-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
VELJMIEHET - KAUSI 7

Rumat ja pahamaineiset Veljmiehet ovat taas täällä, aiheuttamassa kaaosta ja sekasortoa kaljajonossa sekä vastustajien riveissä. Veljmiehet ovat taas täällä rakkauden tähden.

”WOOO, ME RAKASTETAAN KALPAA”!!!

SEASON 7 - MITTELÖT
pe 2.10. KalPa - Jukurit
la 31.10. KalPa - Ilves
pe 20.11. KalPa - Ässät
la 5.12. KalPa - JYP
la 26.12. KalPa - Sport
la 9.1. KalPa - Ilves
la 23.1. KalPa - TPS
la 6.2. Ilves - KalPa
pe 26.2. KalPa - HPK
la 13.3. KalPa - Pelicans
la 27.3. KalPa - HIFK

Veljmiehet – Tapahtumat | Facebook

Mikä Veljmiehet on?
Veljmiehet on aikuisten ihmisten kannatusryhmä, joka vannoo uskollisuuttaan Kalevan Pallolle ja sen kunniakkaalle logolle. Veljmiesten toiminta on omaehtoista, eikä ole sidottu organisaatioon millään tavalla.

Veljmiesten toimintatapoihin kuuluu KalPan kannattaminen huudoin, lauluin ja hoilauksin yhdistettynä käsistä lähtevään rytmiin. Kannatus on tyyliltään humoristista ja äijämäistä, mutta tyylitajuista. Tarpeettomia ja räikeitä solvauksia emme hyväksy. Jokainen on kuitenkin vastuussa omasta suustaan. Tarkoituksena on saada katsomoon miellyttävä ja kovaääninen hurmos, johon on muunkin katsomon helppo lähteä mukaan.

Veljmiehet eivät ainakaan aluksi metelöi jokaisessa KalPan kotiottelussa, vaan valikoimme "täsmäiskuja", eli tiettyjä otteluja, johon kokoonnumme.

Veljmiesten kotipaikka on Niiralan Monttu ja D5 - katsomonosa. Kuka tahansa on tervetullut Veljmiesten toimintaan mukaan. Montussa menoon voi lyöttäytyä haluamallaan panoksella. Jos toiminta kuulostaa sinulle sopivalta kannatustavalta, tule hallilla mukaan tai ota yhteyttä jo aiemmin!


--------------------------------------------------------------------
(originaali avausviesti alla - mistä kaikki alkoi)

Miksi?

Idea/tarve toiselle huutoryhmittymälle Monttuun on lähtenyt joidenkin kannattajien kanssa käytyjen keskustelujen ja pohdintojen pohjalta. Vaikka rakkaalla seurallamme on hieno kannattaryhmä Musta Verkosto, on kuitenkin ilmennyt, että olisi tilausta hiukan "epävirallisemmalle" porukalle. Ryhmälle, joka tarkoituksellisesti pyrkisi olemaan sitoutumaton organisaation suuntaan ja vain olemaan lojaali logolle.

Miksi sitoutumaton?
Iskulauseita, huutoja, porukkahoilauksia/lauluja voidaan esittää useilla eri tavoilla. On tärkeää keskittyä antamaan tuki jäällä taisteleville pelaajille, mutta kuitenkaan ei tule unohtaa seuran historiaa ja nykyhetkeä niin hyvässä kuin pahassa. Ryhmä päättää sisäisesti, mitä huudetaan/hoilataan.

Erään viisaan palstaveljen kanssa keskustelin asiasta ja hän laittoi minut pohtimaan koko ryhmän tarpeellisuutta. Ideaalitilannehan toki olisi, että isoin mahdollinen porukka huutaisi/hoilaisi yhteisestä kulmauksesta (C5), yhtenäisenä rintamana. Sitä varmaan moni haluaisi, sitä minäkin haluaisin. Tosiasia kuitenkin on, että seuran virallisella kannattajaryhmällä on oma "laulukirjansa" ja ihailtavan hyvät yhteydet toimistolle. Toisaalta liian hyvillä yhteyksillä voi olla myös ryhmittymää haittaavia vaikutuksia, esim. voiko ryhmä käyttää kannattamisen kaikkia muotoja rehellisesti, kuten protestityylisiä lauluja jotka kritisoivat vallitsevaa tilannetta tai muistuttavat ei-niin-mukavasta historiasta? Tämän "toisen" huutoporukan tarkoituksena olisikin olla sitoutumaton, jotta iskulauseet, huudot, köörihoilaukset jne voisivat antaa kannatusta seuralle monissa eri muodoissaan.

Suhde Mustaan Verkostoon?
Haluan vielä korostaa, että toiminnalla ei olisi tarkoituksena ottaa upeaa työtä tekevältä Mustalta Verkostolta mitään pois, vaan vain tarjota (ainakin näin aluksi) muutamina iltoina lisää ääntä halliin. Fokus on yhteinen, KalPan kannattaminen.

Sijainti?
No toki seisomakatsomoon! Seisomakatsomojahan on montussa Mustan Verkoston nurkkauksen lisäksi D5, osa D4:ää ja A6. A6 on kuitenkin vieraskannattajien tonttia, joten ei sinne. Tällöin jäljelle jäävät D4 ja D5. Ja nämähän (D4 & D5) ovat sijainnillisestikin ihan oivat, sillä se antaisi hallin toiseen päähän ääntä ja mikäli huutaminen kuivattaisi kurkkua, niin nuottiöljyä voisi hakea lyhyen matkan päästä.

Miten homma liikkeelle? Milloin hallille?
Tarkoituksena olisi (ainakin näin aluksi) laittaa toimintaa liikkeelle niin, että kannattajaryhmä huutaisi/hoilaisi Montussa tiettyinä, ennakkoon ja hyvissä ajoin sovittuina ajankohtina. Realistista varmaan olisi esim. tehdä täsmäiskut muutaman kerran tällä kaudella ennen poffeja, jotta paikalle saataisiin asiasta kiinnostuneet ja homma liikkeelle. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö paikalle voisi mennä useamminkin, mikäli halukkuutta ja aikaa löytyisi. Tarkat ajankohdat sovitaan, kunhan homma hahmottuu.

Settilista?
Koska keskustelua on jo ehditty virittämään jatkoajan ulkopuolella, on myös tullut hyviä ideoita siitä, millaisia huutoja ja hoilauksia/lauluja voisi ottaa alkuun mukaan. Lopullisesta sisällöstä päätettäisiin kuitenkin ryhmän muodostuessa ja ryhmän sisäisesti, eli ideat muhimaan. Itse olen lupautunut olemaan "kapellimestarina/esihuutajana" hallilla sekä puheenjohtajana/organisoijana kokoontumisissa.

Kontakti?
Jos asiaan kiinnostusta, ideoita jne, niin esim. yksityisviestiä minulle tulemaan. Toki tässä keskustelussakin voi asioista puhua.

Ääntä pitävin terveisin
miinus neljäkymmentä


PS. Muokkaan viestiä sitä mukaa jos uutta asiaa ilmaantuu.
 
Viimeksi muokattu:
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Ja ylläpidolle heti töitä. Näemmä ketjunavauksessa kirjoitusvirhe. Toki Monttuun eikä Mottuun.
 
Viimeksi muokattu:
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse

ToobHanns

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Bruins
Morjesta!

Tästä on ollut puhetta jo aikaa. Meiltä keski-ikäistyviltä ukkeleilta vaan ei riitä rohkeutta tälläisten asioiden aloittamiseen. Halliin tartteis semmosen jengin joka gladiaattorin raivolla huutaisi iskeviä chantteja. Kuten 1 - 2 - 3 - KALE (kiitti nahkis tästä).
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Kai keski-ikäistyvät ukkelit tulevat mukaan jos jotain saadaan kehiteltyä? Terveisin yli kolmeakymppiä käyvä.
 
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse
Kuulostaa aika hyvältä idealta. Seisomakatsomot ovat sen verran rajallisia, että paras paikka olisi varmaankin se D5-kulma. Siellähän rapiat puolentusinaa SaiPan kannattajaukkelia piti hyvää meininkiä avausottelussa. Jotain samankaltaista hommeliporukkaa toivoisi monttuunkin. Toki täytyy mainita, että ne keski-ikäiset ukonturilaat siinä Mustan Verkoston katsomon alaosassa näyttivät myös oikein hyviltä em. ottelussa.

Ketjunavaus on joka tapauksessa hyvä, koska tässä ei olla astumassa kenenkään varpaille vaan luomassa jotain uutta.
 
snake70 kirjoitti: "JOS lehmällä olisi pyörät niin se olisi maitoauto.”
Pakkipari kirjoitti: "Väärin. Jos lehmällä olisi pyörät, niin silloin se olisi lehmä jolla on pyörät."
(Keskisuomalaista laatudialogia JYP-KalPa-ottelukeskustelussa 5.2.2010 JYPin 5-2-voiton huumassa)

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Erinomainen avaus. KalPan huutasakkikulttuuri kaipaa tosiaan tuuletusta. Chantit ovat kuluneita ja tylsiä, touhu on toimistolta ohjattua ja porukassa on liikaa "vetelyyttä". MV:ltä mitään poisottamatta, niin uuteen porukkaan voi olla sellaisillakin kannattajilla matalampi kynnys astua, jotka eivät ole ennen viitsineet. Näin ollen tämä kaikki sataa vain ja ainoastaan KalPan laariin. Todellinen win-win. Ja D-kulma on hyvä. Mahdollistaa todellisen kilpalaulannan vastustajan fanien kanssa ja tuo laajemmalta rintamalta ääntä halliin. En näe ideassa oikeastaan mitään huonoa, koska epäonnistuessaankaan ei vie keltään pois mitään.

Jos uuden ryhmän tarkoituksena on kerätä sosiaalista, fiksua ja aikuista (mutta sopivasti kahjoa) porukkaa, josta löytyy innovatiivisia ideoita kykyä keskustella kriittisestikin KalPasta ja jääkiekosta, niin total support!
 
"Jätetään nyt oikeasti tämä kura ja keskustellaan näillä hyvillä viesteillä muissa asiallisissa ketjuissa." -Tiuke (1.3.2012)

jussilainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kuulostaa tarpeelliselle idealle! Mitenhän tämän muotoilisi ketään minkään virallisen fanclubin jäsentä suututtamatta, mutta itselläni nimenomaan tällainen "tosi fanitus" tai "virallinen fanitus" on nimenomaan se syy, miksi en halua kuulua sellaisiin.

Paikkakunnasta tai seurasta riippumatta ne kaikkein kovimmat fanit ovat usein niin omalaatuista ja pelkkään fanittamiseen keskittynyttä sakkia, ettei aina ota selvää tajuaako ne itse lajista mitään. Kun on tullut 20 vuotta pelattua, niin ne näkemyserot itse lajista on vaan niin erilaiset kuin useimmilla tapaamillani eri seurojen "virallisilla" faneilla..

Ja ottakaa huomioon, että tämä on vaan meikäläisen mitätön mielipide, eikä kyse ole nimenomaan MV:sta. Toivottavasti kukaan ei nyt vedä herneitä nenään, koska se ei oo tarkoitus. Yritän tässä kovasti selittää, että itselleni on ainakin tosi tärkeää, että ympärillä on saman henkistä porukkaa ja minä en syystä tai toisesta tule toimeen liian fanaatisten fanien seassa.

