua keskiviikon peliin.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Eihän viime peli surkea ollutkaan pl. 3. erä. Mutta kun tehokkuudessa on jälleen kerran ongelmia, syyttävä sormi osoittaa päävalmentajaan. Toki pelaajat tekevät paikoista maalit, mutta valmennus pyrkii luomaan sen rennon ympäristön. Jos tuo joukkue pelaisi peleissä rennosti, mutta tunteella, tulokset olisi päinvastaisia ja sitä tehokkuutta löytyisi.

Rentoa ilmapiiriä on vaikea luoda, jos päävalmentaja on pää pölkyllä jokaisesta tappiosta. Ja syystä onkin kun viime vuonna sukellettiin pienemmässäkin paineessa. Marjamäki on kireänä kuin viulunkieli ja sehän tarttuu pelaajiinkin varsinkin kun Marjamäen hihta pelaajiin on lyhentynyt koko ajan.
 

Apis17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eihän viime peli surkea ollutkaan pl. 3. erä. Mutta kun tehokkuudessa on jälleen kerran ongelmia, syyttävä sormi osoittaa päävalmentajaan. Toki pelaajat tekevät paikoista maalit, mutta valmennus pyrkii luomaan sen rennon ympäristön. Jos tuo joukkue pelaisi peleissä rennosti, mutta tunteella, tulokset olisi päinvastaisia ja sitä tehokkuutta löytyisi.

Mikkolan kaudella oltiin äärimmäisen tehokkaita, vaikka rosteri oli niin ja näin. Ainakin alkukaudesta. Kyllä tuolla tämän kauden joukkueella paikoista pitäisi tehdä paljon paremmalla prosentilla. En todellakaan usko, että Latella on koppi enää sataprosenttisesti hallussa, ja se on helvetin huono juttu mikäli näin on.

Luottoa ei ole Marjamäkeen. En tiedä, miten pitäisi suhtautua keskiviikon peliin.
Ketkä tuossa joukkueessa on maalintekijöitä? Tätä on täällä paljon käsitelty aikaisemminkin. Potentiaalia on todella monella, mutta potentiaali ei ole sama ku varma maalintekijä.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ketkä tuossa joukkueessa on maalintekijöitä? Tätä on täällä paljon käsitelty aikaisemminkin. Potentiaalia on todella monella, mutta potentiaali ei ole sama ku varma maalintekijä.
Paha sanoa, kun Marjamäki on ruorissa. Eihän tuossa tosiaan sellaista varmaa maalitykkiä ole.

Jos nyt pitäisi joku pelaajista laittaa A-luokan maalipaikalle, niin laittaisin Antosen tai Bunnamanin.

Jos Ässissä joku Leevi Viitala painaa 3+2 yhteen peliin, niin kyllä Kärppien pelaajienkin pitäisi paikoista tehdä maalit, vaikka eivät suoranaisesti maalipyssyjä olekaan.

Väitän, että tuolla Kärppäjoukkueella on kivaa kimpassa ja mukava pelata ammatikseen lätkää, mutta olisi kivempaa ja rennompaa ilman Marjamäkeä. Ja se näkyisi aika nopeaa myös tuloksessa.
 

Apis17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Paha sanoa, kun Marjamäki on ruorissa. Eihän tuossa tosiaan sellaista varmaa maalitykkiä ole.

Jos nyt pitäisi joku pelaajista laittaa A-luokan maalipaikalle, niin laittaisin Antosen tai Bunnamanin.

Jos Ässissä joku Leevi Viitala painaa 3+2 yhteen peliin, niin kyllä Kärppien pelaajienkin pitäisi paikoista tehdä maalit, vaikka eivät suoranaisesti maalipyssyjä olekaan.

Väitän, että tuolla Kärppäjoukkueella on kivaa kimpassa ja mukava pelata ammatikseen lätkää, mutta olisi kivempaa ja rennompaa ilman Marjamäkeä. Ja se näkyisi aika nopeaa myös tuloksessa.
Voi hyvin olla noin miten lopussa sanoit. Voi toki olla että ei se peli menisi silloinkaan "hyvin". Antonen ei ainakaan ole maalitykki, tilastot sen kertoo, Bunnylla on pieni potentiaali. Siinäpä se. Ei ole varmaa tykkiä, eikä edes varmaa tykin kaltaista.

PS, Viitala on nouseva tähti ja voi olla myöhemmin todella kova liigapeluri. Tehoja on tullut hyvin junnuissa ja taitaa ruveta siirtymään miesten peleihin.
 

Vyuola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Roki
Ketkä tuossa joukkueessa on maalintekijöitä? Tätä on täällä paljon käsitelty aikaisemminkin. Potentiaalia on todella monella, mutta potentiaali ei ole sama ku varma maalintekijä.
Itse pidän, että turunen, mingoia ja bunnaman on hyvänä päivänä aika lähellä. Tämän päivän liigassa tuntuu puhtaat maalintekijät olevan aika vähissä, vaikka onhan siellä Meskasta ja Gardineria.. Millon meillä on ollu viimeksi sellanen kaveri, joka on pelkän hyvän laukauksen puolesta ollu älytön pelote vastustajalle?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös