Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia huomioita ja kuriositeetteja

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Fallossymboli, 27.11.2002 klo 14.11.

 1. Lainaus:
  Näkisin, että runkkarin voitto menee Ouluun tai Helsinkiin. Siinä myös mestarisuosikit. Tappara kärsii otteluohjelmasta, muttei sen joukkuekaan ole niin hyvä kuin noilla kahdella. Maalivahtipeli ei ole viime vuosien tasolla ja pakistosta puuttuu kiekollinen leftin kaveri. Hyökkäyskin kaipaisi yhtä lisämiestä.
   
 2. vdx mua zorbas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
  Laitan tänne kun .infossa tulee bänniä, pelikieltoa ja jopa viestien poistamista sen verran helposti.

  Ovat siirtämässä .infoa eli Tapparan keskustelupalstaa toisaalle. Uuden sivun visuaalinen ilme on, miten sen sanoisi, visuaalinen. Itse en kestä noita revattaria ja homojia sekuntiakaan. (Tähän ei tarvitse replytä, että "ei sua siä varmaan kaivatakaan".)

  Voisiko ennen sotia ja sotien jälkeen syntyneille olla omat palstat. Toisaalta on harmi, kun sukupolvet eriytyvät. (Tähän ei tarvitse replytä, että "kyllä uuteen nopeasti tottuu".)
   
 3. karotenoidi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Canucks, PYRY
  Tämän illan olen tuohon tappara.co -palstaan tutustunut, ja alan tykästyä siihen jo nyt.

  Muutosvastaa on aina. Tämänkin palstan uudistus reilu vuosi sitten sai kaikenlaisia kiukkureaktioita aikaan, mutta kaipaako joku muka vielä sitä vanhaa?
   
 4. vdx mua zorbas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
  Aika moni kohtaa elämänsä aikana pisteen, jonka myötä tekee mieli sanoa: ennen oli kaikki paremmin. Tappara.co:ssa tulee mahdollisuus kaikenalaisten kuvien, vai mitä ne nyt onkaan, käyttöön, ja tämä vie keskustelupalstalta kaiken luettavuuden. Jatkoajassa on elo autuasta, kun katse scrollaa kuvavapaata tekstikenttää, aijai. Toiveeksi Jatkoajan pojille, älkää ikinä luopuko tästä jumalaisesta formaatista, kiitos.

  Kun katsoo vaikkapa hfboardsia ja sen "sivukuvia", ymmärrän koska ihminen väistämättä siirtyy vanhan kansan puolelle. Olen aina pitänyt vastenmielisenä puhetta, että "enne oli paremmi", mutta nyt, välähdyksenomaisesti, näen mistä kaikessa maallisessa ja siitä luopumisessa on kysymys. "Menehän Ilona ja käske tuoda ruoka pöytään. Istu pöydän päähän, minun paikalleni, niin kuin olisit aina siinä istunut."

  Tämä maailma ei ole enää zorbasta ja hänen kaltaisiaan varten. Haikailen, jos en nyt ihan vielä kalevankankaalle, niin ainakin koukkuniemeen, tuohon auvoiseen vilpolaan. Laittakaahan tytöt peti vapaaksi. Lupauksena olen antanut itselleni kertoa, että Koukkuniemessä sidotaan sänkyyn nippusiteillä, näin ei pääse käyttään tablettia eikä wänkkään. Siinä sielu lepää. Hyvää yötä.
   
 5. karotenoidi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Canucks, PYRY
  Kannattanee huomioida, että uuden palstan ulkoasu muuttuu päivittäin. Ulkoasu on toistaiseksi yhä lähellä Discoursen oletusta, mutta siihen tehdään vielä merkittäviä mukautuksia. Uusia jälkipelejähän tehdään yhteisöprojektina, eli tulokulma on aivan erilainen kuin tämän palstan uudistuksessa oli. Toki tätäkin palstaa hiottiin julkaisun jälkeen yhteisön toivomusten pohjalta.

  Avatarit ovat tuolla jäädäkseen, mutta niiden liiallista esiintyvyyttä tullaan karsimaan etusivun rauhoittamisen yhteydessä. Kannattaa palata kurkkaamaan lopputulos, kun taideteos on valmis.
   
 6. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  On muuten suht kovia pelaajia saatu seurata kolmen, neljän viime vuoden aikana täällä Tappara -paidassa. Jos nyt jätetään vielä pois Kurtis Foster, Jannik Hansen ja Justin Braun NHL-pelaajina, niin kolmen hopea kevään joukkueista saisi luotua rosterin:

  Ville Nieminen (13-14) - Aleksander Barkov (13) - Olli Palola (13-15)
  Pekka Jormakka (14-15) - Jarno Koskiranta (13) - Kristian Kuusela (14-15)
  Chris Connolly (13) - Josh Green (14-15) - Dragan Umicevic (13)
  Jukka Peltola (13-15) - Jukka Voutilainen (14) - Antti Erkinjuntti (13-15)
  Jan-Mikael Järvinen (13-15) - Jarkko Malinen (13-15) - Niclas Lucenius (13)
  (Veli-Matti Savinainen (16?) - Jani Lajunen (16?) - Patrik Laine (16?)

  Henrik Tömmernes (15) - Nick Bailen (14)
  Tuukka Mäntylä (13) - Teemu Aalto (13-15)
  Juha Leimu (13) - Marko Kauppinen (14)
  Pekka Saravo (13-15) - Markus Kankaanperä (13-15)
  (Nick Plastino (16?)

  Juha Metsola (13-15)

  Jäljellä niistä, jotka nämä kaikki hopeat ovat saaneet niellä, on enää kapteeni Peltola, pienessä roolissa Ässä-keväänä ollut JMJ sekä konkaripakkikolmikko. 2012-2013 rosterissahan esim. kärkisentteriähän kiekkoilee nyt NHL:ssä ja KHL:ssä. Vieläkin sapettaa Barkovin ja Connollyn loukkaantumiset tuolloin playoffeissa.
   
 7. Artyukhin Jäsen

  Kuusela rikkoi jo piste-ennätyksensä, kahteen kertaan saanut kasaan pistemäärän 46.
   
 8. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Tein sekalaisen huomion joka muuttu samassa kurioshiteetiksi, että kävin symppaamassa Tapparaa tuolla kenen vankkureihin loppukaudeksi, siis niinkus symppaamassa mestaruuteen vaikkei tässä omista vaunuista voikaan nousta edes siksi että se on kellottanu ojassa katollaan jo hyvän aikaa.
  Pää ja pallit on iskuista senverran psykolookisesti vielä turpeessa ettei paljoa jaksa mutta tulinpahan nyt hetkeksi morjestamaan teitä tänne:

  Mutta tätä teetä (terästettyä) ja sympathiaa: Kirvesmiehet on nyt tekemässä historiaa, sillä ensin oli alkuräjähdys, jossa maapallo synty, ja sitten rakennettiin hakametsä jossa oli ekat MM-kotikisat ja Mölli, Vellu, Tami, ja kumppanit, ja sitten tuli Ojanen ja hirrrrrvee putki mestaruuskannuja
  (missä ne kaikki hakametässä on jemmassa?) ja sitten se kaikkien suurin jackpot: Ensin kaks hopeaa ja mestaruus, ja nyt pukkaa pötköön kolmea hopeaa ja mestaruutta!

  Mietteitä ynnä kysymyksiä arvon kannatuskunnalle, televisiodaan kuopijoon tapparamyönteisille heti kun hjalliksen näpit saahaan ilmalan tornista viännettyä irti:

  Jotta miltäs tuommonen putki/pötkö tuntuu? Olisko mestaruus nyt kolmen hoppeen jälkeen maukkaampi kun 2 hopian jälkeen oli?
  Onko 2020-luvulla ajatuksena tehhä seuraavaksi neljä hopiaa ja kannu piälle? Missä vaiheessa suomen hopiaseppien liittoa rupeaa oikeasti ottamaan ahjoon että kaikki suomesta löytyvä hopia mennee tampereen junaan ja rikkaat saa jonottaa hakametsän luukulla niitä ees nähdäkseen, ja kullan hinta heilahtaa mualimanmarkkinahinnan paremmalle puolelle kun se kulta sieltä aina lopulta kilahtaa?

  Myykää pari hopiaa meille kun ei ole kun yksi niiralan katossa roikkumassa, paljollako irtois teijän mitalikasasta kaks hoppeeta niin siitä saatas melkein jo yksi kultakin kuopijoon?

  Tässäpä tätä symphausta nyt sitten tuli, olokeepa höveleitä. Tsemppiä pohjois-suomea vastaan, ja vaikka tämä nyt ei taida paljova autella siellä tämänillan taisteluissa niin tulipahan tässä kankkuspäissä naapuria häirittyä. Jotta tämänkerran sitten LIFE IS LIFE!

  P.s. olen edelleen sitä mieltä että Ojasesta olis tullu suhteellisesti paremmin pojoja ja mualeja värkännyt kun Jagr on, jos ei olis kesken uraa lopetellut.
   
 9. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Nyt tullee sitten aikamoiset suorituspaineet 20-luvulle kun pitäs ottaa jatkumoksi ne 4 hopeaa ja mestaruus. Huhhuh.
  No, onnea suomen mestaruudesta ! : D
   
 10. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kävin juuri toimistolla kyselemässä mestaruuslippiksiä ja ei-oota tarjottiin. Kahdessa tunnissa kuulemma mennyt päivän satsi ja itseni lisäksi moni muu poistui paikalta tyhjin käsin. Huomenna tulee taas ysiltä lisää ja sama homma luultavasti luvassa. Paitoja olisi ollut lapsille ja XXL:stä ylöspäin, mutta muuten kuulemma kaikki loppu. Tässä olisi sauma tehdä rahaa oikein kunnolla, joten toivottavasti hommaa ei sössitä tavaran vähyyden vuoksi. Hienoa toki että tavara kelpaa tamperelaisille ja olihan toimistollakin porukkaa melkein ruuhkaksi asti.
   
 11. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Siirretään HIFK-osiosta tänne, kun ei HIFKiin liity millään tavalla seuraava tahi kirjoittamani vastaus:

  Lainaus:
  Terveisiä Tampereelta! Kaupunki pukeutuu sinioranssiin (lipputangot, Hämeensillan patsaat, ihmiset) ja Keskustorillakin oli eilen oikein mukavasti ihmisiä. Kyllä Tampereella on nyt isot juhlat. Myös kovasti kannustanut kaupunki ansaitsi tämän mestaruuden, kuten Peksi sanoi.
   
 12. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Mun mielestä oli pikkuisen @Kirjoittelija mauton ja kulunut vitsi. Olisi kiva, jos Ilveksessäkin otettaisiin ympäristön positiivisesta ilmapiiristä faneja myöten kaikki irti ja laitettaisiin KOKO Tampereen kiekkoilu kerralla kuntoon. Vahva talousalue, jossa on tilaa kahdelle loistavalle joukkueelle. Ilves, oikein käsitellessään, pääsee myös ns. saamapuolelle koko hommasta, kun osaa ottaa siitä ilon irti markkinoinnissa. Ympäristössä on hyvää jääkiekkopöhinää ja kunnon kilpahenkeä. Ilves, tervetuloa takaisin Tampereelle. Me todellakin tarttetaan positiivisia Ilves-asioita tänne ja sen pystytte tekemään ainoastaan te, Ilves-sidonnaiset ihmiset.
   
 13. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Näinhän se on. Nyt on traktorit tankattu ja lähdetty porukalla isolle kirkolle.
   
 14. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Hoh hoijakkaa. Ymmärrän, että ahdistaa ja ottaa koville, mutta tarviiko näitä väsyneitä läppiä jatkuvasti viljellä? Joskus kannattaisi olla vain hiljaa...
   
 15. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Hyvän heitit kyllä. Mutta on aika tyhmän tuntusta ja väsynyttä kettuuntuneen ilvesläisen läppää. Ymmärrän että vihollisen mestaruus ottaa päästä, mutta jos näkisin finaalin Ilves vs HIFK, en ehkä kannustaisi, mutta jossain syvällä sisimmässäni pieni osa minua haluaisi Ilveksen voittavan, että pytty pysyisi Tampereella. Ja tähän viestiisi niin eilen oli torilla ehkä muutama tamperelainenkin.

  Nyt varmaan vastaat, että mikä minä olen puhumaan kun itsekin olen nokialainen :D
   
 16. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Olen ihmetellyt mikä tätä @Kirjoittelija heppua vaivaa. Kevät/kesä tulossa ja omalle suosikki-joukkueelle tulossa Kivi valmentajaksi. Silti pitää olla suu mutrussa ja naama muutenkin norsunvitulla koko ajan...
   
 17. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Jos näet elinaikanasi Ilveksen pelaamassa finaaleja, kannattaa käydä kysymässä lääkäriltä, mistä hallusinaatiosi johtuvat.
   
 18. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Totta tuokin, mutta mistä sitä ikinä tietää jos joskus vielä vaikkapa vanhoilla päivillä tuokin ihme tapahtuisi.
   
 19. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 20. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Hieno juttu ja kyllähän me tätä nuorempaa odotamme..
   
 21. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ajattelin katsella tätä osiota (Tappara) ja valmistautua illan koitokseen saamalla tietoa missä Tappara keskustelut menee joukkueen ympärillä mutta Mitähän Vittua täällä ei ole viestin viestiä lähes viikkoon?!
   
 22. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Keskustelu on keskittynyt Tappara.co-palstalle ja tulosten valossa menee niin hyvin, ettei ole suurta tarvetta kritisoida oikeastaan ketään tai mitään. Niistähän nuo keskustelut yleensä lähtevät. Omia nyt ei kehtaa hirveästi kehua, joten ollaan mielummin hiljaa. Ei sillä, onhan Tapparan pelissä paljonkin puutteita ja heikkouksia, mutta vahvoina hetkinä Tappara on sitten niin vahva, että heikommat kaatuvat hiukan huonommallakin esityksellä.

  Otteluketjuihin sentään tulee viestejä, joten ei muuta kuin sellaista avaamaan illan kärkikamppailusta..
   
 23. MainMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 24. Tilastoniilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RMCF
 25. Vaughan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Miklik saattaa vielä huomata, että joku tulee puskista.

  t. Asko Vilenius