Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Aamulehdessä tuore ylioppilas, joka tuli Mouhijärveltä Tampereelle lukioon, kertoo:

"Mouhijärvellä en tuntenut olevani mouhijärveläinen, mutta täällä sen kyllä huomasi."

Tämä ihan vaan muistutuksena niille mouhislaisille, jotka eivät kotipiiristään ole vielä poistuneet ja jotta ei tulisi yllätyksenä: Et ehkä vielä tunne identiteettiäsi.
 
Chicks for free - goosepimps all over my body.

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Olisin kysynyt Tapparan junnuketjuosiossa, mutta en löytänyt sopivaa:

Liiton seurasiirtojen mukaan viime kauden vuonna 2004 syntyneistä Tapparan junioreista on siirtynyt 32 muihin lähialueen seuroihin tällä kaudella, ja Tapparaan päin puolestaan on tullut vain 12 pelaajaa. Ei ole aiemmin tullut moista vastaan, mistä on kyse?!?
 
Vastuu ko. taklausten suorittamisesta on näkemykseni mukaan taklaavalla pelaajalla. Jarmo Muukkonen 16.11.09.
Haluan varmistaa, ettet ole roskapostirobotti.

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sasha
Liiton seurasiirtojen mukaan viime kauden vuonna 2004 syntyneistä Tapparan junioreista on siirtynyt 32 muihin lähialueen seuroihin tällä kaudella, ja Tapparaan päin puolestaan on tullut vain 12 pelaajaa. Ei ole aiemmin tullut moista vastaan, mistä on kyse?!?
Nimimerkki Zer0u avasi tätä kuviota Tappara.co:n puolella:
Tässähän ei ilmeisesti kyse ole mistään AA- pelaajien pois potkimisesta. Tapparan strategian mukaan “kakkostason” joukkueet C ja B-junioreissa ovat yhteistyöseuroissa, jolla saadaan myös pidettyä nämä yhteistyöseurat elossa. Nyt siis C-junioreissa Tapparalla SM-porukka, johon siirtyi HC Nokiasta ja Lempäälän Kisasta “parhaat” pelaajat. HC Nokialle tehtiin C-Mestis joukkue. Mielestäni oli myös tarkoitus tehdä Lempäälän Kisaan kolmas taso C-junnuihin (suomi-sarja?), Mutta tähän joukkueeseen tyrkyllä olleet pelaajat “karkasivat” Ilveksen C-team joukkueeseen sekä KooVeeseen.
Tapparan juniorikiekko
Mikäli enemmän kiinnostaa, niin kannattaa koko viesti / viestiketju käydä .co:n puolella silmäilemässä.

Junnut eivät Tapparan kohdalla ole mikään poikkeus. Keskustelu ei täällä Jatkoajan osiossa oikein lähde, .co:ssa aktiivisempaa.
 

Hatchetman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pari olutta makusteltuani haluan kiittää Jatkoajan ansioituneita Tappara-kirjoittelijoita kuluneesta kaudesta 2019-2020.

Eihän meitä montaa ole.

Itse toki luen myös Tappara.co sivustoa, mutta siellä piisaa asiantuntijaa, viihdyttäjää, ja ylipäänsäkin Tapparamielistä sanaseppoa legioonan verran.

Tappara on aidosti tärkeä instituutio itselleni, ja Jatkoajan keskustelupalstoilla harmitti aina, kun Tappara tuntui olevan suuren yleisön hampaissa, ja teitä lipun kannattelijoita kovin vähän.

Itse en ole kovin hanakasti näihin henkilöihin, pelikirjoihin ynnä muihin kriittisempiin jäsentenvälisiin lähtenyt ihan siitä syystä, että olen joskus päättänyt, että jos minulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin tyydyn olemaan hiljaa.

Olen yrittänyt pitää kiinni siitä tunteesta, jota koin jo pikkupoikana. Tappiot harmittavat, mutta Tappara on kuitenkin se ensimmäinen ja tärkein urheiluseura aina.

Tässä JR-väittelyssä olenkin purkanut itseäni mielummin yleisen keskustelun puolella.

Eihän Tampereen Tapparasta sympaattista pikkuseuraa, tai entistä vanhaa , lähes kuiluun pudonnutta , menneen vuosisadan mestaria, saa tekemälläkään.

Mutta tässä kritiikin, propagandan ja menestysvihamielisyyden luvatussa maassa, Jatkoajan keskustelupalstalla, on mukavaa kuitenkin huomata, että Tapparan omakseen kokevat nimimerkit ovat kuitenkin tärkeä, ja uskon, että suhteellisen arvostettu porukka.

Emme juuri juhli pelikielloilla, älyttömillä one-linereilla, pahoilla ylilyönneillä, tai äärimmilleen viritetyllä värilaseilla.

Sivistynyttä, miellyttävää ja lajiin perehtynyttä porukkaa olette. Helppoa se on Tapparan omille fanisivuille kirjoittaa.

Täällä saa täyslaidallisen "tukka-jukkaa" jo ilmoittamalla suosikkijoukkueensa.

Toivottavasti moni teistä jaksaa myös tulevalla kaudell olla paikalla: viihdyttämässä, oikomassa, nostamassa palstan tasoa.

Jatkoaika ilman Tapparanimimerkkejä olisi yhtä turha kuin Liiga ilman Tapparaa.

Jos tänne nyt eksyy Kärppä/Lukko/Ilves/HIFK-nimimerkkejä tätä tavaamaan, niin tarvitseehan hyvä narratiivi aina sen vihollisen tai vastustajan...

Sillä listalla Tappara on ainakin korkeasti noteerattu tällä palstalla.

Syksyllä ollaan taas terästä!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Ai samperi. Tulipa hyvä mieli tästä kirjoituksesta. :)

Sanotaan nyt että aika pitkä siivu tässä on tullut nähtyä, kaikenlaista jääkiekkoa ja kaikenlaista kirjoittelijaa.

Intternetin sain omalle kämpälle ekaa kertaa vuonna 1998 ja siitä lähtien on kaikenlaista shittiä tullut nettiin laitettua. Yleensä asiallista. Omasta mielestäni. Jatkoajan perustamispäivänä myös tänne tuli ilmoittauduttua, kun oikeen kutsuttiin.

En tiedä jaksaisinko enää nykyään kirjoittaa Tapparasta, koska näyttää siltä ettei siitä kukaan täällä kirjoita (muuten kuin valittaen), mutta sydän tuntuu jaksavan. Vituttanuthan se aina on (kaiken paskan lukeminen), kun kukaan muu (kuin Torsti) ei tällä palstalla Tapparasta mitään järkevää kirjoita, kiitos oman erittäin suositun palstan.

Muttä kestäähän sitä elämässä ja jääkiekossa kaikenlaista vitutusta. Hopeat ja game7 jatkoajat. Hopeassakin on se juttu että teit asias silti aika saatanan hyvin. Eikä niitä ketkään muut ole enempää kokeneet kuin Tapparan kannattajat. Se luo intohimon.
 
Viimeksi muokattu:
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy