Ei se nyt aivan niin fanaattista tuo kannatus ole, että pelkästään SaPKon pelin takia Savonlinnassa käyn, mutta pelit rytmittää käyntini Savonlinnassa.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Hermes vastassa perjantaina ja on tietojen mukaan ilmaispeli. Onko tietoa, pitääkö liput peliin noutaa jostakin vai saako kävellä vaan suoraan halliin?
Halliin lomps vaan, tsekkasin sen nyt ihan kun on aika suora wasapp yhteys sihteerille. Ostin niitä lippuja teille nipun, mutta en itse pääse katsomaan. Ihan kysymysmerkki miten aikovat määrittää katsojamäärän. Menisikö peräti niin että laskevat rahat mitä saavat ja jakavat sen jollain lipunhinnalla.

Mistä näistä tietää.
 
Viimeksi muokattu:
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Itse kun tulen 300 km päästä, niin olisi mukava tietää nämä kuviot.
Olisi kyllä kiva itsekkin tietää, kun Tampereen päästä tulen hallille. Ja itsekin muissa asioissa tulen ja sopivasti yhden ylimääräisen ylityövapaan käytän, niin pääsee peliin. Sen verran olen SaPKon takia tulee ylimääräisiä tunteja nyt tehtyä, että saa vapaat ensimmäisen play off kierroksen ekat kolme peliä.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"
SaPKo otti tärkeän voiton Hermeksestä. Peli ei kovin taidokasta ollut, mutta tarvittavat maalit tuli. Myllyniemi oli maalilla hyvä, osasi pelata mailalla ja otti tärkeitä torjuntoja. Lisäksi ohjasi äänekkäästi peliä. SaPkon onneksi Hermes sössi tilaisuutensa hölmöihin jäähyihin, typerin oli tämä ilman maalivahtia yritys, jossa lennossa vaihtoivat pelimiehiä, Hetken kentällä oli kahdeksan Hermes-pelaajaa, mutta yksi sentään osasi hieman laskea ja hyppäsi takaisin aitioon ja kentälle jäi vihellyksen hetkellä seitsemän pelaajaa. Muuten Hermes pelaa kyllä hyvää kiekkoa, ja voi olla kevään yllättäjä.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Kun pakkeja puuttuu, niin Paalanen vetäisee kaksi peliä peliajoilla 19 ja 17 min. Ei yhtään maalia omiin ja yksi syöttöpiste kaupantekijäisiksi. Täällä Hakalissa herää kysymys, että onko enemmän hyötyä pakkina vai 13. hyökkääjänä katsellen penkiltä koko peli, tai neloseen kaksi vaihtoa/erä?
Mitä sanoo tähän esim tavaritsh Näkökulma, joka varmaan pelin katseli ja kuulostaa mieheltä joka pelistä on perillä?
Otanta on tietysti lyhyt, vain kaks peliä, mutta se kai on selvä että huonosti ei ole mennyt?
 
Hakali!

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Kiitoksia raportista, hyvä että meni naapurin pojalla hyvin. Vaikka ei se yllätys ollut, koska meiltä Hakalista tulee miehiä eikä marjanpoimijoita.
 
Hakali!

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Ensimmäinen peli oli pakkokin ottaa varman päälle, riskejä vältellen. Tottakai se näkyy, ettei ole kuitenkaan vuosiin päätyökseen pakkina pelannut. Vahvuuksia kuitenkin on, esim voimaa jaloissa sen verran että lähtönopeudella saa raapaistua sen ylimääräisen sekunnin aikaa eikä aina joudu vaan survaisemaan ränniin ja toivomaan parasta.
Ja tarina kertoo, että tarvittaessa osaa taklatakin, vaikka vähän lujempaakin eikä ensimmäisenä maalineduskahinasta karkuun juokse. Valmentajana harkitsisin vakavasti ainakin seuraavaan peliin jatkamaan, peli kerrallaan.
Hakalissa ei näy pelit, pitäisi saada fanseat asenneltua, mutta kyselee jotain maksukortin numeroa. Tapletti jo on, että avaruusajassa jo ollaan, muutenkin kuin " kerran kuussa".
 
Hakali!

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Pidän ihmeenä, ettei Jimi Palantoa IPK kaivannut? Kävi kahden ottelun lainalla ja vaikka S-Sarja onkin tasoltaan varsinkin keskikastin alapuolelta reilusti heikompi, niin maalintekijäksi hänestä IPK:lle olisi voinut olla. Ilmeisesti ei vain riitä, että paukuttaa siellä lähes maali/ottelu keskiarvolla! Samahan se oli S-Kiekosta Pyryyn siirtyneen Henri Sandvikin kohdalla. Kumpikaan ei kahteen otteluun saanut juurikaan mitään aikaan Mestiksen puolella, vaikka S-Sarjassa jälki ollut todella tuhoisaa. Sandvik nyt loukkaantuikin jo toisessa ottelussaan KeuPa:ssa! Tuo LeKi:n ketju on myös hyvä esimerkki siitä, miten paljon vaativampaa pisteiden tekeminen on sarjaa ylempänä. S-Sarjassa kahden pisteen keskiarvolla ja ei missään kärkijoukkueessa!
Peliittojen Jesse Peltonen kelvannee eräänlaiseksi mallikappaleeksi. Mestiksessä pisteiden tekeminen ei ole luonnistunut, mutta Suomi-sarjassa verkko pöllyää lähes joka ottelussa, jonka mies on Titaanien nutussa pelannut. Rooli tosin ollut Mestiksessä tänä syksynä aiempaa pienempi. Syksyllä Peltosella enemmän roolia ja useampi hyvä paikka maalintekoon Mestiksessä, mutta ei vaan uponnut.
 
Kussa on mun hopotiti?

Big Bear

Jäsen
Pidän ihmeenä, ettei Jimi Palantoa IPK kaivannut? Kävi kahden ottelun lainalla ja vaikka S-Sarja onkin tasoltaan varsinkin keskikastin alapuolelta reilusti heikompi, niin maalintekijäksi hänestä IPK:lle olisi voinut olla. Ilmeisesti ei vain riitä, että paukuttaa siellä lähes maali/ottelu keskiarvolla!
Katsoin molemmat Palannon IPK:ssa pelaamat ottelut. Ei vaan jalkanopeus riittänyt, ei sitten millään. Ja kun se ei riitä, niin ei pääse oikein maalintekopaikoillekaan.
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT
Ventelä palaa KeuPa:n kokoonpanoon. Oliko loukkaantuneena tässä välillä, kun ei ole ollut Lukossa, eikä KeuPa:ssa? Roni Sevänen taasen ei enää KeuPa:an tule! Lassi Lehtinen KeuPa:n maalilla, -99 -syntynyt. Samoin Mikko Lahtinen, Matias Rauvola ja Santeri Suistio ovat uusia pelaajia varmaan Lukon A-Nuorista. En näitäkään ole aikaisemmin KeuPa:ssa huomioinut?
Ventelä palaa tosiaan sairastuvalta takaisin kaukaloon. Todennäköisesti jää KeuPa-paitaan loppukaudeksi. Mikko Lahtinen pelannut tällä kaudella 40 ottelua Mestistä KeuPassa, eli ei ole uusi tuttavuus tämä kaveri. Matias Rauvola on Lukon A-nuorten kapteeni ja tekee Mestis-debyyttinsä tänään. Samoin Lukon A-nuorista, puolustaja Santeri Suistiolle Mestis-debyytti. Suistiolle kertynyt myös liigapelejä vyölle tältä kaudelta 6 ottelua. Lassi Lehtisellä kolme Mestis-ottelua taskussa tältä kaudelta, torjuntaprosentti näissä, komea 93,8%.

Jänniä aikoja, reilu kahdeksan tuntia siirtoikkuna auki, vielä tässä kerkiää tapahtua suuntaan taikka toiseen.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Tänään vastassa IPK. Paalanen pakkina, parempi niin kuin viisi vaihtoa nelosketjussa. Näin hakalilaisittain ajateltuna.
 
Hakali!

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Totta, tavaritsh Näkökulma, ei kukaan sen takia treenaa, että pääsee ilmaiseksi peliin penkin päähän istumaan.
Niin, vaikka aikuisena onkin hyökkääjää pelannut, niin pakkina pelattuja pelejä on kuiten alla sen verran ettei ihan outoa ole. Lähtönopeudella voittaa sen ylimääräisen puoli sekuntia aikaa, ettei tule niin hätä. Ja samahan pätee tietysti toisinkin päin. Haittaa se hyökkääjääkin, kun pakki tulee täysillä päälle. Kontaktiahan puolustuksessa pitää ottaa, mutta tarinat Hakalin kujilta kertovat, että ei ensimmäisenä karkuun lähde vaikka hintelistä hartioista voima loppuisikin.
 
Hakali!

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Eilisen pelin paskin hahmo taisi olla Jarno Heikkinen. Selasin äsken kaikki jäähyt fanseatilta ja olen nyt vielä vahvemmin sitä mieltä kuin eilen. Harmi, että Elon ison jäähyn arvoisesta taklauksesta ei oltu saatu hidastusta. Tuosta videolta katsottuna olen sitä mieltä, että vauhti ei ole kova, kädet ei ole ylhäällä, jalat ei nouse, osuma on olkapäähän ja Heiskanen oli kiekollinen pelaaja.
Meinasin kaivaa muutaman clipin, mutta enpä jaksakaan. Jake McCabe esitti varmaan ihan jokaiselle tutun taklauksen tovi sitten jossa Itse loukkasi kasvonsa ja taklattu pelaaja loukkaantui. Silti molemmat valmentajat, taklattu ja taklaaja totesivat sen olleen puhdas taklaus. Se siitä..en jatka tätä keskustelua enempää sillä oma näkemykseni on jo julkaistu eikä se muutu.

Muuten Elolle aika karu peli -2 ja 2min sekä 5+20min eli ei ehkä ihan ykköstä. Molemmat takaiskumaalien tilastot oli oikeutettuja, mutta molemmat jäähyt paskoja vihellyksiä. Se siitäkin..

SaPKohan aloitti eilisen pelin hyvin, mutta ei saanut kiekkoa hyvin torjuneen Tolosen taakse. Sitten tunaroitiin IPK:lle kaksi maalia joista etenkin ensimmäinen oli ihan lahja kaikenlaatuisen koheltamisen päätteeksi.
Silti vielä 0-2 asemassa sanoin kaverille, että paljon vähemmän jännittää kuin joskus on jännittänyt SaPKon 2-0 johto. Pelistä näkyi alusta loppuun että IPK ei voita. Tämänkin väittämän sanoin ääneen vielä 0-2 tilanteessa ja olin täysin vakuuttunut, että SaPKo voittaa. Se peli vaan näytti siltä ja ajoittain kotijoukkue pelasi alivoimalla lähes hurmiossa.
Hyvä tulos ja joukkue on edelleen runkosarjan voitossa kiinni.
Mielenkiintoista nähdä kuka on SaPKon maalilla keskiviikkona, Yrjölä se ei ole, eikä se ehkä Ahokaan ole. Toivonen ei varmasti ole koska on kuulema kauden pelit pelannut.
 
Viimeksi muokattu:
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Olipahan peli Kajaanissa. Tuosta ottelusta on helppo poimia kolme hyvää asiaa ja ovat Ville Paalanen, alivoimapelaaminen ja lopputulos.
Viisikon puolustaminen on toki oltava vähintään kohtuullista kun nolla maalia menee omiin. Maalivahtia ei voi myöskään syyttää mistään, mutta eipä kovilla joutunutkaan.
Taas näkyi vaan se ihme neppailu pelaamisessa ja sitä asennetta kuvastaa hyvin Lepsausken maalipaikkamissi ensimmäisessä erässä ja Tanuksen missaus kolmannen erän YV:llä. Niissähän oli molemmissa melkolailla tyhjä verkko tarjolla. Se näytti ihan oikeasti siltä että keskittyminen ei ollut pelissä.
Tulos oli hyvä, mutta peli ei niinkään.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Onhan se vähän hupaisaa, että Paalanen vetelee 4 minuutin peliajalla ja välillä katsomossa. Sitten kun miespulan takia pakiksi, niin oliko tämä nyt neljäs peli, peliajat 17-19 min eikä yhtään omiin ja +- mukavalla lukemalla.
Hakalissa ollaan hyvin tyytyväisiä!
 
Hakali!

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Perhoselle nollapeli, peliä kun en nähnyt, niin millaiseen testiin joutui? Liigassa on ollut paha tapa pelata täydellisesti +30 min ja sitten hörpätä jonkin random-vedon. Ihan kuin keskittyminen herpaantuisi.
 
Unfuck this clusterfuck now!
Perhoselta hyvä peli. Jonkin verran oli pientä epävarmuutta, mutta kaikki hoitui osin hyvän puolustamisen avulla. Ei mitään gamesavereitä tullut, mutta sehän oli Hokin syy eikä Perhosen.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Mun silmään Perhonen pomputteli kyllä aika paljon ja mailapeli oli kovin epävarman näköistä. Isokokoisena veskarina peitti toki hyvin ja se yhdessä hyvin pelanneiden puolustajien kanssa toi nollapelin lopulta aika helpostikin.

Itse pelistä. Paljonkohan tuolle yhdelle taukoamatta mouhoavalle Hokkifanille pitäisi maksaa että siirtyisi jonnekin muualle tuosta selostuspisteen lähistöltä? Rasittavaa kuunnella jatkuvaa kovaan ääneen kommentointia jokaiseen kentän tapahtumaan. Vielä kun Kajaanin selostaja on todella asiantunteva ja häntä kuuntelisi mielellään, mutta tuo yksi kylähullu pistää vituttamaan.
 
Itsekin olen kiinnittänyt tähän paikalliseen "risumieheen" huomiota. En ole muualla moista mölisijää kuullut. Selostaja on Kajaanissa hyvä. Samalla on todettava, että yleisesti selostajien taso on noussut Fanseatin lähetyksissä kauttaaltaan.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mun silmään Perhonen pomputteli kyllä aika paljon ja mailapeli oli kovin epävarman näköistä. Isokokoisena veskarina peitti toki hyvin ja se yhdessä hyvin pelanneiden puolustajien kanssa toi nollapelin lopulta aika helpostikin
Perhonen pääsee pelaamaan niin harvoin, että pelituntuma on huono. Se osaltaan aiheuttaa epävarmuutta ja puolustuksen pitää olla hereillä. Perhosen mailapeli ei ole muutenkaan kovin kovalla tasolla. Mutta hyvä, että pystyi pitämään nollat. Win-win -keikka kaikille osapuolille.
 
Unfuck this clusterfuck now!

NatKingCole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoin kilpailu
NatKinCole puhui SaPKon omasta piste-ennätyksestä :)
Näin tein. Tiedä sitten oliko tuo Eesaun kommentti vaan toteamus vai mikä lie? Joka tapauksessa en muista että SaPKo olisi yhtenäkään kautena saalistanut 9-alkuista pistemäärää. Seitsemään peliin yhdeksän pojoa niin olisi sata täynnä. Toki pääasia että tulisi se runkosarjan voitto ja nimenomaan siitä saatavat hynät.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy