Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Ei se Rovaniemenkään peli ihan ykköstä ollut. Se oli hyvä juttu, että Wacklin pelasi yhden pelin huilin jälkeen vähän paremman pelin uudessa ketjussaan.
Alakerran pelaaminen on vähän sellaista, että osa tilanteista purkautuu vähän hyvällä onnellakin. Oikeastaan koko viisikon puolustaminen on vähän kadonnut hyvästä alkukaudesta ja se Pavenin poisputoaminen näkyy kyllä.
Rovaniemellä vietiin välillä peliä melkeinä mielinmäärin, mutta vastapainoksi RoKi tuntui pääsevän hyökkäysalueellaan lähes aina jonkunlaiseen maalipaikkaan.
Walli kommentoi aiemmin, että Mestiksessä on vähän enemmän aikaa ja kaksinkamppailuista pääsee helpommalla. Nyt olisi sitten syytä alkaa muistamaan, että ne kaksinkamppailut pitäisi myös voittaa eikä vaan päästä niistä tilanteista. Minäkin pääsen vaikka Liigassa kaksinkamppailuista helpolla mutta en kyllä voita yhtään kaksinkamppailua.
 
Viimeksi muokattu:
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Näyttääkö tuo tulosseuranta, että se iski meidän kylän poika maalin! Maalikoostetta odotellessa.
 
Hakali!
Kyllä Paalanen sutaisi maalin. Jos muistan oikein , niin maali oli noin kolmesta metristä rystyltä irtokiekko maaliin hieman helponnäköisesti. Yllättävä ratkaisu, kun ei ottanut kiekkoa sen enempää haltuun vaan laukaus lähti heti maaliin nähden sivusuuntaisesta luistelusta. Paalanen pelasi jälleen hyvin omilla vahvuuksillaan. taklasi pelissä paljon ja puhtaasti, karvasi ja kiekollisena pystyi kiekkoa pitämään ja syöttämäänkin silloin kun paikka oli. Koko ketju Paalanen-Elo-Saramäki on toimiva combo, siinä orkesterissä on svengiä.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Jaahas tuota noin, näin tänään ensimmäisen erän hallissa, toista en ollenkaan ja kolmannen fanseatilta. SaPKolla oli ensimmäisessä erässä hyvä paikkoja mutta LeKillä niitä vasta olikin ja SaPKo saa aika paljon kiitellä Ahoa ettei pudonnut kelkasta ensimmäisen erän aikaan.
Toinen erä oli näemmä aikalailla sitten SaPKon ja siinä se ottelu ratkaistiinkin. Kun en sitä erää nähnyt niin muuten en osaa kommentoida.
Kolmas oli ennemmin SaPKon erä sekin ja muutama hyvä paikka siinäkin erässä maalin lisäksi. Ei kuitenkaan tainnut sellaisia sata sadasta paikkoja juuri olla.
Molemmat maalivahdit olivat todella hyviä niiltä osin mitä itse peliä näin.
Tuomarit tuntuivat kuumentavan vähän SaPKolaisten tunteita mutta vähän ohi meni mikä siellä niin suurta vääryyttä oli. Huomasin muutaman epäkohdan mutta niitä tulee kaikissa peleissä ja kaikkea ei voi oikein tuomita koskaan, ei ainakaan niin kauan kuin tuomarit ovat jotain muuta kuin ammattilaisia.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Aika mitään sanomaton suoritus SaPKolta tänään. Ei nimittäin ollut vastustajakaan hyvä, mutta vierailija oli varsin veltto lauma. Tuohon varmaan vaikutti eilenkin vajaalla pakistolla pelattu peli ja ero energiatasoissa.
SaPKon nelosketju oli ihan hyvä ja hommasi EU:lle ainakin kaksi jäähyä, mutta ylivoimat sitten neppailivat nekin hukkaan.
Lipari oli hyvä, vaikka tietysti pikkuisen tuntematon pelikaveri näkyikin yhteispelissä jäällä.
Olisi ihan mukava saada omia miehiä mukaan kun tällä hetkellä nuo joukkueen liigalaina-avut ovat pelipaikkojensa heikoimpia. Tietysti tässäkin se, että Kettunen on hyvin vähän aikaa ollut joukkueen mukana, mutta kaiken 1 vs 1 pelaamisenkin häviäminen ei mitenkään liity joukkueen mukana olemiseen. Eihän se tänään saanut edes lapaan tulevia syöttöjä kiinni. En siis tarkoita, että on joku susihuono pelaaja vaan kommentoin lähinnä sitä miten tänään suoriutui. Varmasti parantaa tuosta.
Walli taas menee joka tilanteeseen laiskasti ja hitaasti, näin menettäen sen edun, että voittaisi itselleen aikaa. Tänään kuitenkin ehkä paras näkemäni Wallin peli, mutta se on silti koko pakistossa heikointa pelaamista. Enkä nyt sano, että se on kokonaisuudessaan hunoa, mutta jokainen sopimuspelaaja pelaa parempaa lätkää niin kait liigajoukkueen sopimusmieheltä on lupa odottaa parempaakin.

Oli siellä tänään ihan riittävästi hyviä paikkoja kahteenkin maaliin, mutta ei uponnut.
EU:n ensimmäinen maali oli SaPKon tunarointia maalin takana ja siitä tilanne auki. Aholle tekemätön paikka. Toinen maali oli ihan tehty YV maali ja siinä ei sen ihmeempää.
Aho oli riittävän hyvä ja puolustuskin toimi ihan tarpeeksi hyvin, mutta nollalla maalilla ei koskaan voita, ellei sitten kabinetissa toisin määrätä.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Komea voitto näyttää tulevan, ja meille Hakaliin syöttö ekaan maaliin. Ilmeisen hyvin on vetänyt koko nelosketju, koko kauden.
 
Hakali!

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Ilmeisen hyvin on vetänyt koko nelosketju, koko kauden.
Tätä ketjua olen hehkuttanut todella monta kertaa. Joku fiksaatio minulla on vain santapaperiin ja tämä ketju repii, raastaa, taistelee ja kaikkea muutakin kivaa siinä sivussa. Saramäki - Elo - Paalanen on roolinsa täyttänyt loistavasti ja ollut ehkä odotusarvoon nähde SaPKon paras ketju. Miettien pelkän roolituksen kautta, niin ei ole huonosti pelannut, jos plussalla tehotilasto ja ketju on mättänyt sen 10 maalia. Miinuksena tietysti muutamat tyhmät jäähyt, mutta nekin laskiessa yhtälöön, ollaan plussan puolella ja paljon. Omasta mielestä ajatellen playoff kevättä etenkin Paalanen tulee nostamaan tästäKIN vielä arvoaan.

Illan ottelusta sen verran pikaisesti plussat ja miinukset

+++ Aho piti joukkuetta pystyssä vaikeina hetkinä ja nollapeli
+ 4-0 voitto sarjakakkosesta, joten tuloksellisesti ok
+ Hämäläinen sai maalin
+/- Salolle toivoin maalia, mutta kaverin kanssa päätettiin, että säästi huomiselle sen voittomaaliksi
+/- Vaikka tonnin rikkominen on Talvisalo Gardenissa hieno asia niin vajaat 1100 yleisöä on omasta mielestä pettymys kärkikamppailuun Jokipoikia vastaan.
- Toinen erä
- jäähyt. Ei voi antaa kaverille otetta ottamalla tyhmiä jäähyjä
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Paalasen touhuja on tullut seurattua ihan pikkujätkästä asti, samalta kylältä kun on. Pienikokoinen mies, jossa on voimaa enemmän kuin kahdessa isossa. Tästä johtuen vääntötilanteita ei juuri häviä, lähtönopeus on kova ja kun se pommi osuu niin sattuu. Parhaimpana ominaisuutena pidän kuitenkin asennetta. Periksi ei anna ei sitten millään.
Liigassa rooli oli ainoastaan taklata, siksi moni ei tiedä että osaa myös pelata kiekkoa.
 
Hakali!

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Mitäs nyt, viikonlopun revanssipeleissä oli nyt sitten noilta Liigasopimuksen miehiltä mukava tason nosto. Kettunen pelasi jo perjantaina Savonlinnassa ihan kelpo pelin, mutta lauantaina sitten Joensuussa naputtelikin hatullisen.
Walli pelasi perjantaina erinomaisen ottelun, kuten toki muukin joukkue. Tämän siitä saa kun vähän sohii muurahaispesää.
ELO vaatii jälleen erikoishuomion. Tykkään sen tavasta pelata riskejä kaihtamatonta ja taklaavaa lätkää. Hyvin pelaa ja pelasi viikonloppuna koko ketju.
 
Viimeksi muokattu:
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Tänään olikin SaPKolta niin hyvä peli etten jaksanut katsoa edes loppuun asti. Melko nopeasti näkyi että on napit auki niin että paidan helmat lepattaa. Sitten Aho, (ehkä vähän Kojon avustamana) tempaisi sellaisen munauksen, ettei ole koko kaudella nähty ja siitä 1-0
Sen aikaa kun jaksoin katsoa, oli Kojolta heikkoa pelaamista. Saattoi pelaamattomuus näkyä, mutta ensimmäisen maalin aikaan oli lähin kenttäpelaaja ja sitten samassa erässä miestä vietiin pari kertaa noin 100-0 1 vs 1 tilanteissa.
Paalasella oli sellainen päivä, että kosketus kiekkoon ja kiekko kaukalosta ulos. Taisi ainakin kolmesti koheltaa kiekon verkkoihin tai vaihtoaitioon ensimmäisessä erässä.
Matka, huono valmistautuminen tai ylimielisyys toi nolla pistettä. Saattoi olla myös kaikkea sopiva mix.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Eilistä peliä nyt kuitenkin Räsänen kehui Mestiskiekoksi parhaimmillaan? No, ehkä näin, mutta mielestäni ottelu oli lähempänä Liigan tyyliä! Nyt ei ollut iloisesta hyökkäyspelistä, vauhdikkaasta ja viihdyttävästä Mestiskiekosta, kuin muutama pätkä.
Äläpä muuta sano, ei Mestiskiekko parhaimmillaan ole väsyneen joukkueen 247 norsukiekkoa keskialueelle. Etenkin toinen erä ja pelin viimeinen kymppi oli ihan puuduttavaa huttua.
Se täytyy sanoa, että SaPKo oli kuitenkin huomattavasti Lempäälässä nähtyä peliä parempi.
Mutta jokuhan tuossa pelaamisessa nyt pyrkii sakkaamaan. Ei voi ehkä isommin valittaa kun on sarjakärjessä edelleen mutta viidestä viimeisestä ottelusta on tullut kolmesti kuokkaan joista yksi johtui vieläpä huonosta peliasenteesta. Tai ainakin se saatiin erehdyttävästi näyttämään juuri siltä. Toki kaksi tärkeää peliä Jokipoikia vastaan sitten poijjaat voittivatkin.
Syyskuu tuotti ka 2,33pst ja lokakuu 2,2pst. Nyt meneillään oleva marraskuu on tähän asti tuonut 1,5pst ja keskiviikkona voittamalla voi nousta enimmillään 1,71:een. En ole painelemassa mitään paniikkinappulaa, mutta menen jo niinkin paljon asioiden edelle että tuo tuleva keskiviikkoinen ottelu voi olla jopa runkosarjavoiton kannalta hyvinkin tärkeä. Sen jälkeen on TUTO pelit runkosarjassa pelattu. Minä en vaan jaksa itse uskoa, että se runkosarjan voittaja olisi joku muu kuin yksi joukkue nykyisestä kolmen kärjestä. Tämä on minun oma uskomukseni, eikä mikään väite. Sen vuoksi TUTOn voittaminen kokonaispisteissä olisi mukava etu.
Kyllä, tämä arvuuttelu on aikaista kun sarjaa on yli puolet jäljellä, mutta harvoin minkään joukkueen taso romahtaa tai leimahtaa. Leimahtaa saattaa mutta silloin pitäisi romahtaakin jos mielii tuollaisen eron kuroa kiinni. Eikä auttaisi edes että keulassa joku romahtaa, vaan kaikkien pitäisi romahtaa.
Tässäpä pientä diibadaabaa ja jaarittelua...
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Tavaritsh Näkökulma tuossa puhuu aloituksista, ja asiaa puhuukin. Esim SaiPan ylivoima sakkaa siksi, että hävitään se eka aloitus ja kiekkoa haetaan omasta päästä. Aloitus on erikoistilanne siinä missä yv ja se joka pelaa erikoistilanteet paremmin, voittaa pelin. voitettu aloitus hyökkäyspäässä tekee aika usein maalipaikan, omassa päässä hävitty sama omaan päähän.
 
Hakali!

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Olihan melkoista peliä eilen. Ensimäinen erä oli aika heikkoa pelaamista kummaltakin ja ainoa maalikin vähän munkki/Ruusun haparointi.
Toisessa erässä SaPKo vähän vei peliä ja kolmannen alku oli niskalaukaus.
Sen jälkeen sitte SaPKon peli meni ihan totaalisen sekaisin ja sekoiltiin kentällä antaumuksella. Yksi maali jäi Akatemian sarakkeeseen lähinnä Ahon hyvän pelin vuoksi.
Eilisessä pelissä nähtiin muuten poikkeuksellisen paljon taklauksia ja mukavahan niitä oli katsella. Kojo täräytti useampaankin kertaan ja Paalanen pamautti yhden todella komean puhtaan tällin.
Salo ei onnistunut eilen alkuun oikein missään, mutta kun sai paikan niin onnistui tekemään maalin. Sen jälkeen peli parani loppua kohti.
Jurgens pelaa itselleen tällä kaudella Liigapaikkaa, hyvin vahvasti siltä näyttää.

6-1 eli aika selvät lukemat...
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Ja sen kerran kun tulee peli telkkarista eli areenasta, niin meidän kylän mies ei pelaa. Vähemmästäkin on ratkettu ryyppäämään...
 
Hakali!

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
SaPKo oli jo lähes kotona, kun RoKi pääsi vasta lähtemään!
Käsittääkseni RoKi yöpyi Vierumäellä ja lähtivät vasta tänään Talvisalo Gardeniin. Vedonlyöntiketjuun kävin hiukan kertomassa lähtökohdista illan otteluun, koska välipelin vaara on nyt mitä ilmeisin. Tänään taas vuoden tauon jälkeen pääsee Savonlinnan kiekkopyhättöön katsomaan paikan päältä peliä

Eilisestäå pelistä sen verran, että KeuPa pelasi hyvin ekat 50 minuuttia, ja sitten alkoi peruuttelu, jonka jälkeen tapahtui pään hajoaminen viisi minuuttia ennen loppua nosti SaPKon voittoon. Hyypän jäähy oli oikein loistava esimerkki pään sulamisesta. Et sinä vain voi mennä alivoimalla tasatilanteessa pari minuuttia ennen loppua huitaisemaan vastustavjaa polkkareihin. Tanus tottakai myi jäähyn helpohkosti, mutta älä edes anna mahdollisuutta viheltää.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Käsittääkseni RoKi yöpyi Vierumäellä ja lähtivät vasta tänään Talvisalo Gardeniin.
Minä en tästä enempää tiedä, mutta fanseatin selostaja sanoi, että RoKi ajaa yöksi Mikkeliin. Ihan oikeastaan se ja sama koska ei ole todellakaan helppo lähtökohta kun peli jokatapauksessa venyi todella pitkäksi.
Muistan kun tässä lähihistoriassa perjantaina Lempäälässä pelannut LeKi tuli levännyttä SaPKoa vastaan lauantaipeliin kolmella ketjulla ja veivät pisteet mukanaan. Myös Hokki on onnistunut tässä.
Tälläiseen peliin valmistautumisen täytyy onnistua nappiin tai muuten käy nolosti kylmät.
En odota tai povaa SaPKolle tästä RoKi-matsista vaikeuksia vaan uskon yli 4 maalin voittoon, mutta tulipa huomioitua nuo pari realiteettia.
Itse en pääse katsomaan kun iski se kuuluisi man flu. Ei auta kuin fanseat, kuppi konjakkia ja kahvia sekä toiso siitä että kotiväki hoivaa lopun iltaa.

Hyvää kiekkoiltaa, eka Mestistä ja päälle kaksi NHL prime time matsia.. ei sairaspäiväksi tarvitse enempää viihdettä toivoakaan.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Hahhah, olihan melkoinen peliintulo kotijoukkueelta. Lähenteli vähintään surkuhupaisan ja tragikoomisen välimaastoa.
Koko peli oli oikeastaan SaPKolta varsin heikko, mutta se on tasoeroltaan niin paljon kovempi kuin RoKi tällä hetkellä että lähinnä sen ja Tanuksen, joukkueen parhaan pelaajan, voimin saivat kammettua 3 pinnaa.
Tuomarit näyttivät olevan taas aika rankasti kuutamolla, mutta kait niilläkin sitten painaa pitkä pimeä kausi.

Minusta tuo Lämsän kolmas typerä jäähy ennen pelin puoliväliä olisi voinut oikeuttaa jo tupinpurentaan kun siellä oli Elo pukeneena mukana.

Sitten, saattaa olla aavistuksen rasittavaa pelata tuon Lehtosen kanssa kun ei suostu syöttämään tai muutenkaan luopumaan kiekosta millään. Ainakin yhdessä pätkässä näkyi kun Hämäläinen hakkasi tilanteen jälkeen tuskastuneena jäätä lavalla. Kuvittelen, että se saattoi tarkoittaa "voisitko joskus syöttää"

Mutta sellaista, nyt joulutauolle viiden ottelun voittoputkessa ja 6 pinnan sarjakärjessä niin kelpaa. Nyt saunomaan ja sitten Minnesotan peliä vahtaamaan.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Täältä Hakalista sellaisia terveisiä, että kahvi ja konjakki ei auta, Toveri Murkula. Kuumaa vettä, sitruunan mehua, inkvääriä reilusti, hunajaa ja rommia reilusti. Lähtee tauti. Jos sekoitussuhde on hakalilainen, niin viidellellä lähtee tajukin.
Sapkolla mnee kyllä kovaa, käy ihan kateeksi kun SaiPa konttaa. Tuo Tanus ei muuten ensi kaudella mestiksessä pelaa, vaikka eihän sitä tiedä. Vaikeampaa se on siirtyä mestiksen maalitykistä liigaan maalitykiksi, kuin rikkovasta roolista liigaan ajamaan miestä. Esim Tomas Jasko, Jarmo Jokila, mestiksessä ihan päälliköitä ja liigassa ei mihinkään.
 
Hakali!

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Täältä Hakalista sellaisia terveisiä, että kahvi ja konjakki ei auta, Toveri Murkula. Kuumaa vettä, sitruunan mehua, inkvääriä reilusti, hunajaa ja rommia reilusti. Lähtee tauti. Jos sekoitussuhde on hakalilainen, niin viidellellä lähtee tajukin.
Tauti ei lähde, mutta on hyvää ja suosittelen. Tämä maaseutulainenkaan annostus ei ole ihan mieto, mutta minulla on nyt sellainen tilanne, että tuossa on Captain Morgania, Bacardia, Bacardi Blackia, Bacardi Oakheartia ja Strohhia tarjolla. Mikä näistä auttaa parhaiten? Sattu vinkki tulemaan vähän rommitotista pitävälle miehelle =)
Mutta mitään inkiväärejä ja sitruunoita en tähän hommaan sotke.

Aika rajun näköinen tuo OPK kun kaikkiaan yhdeksän pelaajan tehotilasto on pakkasella ja sitten Tanus +3 -0 ja luonnollisesti 2 muuta pelkästään plus maalit sarakkeessa olevat olivat Lepaus ja Monto +1 -0

Oliko tuolla jotain kytkyjuttuja vai oliko oikeasti noin paljon lipunmaksaneita? Hieno luku jokatapauksessa.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, JyP, KalPa, SaiPa, Liikunnan Riemu
Ei muuta kuin klisettä kehiin: hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä.

Ja kentällä oli tässä pelissä tilaa peräti 27 kertaa. Savonlinnan hyvällä selostajalla (oikeasti Fanseatin kärkeä) oli nousujohteinen suoritus kuten SaPKo:llakin. Ensimmäisessä erässä pelaajilla oli kentällä tilaa 5 kertaa, toisessa 10 ja kolmannessa 12. Summa on syksyn huippua.

Pääasiassa Fanseatin varassa oleva etäkannattaja pärjäisi kyllä vähemmälläkin tilalla, kun ei itse joudu huseeraamaan kentällä eikä selostamossa. Tämä näin kainona toivomuksena kevätkaudelle. Totuuden nimessä sanottakoon, että kyllä nytkin tilaa kuvaava ilmaisu jo selvästi vaihtui muutaman kerran kesken lauseen ilmaisuun "nyt on pelaaja N... hyvässä vauhdissa."

Ei muuta kuin kinkun paistoon.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Eikö ole Martin Kuvetta eli Martinigueta, siinä tapauksessa tuosta valikoimasta kallistuisin Morganiin, merirosvo on kuitenkin Mies eikä marjanpoimija. Laatua enemmän ratkaisee määrä, ei se nuha lähde mutta mukavampi niistellä kun korvissa suhisee. Mukavaa joulun aikaa sinne savoon, toivotaan täältä Hakalista.
 
Hakali!

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, JyP, KalPa, SaiPa, Liikunnan Riemu
On pakko jakaa Joulu-KIITOKSET Naukkariselle! Upeaa työskentelyä! Osa Mestiksen selostajista on koko lajista aivan ulapalla. Ei tunne pelaajia, ei oikein sääntöjäkään välillä. Käsittääkseni Naukkarinen lähti aika kylmiltään hommaan ja olen tykännyt! SaPKo etsi viime kaudella ennen Joulutaukoa kuumeisesti selostajaa. Tälle kaudelle Fanseat:n pariin siirtyneenä, olen ollut tyytyväinen.
Kyllä, kuten sanottu, oikeasti hyvä selostaja. Tuo homma on nimittäin paljon vaikeampi kuin luulisi, eikä tunkua siihen varmasti ole. Joillakin isohkoillakaan paikkakunnilla selostaja ei tiedä jääkiekosta paljoakaan. Jotkut ovat selvillä lajista, mutta eivät välitä opetella edes pelaajien nimiä.

Jokaisella on omat maneerinsa, ja niitä kannattaa toki yrittää vähentää, kuten tätä "nyt on Tanuksella tilaa". Pelin tuoksinassa ne vain tahtovat tulla selkäytimestä.

Nyt kun kuvakaan ei enää pätki, on ollut todella mukava seurata SaPKo:n upean joukkueen otteita livenä satojen kilometrien päästä. Siitä olen kiitollinen, vaikka omat Savonlinnan vuodet tulivat ja menivät.

Ja kyllä SaPKon koko organisaation tekeminen on nyt ollut aivan eri luokkaa kuin pitkinä konttauksen vuosina. Se on ollut koko kaupungin kannalta todella tärkeä juttu näinä aikoina. Kaikki muu yritetään kaupungista viedä, mutta SaPKoa ei voi viedä. Yhdessä Oopperajuhlien ja muiden kulttuuriorganisaatioiden ja kansalaistoiminnan kanssa se näyttää esimerkkiä myös elinkeinoelämälle ja politiikalle.

Tsemppiä Savonlinnaan ja Hyvää Joulua kaikille!

Edit: SaPKon hyvistä yhteistyökumppaneista on syytä mainita erityisesti toisen jääurheilulajin edustaja SaTu eli Savonlinnan Taitoluistelijat, joka näyttää tekevän erittäin ansiokasta työtä.
 
Viimeksi muokattu:

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Hyi saatana mitä paskaa voi joukkue esittää. Ymmärtäisin jos pelaisi noin että on huono, mutta kun pelaa noin siksi että ei kiinnosta niin voihan vittu.
Fanseat kommentaattorin kuvaus SaPKon pelaamisesta oli erittäin täydellinen. "Tuollaista hiihtelyä"
Vaikea tullaisen kyykkäyksen jälkeen osoitella yksittäisiä pelaajia, mutta Lämsän pitäisi olla vahvistus....ei todellakaan sitä ole. Elo pelasi keskiviikkona todella hyvän pelin niin siitä palkinnoksi popcorn kuppi kouraan. Sillälailla.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy