Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Savonlinnan Pallokerho 2011–2012

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Paul Kemp, 22.02.2011 klo 11.37.

 1. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Eli Essenkö on lopettanut kurvailun Asplöven HC riveissä? Vai onko hän vain Joululomalla Savonlinnassa?
   
 2. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Sai monoa sieltä tuossa marraskuun lopussa. Taisi olla tällä palstalla useammankin seuran ketjussa juttuakin jo silloin.
   
 3. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Tämän päivä Itä-Savossa oli juttua että Essen olisi joukkueeseen tulossa ja otettukin, mutta verotuksellisista syistä ei ainakaan vielä onnistu. Ensi kaudesta on ollut myös jo puhetta, mutta mitään ei ole sovittu.

  Verot on kuulemma maksettu, mutta inhimillisen erehdyksen takia myöhässä, jolloin ehtivät päätyä Taloussanomiin.

  Puolustajaa ollaan rosteriin hakemassa, mikä onkin hyvä koska loukkaantumisia siellä osastolla on. KalPalla sama tilanne, joten sieltä ei lainaan ketään jouda. Toivottavasti löytävät pian, koska juuri nyt on tärkeitä pelejä edessä.
   
 4. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Vastaus pakki pulaan Mikkelistä? Aku Pekkarinen näyttää olevan tänään Sapkon kokoonpanossa Heinolassa.
   
 5. Teemu Seppänen näyttää olevan tänään SaPKo-maalilla, joko Teemu siis kyllästyi kolmosvahdin rooliin Mikkelissä?
   
 6. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Miten Aku pärjäs Heinolassa?

  Lainaus:
  Kuulemma lainassa Oinosen loukkaantumisen takia. Mikkelissä taitaa olla veskakuviot täysin auki yhä, tänään Tillanen maalilla.
   
 7. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Aku Pekkarinen on kuuleman mukaan pelannut perusvarmaa puolustuspeliä ja täyttänyt näin tonttinsa erittäin hyvin. Tosin Turussa taisi nukkua koko SaPKon puolustus, voisivat tänään heräillä.

  Outoa että meillä on samassa pelissä lainalla kaksi miestä Jukureista. No kun on pakottava tarve kun noita loukkaantumisia on nyt pahasti kasaantunut niin mikä ettei sitten. Onhan se tietty hyvä että Seppänen saa pelin alle että pysyy kevättä ajatellen torjuntavireessä. Toivottavasti torjuu SaPKolle tänään voiton, jos sen tekee niin kiitän suuresti.
   
 8. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Mielenkiintoisia aikoja elellään täällä. Hyvä maalivahti olisi tarjolla Seppäsen muodossa, mutta tarvitaanko kolmatta veskaria? Jos Oinosen nivunen ei pian parane niin tarvitaan, mutta ikävä kyllä olisi jos joku kolmesta hyvästä veskarista joutuisi istumaan katsomossa. Viime vuonnahan oli lähellä ettei loppukaudesta pelattu omilla junnuilla, kun molemmat veskarit oli toipilaina.

  Hanan paluu Talvisaloon on ilman muuta hyvä asia. Esseniä kovasti kaipaillaan, mutta verotuksellisista syistä ei ilmeisesti ole mahdollista vielä. Miten nuo verojutut menikään? Ilmeisesti pelaajalle on tulossa mätkyjä, jos siirtyy lyhyen ulkomailla työskentelyn jälkeen Suomeen tienaamaan. Mikähän tuo karenssiaika mahtoi olla?

  Huhujen mukaan torstaina saattaisi olla valmentajauutisia tulossa. SaPKon tyylin tuntien varmaan joku vanha tuttu. Selin ehkä?
   
 9. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Oinonen huilaa koko tämän viikon, joten varmaan Seppäsestä neuvotellaan ainakin parin seuraavan pelin osalta. Asiaan tulee varmaan lisäselvyyttä ennen keskiviikon Jokipo-matsia.
  Tuskin on SaPKolla Seliniin rahaa ja onko Selinilläkään kiinnostusta enää Pallokerhoon. Toivottavasti saadaan koutsiksi joku paikkakunnan kiekkopiirien ulkopuolelta. Torstainahan sen pitäisi selvitä.
  Veikataan nuorta ja nälkäistä, eteenpäin pyrkivää. Sehän se on ollut SaPKon pelaajahankintojenkin kulmakivi viime vuosina.
   
 10. PisteHai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Teemu Seppänen vahvistaa SaPKon maalivahtiosastoa loppukauden!
   
 11. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Ohhoh, mitähän me kolmella suunnilleen tasavahvalla veskarilla tehdään. Vai lähtisikö jompi kumpi entisistä kiertoon? Sääli sinänsä jos Kaulio lähtisi, koska on pelannut kuitenkin melko hyvin muutamaa peliä lukuunottamatta. Tai sitten Oinosen nivuset on huonommassa kunnossa kuin on annettu ymmärtää.
   
 12. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Joo sinäänsä samaa mieltä. Miustakin sääli jos Kaulio lähtisi, sillä kaveri pelannut tosi hyvän kauden. Mutta en sit tiiä.. toisaalta huono investointi, sillä kaksi aiempaakin maalivahtia todella hyviä, mutta toki siinä on se Oinosen nivusriski, että tiedä häntä millainen tilanne todellisuudessa Oinosella on. Itte oisin mieluummin panostanu nuo ropot johonkin maalintekijään. Sillä mikäli Oinonen ei pysty pelaa nii itse ainakin luottaisin myös kaulioon ihan täysin. Mutta onhan siinä loukkaantumisriskit sun muut, että vähän vaikea sanoa.
   
 13. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Hyvä juttu, että Seppänen pääsee pelaamaan loppukaudenkin. Jukureissa tuskin peliminuutteja paljon olisi tullut, vaikka hyvä maalivahti onkin. Olisi varsin mielenkiintoista nähdä tilanne, että Jukurit ja SaPKo olisi vielä vastakkain, ja Seppo pässien maalissa.. Seppo on hyvä tyyppi, kaikkea hyvää jatkoon!
   
 14. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Täysin mahdollinen skenaario. Jukurit on sijoilla 1-3 runkosarjassa ja SaPKo voi olla sijoilla 6-8 ellei sitten tipu playoffseista.
   
 15. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Ja tätähän me täällä nimenomaan toivotaan. Eihän me Sportille ja KooKoolle pärjätä, mutta Jukurit voitaisiin jopa tiputtaa ekalla kierroksella...
   
 16. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Eli Teemu Seppänen pelaa sitten loppukauden pässipaidoissa. Hyvä juttu jos tosiaan Juuso Oinosen nivusvaivat iskeekin taas yllättäin, onhan siellä vielä sitten Niko Kaulio varalla. Tervetuloa Teemulle SaPKoon!

  Oskar Essen olisi jonkun lähteen kautta siirtynyt Norjaan joten mies ei siis SaPKossa tällä kaudella pelaa. Onkohan SaPKon joukkue sitten tässä vai vieläkö haetaan pelaajaa? Hyökkäys riittää mun mielestä, jos joku otetaan niin voisi olla pakki. Tietysti sillä ehdolla että Kristian Ruisma on meillä loppukauden.
   
 17. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Pikkusen ihmetyttää mihin Kaulion luotto loppui. Alkukaudesta marssijärjestys oli Kaulio ja sitten Oinonen. Nyt sitten Oinonen on ollut ykkönen ja Kaulio ei saa mahdollisuutta ollenkaan. Tuliko Kauliolle huonoja pelejä putkeen vai mihin (itse)luottamus hävisi.
  Loppukaudella lienee Seppänen se enemmän pelaava maalivahti. Kauliolle löydyttävä uusi seura, koska Oinosen vuokraaminen tuolla nivusella lienee mahdotonta.

  Kuitenkin maalivahti on SaPKolle se tärkein pelaaja ja nyt se tontti on kunnossa varmasti. Pidän Seppäsen sopimusta SaPKolta fiksuna tekona.
   
 18. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:

  Nooh se oli se peli sporttia vastaan, olikoha uudenvuoden viikolla, kun kauliolla meni ekaks ensimmäinen laukaus maaliin ja myöhemmin sit sport teki helpohkosti sen toisenkin. Sen jälkeen Oinonen vaihettiin kehiiin ja pelas huippupelin, noo sit seuraavan kerran kaulio pääs pelaa TuToa vastaan turussa ja ei ollut ilmeisesti hirveen varma peli. Harmittaaa hirveesti Kaulion puolesta, jos yks peli muuttaa kaverin esiintymistä/ luottoa noin paljon..Toivoisin ainakin itse, että kaulio jatkaisi savonlinnassa.
   
 19. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Sama juttu. Nikke piti SaPKoa kuitenkin monesti pystyssä kun Oinosella ei alkukaudesta tarttunut. Kovasti kyllä näyttää siltä että peliaikaa ei enää täällä tule, jos ei Oinonen mene rikki. Kyllähän muutama joukkue voisi vielä maalivahtia tarvita. Esim Vantaa riippuen tietysti Jokerien MV tilanteesta. KooKoolle kakkoseksi? Entäs Jokipo? Playoff kokemustahan Kauliolla on.

  Kaikesta huolimatta hyvä hankinta Seppänen oli. Toivottavasti ensi kausi oli jo tämän hankinnan takana mielessä.
   
 20. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Kiekko-Vantaa ainakin tarvitsisi maalivahtia. Helmikuussa eivät lainaveskat enää täällä pelaa ja kun Kautto meni vielä loukkaantumaan, tarvetta olisi.
   
 21. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Harmittaa toki Kaulion puolesta, kaveri pelasi kuitenkin hienosti. Oinosen voittosaldo oli kuitenkin jossain vaiheessa 0-7, kunnes taas lähti kulkemaan. Kaulio on aiempina kausina ollut monesti playoffissa altavastaaja joukkueessa ja todella usein poistunut voittajana. Siinä olisi erinomainen veska esim. jollekkin mestikseen pyrkivälle joukkueelle, mutta toki menee vaikka mestisfinaalissakin, toivotaan että jossain pelaa loppukaudella. Ei SaPKo kolmea (neljää) veskaa tarvitse. K-Vantaa olisi tosiaan yksi vaihtoehto, tervetuloa huomenna kaupoille.
   
 22. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Voisi olla kausi menossa jossa olisi mahdollisuus tehdä jopa isompi yllätys, hyvin on kärkijoukkueitakin kaadettu vaikka laukaisumäärät on välillä aika rumat ollutkin.

  Siirtoraja lähestyy, mutta kuten Tirkkonen sanoi budjetti olisi käytetty, toki yksi pätevä maalivahti olisi antaa vaihdossa. Tälläkin joukkueella taistellaan joka pelissä voitosta, mutta se riskin otto voisi tässä vaiheessa kannattaa? Toki pelit voi päättyä lyhyeenkin, mutta hyvässä vireessä on joukkue ollut, joten 5. sijasta taistellaan kovasti.

  Mielestäni Konsti pitäisi ehdottomasti saada ylivoimaa pelaamaan ykköskenttään. Noin ainutlaatuista rannelaukausta pitäisi päästä viljelemään vieläkin useammin.
  Hyvärisellä on erittäin hyvät pelihermot, tuntui eilenkin olevan meininki että kultakypärää saa rikkoa miten vaan haluaa ilman jäähyä, hatun nosto ettei yhtään turhaa kostojäähyä ottanut.

  Erittäin mielenkiinnolla odotetaan tuleeko siirtorajalla mitään tapahtumaan ja hyvä luotto on tuleviin peleihin, kun viisikkopuolustus on onnistunut pelistä toiseen pitämään vastustajien maalimäärät pieninä.

  Tirkkonen sanoi, että koko kauden lainalla ollut Ruisma jatkaisi myös loppukauden täällä, tuskin Ässiin mahtuisi pelaamaankaan vaikka ajoittain hyvä ollutkin, mutta ei mikään maaginen kuitenkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2012 klo 01.37
 23. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Pasi Hirvonen lähti lätkimään TPS:ään. Olis edes ajoissa ilmotellu että SaPKolla olisi ollut aikaa etsiä korvaajaa. No ainahan niitä pakkeja löytyy kahdeksassa tunnissa..perkele...
   
 24. HekeK Jäsen

  SaPKo on nyt hyvässä lennossa. Kuntohuippu on ajoitettu siis hienosti pudostuspelien alle. Eipä siinä, kannu kotiin!
   
 25. Jasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Upee juttu, että SaPKo menestyy rajallisilla resursseilla, jatkuvuutta, tasaisuutta ja hyviä nuoria jätkiä.
  Toki matkaa on neljän kärkeen reippaasti, mutta esimerkiksi Jokipojat ei olisi mikään mahdoton vastustaja olisi pudotuspeleissä. Täällä toivotaan ainakin, että joukkue saa palkinnon esityksistään, menee pitkälle ja savonlinnalaiset saapuvat paikalle pudotuspeleissä kannustamaan omiaan, kunnon buumi päälle ja sitten ei tiedäkään enää miten pitkälle nuoren joukkueen draivi kantaa.