Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Se toinen kannattajaryhmä/huutoporukka Monttuun – Veljmiehet

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana -40, 18.09.2014 klo 11.18.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  14.00 pintaan hyökitte jo ekoille hallille niin kerkeätte nähdä Janni Hussin ja tankotanssia. Siitäkös se huuto iltaa varten vasta herkistyisikin!
   
 2. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Nyt meni kyllä pahasti ohi tällainen kombinaatio. No, onneksi tuli nähtyä Jani huussissa, että se lienee sama asia?
   
 3. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Lainaus:
  Kommentoidaas tähän tässä ketjussa, kun on sille otollisempi paikka.

  Yhtenäinen ja äänekäs kannatusryhmä OLISI optimaalinen tilanne, mutta Kuopiossa on koko kannatuskulttuuri surk.. tietynlaisessa käymistilassa. Minulta tultiin kysymään mm. yöelämässä, että "miksi sinulla on KalPan paita ja pipo? Ymmärtäisin, jos pelaisit KalPassa, mutta miksi ihmeessä kukaan haluaa olla fani?" Eiköhän tuo kerro kaiken olennaisen. Kuopiossa kannattajia pidetään vähän "apukoululaisina" kun taas Manchesterissa tai Montrealissa tai jopa Porissa joukkueen värejä kannattavat ovat "meidän miehiä" ja tietynlaisia "asenne ukkeleita", sekä kunniakansalaisia.

  Jos ajatellaan asiaa kokonaisuutena, niin joku huutosakki on tietyllä tavalla aivan sivuseikka. Kannatuskulttuuri (tai sen puute) on isompi kokonaisuus ja jos se ei kehity (tai sitä kehitetä), niin kaikki muut asiat tulevat sitä kautta. Kuopiossa on koko kannatustoiminta jämähtänyt paikalleen, eikä sitä ole kehitetty millään tavalla n. 10 vuoteen. Suurin virhe on se, että seura (ja erityisesti tämä yksi toimiston tirehtööri) on sorkkinut välillä KalPan työntekijänä ja välillä Mustan Verkoston keulilla. Seuran EI pidä sorkkia kannattajatoimintaan, vaan antaa sen kehittyä omia polkujaan ja itsenäisesti. No, kuulostaa pikkuseikalta, mutta mikä on lopputulos? Hajonnut kannatusporukka ja asiaan kyrpiintynyt ja siitä kopin ottanut kapinakenraalien ryhmä (Veljmiehet).

  Tilanne on sekä hyvä ja huono. Olipa kyseessä KPO Crew, Raumammmboja tai Jyväskylän.. jotkut(?), niin siellä on käyty läpi kaikki nämä samat hommat. Entinen käärmeen nahka on kuollut pois ja uutta tullut tilalle. Se "välivaihe" on vaan aina vähän surullinen kun on pahimmassa tapauksessa kaksi ryhmää huutamassa eri puolilla hallia. Esimerkiksi KuPSin kannatustoiminnassa tapahtui saman tyylinen "vallanvaihdos" kun KPO Crew (jota syytettiin aikanaan huligaaneiksi ja ties miksikä) söi pois vanhojen ukkojen Banzain ja nykyään siellä on melko vahva ja yhtenäinen porukka, joka on useamman vuoden ollut THE kannattajaryhmä. Asiassa kesti n. viitisen vuotta. KalPan kannatustoiminnassa tapahtunee saman tyylinen muutos.

  Korostan nyt kuitenkin, että kyse on asiasta nimeltä kulttuuri. Ei voi olettaa, että puoli hallia laulaa "OO Las KalPas" tai "Keeelta-muusta" mikäli itse kannatuskulttuurin taso ei tässä kaupungissa parane. Kouluasteikolla se on nyt ehkä 2/10, kun se pitäisi saada sellaiseen kutoseen. Tähän yhteyteen toistettakoon vielä se, että seuralla on ollut oma, komea roolinsa tuon kulttuurin kehittymisen patoamiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 23.10.2016 klo 11.53
 4. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Niin tosiaan! Tänään virallinen Veljmies Mittelö kun KalPa kyykyttää Lukkoa. Etkot menossa Futarissa!
   
 5. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Seuraan matseja useinmiten C5:ssa ja, anteeksi vain, Mustan Verkoston touhu aiheuttaa lähinnä myötähäpeää. Ei mitään uutta ja kannatus"laulutkin" vähenevät vähenemistään. Monotoninen rummunpauke ja "keeeltamusta!" ja "KalPa"-huudot, siinä kaikki. Itku pääsee, kun kuuntelee vierasjoukkueen, tänään Lukon, kannattajien melskaamista. Keltapaitoja C5:ssa on vain kourallinen. Voi vain unelmoida väriä täynnä olevasta kannattajien katsomosta. Jotain tarttis tehdä. Veljmiehillä tuntuu puolestaan olevan aivan eri meininki, vaikkei sillä nurkalla kovin montaa ukkoa huutamassa ole. Siinä porukassa on selkeästi ymmärretty homman juju. Pitäisi liittyä itsekin ihan kannatuksen vuoksi.
   
 6. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Arvoisa MetalT75. Ollos tervetullut milloin tahansa! Kaavakkeita ei täytellä ja jäsenkortteja ei näytellä. Kolautetaan kolpakot vain veljellisesti yhteen.

  Tänään oli mielenkiintoista keskustella Raumam Bojan historiasta heidän riveissään huutavan kanssa, kun osuimme samaan aikaan tuopin äärelle. Viisi vuotta sitten heillä homma alkoi ja tuolloin kuulemma saattoi pelissä olla viisi tyyppiä huutamassa ja laittamassa hommaa eteenpäin. No, vuosien aikana porukka kasvanut. Nyt vierasreissussa mukana olikohan 30-40 henkeä. Todella hienoa menoa mielestäni! Kotipeleissähän homma on kuten tiedetään, aika massiivista.

  Veljmiesten osalta tämä peli houkutteli vähän tyyppejä laulamaan. Alle kymmenen. Tällä kaudella CHL avauksessa oli hiukan alle 30. Paras kööri tähän asti ollut tässä parin kauden aikana päälle kolmekymmentä. Mutta jos paikalla on viisi tyyppiä, niin sitten siellä on viisi ja niillä revitään kaikki irti Suomen kauneimman seuran puolesta. Ja sitten kun paikalla on se kolmekymmentä, niin sitten revitään sillä kolmellakymmenellä kaikki irti Suomen kauneimman puolesta.

  Henkilökohtaisesti todettuna:
  Etkomeininki, kiekkotarinointi, hemmetin komeat huivit ja junttimaisen upeat laulut. Laulut tyhjään halliin ja laulut ulkona voitto- tai tappiopelin jälkeen. Siitä mä tykkään.
   
 7. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Perketi. Voisinpa tulla seuraavan kerran sinne kulmaan tunnustelemaan, millainen on meininki. Kaulaliinat on kyllä komeat. Olen ihastellut niitä kaukaa jo pidemmän aikaa.

  Täytyy myöntää, että olen Mustan Verkoston jäsen. Miksikö? Koska sain kausarin halvalla täksi kaudeksi liittymällä. Pitkämatkalaiselle se oli erittäin hyvä diili.
   
 8. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Kyllä! Seuraava mittelö on jo nyt tiistaina CHL poffeissa. Sen jälkeen IFK peli. Mittelöitä on noin kolmen viikon välein. Sieltä nappaa kalenteriin mieluisan, niin pääsee veljelliseen seuraan.
   
 9. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tiistai on hiinä ja hiinä, pääsenkö tulemaan näin sudeettikuopiolaisena, mutta Hifk-matsissa voisin siirtyä sinne nurkkaan innokkaan oppipojan kera.
   
 10. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Veljmiehet vastasivat John Fritschen seuranhakuun, mutta mies ei sitten viimeisimpien tietojen mukaan ikävä kyllä saavu Kuopioon. Tästä tragediasta huolimatta huomenna (ti 1.11) pöllyytetään Fribourg-Gottéron CHL:n playoffseissa!

  Mittelö XXIV
  eli 24. Veljmiestaisto on tosiasia. Etkot Pollen Pojassa klo 17.30 alkaen. Montussa klapia työnnetään pesään osoitteessa D5. Tervetuloa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2016 klo 06.52
 11. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Joo, ei pitäisi varmaan minun ennen heräämistä kirjoitella mitään. Kiitokset korjauksista ja räikeiden virheiden osoituksista. Alkuperäinen viestini korjattuna nyt.

  Osanottoni rakennuspaikkasi suhteen. Rohkea toveri.
   
 12. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Huomio! Etkopaikka muuttui tälle illalle. Etkoilemme tänään Pollen Pojassa. Siellä klo 17.30 alkaen!
   
 13. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Sillälailla! Pollen Poika poikkeuksellisesti kiinni, joten heti Futariin etkoille! Nimimerkki oven takana käynyt ja lapun lukenut

  Yykaakoo KALE!!!
   
 14. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  En tiedä ollenkaan. Ovessa oli lappu että poikkeuksellisesti tiistaina 1.11 kiinni. No, Futarissa tuli kolmelta eri kanavalta kiekkoa ja Timosen Stanley Cup pelipaita seinällä nostatti kyyneleen silmäkulmaan. Hyvin palveli Futari etkojen merkeissä tänään.
   
 15. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  JYRInää!

  Vaikka seuraava virallinen Veljmies-Mittelö käydään 3.12 (KalPa - TPS), niin huomenna (KalPa - JYP) on ennakkotietojen mukaan tulossa D5'een hyvä kööri Veljminaattoreita aina Joensuusta ja Tampereelta asti.

  Eli mikäli montun pimeimmässä katsomonosassa on huomenna vähintään kymmenen ääntään käyttävää, niin pistetään ranttaliksi myös Jyppiä vastaan! Jokainen uusi naama on tervetullut ja kaikki KalPa-mielinen melu on eduksi joukkueelle.

  Etkoja vietetään huomenna "kaatoja" tehden montun välittömässä läheisyydessä Keilahallilla 1-2 tuntia ennen ottelua. Ja ensi kertaa etkoille suunnistavan kannattaa varautua siihen, että paikalla on KalPaa rakastavia köriläitä, jotka saattavat keltamustaa väriä nähdessään halata tuntematontakin yltiöveljellisesti ja haastaa karhumaiseen pystypainiin.

  PS. Uusi erä Veljmiehet-huiveja on saapunut ja niitä voi velj'ukoilta kysellä JYP ottelussa 15 euron hintaan.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2016 klo 14.59
 16. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Kime, me tervehdimme sinua!

  Huomenna juhlistetaan suurimmalla mahdollisella tavalla miestä, joka on saanut oppinsa keltamustissa ja myös laittanut paljon likoon maailman uljaimman kiekkoseuran puolesta. Miestä joka on voittanut jääkiekossa käytännössä kaiken voittamisen arvoisen, eli kiekkosarjan mestaruuden KalPa-paidassa. Veljmiehet nurkastaan tervehtivät sinua Kime! KalPa - TPS, huomenna 3.12.2016. Mittelö XXVI.

  Etkot Montussa klo 15.30 alkaen, jossa on mahdollista nautiskella alumniottelu ja muutama kylmä veljesten kesken ja näin saada paras mahdollinen lataus seremoniaan ja otteluun.

  PS. Uudesta erästä huiveja meni, mutta vielä niitä on jäljelläkin.
   
 17. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  PAIKALLA heti alumnimatsista lähtien. Koitan löytää veljmiehiä monttupubista. Ja tulla vihdoin morjenstamaaan.

  Jos uskallusta riittää siis.
   
 18. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Koitanpa itsekin yrittää pyörähtää montun kautta (jos vaimo ajaa). Matsi menee tällä kertaa istumaosastolla, mutta voisihan sitä livahtaa piipahtamaan D5:ssakin.

  Hollanti, suosittelen lämpimästi morjestamaan ja tsekkaamaan meininki D5:ssa.
   
 19. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  No ilimanmuuta! Veljmiehet ravitsevat itseään D5:n yläpuolella olevilla makkara- ja juomapisteillä. Eli sieltä löytyy!
   
 20. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
  Onko ne etkot Monttu pubissa vai Niiralan Montussa? Yläpesässä?
   
 21. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
  Is the happening really... happening?
   
 22. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Yes indeed sir. Yes indeed!

  Mahtavaa keskiviikkopäivää kaikille! Tänään 28.12 Keltamusta painaa montussa pataa pataan ja Veljmiehet ovat iloiten todistamassa tätä hetkeä. Täten myös Mittelö XXVII on tosiasia. Etkot sivistyneesti klo 17 alkaen, Keilahallilla.

  PS. Uudesta huivierästä noin puolet jäljellä. Kysykää huiveja kantavilta jos haluatte omanne.
   
 23. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
  Oli kyllä hieno 1.erä. Laulu raikaa ja veljellinen rakkaus kukoistaa.
   
 24. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Alkaahan se joukkuekin jo havaita epämääräisen mölinän takanurkassa! Kelpasi taas katsoa matsi D5:ssa!
   
 25. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Veljmiehet - Vierasreissu
  Lauantaina 21.1.2017 Kärpät - KalPa


  Tämän kauden THE vierasottelu käydään Oulussa ja sinne Veljmiesten bussi lähtee La 21.1.2017 n. klo 12 aikaan (tarkka starttausaika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin). Reissu tehdään yhden päivän aikana ja yöllä pääsee jo huuhtomaan Kuopiossa voitonjuomaa jatkoilla nieluun. Tätä reissua ei kukaan keltamusta kiekkojännäri halua missata, koska KalPa ja Veljmiehet vierassa on.

  Ilmoittautuminen tapahtuu näin:

  Maksa 30 euroa näillä tiedoilla:
  Tili: FI62 2245 2004 0081 21
  Saaja: Jussi Palviainen
  Viesti: Oulun Reissu

  Maksettuasi olet vahvistanut lähtösi ja mukana iloisessa reissuköörissä. Mikäli ilmoitat useampia henkilöitä, niin maksa oikea summa ja mainitse kaikkien nimet.

  HUOM!
  - Ottelun lippu ei sisälly hintaan, vaan sen ostaa jokainen itselleen. Hinta on 9-13,5 euroa (Veljbussin kyytiin hyppäävälle 8 euroa!)
  - 10 ensimmäiselle lähtijälle erittäin komea ja ajaton Veljmies-huivi kaupan päälle!
  - Ilmoittautuminen tapahtuu vain maksamalla etukäteen. JOS reissuun lähtee yli 26 henkilöä, niin palautamme ylimääräiset eurot linja-autossa. JOS ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi, niin palautamme koko summan ja keksimme toisen kuljetuksen, esim. Mad Max -tyyliset henkilöautot.
  - Toisin sanoen nyt on törkeän kova mahdollisuus tehdä reissu Ouluun hienossa seurassa, löysätä kravattia ja huutaa Suomen hienoimman seuran puolesta, sekä toki vielä alleviivata sitä, että Junno valitsi väärän kaupungin.
  - Matkalta voi hypätä kyytiin (kunhan siitä etukäteen ilmoitat).

  Lisätietoa saa kysymällä allekirjoittaneelta nimimerkiltä reissusta sekä sähköpostiosoitteesta d5huutaa@gmail.com