Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Savonlinnan Pallokerho 2011–2012

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Paul Kemp, 22.02.2011 klo 11.37.

 1. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Eihän me sitä ruveta särkemään. Sun kantsii laittaa toi vetoomus tonne LeKin puolelle.
  Outoa että Jukureista otettiin pakki lainaan?En oikein hyväksy mutta parempi olla hiljaa kun kaikki muutkin jutut menee päin helvettiä kaukaloissa ja kabineteissa. Minun pieni ääneni ei näissä asioissa kanna. No toivottavasti pelaa hyvin ja auttaa SaPKoa pisteille.

  Ja kiitos ny kuitenkin Jukureille niin vallan mahottomasti tästä. Vai SaiPaako pitäis kiittää? Onks toi Dufva teidän nyt koko loppukauden?
   
 2. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Aika alas on vajottu, jos pitää joltain jukurteilta lainata pelaajia. Mitä muuten Makopide tarkoittaa tuolla "kaikki muutkin jutut menee päin helvettiä kaukaloissa ja kabineteissa" kommentilla?
   
 3. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Lähinnä tämän viikon tapahtumia tähän asti.

  Eihän tässä ole aurinko SaPKon majaan paistanut. Ensin menee kabinetissa 8 pistettä, sitten otetaan Jukureilta kuonoon 2-3 ja menee kolme ponaa sinne ja sitten vielä pakit nauttii talvesta telakalla. Näiden tapahtumien jälkeen kommentti "kaikki muutkin jutut menee päin helvettiä kaukaloissa ja kabineteissa" sopii aika hyvin mun mielestä SaPKon tilanteeseen.

  Lisään vielä että itseasiassa Tuusan huoli Dufvan rikki menosta on aiheellinen sillä meillä tuntuu nyt paukkuvan vähän kaikki.
   
 4. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Ajattele positiivisesti..tän viikon saldosta on helppo parantaa.. LeKi nurin ja taas on paljon mukavampaa. Ja RD on koko kauden Jukureiden mies.
   
 5. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Lainaus:
  Eli vituiksi menee, mutta menköön. Onhan se tavallaan jo tuttua huttua, että ainakin SaPKon osalta kaikki vastoinkäymiset iskevät yleensä samaan aikaan ja loppukausi taputellaan isolta osaa kertaheitolla. Sitten vain odotellaan, että koko touhu jo loppuisi ja parasta hallilla ovat lämpimät lihikset. Jotenkin tämä runkkariin jämähtäminen joka saatanan vuosi alkaa tympiä, eikä pelkkä mestiksessä elossa säilyminen jaksa innostaa. Etenkin, kun kaiken maailman Lempäälän muovifarmit kaasuttelevat liigarejecteillään häviämään heti ekalla pudotuspelikierroksella ja lopuksi joku "mestari" sitten joutuu liigajumbon totaalisesti väkisinmakaamaksi jukujukukarsinnoissa. Taputapu.

  Koko touhu haisee oikeastaan ihan kakalle.
   
 6. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  No joo itsestään tämä on tosiaan SaPKolla kiinni. Vedetään tuosta sellanen 7-8 ottelun voittoputki niin johan näyttää hyvälle. Tämän viikon saldo tosiaan tällä hetkellä periaatteessa 0-11, huhhuh pyörryttää. Paskat näistä, me ollaan savolaisia ja tästä noustaan. Ei meitä mikään kaada loppuun asti mennään.

  Mutta ihan ok että Jukurit tuon Dufvan tänne LeKipeliin heitti sillä KalPaltakaan ei Koistista enempää heru siellä on peli kuopiolaisilla tänään ja huomenna ja Riikola on reservissä varalla loukkaantumisten sattuessa. Ja saahan tietysti Jukurit tuosta sen että Dufva saa myös peliaikaa eiköhän sitä ihan reippaasti tänään Tuomaalan parina tule. Joten kiitos teille, toivottavasti lämää vaikka yhden maalin pässeille.
   
 7. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Eli SaPKo otti sitten vielä LeKiltä pataansa perjantaina ja karsinnat lähenee. SaPKon peli on totaalisen sekaisin ja kentällä pörräsi ainakin perjantaina ihan haluttomia pässejä. Keskiviikkona vielä oli sentään jotain yritystä mutta silloin olikin Jukurit vastassa.

  Jotain tartteis varmaan tehdä. Herättelyksi voisi käydä että hommataan yksi ukko lisää jostain jos vaan rahaa siihen on. Itse tutkailin K-Laserin Ville Rajalaa joka on kyllä ihan kelpo pelimies Mestiksessä. Kaveri meni Kalajoelle JHT:n riveihin ja iski eka pelissä "vaivaiset" 4 maalia(=liian hyvä Suomisarjaan)! Rajala voitaisiin ottaa meille kokeeksi jos miehellä on haluja pelata Mestistä.
   
 8. atsku Jäsen

 9. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Jos Iltalehti näin uutisoi, niin eiköhän se pidä paikkansa.
  Olihan se pelättävissä, että Peksistä joudutaan luopumaan, mutta että Saipaan meni, oli hienoinen yllätys.
  No jostainhan se Liigavalmennustaival on aloitettava. Toivottavasti saa Saipaan edes hieman kilpailukykyisen joukkueen ensi kaudeksi.
   
 10. atsku Jäsen

  Lainaus:
  No eihän Peksi ole mikään liigakelpoinen valmentaja. Ei meriittejä tuohon pestiin. Tässä tuleekin ehkä helpotusta sekä SapKon, että SaiPan faneille. Toivotaan, ettei sopimusta SaiPan kanssa ole.

  http://www.esaimaa.fi/Online/2011/12/13/Tirkkonen+kiist%C3%A4%C3%A4+SaiPa-sopimuksen/2011112570099/4
   
 11. Linnankundi Jäsen

  Kaipa se SaiPa-faneille kelpaisi, jos Jukka Jalosen saisivat valmentajakseen, sillä kun on meriittejä. Vakavasti puhuen Tirkkosella on valitettavasti resursseja liigavalmentajaksi. Itse kuvittelen suunnan olevan Kuopion. Ensin kakkosvalmentajaksi ja sitten vastuuvalmentajaksi. SaPKossa on tehnyt todella hyvää työtä pienillä resursseilla. Ja eikös Saipalla ole farmiseurassaan kasvamassa potentiaalinen valmentaja Pikkarainen.
   
 12. atsku Jäsen

  Lainaus:
  No niinpä. Pikusta piti tulla meille valmentaja. SaiPan johto perseilee taas kerran kunnolla. Mestiksen voitto ja toinen sija voidaan luokitella jos sellaisiksi meriiteiksi, että niillä ponnistetaan liigaan. Kaikki kunnia Peksille, mutta kannuksia pitäisi hankkia enemmän, ennenkuin liigavalmentajaksi on valmis. Paikkoja Suomessa on vain 14. Aika hyvin, jos yhteen niistä pyyhälletään mestiksen toiseksi viimeisestä joukkueesta.
   
 13. Linnankundi Jäsen

  No niin, Peksi lähtee SaiPaa valmentamaan tämän kauden jälkeen. Onnea Peksille ja SaPKo kiireen vilkkaa kartoittamaan potentiaalisia valmentajaehdokkaita. Loppukauden osalta tällä uutisella voi olla jopa positiivista vaikutusta, nyt voi nuoret innokkaat pelaajat yrittää vakuuttaa osaamisellaan tulevan liigavalmentajan loppukauden aikana.
   
 14. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Joo tervemenoa vaan Peksi. Alkaakohan tästä taas SaPKon vajoaminen. Seuraavat 20 vuotta pelataan Suomisarjaa, Ketterä on kova.
   
 15. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Onneksi olkoon Saipa, taatusti on hinta/laatusuhde kunnossa tässä sopimuksessa. En epäile hetkeäkään etteikö Saipalla olisi hyviä mnestymisen mahdollisuuksia ensi kaudella, mikäli joukkueeseen satsataan. Ainakin Lintnerin palkkarahat säästyy loppukaudesta...
  Hienosti on Peksi vienyt SaPKon organisaatiota ammattimaisempaan suuntaan, kiitos siitä. Toivottavasti seuraava valkku (ja toimisto) jatkaa samalla linjalla, edellyttää tietysti, että palkataan oikea ammattilainen Tirkkosen tilalle. Pitää muistaa, että myös esim. pelaajasopimukset on kuuluneet Pekan vastuulle.
  Vaikka Peksin lähtöä on pelolla pidempään jo odottanut, ei se nyt niin pahalta tunnukkaan. Tämän kauden menestys ei ole ollut kuitenkaan odotetun kaltaista. Jääkiekkovalmentajan työsopimuksen maksimipituus taitaisi olla se 3 kautta/joukkue. Sitten ei ole enää annettavaa tai paloa. Poikkeuksiakin löytyy...
   
 16. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  No ketäs tänne voisi veikkailla? Olisiko joku paluumuuttaja tyyliin Marko Leinonen, AP Selin tai vaikka itse Jamo... Toivottavasti eivät ainakaan ketään kloppia ota tänne opettelemaan.
   
 17. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Pekka Lipiäinen voisi olla SaPKolle hyvä haku. Näyttöhaluja varmasti löytyisi ja mestikseen hyvä valmentaja.
   
 18. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:
  Siis ymmärsinkö oikein, että olet pettynyt Tirkkosen SaiPa-pestistä? Jos, niin eikö se ole vaan hyvä, että kaveri pääsee urallaan eteenpäin ja propsithan tästä satelee suoraan SaPKon pussiin.
   
 19. Master Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  SaPKo on kasvattajaseura niin pelaajien kuin valmentajien saralla. Nyt ja aina. Pitää olla erittäin tyytyväinen SaPKon kehitystyöhön! Nämä nykyiset johtajat tekevät huippuduunia ja miksi ihmeessä ottaisivat rahallisesti takkiin kun joutuisivat kuittaamaan velat omasta pussista, siinä menisi kämpät jne alta. Jokainen pelaaja tai valmentaja joka pääsee SaPKon avulla eteenpäin uralla on hemmetin hieno juttu!
   
 20. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  En minä oikeastaan siitä pettynyt ole. Odotettavissa oleva asia oli se että Tirkkonen lähtee jonain päivänä liigaan valmentamaan.

  Mietityttää vaan enemmän SaPKon tilanne. Hyvä paikkaaja Tirkkosella on vaikea löytää. Yksi kortti jota voisi kokeilla olisi Mikko Manner. Siihen ne oikeastaan jääkin. Ehkä voisi kuvitella että Marko Leinonen palaisi takaisin kotimaahan ja Savonlinnaan. Valmentajia on ottanut kuuleman mukaan jo yhteyttä SaPKoon kolme uskaliasta. Hyvä että SaPKon valmentaminen kiinnostaa.

  Propseja joo satelee tänne kuten aina. Olisi vaan kiva kun joskus pärjättäisiin ihan joukkueenkin kanssa. No pelaajakaupoille ollaan vissiin menemässä Itä-Savon Kiekkosaitin uutisen mukaan ja voisi veikata että Oskar Essen tulisi takaisin SaPKoon. Se tuli ekana mieleen.
   
 21. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Sysimusta joulukuu onneksi loppui. 8 pinnaa meni Laserin takia ja hirveä määrä niukkoja tappioita.

  Edellisestä 3 pinnan voitosta menikin yli kuukausi, mutta nyt tosi tärkeään saumaan yllätysvoitto KooKoosta.

  Totuus on se, että turhan tiukassa tuntuu voitot olevan jos vain omillaan pelataan.

  Kaikki muutkin joukkueet käyttää lainamiehiä vaikkei edes välitöntä tarvetta olisi, kyllä nyt on tilanne että jos meinataan pudotuspelejä pelata niin pisteitä pitää ruveta tulemaan ihan eri tahtiin. Onneksi nyt ollaan pisteissä vielä hyvin lähellä.

  Huhut kertoo, että Oskar Essen olisi kaupungissa? Sopimusta äkkiä käteen jos näin on.
  Hyvin mielellään näkisin KalPasta taas lainapakin täällä, oli sitten Koistinen tai Riikola tai joku muu, mutta sille osastolle yksi vahvistus tarvitaan. Lainahyökkääjiä on käytetty tällä kaudella todella vähän, oikeastaan vain silloin kun Eskelinen ja Konsti olivat molemmat sivussa, en tiedä KalPan tilannetta, mutta mikäli sieltä olisi saatavilla hyökkääjää jolta voisi pisteitä odottaa niin nyt olisi tarvetta.
   
 22. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Essen on kaupungissa, ei ole huhu. Pelaaminen SaPKossa on ihan toinen asia. Tarvittavaa maalintekotaitoa olisi tarjolla, mutta Oscar on kuulemma raskas pelaaja valmentajan kannalta luonteensa takia.

  Itse odotan tulevista peleistä isoa pistesaldoa, koska viimeiset 3 peliä ovat olleet lupauksia antavia. Ellei loukkaantumisia tule, tollakin rosterilla pärjätään. Tietysti tulevia play offs- pelejä varten vahvistusta tarvitaan. Luotan, että Konstin maalijyvä löytyy vielä kunnolla tälläkin kaudella.
   
 23. hil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Bromwich Albion, Liga NOS
  Essen on kaupungissa mutta jos (ja kun) sopimus tulee niin maksaako Essenin palkan lopulta SaPKo vai Palkkaturva? SaPKon sysimustaan joulukuuhun kuuluu myös rivi-ilmoitus Taloussanomissa. Summasta voisi ulkopuolinen arvailla että SaPKo ei tee Lasereita, mutta kaikkihan on mahdollista. Savonlinnalaiset kertonevat lisää.
   
 24. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Pakkeja ette ole saamassa, hyvä että riittää omatkaan kolmeen pakkipariin.
  Tommi Jokisen on toivottu kannattajien toimesta useaan kertaan hakevan vauhtia mestiksestä, isommalla vastuulla. Täällä pääsee silloin tällöin kolmosen laidassa pyörähtämään niin odotusarvo kehittymiselle ei ole kovinkaan hyvä. Tarvitsisi kiekollista vastuuta, isoja minuutteja että nähdään kannattaako kaveria pitää liigaympyröissä vielä montakin kautta 13. hyökkääjänä mukana.
   
 25. kesäesa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, KalPa
  Lainaus:
  Pakkeja ei ole kyllä totisesti KalPalla lainata, sillä omista loukkaantuneiden kirjoissa ovat Ryan Lannon, Henri Laurila sekä Matti Koistinen, eli hyökkääjää (Riekkistä) joudutaan itsekin peluuttamaan puolustajana. Jokisen Tommi voisi mahdollisesti tulla Savonlinnaan päin mikäli mies sen itse myös hyväksyy. Nyt on ollut tyhjän panttina katsomossa ja joskus käynyt pelaamassa kolmos- ja nelosketjussa muutamaa minuuttia ottelua kohden.

  edit. näemmä sukaton kerkesi ennen allekirjoittanutta.