Ilmoitukset

Nimimerkki LeeCleef osoittautui jo aiemmin palstalta kenkää saaneen nimimerkin uudeksi nimimerkiksi. Myös uusi nimimerkki pääsi ulkoruokintaan vanhan nimimerkin seuraksi .

Nimimerkki Knutsenin henkilökohtaisuus otteluseurannasta on palkittu viikon kakulla.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2018–2019

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 05.03.2018 klo 14.35.

 1. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Kyllä siinä niin taisi käydä, että Kaarlehto menee kuin meneekin Lappeenrantaan. Niilo Halonen oli sitten toinen vaihtoehto, mutta silläkin saralla jäi luu käteen.
  Voi olla, että Halosen palveluksista pääsee nauttimaan joku muu seura Mestiksessä, kun HIFK on saamassa oman farminsa tästä sarjasta. Eikä se välttämättä ole viime kauden RoKi. On mielenkiintoista nähdä millaisen joukkueen Jokipojat perjantaina julkistaa.
   
 2. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Niin SaiPan ketjussa jtn huhua Kaarlehdosta mutta missään en ole virallista tietoa nähnyt. Eli jos sinne menee niin kausi mennee pääasiassa Ketterässä. Mikäs se Halosen sit vei? Ei ole ainakaan missään julkistettu.
   
 3. Hanibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Ketterä
  Juu, kyllä nyt tulkitsin väärin nuo maalivahdit. Kaarlehto tosiaankin menossa SaiPaan ja pelannee Ketterässä. Mitkähän sen Halosen kuviot ovat, toivottavasti SaPKo saa jostain hankkittua todellisen ykkösmolarin. Hyökkääjät mielestäni kasassa ja saatiin hyvä nippu. Mielelläni näkisin kaksi hyvää pakkia vielä liittyvän joukkueeseen.
   
 4. Goxim Marky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshiman karpit
  Lainaus:
  Nyt SaPKo voisi skoutata suoraan televisiosta molarin, nimittäin "korealainen" Dalton kärvisteli ihan mukiinmenevästi Suomea vastaan eilen :D

  Mutta jos ihan tosissaan asiaa miettii, niin ns varmat mestistason hyvät maalivahdit alkaa olla jaettu jo yllättävän varhain. Kaarlehtoa olisin itekin uumoillut Räpsän ja Jamon jengiin, mutta ilmeisesti Tertsi vetää pidemmän korren.
   
 5. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Jotenkin on sellainen aavistus, että Halonen on Jokipoikien veskari ensi kaudella. Ja Myllylän Wiljamikin saattaa ärjypaidassa pelata HIFK-yhteistyön hedelmänä.
   
 6. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Dalton ei taitaisi muutenkaan tulla niin huonoon sarjaan kuin Mestis, saattais olla ihan KHLssakin kysyntää kun ei ole enää pakko Korean sarjoissa pelailla.
  Lainaus:
  Halonen tehnyt sopimuksen IFK:n kanssa. Lainasopimus toki onnistuu Mestis-seuroihin, mutta haluaako muka SaPKo tai mikään muukaan seura laina ykkösveskarin, on meinaan aika epävarma asetelma.
   
 7. Goxim Marky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshiman karpit
  Lainaus:
  Tosi. Mutta jos SaPKo lähtee ensi kauteenkin se urpomikälie maalillaan, niin seisokin veltostuminen tapahtuu taas viimeistään pleijareissa. Suorastaan hämmentävää, että kuinka Mestiksen hallitsevalla mestarilla oli niin vessatason maalivahti Juhana Ahon jälkeen. Riittikö näytöiksi pari hyvää peliä korpifarmissa nimenomaan pallokerhoa vastaan vai haluttiinko fyrkat pistää joukkueen muiden osa-alueiden vahvistamiseen?
   
 8. Goxim Marky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshiman karpit
  Parina viime kautena hyvää duunia Talvisalossa tehnyt Saramäki ilmeisesti palailee Keski-Suomeen ja KeuPaan. Harmi homma, mutta liekö tähtäimessä joku raatajan rooli tulevaisuuden JYPissä?
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Toivottavasti pääsisi Liigaan, on nimittäin parempi pelaaja kun moni Liigassa viime kaudella pelannut pienen roolin mies. Muuten harmi, että KeuPa on se Jypin farmi. Saramäen loukkaantuminen oli Urpolahden ohella suurimmat syyt, että Talvisalossa ei tänä keväänä pelattu finaaleja.

  Tuo maalivahtiasia uhkaa muodostua mahdolliseksi ongelmaksi. Pari hyvää maalivahtia viime kauden Mestiksestä on EP:n lisatauksen mukaan sopimuksettomia mutta en ole ihan kartalla pitääkö paikkaansa. Kumpikin näistä miehistä kävisi paremmin kuin hyvin. Linkit Eliteprospectsiin.
  Nico Vikstén - Elite Prospects
  Paavo Hölsä - Elite Prospects

  Markus Ruusu ei taida myöskään olla vielä minkään joukkueen kanssa sopimuksessa mutta ei ehkä erittelemättömistä syistä ole edes teoreettinen vaihtoehto.
   
 10. Näkökulma Jäsen

  No, Viksten oli hiukan yllättävä, mutta hyvä ja iloinen uutinen maalivahtiosastolle. Vihavaisen kohdalla odotukset itselläni erittäin korkealla. Olen "salaa toivonutkin", että tulisi tänne, koska Räksä on parhaimmillaan Vihavaisten tyylisten taitopelaajien kanssa. Hyvä joukkue kasassa ja vielähän tuohon joitain tulee ennen kauden alkua.
   
 11. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jees, eli sisään taas kolme miestä ja otan tuohon helpot linkit statsihin eliteprospectsin kautta.

  Nico Vikstén - Elite Prospects
  Tatu Vihavainen - Elite Prospects
  Eetu Andersson - Elite Prospects

  Lähtökohtaisesti veikkaan että Andersson tulee olemaan yksi niistä kiikun kaakun kokoonpanosta löytyvistä miehistä. Toki potentiaalia on koska juniori-ikäluokkien maaotteluita ei muuten pelata. Ei ole ihan älyttömästi mielikuvaa minkä tyylinen puolustaja on.

  Vihavainen on mukava uutinen jo senkin vuoksi, että on taas lisää oman kylän voimaa. Ensimmäisellä Mestis-kaudella sarjan häntäpään porukassa isot pinnat niin on lupa odottaa hyvää tulosta. Toki taisi saada Peliitoissa pelata hyvien ketjukaveiden kanssa ja suht hyvää roolia.

  Viksten onkin pelaaja jonka tiistaina nostin ehdolle ja olen aika pirun varma, että tulee ottamaan enemmän pelaavan veskarin paikan ensi kaudella. Sen verran on muistikuvia pelaamisen tasosta. Ja etenkin toisen maalivahtimme pelaamisen tasosta on vielä paremmat muistikuvat.

  Hyvä. Tuohon kun saisi kuitenkin vielä yhden muutaman kauden sarjaa pelanneen laatupelaajan niin alkaa olla aika kova porukka.

  Mitä tuossa muiden joukkueiden tapahtumia seurannut niin tulossa on hieno Mestis-kausi ja kovia jengejä.
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2018 klo 13.45
 12. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Tähän on kyllä helppo yhtyä. Usea jengi vuoronperään ilmoittaa kovista vahvistuksista. Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että kauden kynnyksellä on kourallinen kovia joukkueita joiden järjestyksen voisi ennustaa vaikka arpomalla.
   
 13. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Hyvät signaukset! Pakko sanoa, että tosi kovia pelaajia tulee monilta joukkueilta ulos kokoajan. Näköjään farmailu osoittaaa taas tehokkuuttaan ja KeuPaan on aika kova tunku kovia pelimiehiä. Hölsä on todella hyvä veskari mestikseen ja lisäksi kumpulaisen ja Salosen saivat hyökkäykseen.
   
 14. Linnankundi Jäsen

  Jos KeuPa on tehnyt näiden pelaajien kanssa sopimuksen ja maksaa sopimuksien kulut, niin asiat on todella hyvällä tolalla. Hieman vaan epäilyttää, riittäisikö seuran rahat noin laadukkaan joukkueen pyörittämiseen. No se jää tulevalla kaudella nähtäväksi.
   
 15. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Nii monesti miettinyt samaa että pakko siellä joku liigaporkkana olla, ku miks ihmeessä muuten ton tason pelaajat menis Keuruulle?
   
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tulihan KeuPalle viimekaudella 80 000e palkintorahoja ja varmasti kausikorttimyyntiin ja sponsorimyyntiin tulee sopivasti nostetta myös, pudotuspeleissä myös aikaisempaa enemmän rahaa. Vaikka pitkään vaikutti että Keupalla on vaikeaa selvitä mestiksessä niin yhtäkkiä onkin melkein yksi isoimpia ja vakaavaraisimpia seuroja mestksessä, saattaa olla ensikaudella myös yksi isoimpia pelaajabudjetteja eikä välttämättä hirveällä riskillä vielä mennä ellei menetys ole oletettua heikompaa paljon (3 ulkopuolella runkosarjassa+pudotuspeleissä sekä CUP).. Sopivasti myös varmasti Lukko ja JYP auttaa seuraa muutamalla pitkäaikaislainalla ja ehkä muulla avulla. Pelaajille hyvä porkkana olla lähellä muutamaa liigaseuraa ja Jyväskylän vieressä.
   
 17. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:

  Vaikee kyllä kuvitella että KeuPalla kuitenkaan yksi isoimmista pelaajabudjeteista kuten mainitsit? Kuitenkin eihän KeuPalla ainakaan ottelukohtaisia tuloja ole kauheasti yleensä, jos yleisöä käy se 500 suurinpiirtein per ottelu. Toki jos yleisömäärä nousee ensikaudeksi sinne +800. Toki en ota siihen kantaa sitten paljon yhteistyökumppaneiden rahahanat ovat mahdollisesti nyt auenneet? Tiiä miten avokätisiä kumppaneita keskisuomessa onkaan. En Keuruun omasta talousalueesta juurikaan tiedä, mutta toki varmaan jyväskylästä joitain euroja voi saada niinkuin sanoit? Tosin Keuruun sijainnista sen verran, että kauden aikana todennäköisesti matkustuskustannukset ovat yksi pienimmistä mestiksessä, kun miettii miten keskellä logistisesti Keuruu sijaitsee, joten sieltä tulee jo iso ero verrattuna esim. Hermes ja Roki. Mutta pakkohan se on olla oikeesti niin että noille Salosille ja Kumpulaisille, Hölsälle yms yms on sellainen sopimus, että Lukko / JYP maksaa ainakin osan palkasta --> saa ihan hemmetin ison edun versus itsenäiset seurat.
   
 18. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta nykyisin mestiksessä ne pelaajabudjetit ei tosiaan mitään jättisummia ole ettei välttämättä paljon tarvitse kasvattaa niin on siellä kärkijoukossa sen osalta.Keupahan on vimevuosina tainnut tehdä semmoiset 15 000-30 000e tappiota kaudessa, mutta nyt on ollut kasvua yleisömäärissä, tullut sarjasijoitusboonuksia 80 000e viimekaudelta, pudotuspelejä aikaisempaa pitemmälle. Viimekaudella myös esimerkiksi taisivat saada aikaisempaa halvemmalla esimerkiksi varusteita hankittua JYPin avulla ja yksi peli pelattiin hippoksella (Yhteistyökumppaneissa auttaa). Vuokra ja matkakuluthan myös KeuPalla taitaa olla yksi sarjan pienimpiä. Se myös Keupalla että sieltä todennäköisesti tulee Lukosta ja JYPistä 2-3 pelaajaa koko kaudeksi lainaan mahdollistaa sen että 1-2 ketjujen pelaajille pystyy antamaan muuta joukkuetta enemmän palkkaa.
   
 19. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:
  Miksi ihmeessä olis pakko olla jos Keuruulla homma toimii ja joukkue menestyy ja aikoo jatkossakin menestyä toisin kuin joku RoKi ja Peliitat jotka rämpii vuodesta toiseen.

  Kumpulainen niin kuin varmasti Salonen ja moni muu hakee uutta nostetta Keuruulta joka onnistui Jokiseltakin aika mallikkaasti.

  Kertoohan se paljon kun noista kovista nimistä kaksi on paluumuuttajia, jotakin Keuruulla tehdään oikein.
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2018 klo 19.18
 20. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:

  myönnettäköön nyt kuitenkin, että ainut asia mikä Keuruulle houkuttaa pelaajia on farmaaminen. Se on iso porkkana pelaajille. Ja tottakai pelaajien kannalta hyvä homma, en sitä sano. Mutta jos tota farmaamista ei olisi, niin eihän KeuPalla olisi mitään taloudellisia resursseja hankkia ton tason pelimiehiä. SItä tarkoitin lähinnä, että KeuPa saa hirvittävän edun itsenäisiin joukkueisiin nähden. Se ei tietty ole KeuPan vika, en sitä sano. Vaan niinkuin kaikki muutkin tällä palstalla ovat sanoneet niin järjestelmä on perseestä. Ja sitä nimenomaan tarkoitin, että eiköhn Kumpulaisen ja Salosen hankinnan takan ole nimenomaan jompi kumpi Liigaseuroista? näin siis uskoisin, en muuten näe mitään tsäänssejä taloudellisesti KeuPalla kustantaa kyseisten pelaajien pelaamista mestiksessä. Voin toki olla väärässäkin ja pojat haluavat tulla takas Keuruulle ilman kunnon palkkaa ja lähinnä sillä ajatuksella, että Lukko ja Jyp todennäköisesti seuraa myös KeuPan muitakin pelaajia, kuin pelkästään niitä, joiden sopparissa niillä on omat näppinsä pelissä.

  BTW tuleekohan kovatasoisin Mestiskausi sitten kolmen isoimman liigaan siirtymisen? Sen verran kovia hankintoja jo useammalla joukkueella. Hyvä näin!
   
 21. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Vaikka SaPKo ketju onkin, niin olen aivan samaa funtsinut. Kovia hankintoja tullut ja varmasti lisää tulee joka joukkueeseen, tosin, on niitä myös lähtenyt Mestiksestä, esimerkiksi Kivilahti, Rajamäki, Tarkkanen, Viirlas, Mäkinen ja Virkki lopettaa. KOOVEE tuo myös oman mausteensa.

  KeuPasta vielä sen verran, että eiköhän nuo sopparit ole itse maksettuja, mutta voi tulla nopeasti pipi jos alkaa liikaa rahalla leikkimään. En usko hetkeäkään yhdenkän pelaajan puheeseen siitä, että Keuruulle on kiva tulla kun on niin mahtavat olosuhteet ja liibalaaba. Veikkaan syiden olevan korkeimmissa mahdollisuuksissa nousta Liigaan kaikista seuroista.
   
 22. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Niih mut uskoisin että Kumpulaisen ja Salosen hintalaput on yhteensä lähellä KeuPan voittamaa palkintorahaa tällä kaudella (80 000€). Nää on tosin spekulointeja. Mistä tieto että Virkki lopettaa?Ketä Mäkistä tarkoitat? Itse ihmettelen miten SaPKon William Mäkisestä ei ole kuulunut mitään. Menisi helposti vielä meidän jengiin.

  jaahas tsekkasin eliteprospects niin Mäkinen näköjään menossa Tshekin 2 sarjaan: William Mäkinen - Elite Prospects
   
 23. Linnankundi Jäsen

  Itä-Savossa ainakin oli Virkin pelien päättymisestä uutinen.
   
 24. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Juurikin Williamista puhuin. Virkin lopettamisesta taisi olla TUTOn kotisivuilla uutinen.

  Niin, ei varmasti maksa Kumpulainen ja Salonen noin paljoa. IPKn pelaajabudjetti taisi ensimmäisellä kaudella olla 100k, ja silläkö olisi saanut vain Kumpulaisen ja Salosen, en usko tuohon oikein. Toki jos joku palkoista eenemmän tietää, mitä nämä huiput Mestiksessä tienaa niin valaiskaa ihmeessä. Itse ajattelen jonkun Kumpulaisen tienaavan ehkä 20k maximissaan, ei edes noin paljoa.
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Parisen kautta sitten olin sellaisessa tapahtumassa jossa SaPKon edustaja puhui että noin 10k€ saa Mestiksessä vahvistuksen kevätkaudeksi.

  Minä en mielelläni muuten puhu näistä raha-asioista ym. kun työkseni yritän tehdä rahaa ja pari SaPKon osaketta omistan ja näin näen pyytämättäkin lyhyet tilinpäätökset.
  Se ei varsinaisesti kuulu meille kannattajille mitään miten mikäkin seura kulunsa hoitaa, kunhan hoitaa. Se on paska tapa että tehdään turskaa, kupit nurin ja joukko varustetoimittajia tai muita tahoja kirjaa luottotappioita kun konkurssissa kaikki menee isoimmalle, eli verottajalle.