Summa summarum: tykkään tästä ideasta
 
Teppo Nummisen Winnipeg

Uramawa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canada
Ehdottomasti haluttu muutos. Musta Verkosto on vähän talutusnuorassa ja nössö, chantit kuluneita ja nolohkoja ja ne ei kuulu koska rummut. Laulua ja kunnon vittuilua vastustajalle vaan kehiin uuden UG-porukan muodossa. Kyllä halliin ääntä ja käsiä mahtuu. Kuopion Palloseuralla on ihan hyvä porukka, ne vittuilee ja saa vastustajat ottamaan punaisia kortteja. Myllyt toki kielletään myös katsomossa. Vielä kun ne saatanan läpsyttimet kiellettäisiin Kuopiossa...

Edit: Palloseuran täsmennys
 
Täältäkin tulee idealle kannatusta. Ei ole juurikaan tullut enää hallilla käytyä, kuin satunnaisissa otteluissa sen jälkeen kun päädyn seisomakatsomo poistettiin. Kaipaan otteluihin sitä fiilistä myös katsomoon ja nykyisellään sitä ei ole. Muutaman kerran tuli käytyä MV:n nurkkauksessa, mutta sain tarpeekseni kun väki on suurimmilta osin pikkutyttöjä ja huudotkin on mitä on... 30euroa maksaville muovi istuimillekkaan ei huvita mennnä, koska jos sattuukin vahingossa ääntä pitämään tai taputtamaan, saa kanssa istujilta vain tuimia katseita osakseen ja jokainen varmaan miettii onkohan tuo muistanut ottaa lääkkeet.
 

Jaaku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kannatan ja olen mukana! Itselläni on ollut hyvin samansuuntaisia ajatuksia jo ainakin parin kauden ajan. Etenkin viime kauden aikana teki mieli huutaa kentälle vaikka minkälaista. Toki parempi, että jäi huutamata. x)

Musta verkosto on parasta pitää KalPan virallisena kannattajayhdistyksenä ja "kiiltokuvana" edelleen. Tämä "toinen" (epävirallinen) kannattajaryhmä voisi ainakin kannustuksen muodossa tuoda halliin särmää ja muutakin kuin perinteisen "KALPA! Klap, klap!" huudon. Mielestäni ainakin Kupsin peleissä tälainen pieni "sikakatsomo-ryhmä" on onnistunut todella hyvin pitämään ääntä ja tuomaan katsomoon ripauksen keskieuroopan katsomoista tuttua laulua. (Tosin, muistaakseni kaikenmaailman kukkahattutätit siirrättivät tämän sika katsomon myöhemmin nurkkaan josta sitä ei kuule eikä näe)

Edit. Lisätään vielä sen verran, että tosiaan ei ole mitään Mustaa verkostoa vastaan. Päinvastoin! Olen itsekin ollut useampaan kertaan jäsen ja ylpeä heidän toiminnastaan Suomen rehteimpänä kannattajayhdistyksenä. Mutta ymmärrän, että Mustan verkoston on oltava hieman diplomaattisempi lauluissaan ja huudoissaan ja siksi sitä ei voi kehittää haluamaamme suuntaan. Uskon, että toinen huutosakki voisi kehitää kokonaisuudessaan nykyisin hieman jäykähköä KalPan kannatustoimintaa ja tuoda siihen uutta näkökulmaa.
 
Viimeksi muokattu:
Hautaan asti Kale. Kalevan Kale!

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Uusille ideoille ja aktiivisuudelle ehdoton peukku! Tällaista oma-aloitteisuutta Niiralaan kaivataan. Mustan Verkoston toimintakin on ollut muutaman aktiivin harteilla, mikä valitettavasti näkyy ja kuuluu myös katsomossa. Roolia olisi siis varmasti tarjolla kulmakatsomossakin, jos vain kiinnostusta ja uskallusta löytyy.

Itse seuraan nykyisin pelejä perheen kanssa istumapaikoilta, joten en ole mukana jokapäiväisessä katsomotoiminnassa. Nykytilanne karmeine yleisömäärineen on kuitenkin huolestuttava, joten mielelläni näkisin lisää väriä ja ääntä katsomossa.

Jää nähtäväksi, kuinka voimavaroja ja osallistujia riittäisi kahteen eri porukkaan. Siksi ensisijaisesti suosittelisin resurssien yhdistämistä Verkoston kanssa.
 
Vilttiketjun vasen laita

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Jää nähtäväksi, kuinka voimavaroja ja osallistujia riittäisi kahteen eri porukkaan. Siksi ensisijaisesti suosittelisin resurssien yhdistämistä Verkoston kanssa.
Yksi syy tämän toisen ryhmän perustamisellehan oli nimenomaan se, ettei se ole seuraan sidoksissa, kuten MV, joten miten resurssien yhdistäminen palvelee tätä tarkoitusta? Kyllä voimavaroja ja osallistujia riittää varmasti kahteen porukkaan, kunhan saavat ensin ydinryhmän kasaan, joka esiintyy muutamissa matseissa. Luulisin, että nämä kaksi ryhmää pystyvät tsemppaamaan toisiaan ottelun aikana.

En ole itse faniryhmistä kiinnostunut osallistumisen muodossa, mutta ehdottomasti peukku tälle! Tällaista olen toivonutkin Niiralaan!
 

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Yksi syy tämän toisen ryhmän perustamisellehan oli nimenomaan se, ettei se ole seuraan sidoksissa, kuten MV, joten miten resurssien yhdistäminen palvelee tätä tarkoitusta? Kyllä voimavaroja ja osallistujia riittää varmasti kahteen porukkaan, kunhan saavat ensin ydinryhmän kasaan, joka esiintyy muutamissa matseissa. Luulisin, että nämä kaksi ryhmää pystyvät tsemppaamaan toisiaan ottelun aikana.
Ymmärrän pointin, ja toivon että tämä uusi ryhmä saisi mukaan uusia kannattajia, jotka eivät aiemmin ole innostuneet kannustamaan. Riskinä on se, että yhden ison porukan sijasta Montussa olisi kaksi pientä ryhmää, jotka eivät saisi synergiaetua toisistaan. Yhteistyötä kannattaisi tehdä, ettei kaikki energia valu hukkaan toisen porukan vetäessä chantteja toisen laulaessa. Paras skenaario olisi, jos ryhmät olisivat vuorovaikutteisia (esim. toinen huutaa, toinen vastaa sekä yhteisiä kannustuksia). Kenties rivikatsojatkin huomaamattaan lähtisivät mukaan.
 
Vilttiketjun vasen laita

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Hienoa huomata että asia kiinnostaa! Olen saanut yksityisviestejä asiaa koskien ja näyttää uhkaavasti siltä, että porukkaa saadaan kasaan ja tällä kaudella iskettyä alkusysäys, toivon mukaan jollekin pysyvälle.
 
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Kannustettava ajatus. Toisi tunnelmaa halliin kun kaksi ryhmää huutaisi kilpaa. Kunhan vain molemmat ryhmät olisi sitten tarpeeksi isot ettei käy niin, että on kaksi pientä rymittymää huutamassa samasta asiasta. Näyttäisi hieman hölmöltä.
Ja kannattaa olla erittäin varovainen ettei uuden ryhmän huudot ja "vittuilut" ja käytös mene asiattomiksi, koska sillä voi hyvän idean kuolettaa sekunnissa.
En aio itse osallistua, mutta näkisin mieluusti hankkeen onnistuvan.
 
"I look forward to discovering further frontiers of my ignorance." - Christopher Hitchens

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Olet oikeassa Van Cleef siinä, että asiaton käytös esim. liiallisella vittuilulla voi kääntää koko hyvän tarkoituksen päälaelleen. Mitä olen tyyppien kanssa keskustellut, niin kukaan ei ainakaan suoranaisesti ole tuonut ilmoille, että ns. sikailu olisi se pääjuttu. Pientä tai suurempaa provoilua on toivottu sopiviin väleihin, mutta sehän kuuluu kulttuuriin. Mutta toki niissäkin tilanteissa on käytettävä pelisilmää. Ensimmäiset "bänditreenit"* varmasti näyttävät, millaisiin sanoituksiin ja sovituksiin ryhmästä on. Pääasia on kuitenkin löytää sellainen "settilista", jonka osalliset voivat allekirjoittaa.

