Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

SaPKon runkosarjaottelut 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 15.09.2016 klo 13.39.

 1. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Lainaus:
  Jumalauta! Nyt on kannatusasennetta! Hattuja päästä ja kättä lippaan!
   
 2. Linnankundi Jäsen

  Ei se nyt aivan niin fanaattista tuo kannatus ole, että pelkästään SaPKon pelin takia Savonlinnassa käyn, mutta pelit rytmittää käyntini Savonlinnassa.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Halliin lomps vaan, tsekkasin sen nyt ihan kun on aika suora wasapp yhteys sihteerille. Ostin niitä lippuja teille nipun, mutta en itse pääse katsomaan. Ihan kysymysmerkki miten aikovat määrittää katsojamäärän. Menisikö peräti niin että laskevat rahat mitä saavat ja jakavat sen jollain lipunhinnalla.

  Mistä näistä tietää.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2017 klo 12.56
 4. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Olisi kyllä kiva itsekkin tietää, kun Tampereen päästä tulen hallille. Ja itsekin muissa asioissa tulen ja sopivasti yhden ylimääräisen ylityövapaan käytän, niin pääsee peliin. Sen verran olen SaPKon takia tulee ylimääräisiä tunteja nyt tehtyä, että saa vapaat ensimmäisen play off kierroksen ekat kolme peliä.
   
 5. Linnankundi Jäsen

  SaPKo otti tärkeän voiton Hermeksestä. Peli ei kovin taidokasta ollut, mutta tarvittavat maalit tuli. Myllyniemi oli maalilla hyvä, osasi pelata mailalla ja otti tärkeitä torjuntoja. Lisäksi ohjasi äänekkäästi peliä. SaPkon onneksi Hermes sössi tilaisuutensa hölmöihin jäähyihin, typerin oli tämä ilman maalivahtia yritys, jossa lennossa vaihtoivat pelimiehiä, Hetken kentällä oli kahdeksan Hermes-pelaajaa, mutta yksi sentään osasi hieman laskea ja hyppäsi takaisin aitioon ja kentälle jäi vihellyksen hetkellä seitsemän pelaajaa. Muuten Hermes pelaa kyllä hyvää kiekkoa, ja voi olla kevään yllättäjä.
   
 6. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Kun pakkeja puuttuu, niin Paalanen vetäisee kaksi peliä peliajoilla 19 ja 17 min. Ei yhtään maalia omiin ja yksi syöttöpiste kaupantekijäisiksi. Täällä Hakalissa herää kysymys, että onko enemmän hyötyä pakkina vai 13. hyökkääjänä katsellen penkiltä koko peli, tai neloseen kaksi vaihtoa/erä?
  Mitä sanoo tähän esim tavaritsh Näkökulma, joka varmaan pelin katseli ja kuulostaa mieheltä joka pelistä on perillä?
  Otanta on tietysti lyhyt, vain kaks peliä, mutta se kai on selvä että huonosti ei ole mennyt?
   
 7. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Kiitoksia raportista, hyvä että meni naapurin pojalla hyvin. Vaikka ei se yllätys ollut, koska meiltä Hakalista tulee miehiä eikä marjanpoimijoita.
   
 8. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Ensimmäinen peli oli pakkokin ottaa varman päälle, riskejä vältellen. Tottakai se näkyy, ettei ole kuitenkaan vuosiin päätyökseen pakkina pelannut. Vahvuuksia kuitenkin on, esim voimaa jaloissa sen verran että lähtönopeudella saa raapaistua sen ylimääräisen sekunnin aikaa eikä aina joudu vaan survaisemaan ränniin ja toivomaan parasta.
  Ja tarina kertoo, että tarvittaessa osaa taklatakin, vaikka vähän lujempaakin eikä ensimmäisenä maalineduskahinasta karkuun juokse. Valmentajana harkitsisin vakavasti ainakin seuraavaan peliin jatkamaan, peli kerrallaan.
  Hakalissa ei näy pelit, pitäisi saada fanseat asenneltua, mutta kyselee jotain maksukortin numeroa. Tapletti jo on, että avaruusajassa jo ollaan, muutenkin kuin " kerran kuussa".
   
 9. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Peliittojen Jesse Peltonen kelvannee eräänlaiseksi mallikappaleeksi. Mestiksessä pisteiden tekeminen ei ole luonnistunut, mutta Suomi-sarjassa verkko pöllyää lähes joka ottelussa, jonka mies on Titaanien nutussa pelannut. Rooli tosin ollut Mestiksessä tänä syksynä aiempaa pienempi. Syksyllä Peltosella enemmän roolia ja useampi hyvä paikka maalintekoon Mestiksessä, mutta ei vaan uponnut.
   
 10. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Katsoin molemmat Palannon IPK:ssa pelaamat ottelut. Ei vaan jalkanopeus riittänyt, ei sitten millään. Ja kun se ei riitä, niin ei pääse oikein maalintekopaikoillekaan.
   
 11. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Ventelä palaa tosiaan sairastuvalta takaisin kaukaloon. Todennäköisesti jää KeuPa-paitaan loppukaudeksi. Mikko Lahtinen pelannut tällä kaudella 40 ottelua Mestistä KeuPassa, eli ei ole uusi tuttavuus tämä kaveri. Matias Rauvola on Lukon A-nuorten kapteeni ja tekee Mestis-debyyttinsä tänään. Samoin Lukon A-nuorista, puolustaja Santeri Suistiolle Mestis-debyytti. Suistiolle kertynyt myös liigapelejä vyölle tältä kaudelta 6 ottelua. Lassi Lehtisellä kolme Mestis-ottelua taskussa tältä kaudelta, torjuntaprosentti näissä, komea 93,8%.

  Jänniä aikoja, reilu kahdeksan tuntia siirtoikkuna auki, vielä tässä kerkiää tapahtua suuntaan taikka toiseen.
   
 12. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Tänään vastassa IPK. Paalanen pakkina, parempi niin kuin viisi vaihtoa nelosketjussa. Näin hakalilaisittain ajateltuna.
   
 13. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Totta, tavaritsh Näkökulma, ei kukaan sen takia treenaa, että pääsee ilmaiseksi peliin penkin päähän istumaan.
  Niin, vaikka aikuisena onkin hyökkääjää pelannut, niin pakkina pelattuja pelejä on kuiten alla sen verran ettei ihan outoa ole. Lähtönopeudella voittaa sen ylimääräisen puoli sekuntia aikaa, ettei tule niin hätä. Ja samahan pätee tietysti toisinkin päin. Haittaa se hyökkääjääkin, kun pakki tulee täysillä päälle. Kontaktiahan puolustuksessa pitää ottaa, mutta tarinat Hakalin kujilta kertovat, että ei ensimmäisenä karkuun lähde vaikka hintelistä hartioista voima loppuisikin.
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Eilisen pelin paskin hahmo taisi olla Jarno Heikkinen. Selasin äsken kaikki jäähyt fanseatilta ja olen nyt vielä vahvemmin sitä mieltä kuin eilen. Harmi, että Elon ison jäähyn arvoisesta taklauksesta ei oltu saatu hidastusta. Tuosta videolta katsottuna olen sitä mieltä, että vauhti ei ole kova, kädet ei ole ylhäällä, jalat ei nouse, osuma on olkapäähän ja Heiskanen oli kiekollinen pelaaja.
  Meinasin kaivaa muutaman clipin, mutta enpä jaksakaan. Jake McCabe esitti varmaan ihan jokaiselle tutun taklauksen tovi sitten jossa Itse loukkasi kasvonsa ja taklattu pelaaja loukkaantui. Silti molemmat valmentajat, taklattu ja taklaaja totesivat sen olleen puhdas taklaus. Se siitä..en jatka tätä keskustelua enempää sillä oma näkemykseni on jo julkaistu eikä se muutu.

  Muuten Elolle aika karu peli -2 ja 2min sekä 5+20min eli ei ehkä ihan ykköstä. Molemmat takaiskumaalien tilastot oli oikeutettuja, mutta molemmat jäähyt paskoja vihellyksiä. Se siitäkin..

  SaPKohan aloitti eilisen pelin hyvin, mutta ei saanut kiekkoa hyvin torjuneen Tolosen taakse. Sitten tunaroitiin IPK:lle kaksi maalia joista etenkin ensimmäinen oli ihan lahja kaikenlaatuisen koheltamisen päätteeksi.
  Silti vielä 0-2 asemassa sanoin kaverille, että paljon vähemmän jännittää kuin joskus on jännittänyt SaPKon 2-0 johto. Pelistä näkyi alusta loppuun että IPK ei voita. Tämänkin väittämän sanoin ääneen vielä 0-2 tilanteessa ja olin täysin vakuuttunut, että SaPKo voittaa. Se peli vaan näytti siltä ja ajoittain kotijoukkue pelasi alivoimalla lähes hurmiossa.
  Hyvä tulos ja joukkue on edelleen runkosarjan voitossa kiinni.
  Mielenkiintoista nähdä kuka on SaPKon maalilla keskiviikkona, Yrjölä se ei ole, eikä se ehkä Ahokaan ole. Toivonen ei varmasti ole koska on kuulema kauden pelit pelannut.
   
  Viimeksi muokattu: 20.02.2017 klo 00.38
 15. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Olipahan peli Kajaanissa. Tuosta ottelusta on helppo poimia kolme hyvää asiaa ja ovat Ville Paalanen, alivoimapelaaminen ja lopputulos.
  Viisikon puolustaminen on toki oltava vähintään kohtuullista kun nolla maalia menee omiin. Maalivahtia ei voi myöskään syyttää mistään, mutta eipä kovilla joutunutkaan.
  Taas näkyi vaan se ihme neppailu pelaamisessa ja sitä asennetta kuvastaa hyvin Lepsausken maalipaikkamissi ensimmäisessä erässä ja Tanuksen missaus kolmannen erän YV:llä. Niissähän oli molemmissa melkolailla tyhjä verkko tarjolla. Se näytti ihan oikeasti siltä että keskittyminen ei ollut pelissä.
  Tulos oli hyvä, mutta peli ei niinkään.
   
 16. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Onhan se vähän hupaisaa, että Paalanen vetelee 4 minuutin peliajalla ja välillä katsomossa. Sitten kun miespulan takia pakiksi, niin oliko tämä nyt neljäs peli, peliajat 17-19 min eikä yhtään omiin ja +- mukavalla lukemalla.
  Hakalissa ollaan hyvin tyytyväisiä!
   
 17. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Perhoselle nollapeli, peliä kun en nähnyt, niin millaiseen testiin joutui? Liigassa on ollut paha tapa pelata täydellisesti +30 min ja sitten hörpätä jonkin random-vedon. Ihan kuin keskittyminen herpaantuisi.
   
 18. Linnankundi Jäsen

  Perhoselta hyvä peli. Jonkin verran oli pientä epävarmuutta, mutta kaikki hoitui osin hyvän puolustamisen avulla. Ei mitään gamesavereitä tullut, mutta sehän oli Hokin syy eikä Perhosen.
   
 19. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Mun silmään Perhonen pomputteli kyllä aika paljon ja mailapeli oli kovin epävarman näköistä. Isokokoisena veskarina peitti toki hyvin ja se yhdessä hyvin pelanneiden puolustajien kanssa toi nollapelin lopulta aika helpostikin.

  Itse pelistä. Paljonkohan tuolle yhdelle taukoamatta mouhoavalle Hokkifanille pitäisi maksaa että siirtyisi jonnekin muualle tuosta selostuspisteen lähistöltä? Rasittavaa kuunnella jatkuvaa kovaan ääneen kommentointia jokaiseen kentän tapahtumaan. Vielä kun Kajaanin selostaja on todella asiantunteva ja häntä kuuntelisi mielellään, mutta tuo yksi kylähullu pistää vituttamaan.
   
 20. Linnankundi Jäsen

  Itsekin olen kiinnittänyt tähän paikalliseen "risumieheen" huomiota. En ole muualla moista mölisijää kuullut. Selostaja on Kajaanissa hyvä. Samalla on todettava, että yleisesti selostajien taso on noussut Fanseatin lähetyksissä kauttaaltaan.
   
 21. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Perhonen pääsee pelaamaan niin harvoin, että pelituntuma on huono. Se osaltaan aiheuttaa epävarmuutta ja puolustuksen pitää olla hereillä. Perhosen mailapeli ei ole muutenkaan kovin kovalla tasolla. Mutta hyvä, että pystyi pitämään nollat. Win-win -keikka kaikille osapuolille.
   
 22. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Mikäli en nyt ihan väärin muista niin tulikos tuon eilisen pelin tuloksen myötä SaPKo rikkoneeksi Mestiksen runkosarjan piste-ennätyksensä?
   
 23. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Runkosarjan piste-ennätys on Jukureilla 115. Edellinen oli TUTO:n 112. Eli ei taida ottelut riittämään tuhon.
   
 24. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  NatKinCole puhui SaPKon omasta piste-ennätyksestä :)
   
 25. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Näin tein. Tiedä sitten oliko tuo Eesaun kommentti vaan toteamus vai mikä lie? Joka tapauksessa en muista että SaPKo olisi yhtenäkään kautena saalistanut 9-alkuista pistemäärää. Seitsemään peliin yhdeksän pojoa niin olisi sata täynnä. Toki pääasia että tulisi se runkosarjan voitto ja nimenomaan siitä saatavat hynät.