Sebastian Repo – menestys on vielä kohtalomme

  • 148 175
  • 730

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vaikka välillä pelisilmä hieman vaivaa niin silti tykkään todella isosti Sebastian Reposta. Vahva härkä joka ei kumartele ja pystyy myös heiluttamaan verkkoa kiitettävästi ollessaan kunnossa. Viimeistään tämän jatkosopimuksen myötä Sebun Lukko identiteetti on erittäin vahva.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko-legenda jo suorastaan. Hienoa, että jatkaa vieläkin 1-2 vuotta ja toivottavasti saadaan nähdä sitä hymyä mahdollisimman usein! Tähän voisi postata ne kaikki Repon hymymeemit perään.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Olin kameroineni paikalla kun Repo saapui ensimmäistä kertaa kopille. Jo silloin saatoin ihastua tähän könsikkääseen.

Joka kausi tämän jälkeen olen pitänyt varmana, että lähtee. En olisi osannut kuvitellakaan että tuon hetken jälkeen mies viihtyy Raumalla vielä viisi, mahdollisesti jopa kuusi kautta.
 

Nurangätine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Erittäin iso ja tärkeä kiinnitys. Palstan kommenteista aiemmin päättelin ettei se vuoden jatko olisi mahdottomuus, mutta kaksi vuotta (toki option kanssa) oli suurinainen ihme. Kiitos Sebu! Ja nämä Kallen kommentit vaan lämmittää mieltä, toivottavasti nähdään jatkossakin tällainen Repo:
"Hän repii, raastaa ja osaa olla tosi v-mäinen vastustaja. Sebua vastaan ei ole kiva pelata, sillä kyseessä on niin vahva ja luisteluvoimainen kaveri. Näkisin, että yksi tärkeimmistä palasista joukkueen rakentamisen kannalta oli, että saimme Revon kiinnitettyä meille."
 
Viimeksi muokattu:

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Taidan ostaa itsekin paidan meinaan. Aito Lukko-legenda!
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toivottavasti Repo olisi ensi kaudella vireessä ja terveenä tosipeleissä.

Kahtena edellisenä kautena pleijareissa yhteensä 12 matsia joissa tehot 1+2=3.

Viime kauden lopusta 20 matsin aikana Repo teki maalin 4 ottelussa (tietysti Ässiä vastaan 2), 16 matsia noista ilman maalia.

Tasaisuutta otteisiin ja kiekon hautomista vähemmälle, niin hyvä tulee. Ominaisuuksia kyllä on ja yksi Liigan ärsyttävimmistä pelaajista vastustajalle. Revon kunniaksi on kyllä sanottava, että filmauksia ei tee esim Hakulisen malliin. Suu käy kyllä molemmilla.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Erinomainen kiinnitys. Näitä pidempiä sitoutumisia Lukkoon tarvitaan ja ne eivät ole enää mitään itsestään selvyyksiä.

+ Vahva ja fyysinen pelaaja, jolla on erinomainen laukaus. Ei kaihda nahinoita ja pitää myös omiensa puolta. Pitkä sitoutuminen Lukkoon erittäin hyvä asia. Porilaisten alistaja ja kituuttaja.

- Tasaisuutta otteisiin ja kiekolliseen peliin vähän nöyryyttä.

Nyt tykkikausi alle terveenä ja seuraava steppi eteenpäin.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Paikallispelienkin kannalta hyvä juttu. Aiheuttaa tunnetta Ässäkannattajissa, on ärsyttävä ja hyvä pelimies, persoonat kelpaa aina, vastustajissakin.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Hyvä kiinnitys, tuo jatkuvuutta, iso ja vahva, otteet vaihtelee, on välillä varjojen mailla, toistaiseksi ei ole ollut parhaimmillaan pleijareissa. En myöskään odota mitään 40 pisteen ylitystä. Odotan noin 30-35 pistettä, joista suurempi osuus on maaleja 15-20.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Sebu on kyllä Pottun kanssa sellasia härkiä, että kulmasta harvemmin tullaan ulos kakkossijalla.
Oli jossain kohtaa nuo kaksinkamppailun tilastot näkyvillä, niin oliko siinä Lukolta Repo, Pottu, Tare ja Mattila (+joku) niin aika kovat prosentit Lukolla vs Ilves. Varsinkin Repo ja Pottu taisivat olla ~80% paikkeilla.

edit. Lisätään nyt vielä että Fontaine, Ikonen ja Pattu ovat myös suhteellisen kovia vääntämään. Jotenkin CHL:ssä Saksan jättejä Lukon joukkue näytti hieman heiveröiseltä, mutta Liigassa varsinkin on hyvin vääntövoimainen joukkue, varsinkin kun katsotaan paino/pituus-statsien ulkopuolelle, niin moni pelaaja on väkevämpi kuin mitat antavat odottaa.
 

Crüe 13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Chicago Blackhawks, P-iirot, ManU.
Esim Pottu ja Ikonen pirun kovia vääntämään vaikkeivat jättejä ole, Sebu nyt ihan ylivoimanen kulmissa.
Fonzy isona miehenä hyvä lisä kulmiin/maalineteen.
 

lebak

Jäsen
Fontainelta jäi muutama vaihto eilen positiivisesti mieleen ja hyvä ottelu myöskin kokonaisuudessaan. Vääntövoimasta tuli mieleen tilanne mistä Masin joutui ottamaan jäähyn: Pieni luistelukisa Masinin kanssa hyökkäyspäätyä kohden, kulmassa suunnan- ja temmonvaihdot, jonka jälkeen Masin olikin selkäpuolella ja Fontaine hienosti ajoi maalille. Tässä vaiheessa Masin joutui jo susikädellä estämään.

Repon maali saattoi olla melkoinen pingismaali, mutta änärissä on viime kausina YV:llä monet joukkueet ottaneet takatolpan pelaajan käyttöön myös kimmokkeena. Eli pelaaja asettaa luistimet ja polkkarit vedon lähtiessä niin, että viistosti tuleva laukaus voidaan ohjata myös tällä tavalla sisään. Tämä vaikeuttaa kassarin työskentelyä jonkin verran. En tiedä oliko eilen tarkoitus näin toimia, mutta hyvä sijoittuminen tuo välillä onnekkaitakin onnistumisia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös