Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

SaPKo 2014–2015

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Murkula, 07.03.2014 klo 22.14.

 1. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Toivottavasti Sveitsin poika onnistuu. Itä-Savon paperiversion mukaan Teemu Suhonen harjoittelee SaPKon mukana ja jos ei ulkomaat kutsu, niin jatko SaPKossa on mahdollinen.

  Onkos kukaan kuullut juttuja jatkuuko yhteistyö HPK:n kanssa vai olisiko esim SaiPa mahdollinen? Vai ihanko itsenäisenä mennään?
   
 2. Penski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Hifk, NP#21, Boston Bruins
  SaPKolla yhtiökokous 28.8 ja sitten saadaan kuulla viime kauden oletettavasti voitollisen tuloksen suuruus. Mielenkiinnolla odotellessa..
   
 3. UniqueSputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaPKossa edellisen kerran täysipainoisen (ei lainat) kauden pelannut ulkomaalainen löytyy niinkin kaukaa kuin kaudelta 2009-2010. Kyseessä siis Simon Nielsen.

  Asiasta toiseen.

  Gianinazzista saadaan, etenkin kokonsa vuoksi, hyvä stay-at-home -tyyppinen puolustaja, joka (ainakin omien sanojensa mukaan) taitaa kohtuullisesti myös kiekollisen pelin. Sitä osa-aluetta hän ainakin ilmoitti haluavansa parantaa. Toivottavasti pyrkii rohkeasti avaamaan peliä ja tuomaan kiekkoa hyökkäysalueelle, se kun on menneinä kausina ollut SaPKon yksi näkyvimmistä ongelmista.

  Mikäli Gianinazzin try-out sujuu mallikkaasti, on haussa vielä 1-2 puolustajaa.
  Maalivahtiosasto mielestäni erittäin tasapainoinen, Similän kuormaa voidaan jakaa viime kautta enemmän Leskiselle. Hyökkäyskin näyttää valovoimaiselta ja potentiaaliselta. Näillä eväillä kauteen.
   
 4. Linnankundi Jäsen

  Ehkä Mestiksen nopein pakki Teemu Suhonen jatkaa SaPKossa. Alkava kausi on jo viides Pässeissä. Suhonen on alunperin hyökkääjä, mutta siirtyi pakin paikalle joku vuosi sitten SaPKon pakkipulan vuoksi ja osoitti kykynsä myös tällä paikalla. Monitoimikone, vain mv-kokemusta puuttuu.
   
 5. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Erinomainen uutinen. Teemu Suhonen on luotettava pelaaja, pelasi sitten hyökkääjänä tai puolustajana. Ei näitä pelureita liikaa ole jotka osaa kummankin paikan pelata aina hyvällä tasolla.
   
 6. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  Vaikka nimilistalta Mestis-tason "tähdet" puuttuvatkin, on mielestäni Sapkon tekemisessä viime kautta parempi klangi. Ilmeisesti ei olla lähdössä samanlaiseen lainarulettiin liigaseurojen kanssa. Omasta mielestäni se koko spekulaatio liigapelureiden tulemisista ja menemisistä heijastui loppujen lopuksi negatiivisesti viime kauden otteisiin. Lisäksi joukkue on ehkä tällä kaudella hieman enemmän valmentajansa näköinen porukka.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  On varmasti vielä aikaista marista, mutta edelleen mieleeni herää väkisinkin kysymys. Kuka tekee SaPKon maalit? En ole nähnyt harjoituspelejä, mutta kahden maalin ottelukohtaisella keskiarvolla ei kovin menestyksekkäästi sarjataulukossa valitettavasti sijoitu. Tänäänkin tosin taisi puuttua melko varmasti kentällinen pelaavan kokoonpanon miehiä, mutta kun selvästi terävä maalintekovoima puuttuu niin silloin osumia pitäisi saada laajemmalla joukolle.
   
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Ei ollut tämän iltaiselle avattu otteluseurantaa, eikä sitä nyt varmaan yhden tai kahden viestin vuoksi kannata avatakaan.
  Näin vasta tänään ensimmäisen harjoituspelin ja perusteella voin heittää muutaman huomion. Nämä siis vain yhden ottelun perusteella, eli voivat olla arvioina päin persettäkin.

  - puolustus vaikuttaisi olevan tasapainoisempi ja kiekollisesti kyvykkäämpi kuin viime talvena.
  - luultavasti tänään nähty neljän hyökkääjän YV (Roine-Manninen-Forsström-Mörsky ja pakkina Lehtinen) tulee olemaan toimiva.
  - Sulin pelasi hienon matsin
  - Similän mailapeli ja maalilta poistumiset ovat vähän epävarman oloisia, mutta torjuntatyö oli hyvää.
  - Hydestä ei ole reissussa muodostunut maalinsylkijää. Tänään oli 2 kertaa "varma" paikka laittaa kiekko reppuun, mutta kahdesti se menikin ohi.
  - Huovila oli vielä kesälomalla
  - Toikalta petti kertaalleen hermot ja maila paukkui jäähän antaumuksella, ei saattaisi vielä olla siihen riittävää statusta...
  - Hintz vaikutti olevan pelimies, mutta hukkui omaan kentälliseensä. Lähinnä Kangas ei tainnut olla samalla tajuudella.

  Forsström-Manninen-Mörsky toimii.
  Roine on hyvä, mutta tänään näytti pelaavan "väärien" pelikavereiden kanssa.

  Ja kuten sanoin, kaikki tämä yhden ottelun perusteella, joten yksi tai kaikki rivit voivat olla pelkkää skeidaa, mutta näin tänään näin.
   
 9. HockeyIsKING Jäsen

  Muutakaan elossa olevaa SaPKo palstaa ei taida olla, joten kirjoitanpa tänne. Ostin kympillä SaPKo-Hokki nettilähetyksen. Olin pettynyt seuraavista syistä:
  -kuvan valonsäätö heitteli vähän väliä. Kuva hämärtyi ja kirkastui itsekseen. Kuvaaja voisi a)opetella käyttämään kameraa tai b) vian ollessa laitteessa hommaamaan toimivan. Veikkaan ensimmäistä ongelmaa - joku valotusautomaatti oli väärällä asetuksella. Muuten kuvaaja pysyi hyvin pelin mukana ja zoomauskin onnistui hyvin.
  -selostajan ääni ei kuulunut kuin särisevänä muminana 2 ensimmäistä erää. Luulisi jonkun monitoroivan lähetyksen onnistumista ja korjaus olisi saatu tehtyä hiukkasen nopeammin.
  -selostaja ei ollut melko kehno. "Hokki saa kiekon, ei saa, saa kiekon." T'ällä linjalla mentiin, riitti kun selosti kummalla kiekko oli. Kaveri ei tunnistanut kuin ajoittain edes oman joukkueen pelaajia, ja kieli meni solmuun nopeissa tilanteissa. Oikeastaan mitään pelaajista tai joukkueista hän ei osannut kertoa eli antanut lisäväriä kuolleisiin hetkiin, pitäisi nähdä vaivaa ja kaivaa tiedot käsille. Lisäksi puolueellisuus häiritsi: "Hokki saa jäähyn - ihan hyvä." tai "Paha laukaus Hokilta mutta meni yli maalin - ihan hyvä." Mutta kun opettelisi niin voi tulla hyväkin.

  Jos ei olisi parempi voittanut, olisi harmittanut kympin sijoitus.
   
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Aika synkltä tämä kauden alku vaikuttaa, vähän kuin mestis ennustuksiin uumoilin. Arvoin sinne myös, että kauden mittaan maaleista vastaa puolustajat suhteellisin suuresti. No nyt viidestä kaapista kolme on kirjattu puolustajille. Kaksi ottelua on todella lyhyt otanta, joten ei tässä voi oikeasti vielä vetää yhtään mitään johtopäätöksiä. Totuus on kuitenkin, että ellei peli muutu niin Talvisaloon saapuu jatkossa vain kourallinen ihmisiä.

  Toivotaan parasta ja annetaan edelleen joukkueen näyttää ja taakse ladataan katsojina täysi tuki.
   
 11. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Miika Roine on luultavasti joukkueen paras yksittäinen pelaaja, mutta sanonpahan vaan, että tuolla sentterillä potentiaalista valuu paljon hukkaan.
  No vaikea sanoa, kuka olisi parempi, mutta itse yrittäisin ensin vaihtaa Niemimaan ja Toivasen paikkoja. Eipä noista palikoista enää paljon muita variaatioita rakennella.
  Saa minulle osoittaa, että olen väärässä. Ihan se ja sama kunhan kiekko alkaisi löytää tiensä reppuun.

  Tässä vaiheessa 9 maalia joista 5 puolustajille kirjattua...
   
 12. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Haha, ite täällä tihrustan vastaleikattujen silmieni kanssa sen mitä näen. En ollut uskoa edes uutta näköäni kun huomasin, että SaPKo on voittanut Keruulla.
  Vielä koomisempi oli lyhyt keskustelu vaimon (joka ei kiekosta yhtään mitään ymmärrä) kanssa.
  minä -"herranjumala, SaPKo on voittanu jatkoajalla" johon vaimo -"niinkö, oikeestiko, no ei uskois"

  No joo, jotta ei menisi ihan ohi niin on se vaan taas sanottava, että vaikeaa jääkiekossa on voittaa jos ei osaa maalia tehdä. Tänään kumminkin kolme tuli, mutta ihan puhtaasti laukaisukarttaa katsoen, vaikeeta on ollut.
   
 13. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kiitos, jos ei kuudella kolmea vastaan saa kiekkoa maaliin, niin on melko todennäköistä, ettei sellainen joukkue voita. Enempää mieseroa ei voi käsittääkseni enää sääntökirjan mukaan saada, mutta jospa SaPKo hakisi liitolta poikkeuslupaa saada pelata seitsemällä + veskari. Voisi koittaa, että yksi miehistä menisi maalin katolle ja yhdet molemmille tolpille. Ne siellä toimisi ikäänkuin koripallokorin levyinä, mistä ohi menevät kiekot voisi kimpoilla maaliin. Näin tuo tähtäys alue alkaisi riittää tällekin pässilaumalle.

  Ei mitään, en viellä hyppää wagonin kyydistä, mutta kyllä muuten vituttaa.
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Eiköhän SaPKon olisi viisainta yrittää tässä tilanteessa kiemurrella itsensä suosta hankkimalla yksi kädellinen ja kyvykäs sentteri. Se on sitten eri asia kuka suostuu tulemaan ja mistä sellaisen löytää. On tuolla vapaiden agenttien listalla Mestiksestäkin muutama ihan oiva nimi, mutta ei ole mitään mielitiettyä enkä heidän uraratkaisuistaan mitään tiedä niin paskaakos niitä tähän heittelemään.
  Ei varmasti halpa ratkaisu, mutta kaikista kalleinta seuralle on olla tekemättä yhtään mitään. Saa aika kalliin pelimiehen hommata sitä vasten, että menettää 300 irtolipun ostajaa/peli.
  En myöskään näe valmentajan vaihtamisessa mitään älyä, kun se tuskin lisäisi maalinteon tehokkuutta sillä henkilökohtaisella hetkellä yhtään. Ei ole myöskään suurta syytä epäillä, että joku muu saisi tuon porukan pelaamaan paremmin. Muistetaan nyt, että pari kautta sitten muuan Martikaisella oli selvästi parempi rosteri valmennettavanaan, eikä siitä juuri sen enempää saatu irti.
  Ainoa syy mikä puoltaisi valmentajan vaihtoa olisi joku välirikko, mutta kun en siihenkään usko. Jos sellaista ei ole se kuuluu joukkueelle ja jos sellainen on niin sekin kuuluu joukkueelle. (viittaan näillä lauseilla toisen satin vihjailuihin)
   
 15. Linnankundi Jäsen

  Mikko Nuutinen palaa SaPKoon ainakin viikonlopun ajaksi. Nuutinen on ainakin vahvistus maalintekoa ajatellen. Jospa avaa SaPKon maalinteon umpisolmun. Kelpaisi vaikka koko kaudeksi.
   
 16. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Älä muuta virka. Nuutinen ainakin osaa maalinteon joten toiveissa olisi että nyt alkaisi pelikin toimia SaPKolla paremmin. Toivotaan että saadaan loppukaudeksi meille, tämä kaveri on "VARMA" sijoitus.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Nuutinen on helppo ottaa pariksikin peliksi kun kaikki on seurassa ja paikassa tuttua valmentajaa ja suurta osaa pelaajia myöten. Tietysti oli hienoa saada Mikko koko loppukaudeksi lappamaan viimeisten minuuttien maaleja, mutta ensisijaisesti kuitenkin toivoisin, että sen ykkössentterin verran jostain löytyisi pelimerkkejä. Niin, ja tahtotilaa sellaisen hankkimiseen.
   
 18. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  Mukava lukea hyviä uutisia Savonlinnan suunnalta vaihteeksi. Joukkue ryhdistäytyi selkeästi LeKiä vastaan ja Nuutinen oli heti mukana maalinteossa. Todella tärkeää olisi saada kaveri pidettyä pässipaidoissa koko kauden. Tavallista enemmän taisi puolustus päästää vastustajaa vetopaikoille, mutta Leskiselle osui hyvä päivä. Mukava olisi kuulla paikan päälle vaivautuneilta, että ohjattiinko kaveria tietoisesti huonommille laukaisusektoreille (joka yleensä johtaa siihen, että vetomäärä kasvaa, mutta laatu heikkenee) vai pääsikö LeKi rauhassa sihtaamaan.
   
 19. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Nuutinen jatkaa vielä (ainakin) parin pelin verran SaPKossa. Mihinköhän päin äijällä on verkot vesillä. Liiga on selkeä tavoite ja silloin seura olisi hyvä olla sellainen jossa kaikki tekeminen on puhtaasti jääkiekkoa, olkoon se sitten liigajoukkue tai vaikkapa Mestiksen kärkiseura KooKoo.
  Toivottavasti pääsee eteenpäin kun noin kova halu sinne ylemmälle tasolle on.
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  En nähnyt lauantainakaan peliä, kun oli noita omia harrasteita päällekäin, mutta nyt se kauna odottamani juttu oli toteutunut ja Roine sai uuden sentterin. En tietysti voi kommentoida miten peli on mennyt, mutta sieltä tulleiden viestien perusteella on ollut hyvä muutos kokoonpanoon.
  Yksi peli on tietty aika lyhyt otanta, mutta jos tuo tuosta lähtee suttautumaan niin sitten voin myöhemmin sanoa, että "mitä minä sanoin"
   
 21. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  SaPKo on ollut piristymään päin ja viimeisin Jukurit-matsi oli hyvää lätkää SaPKolta. Nuutisen kanssa pitäisi saada ihan loppukauden soppari aikaan, eihän Mikko ole pisteillä juhlinut mutta kentällä ollessaan alituinen vaara vastustajille. Similä on pelannut nyt kaksi hienoa peliä putkeen, jatka poika samaa rataa.

  Ensi viikolla onkin sitten tärkeät pelit, voidaan puhua jopa "kuuden pisteen matseista". K-Vantaa vieraissa keskiviikkona (Noora Räty taitaa pelailla huhujen mukaan lohen maalilla), KeuPa vieraissa perjantaina ja sitten vielä TuTo kotona lauantaina. Kuusi pistettä näistä koitoksista olisi mannaa. Tuolla sykkeellä kun pelattiin Jukureita vastaan ne tulee.
   
 22. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Sen voisin perjantain pelin jälkeen todeta, että Rasmus Hämäläisen pitää saada kunnolla näyttää tuossa joukkueessa mihin pystyy. Joku heittelli hallilla, että olisi rapakunnossa, mutta ei se jäällä siltä näyttänyt. Itsellä ei ole kuin yhden ottelun otanta, joten totuus voi olla muutakin, mutta perjantaina pelasi tuon oman tonttinsa hyvin tekisi miltei mieli sanoa, että teki ketjukavereistaan parempia. Sillä ominaisuudella kiekkoilijalla on yleensä kirkas tulevaisuus..

  En tarkoita, että jamppa oli mikään Nuutisen kaltainen sateentekijä, mutta pelasi kokonaisvaltaisesti hyvää kiekkoa. Junnuksi uskalsi pelata rauhallisesti ja omalla vahvuusalueellaan kykyjen puitteissa.

  En lähde heittelemään ketään Hämäläisen tieltä pois, mutta jostain se näyttöpaikka pitäisi löytää.
   
 23. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Samaa mieltä. Heti pelin alussa ihmettelin, että kukas tuo Hämäläinen on ja mistä tullut? Vahva esitys Rasmukselta.
  Koko SaPKon joukkue oli perjantaina kovassa iskussa. Mielestäni Jukurit pelasi yritteliäästi ja pisti kaiken peliin, etenkin 1. ja 3. erin alut oli todella aktiivista peliä Jukureilta. Tällä kertaa SaPKon pojat malttoivat kuitenkin pelata omaa peliä rupeamatta roikuttelemaan kiekkoja keskialueelle ja pisteet jäi talvisaloon.
  Lisäpisteet hallimusiikista Talvisaloon, enpä ole L.A. Guns:ia ennen lätkämatsissa kuullut.
   
 24. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Missähän mahtaa olla Joona Manninen? Tänäänkin kiekko.itukan kokoonpanojutussa on vaan maininta, että Huovila on yhä poissa pelistä. Mannisesta ei taas inahdustakaan. Eikös Joona pelannut TuToa vastaan kumminkin...?
   
 25. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  SaPKo - Peliitat ottelun kuvakoosteen mukaan Joona Manninen veteli popcornia naamariin katsomossa Niklas Huovilan kanssa. Syytä tähän en tiedä. Jos ne popparit on niin helekutin hyviä.