Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Savonlinnan Pallokerho 2011–2012

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Paul Kemp, 22.02.2011 klo 11.37.

 1. Linnankundi Jäsen

  SaPKo on tehnyt sopimuksen Antti Tenkasen kanssa. Itselleni tää kaveri ei sano mitään. Kertokaa arvoisat kiekkoasiantuntijat (varsinkin länsirannikolta) millainen pelimies on kysymyksessä.
   
 2. Zigismund Jäsen

  Tenkasen siirto Sporttiin oli tietojeni mukaan viimeistelyä vaille valmis. Törmäsen lähdön johdosta Tenkanen ei sitten Sportiin mennytkään.

  Olen nähnyt Antin pelaavan ja mielestäni tässä on suht hyvät kädet ja huikean pelisilmä omaava laituri. Nopeutta saisi mielestäni olla lisää ja pieni kokokin tulee varmasti esille. Uskon kuitenkin, että kyseessä on varsin hyvä 2.-3.kentän peluri, 20-30 pistettä itse odottaisin.
   
 3. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Ihan hyvät vibat tämän Tenkasen signaamisesta, koska alemmissakin ketjuissa kiekollista taitoa tarvitaan. Toivottavasti pelaa tehokkaammin, kuin esim. Uusitalo edellisellä kaudella, josta ainakin itse odottelin jonkin sortin maalintekijää.
   
 4. Zigismund Jäsen

  Lainaus:
  En pidä Tenkasta maalinsylkijänä vaan pikemminkin tilanteiden luojana. Itse odotan, että Tenkasella tulee olemaan huomattavasti enemmän syöttöjä, kuin maaleja. Laukaus ei ole miehen vahvuus.
   
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jokusessa pelissä kokoonpanossa viime kausina ollut Veikko Vento näyttäisi siirtyneen Lappeenrantaan. Löytyi SaiPan A-junnujen pelaajalistasta.
   
 6. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Lainaus:
  Jepjep, ei se pelin tekeminenkään tietysti pahasta ole. Hyvällä tuurilla Suhonen ym. alempien ketjujen koohottajatkin alkavat saada kiekkoa paremmista paikoista maaliin =)

  Tavallaan muuten erikoista, että Savonlinnaan eksyy näitä länsirannikon junnuja useampana vuonna peräkkäin. Uusitalo, Vehmanen ja Virtanen tulivat edellisenä kesänä ja Tenkanen nyt. Mutta passaa oikein hyvin, kiva että vetovoimaa kerrankin on.
   
 7. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  SaPKo jatkaa nuorten lupaavien pelaajien kiinnittämistä. Ilveksen A-junioreiden kolmanneksi paras pistemies 20-vuotias hyökkääjä Toni Lepaus pelaa ensi kaudella SaPKossa. Asiasta kertoi Itä-savon Kiekkosaitti.

  Ilveksen faniporukalta olisi mukava kuullä minkälainen pelimies on Toni Lepaus?
   
 8. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  No niin, lupaavia nuoria alkaa olla jo ihan kiva määrä ensi kaudeksi, mutta entäpä ne kokeneemmat vastuunkantajat? Vaikea kuitenkaan uskoa, että alkavaan kauteen ollaan lähdössä totaalisen junnupitoisella jengillä. Hemmetin hyvä kuitenkin, että sopimuksia syntyy ja yhteisiä kuvioita päästään sorvaamaan mahdollisimman ajoissa. Joskus takavuosinahan taidettiin odottaa aina terassikauden päättymiseen saakka, ennen kuin aktivoiduttiin kunnolla kasaamaan joukkuetta.
   
 9. Ghost Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Puutteita eniten kenties liikkeessä, mikä oli nähdäkseni yksi syy sille, että katosi hieman kuvasta pudotuspeleissä. Muutoin osin varsin tasainen paketti, jolla ainakin A-nuorten liigassa on ollut viimeistelypotentiaalia. Voi olla monipuolinen tai tasapaksu. Kaukalon ulkopuolella fiksun oloinen kaveri.

  Ja Tonin isähän on ex-tuomari Marko Lepaus. Haastattelua tästä kaksikosta sekä Tonin nuoremmasta veljestä Teemusta tuolta sivulta 31: Ilves-Sanomat, helmikuu 2011
   
 10. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Hiljaista tuntuu olevan Savonlinnassa ja ainoa uutinen pitkästä aikaa lienee se, että viimekausien maalitykki Essen lähtee jatkamaan uraansa Ruotsiin. Kiitoksia hienoista muistoista Oskarille ja menestystä kansankotiin! Toimistolle tämäkin tietää taas lisää hommaa, sillä OEn tasoista pelimiestä ei millään A-junnulla korvata.
   
 11. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Pasi Hirvonen pakittelee ensi kaudella SaPKossa. Alkaa näyttää hyvältä. Vielä kun se maalivahti saataisiin joka ottaa kiekot hyvin kiinni, Oinonen on tosin jo toinen sellainen.
   
 12. Paul Kemp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Beatles 1965-1970
  Vissiin mennyt vähän ohi, että viime kaudella Deessä kivat tehot iskenyt Ilkka Heikkilä tekee paluun SaPKon riveihin. Olosuhteet huomioon ottaen ihan hyvä hankinta, koska miehen kehityskäyräkin on ollut nousujohteinen ja samalla joukkue alkaa varmaan olemaan melkolailla kasassa, ellei sitten maalille olla hommaamassa jotain täsmähakua.

  Näyttää hyvältä, kerrankin.
   
 13. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Pistetääs vähän omaa arviota SaPKon nykytilasta, kun joukkue alkaa olla nipussa.

  Maalivahdit
  Juuso Oinonen yllätti viimekaudella ainakin allekirjoittaneen positiivisesti ja lähtee luultavasti ykkösenä kauteen. Pelasi vauhtiin päästyään todella varmaa peliä, jota oli mukava katsoa. Ennenkaikkea ripareita ei antanut siihen malliin kuin aika moni SaPKon edellisistä veskareista. Toinen veskari on vielä auki. Todennäköisesti tähän tulee joku nuori liigan kolmosveskari joka pelaa n kolmasosan peleistä. Olisihan tosin kokeneemmista vielä vapaana vielä mm Härmä, Laitinen, Väisänen ja Vuorio, mutta luulen Tirkkosen luottavan johonkin nousevaan kykyyn. Leskinen pelaa A:ssa ja käy availemassa luukkua muutamissa mestispeleissä.

  Pakit
  Pakistosta lähti Hana, Virkki ja Virtanen. Tilalle tuli Lasse Lappalainen Hokista, Pasi Hirvonen ja Henri Tissari KalPasta. Pakisto vaikuttaisi olevan paperilla vähintään viime kauden tasolla. Todennäköisesti vähän parempikin.

  Sentterit
  Tällä osastolla eniten muutosta. Järvinen lähti liigaan ja Koponen lopetti(?). Tilalle paluumuuttajat Ville Eskelinen Jokiposta ja Ilkka Heikkilä Deestä. Uutena kasvona Joonas Toivanen KalPa A:sta. Muut sentterit viimekaudelta tutut Pekka Niemimaa ja Joonas Hyttinen. Eskelinen terveenä pysyessään sarjan kärkisenttereitä, mutta viime kausilla ollut kovasti loukkaantumisia. Muilla riittää kyllä näytettävää. Viime kauden alkaessa tältä osastolta löytyi kuitenkin Järvistä, Koposta, Malista...

  Hyökkääjät
  Essen ja Piitulainen suurimpina menetyksinä. Tilalle kovimpana nimenä Toni Hyvärinen KalPasta, jolle varmasti ladataan kovasti paineita. Teemu Suhonen palasi Hokista takaisin. Loput uudet naamat A-junnujen SM-liigasta eri puolilta Suomea, jotka aloittavat luultavimmin 3-4 kentissä. Vanhoista jatkajista Konstin menoa seurataan tarkimmin. Vieläkö Kallen jalat kestää? Mikko Nuutinen ja Niko Laakkonen saavat varmasti myös isoa roolia. Nuorista vaikea sanoa kun pelejä en ole heiltä nähnyt, mutta varmasti muutaman olisi syytä nousta parrasvaloihin.

  Ketjut voisi mennä alkuun vaikka näin:

  Hyvärinen-Eskelinen-Konsti
  Lappalainen-Hirvonen

  Nuutinen-Heikkilä-Laakkonen
  Tuomaala-Tissari

  Suhonen-Toivanen-Tenkanen
  P.Anttonen-Vehmanen

  Lepaus-Niemimaa/Hyttinen-Räisänen
  (I.Anttonen-Silvennoinen)

  Oinonen-x (Leskinen)

  Farmisopimusta SaPKolla ei ole voimassa, mutta yhteistyökumppania kuulemma vielä kartoitetaan. KalPan lisäksi huhuissa on liikkunut HPK ja Ässät. Jos sopimus toteutuu, niin se voi tuoda vielä lisää liikkumavaraa. Tosin varmaan jokunen liigalaina täällä käy silti vaikkei virallista farmisopimusta tulisikaan. Siinä mielessä on kyllä hyvä että omia pelaajia riittää jokaiselle pelipaikalle. Loukkaantumisia tämä rosteri ei kuitenkaan kauheasti kestä.

  Ihan hyvältä näyttää, vaikka jostain syystä en uskalla ihan innostakaan hihkua. Toivottavasti Tirkkosen vainu on ollut kohdillaan ja nähdään taas taisteleva ja yhtenäinen pässilauma.
   
 14. Lohipoika Jäsen

 15. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kaulimen myötä SaPKon osakkeet nousevat kummasti. Pystyy torjumaan joukkueen pitkällekin.

  Saa sitten nähdä kuinka hurjassa vireessä konkari Konsti on tällä kaudella. Jaksaako vielä paukuttaa maaleja entiseen tahtiin kun pari kovaa tehokaveria on muualle lähtenyt. Koposen mahdollinen lopettaminen olisi varmastikin kova isku savolaisjoukkueelle.
   
 16. Linnankundi Jäsen

  Jos en nyt aivan väärin muista, niin sinä vuonna, kun Konsti paukutti tuon maaliennätyksensä, syöttökoneena oli nimenomaan Ville Eskelinen loukkaantumiseensa asti. Nyt Eskelinen on taas Kallen rinnalla, että sopii odottaa tulosta. Tuskin Kalle aivan huippuvuotensa vauhtiin yltää, mutta vähintään viime kauden tulosta odotan.
   
 17. Linnankundi Jäsen

  SaPKo-Jukurit 4-2. Pelistä voisi vetää ainakin sellaiset johtopäätökset, että SaPKolla on jalkeilla tasainen joukkue. Nopeutta ja tekniikkaa löytyy tasaisesti läpi joukkueen. Ja jos Juuso Oinonen pelaa jatkossa samalla tasolla, niin maalivahtiongelmia tuskin on tällä kaudella.
  Jukurit oli yksilöinä parempia, mutta onnettoman tehotonta peli oli. Varsinkin ylivoimapeli oli onnetonta. Onkohan ne Mikkelissä leikannut Piitulaisen Jepeltä munat, kun kaverista oli puhti pois täysin. Mainittavimmat pelitapahtumat oli sijaisjäähyn istujana ja kaksi epäonnistunutta harjoitusrankkaria.
   
 18. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Kristian Ruisma saapuu Porista vuokralle Sapkoon. Onnittelut teille, hyvän sentterin saitte.

  Linkki vie Jatkoajan pelaajakorttiin.
   
 19. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Kiitokset Ässät, peliaikaa tulee varmasti ja otetaan mieluusti Ruisma mukaan pässeihin. Yhtä laadukasta sentteriä rosteri mielestäni huutikin joten tämä osui nyt hyvin.
   
 20. Droppen12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, persoonat
  Näitä KalPan A:sta mestisjoukkueisiin siirtyneitä pelaajia olen kovasti yrittänyt tarkkailla, että miten heillä on lähtenyt käyntiin mutta aika hiljaista täällä on ollut..
  Olisiko jollain pelejä nähtynä, niin voisi vähän kertoilla miten herrat Toivanen, Tissari, Hirvonen, Lappalainen ja Hyvärinen on harjoitusotteluissa suoriutunut?:)
   
 21. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Kaikki viisi pelaajaa jotka mainitsit ovat suoriutuneet mainiosti. Varsinkin nuori Joonas Toivanen on suorastaan ollut loistava ykkösketjussa. Veikkaan että kyseinen kaveri menee vielä pitkälle. Pisteitä tuo viisikko on jo takonut ihan mukavasti joten hyvin on "pullat uunissa".
   
 22. Blackorange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Mestis
  SaPKo se vaan vahvistuu. Ruisma on kova taistelija, ihan unelmapelaaja mihin vaan jengiin. Tekee maaleja vaikkei ole paikkaakaan. Hienoa nähdä SaPKo Kouvolassa jos Krisu siellä pelaa.
   
 23. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  SaPKo ja KalPa jatkoivat yhteistyösopimusta 2011-2012 kauden osalta. Mitään pelaaja kiintiöitä ei ole määritelty. Ihan hyvä uutinen. Loukkaantumisia sattuu kauden aikana varmasti joten apuja tarvitaan vaikka SaPKolla onkin täysi joukkue omia sopimuspelaajia.
   
 24. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Nimenomaan. Sopimuksessa sanotaan että pyritään auttamaan toista resurssien mukaan kun vain on mahdollista. Hyvä juttu, juuri näin. Apua loukkaantumisissa ollaan saatu myös Ässiltä ja sekin hyvä suhde kannattaa säilyttää pahan paikan tullen.
   
 25. Blackorange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Mestis
  Lainaus:
  Sanoinko jotain?? Heti kaks maalia vanhaa seuraa vastaan, joka on vieläpä sarjan ennakkosuosikkeja.