Nebulan kanssa olen samoilla linjoilla siinä, että voimavaroja luulisi riittävän kahteen ryhmittymään. Ryhmiä erottaa kuitenkin selkeä jako: tiivis suhde organisaatioon versus sitoutumattomuus. Jo tämän jaottelun ja niiden tarjoamien mahdollisuuksien takia luulen, että molemmille ryhmille löytyy omat tekijänsä. Ja komppaan Nebulaa siinäkin, että näillä ryhmillä voi olla toisiinsa positiivinen vaikutus innoittajana/tsemppaajana. Esim. mahdollinen tilanne: toinen ryhmä vastaa toisen huutoon, tai yhtyy huutoon, jonka molemmat ryhmät allekirjoittavat. Ei ennalta sovittu, vaan spontaani reaktio. Tällaisen vuoropuhelun luulisi hyödyttävän kaikkia paikallaeläjiä.

(* aikaa ei ole vielä sovittu)
 
Viimeksi muokattu:
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Ja asiattomasta käytöksestä ei kärsi vain se ryhmä vaan koko seuran maine. Se on nähty aikasemminkin esim. jalkapallon puolella.
Oikein rakennettuna ja suunniteltuna tuo lisäarvoa ja niin, että kaikki ryhmän jäsenet ovat ns. "samalla sivulla" siitä mitä haetaan.
 
"I look forward to discovering further frontiers of my ignorance." - Christopher Hitchens

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Toivottavasti asia ottaa ilmaa siipien alle. Lieveilmiöidenkin mahdollisuus on tiedostettu, vaikka ilman niitä tuskin mitään uutta, ihmeellistä, särmäkästä tulee syntymään. Provokaatio ei ole yksinään kovin pitkäaikainen kannattamisen muoto. Mielenkiinnolla kuulostellaan milloin montussa kajahtaa, proshoppi varmaan julkaisee uutena tuotteena kuulosuojaimet ennakkovittuiluna tämmöisiä suunnitelmia kohtaan...
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mahtavaa että tällainen on suunnitteilla! Osallistuminen ei taida meikäläiseltä onnistua, mutta jos edes joskus pääsisin tämän lopputuloksen näkemään niin olisi hienoa!

Musta Verkosto on tosiaan tehnyt hienoa työtä, sitä ei kai kukaan kiistä. Mutta samalla kun seisomakatsomoita on vähennetty ja yleisö hävinnyt Montusta, on Musta Verkostokin muuttunut hiukan väsyneeksi ja laimeaksi - puhumattakaan siitä että parhaimpina aikoina näytti siltä kuin koko se katsomonosa, jossa MV piti meteliä, olisi kuulunut siihen, mutta nyt ihmiset vetäytyvät kauemmaksi.

Kuten muutama muu on jo tuossa yllä huomauttanut, kannattaa tämän uuden epä-virallisen sitoutumattoman kannattajaryhmänkin harkita kohtuu tarkasti mille linjalle lähtevät huutojensa kanssa. Oikein ajoitettu vähäinenkin vittuilu on paljon tehokkaampaa kuin huutelu, joka aiheuttaa lähinnä myötähäpeää. Esimerkkinä Petteri Nummelinille viheltely Vaasassa oli jotain niin ala-arvoista...

Toivottavasti tämä ottaa tuulta alleen. Kannattaa muistaa myös yhteistyö Mustan Verkoston kanssa pelin aikana - jos kannattajaryhmiä on eri puolella hallia, toisen huutoja tukemalla voi saada yleisönkin paremmin mukaan.
 
#27 #1 #24 #44

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Hienoa, että tälle asialle annetaan ymmärrystä ja kannustusta/kannatusta! Kiitos tästä. Myös soraääniä on uinut vastaan, mutta se liene odotettavissa asiassa kuin asiassa.

Uuden ryhmittymän ensimmäinen kokoontuminen on tapahtuva tämän (loka)kuun aikana ja tarkempi ajankohta selviää muutaman päivän sisällä. Aion olla yhteydessä henkilöihin, jotka ovat minulle laittaneet yksityisviestiä ja ilmaisseet kiinnostuksensa ottaa osaa meininkiin. Ideana on kokoontua illaksi sauna&kokoustilaan ideoimaan, vaihtamaan näkemyksiä, tutustumaan ja varmasti myös kokeilemaan uusia chantteja/köörilauluja käytännössä. Toki varmaan sovitaan myös ensimmäisestä ottelusta, jossa chantit huudetaan ilmoille.

Tähän mennessä käytyjen keskustelujen pohjalta voin sanoa, että ihan hyvänkokoinen kööri ollaan näillä näkymin saamassa jalkeille. Kiinnostusta on ollut.

Nyt toivoisinkin, että laittaisitte minulle viestiä, mikäli ensimmäiseen kokoontumiseen osan ottaminen kiinnostaa! Yksityisviestiä toivon siksi, että pysymme jollain tavalla kartalla, että minkäkokoinen sauna&kokoustila riittää poppoolle.
 
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse

Ihmepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pahoittelen vieraaseen pöytään ja viereiseen liigaan huutelemista. Täältä kuitenkin iso peukku tälle suunnitelmalle! Useita Kalpan kotipelejä nähneenä särmä on juuri se, mitä sinne halliin tarvitaan. Seuraan mielenkiinnolla.
 
"Tämä ei ole enää suonenveto. Tämä on kokovartalokramppi!" - Selostaja Antti Mäkinen Jani Ridan spin-o-rama -maalista.
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Pitkään foorumeja seuranneena ja lopulta kirjoitusoikeuden saaneena olen täysillä tämän idean takana! Pakko ihmetellä, että miksi (ei ole sovinistin leima hakusessa) MV:ssa on noin paljon naisfaneja? Huutoon tarvittaisiin vähän jämäkkyyttä lisää mukaan.

Ei ole mitään ärsyttävämpää huutelua kuin "Meidän Kalpa..." jne. Paitsi no ehkä Lahden peleissä jonkun erakkonaisen "Pelicaaaaans... pelicaaaaans" -huutelut.

Harmi vaan, ettei myöskään muu yleisö syty näihin MV:n huuteluihin mukaan. Ihan pelkästään "Kalpa" olisi hienoa kuulla koko yleisön voimin. Voin myöntää, etten myöskään itse näihin huuteluihin liity, ellen ole seisomapaikoilla.
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Täältäkin suunnasta peukkua Kuopion suuntaan. Yhdellä sivullisella keskustelua ollaan saamassa näin paljon aikaan, varmaan omaslaisensa ennätys. Esim. meillä on soudettu ja huovattua vuosikausia ja aikaslailla taas ollaan lähdöruudussa. Toivottavasti te pääsette etenemään asioissa nopeammin ja saavutatte paremman lopputuloksen. Piristysruisketta Kuopioon ehdottomasti tarvitaan, sen verran aneemiseksi on meiningit nykyisellään menneet.
 
I think in Finland there is a big culture of winning, and not actually supporting. So I hope that will change in the future. - Mikael Forssell

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Ensinnäkin kiitos yhteydenotoista! Ensimmäiseen kokoontumiseen on tulossa alustavasti mukavasti porukkaa.

Tajusin tuossa, että kaikki halukkaat eivät välttämättä halua paljastaa jatkoajan nimimerkkiään minulle, jos ilmoittavat tulostaan. Joten tässä vielä vaihtoehtoinen tapa ilmoittaa tulosta sähköpostilla: d5huutaa@gmail.com
 
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy