Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

SaPKon runkosarjaottelut 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 15.09.2016 klo 13.39.

 1. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Toki runkosarjan voitto pääasia.

  Itse mietin tuota Tanuksen tilannetta. Maaliennätys siis 38 maalia, mutta suhteutetaanko ennätystä millään tapaa pelaajan pelaamiin otteluihin tai runkosarjan ottelumäärään? Kivimäki teki 38 maalia 47 otteluun. Silloin runkosarjassa pelattiin 56 ottelua. Nyt Tanuksella 33 maalia ja pelattuja pelejä 42. Vai meneekö maaliennätys vaan niin, että maalien määrä vain ratkaisee, ihan sama kuinka monta peliä niiden tekemiseen vaadittiin.

  Hieman turhaa pohdiskelua, mutta tuli vaan mieleen.
   
 2. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Eiköhän se maaliennätys aina käsitellä absoluuttisesti numerona välittämättä siitä montako peliä on runkosarjassa tai montako peliä pelaaja on kyseisenä kautena pelannut. Todella kova meriitti olisi Tanukselle tuon ennätyksen rikkominen.
   
 3. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Näinhän se taitaa olla joo. Kyllä olisi kova saavutus Tanukselle. Toivotaan että ensi kaudella pääsee Liigassa jatkamaan siitä mihin tällä kaudella jää.
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Lainaus:
  Pahoittelut. Oikaisin enkä lukenut lausetta loppuun. Toden totta puhe olikin SaPKo:n runkosarjapisteistä.
   
 5. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  SaiPan osiossa pidetään aika varmana että sinne vie tie ensi kaudeksi.
   
 6. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Peruspeliä ja varman päälle, eihän jokaisen pakin tarvitse yrittää olla Kimmo Timonen. +- tilasto sen sitten loppukaudesta kertoo tuliko tehtyä oikeita asioita.
  Tuo on aivan totta mitä sanoit tuosta ensimmäiseen pelaajaan laukomisesta. Mieluummin ränniin kuin kärkikarvaajan jalkoihin.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kävin eilen Lappeessa katsomassa SaiPa - IPA pelin ja se oli varmasti huonompaa lätkää kun moni Mestispeli on ollut tällä kaudella. Tänään on varmasti hieno ottelu Jokipoikia vastaan, mutta meikällä on lippa nurin ja olen menossa katsomaan Jukurit - HPK peliä. Tuli sellainen vähän pakkocase kun oli yhdellä Jukureiden sponssilla aitio tämän illan peliin ja kutsui minut siiheen mukaan eli puoliksi liikesuhdetoimintaa.

  Toisaalta minulla on hyvin vahva usko SaPKoon tänään. Toki kaikki putket katkeavat joskus mutta tänään ne eivät katkea. A) SaPKon rosteri parhaassa iskussa B) maalilla Myllyniemi. C) Jokipojat pelasivat eilen ja SaPKo ei.
   
 8. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Tän illan ainut kysymysmerkki lienee se, että onko joukkue oikeasti valmis tekemään parhaansa vai onko jossain alitajunnan syövereissä ajatus helpohkosta voitosta. Ainakin omissa ajatuksissa tämä on ns. varma voitto mutta marginaalien ollessa tosiasiassa aika pienet tuolla kaukalossa huonolla asenteella häviää mikä joukkue tahansa kelle tahansa tässä sarjassa.
   
 9. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Vai kipaisi Murkula kisapuistoon. Saipahan on tällä kaudella ollut koko kauden todella huono ja syy möllöttää penkin takana. Minkäänlaista pelitapaa ei ole ollut koko kautena.
  Meillä Hakalissa arvellaan, että tänään Paalaselle tulee yksi tehopiste ja +2. Ja saunakin lämpenee, joten ei tämä huono päivä ole.
   
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Joo näin Mikkelissä ihan paska-alun eli kotijoukkueen salama-alun.
  Ja Heinolassa ei tule olemaan SaPKolla vaikeaa koska katsomosta tulee kuulumaan monivuotinen tsekeistä apinoitu "kuka ei hypi, ei ole pässi, hop hop hop" Paikalla tulee olemaan Murkula & co. Jäi moneen vuoteen Jykylän reissu välistä niin nyt se on sitten Heinola - Lahti reissu.
  Hoki on parasta paikanpäällä....sanotaan.
   
 11. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Minusta ottelu oli viihdyttävä. Harvoin Talvisalossa on lähes 1400 katsojaa, jotka kotijoukkueen pyöritysten aikaan jopa kannustivat. Lisäksi SaPKossa pelaa yksi/kaksi poikkeuksellisen taitavaa Mestispelaajaa tällä kaudella. Voi olla, että samanlaista duo:a ei ihan heti koko Mestiksessä nähdä. Nyt on otettava ilo irti siitäkin. Toki ymmärrän ettei peli välttämättä tarjonnut "pelillisiä hienouksia" niitä kaipaaville. Kaksi ensimmäistä erää oli Jokipojat täysin vastaantulija. Viimeisessä erässä SaPKo lasketteli vapaalla, koska peli oli jo ratkennut.
  Itse aion katsoa pelin jälkikäteen Fanseatilta, juuri Konstin asiantuntevan kommentoinnin takia. Ovat hyvä pari Naukkarisen kanssa "studiossa".
   
 12. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Asiantuntijasta tiedä mutta omaan silmään pelillisesti SaPKo oli, etenkin parissa ekassa erässä parempi. Tehoketju tuhlaili ja Forsströmilläkin oli tyhjä maali mutta ei maistunu. Jokipoikien maalin laittaisin osin muuten hyvin pelanneen Yrjölän piikkiin kun pomputteli kiekon maalin eteen mihin ehti ekana jokipoika. Kolmas erä tasaisin ja jatkoajalla Jokipojat pääsi hyvin väsyttämään SaPKon kolmikkoa, mutta siitä selvittiin ja sitten SaPKo saikin oman myllyn pyörimään ja Pulli harhautteli itsensä maalipaikkaan ja lirutti ratkaisun.
   
 13. Anttiii Jäsen

  Olihan Joensuun peli kiekollisesti SaPKon heiniä. Hyviä maalipaikkoja ylivoimalla, mutta tällä kertaa ei osunut.
  Jokipojat tuli kovasti erien alkuun ja silloin SaPKolla oli ongelmia puolustuspäässä, mutta missään vaiheessa ei oikeastaan huolta ollut, että tässä tappio tulisi.

  Yrjölä pelasi varman pelin ja vierasjoukkue hyvän puolustuspelin, josta osittain kertoo myös Yrjölän torjuntamäärä (15)

  Tänään mielenkiintoinen Peliitat-matsi edessä ja melkein 99% varmasti varmistuu runkosarjan voitto mikäli tänään kolmen pisteen voitto napsahtaa.

  Tanuksella on 5 ottelua aikaa rikkoa maaliennätys ja kyllähän tänään pitäisi verkon heilua jos meinaa ennätyksessä kiinni pysyä. Toki jännitystä siinäkin vielä loppukierroksille seurattavaksi.
   
 14. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Se on varmaan Paalanen maalivahtina seuraavassa pelissä:)
   
 15. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Tavaritsh Näkökulma, meillä Hakalissa juopotellaan odottaen raporttia meidän pojan otteista. Tilastojen valossa mennään. Eli 18 ja rapiat peliaikaa eikä yhtään omiin, joten ei se ihan huonostikaan ole mennyt. Onko muuten niin, että Paalasen pelatessa pakkina, ei ole hänen kentällä ollessaaan mennyt yhtään maalia omiin? Mielestäni näin on.
  Pudotuspelissä Jekusen kanssa pariksi ja vetäköön muut nelosessa sen 6 min pelissä.
   
 16. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Kun pudotuspeleissä panokset kovenevat ja peli menee fyysisemmäksi, niin tullaan Paalasen mukavuusalueelle. Varsinainen erikoisosaaminenhan on komennon käydessä ajella vastustajan pistemiehiltä pelihalut minimiin.
  Ja kiitoksia vaan raportista.
   
 17. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Taitaa se Teemu Lämsäkin vielä tulla Savonlinnaan kunhan SaiPa saa maanantaina korpivaelluksensa päätökseen. Onhan tuossa sitten riittävästi leveyttä loppukaudeksi. Toivotaan, että Ahon paikat kestävät.
   
 18. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Tulospalvelun kokoonpanossa Paalasen perässä lukee P, liekö sitten seiska pakki vai ylimääräinen hyökkääjä. Jossain pelissä Jurgens oli merkattu seiskapakiksi, pelasi kyllä pakeista eniten. Seiskapakkina pelaaja, joka voi tarvittaessa käydä hyökkäyksessä kolahommissa eikä näin ollen mahdollinen ulosajo haittaa peluutusta. Play offeissa ihan peliliike sekin.
   
 19. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Katselen fanseatilta ottelua ja särähtää kyllä pahasti silmään noi ihmeelliset "siirtymä"efektit vai mitkä ovatkaan.
   
 20. Linnankundi Jäsen

  Itseäni häiritsi myös tuo typerä kuvauksella kikkailu, vaikeutti pelin seuraamista. Kiekko-Vantaa pelasi hyvän pelin ja SaPKo oli hieman laiskalla jalalla liikenteessä. Lisäksi Ahon paluu maaliin ei ollut kovin onnistunut.
   
 21. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Ahon paluu maaliin ei ollut yhtään onnistunut, mutta ei ollut koko tuo pelikään. Aivan hervoton määrä kiekon kanssa soheltamista ja näytti aikalailla sellaiselta "terveenä playoffeihin"- kiekolta.

  Onneksi Tanus osui. Perjantaina sitten Heinolassa kaksi maalia ja sitten runkosarjan päätöksessä kotona se loppusilaus.
   
 22. Linnankundi Jäsen

  Kiekko-Vantaan toisen maalin jälkeen katsoin, että loukkaantuiko Aho uudestaan tai tuntuiko jotain kipua vai johtuiko hidas nouseminen vaan yleisestä harmituksesta maalin jälkeen. Jotenkin kehonkieli oli omituinen.
   
 23. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Saman huomasin, sanoinkin siinä kaverille että siinä se Aho taisi taas levitä. Oli tosin se maalikin sellainen, että yleinen harmituskin voi olla ihan käypä selitys.
   
 24. Linnankundi Jäsen

  Tämän illan tuloksilla KeuPa tulee vastaa ensimmäisellä kierroksella. Pienet oli erot viivan tuntumassa.