Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
SaPKon kausi 2013-2014 päättyi käytännössä kiekkoliiton päätökseen olle pelaamatta Mestiksen ja Suomisarjan välisiä karsintaotteluita. Playoffeihinkaan ei mennä, joten kausi päättyy virallisestikin huomenna 8.3. kuluneesta kaudesta ei jäänyt urheilullisesti juuri jälkipolville kerrottavaa. Taloutta kuitenkin saatiin korjattua mikä on hieno homma.

Jospa nyt purettaisiin pelaajistoa vähän samaan malliin kuin noin vuosi sitten samoihin aikoihin eli jaetaan joukkue koreittain sen mukaan mitä toivoisi ensi kauden osalta.
Tällä hetkellä ensi kaudeksi sopimukset ovat olemassa Antti Leskisellä ja Petja Summasella.
Puran tällä kertaa miehet pelipaikoittain ja koostan korit sitten loppuun. Noita kahta jo sopimuksen omaavaa en arvioi.

MV: Jani Kautto, ehdottomasti tarjottava jatkopahvia, mutta en hetkeäkään usko että SaPKossa jatkaisi. Kuuleman mukaan olisi jäänyt Tapparavisiitillään Tampereelle, mutta tietystikään se ei SaPKon intresseihin sopinut. Tämä on kuulopuhe ei absoluuttinen fakta.

Puolustajat:

Anssi Virkki, kapteeni ja yksi koko joukkueen parhaista pelaajista ellei jopa paras.
Iiro Sulin, ei päässyt alkukaudella oikein mihinkään rooliin, mutta kun pääsi pelaamaan niin näytti että olisi kuulunut kokoonpanoon koko kauden.
Ilari Metsola, ajoittain puolustussuuntaan melko hukassa eikä kiekollinenkaan peli ollut ihan sitä mitä odotin, mutta vasta ensimmäinen kausi takana. Pelit Metsolan loukkaantumisen jälkeen ovat osoittaneet, että olisi ollut vahvistus kokoonpanossa.
Santeri Lukka, oli paljon parempi kuin edellisellä kaudella, mutta peliä leimaa edelleen omassa päässä harkitsemattomat kiekolliset ratkaisut. Lähes aina kiekko liikkuu rännissä väärään suuntaan. Keskialueella pelin luku ja sen katkominen on taas hyvää.
Lasse Tiilikainen, on tainnut enemmän pelata hyökkääjän paikalla ja kehittämistä riittää, mutta on "oma" pelaaja
Iiro Vehmanen, katastrofikausi. Pelin avaaminen on hidasta ja välillä aivan mielen köyhää. Puolustus suuntaan surullisia tapahtumia pitkin kautta +- tilastosta voi lukea faktat.
Jori Pakkanen, vaikutti minusta melko hyvälle pelaajalle harjoituskaudella, mutta likaa taisi olla rilleissä. Ei ihan huonostikaan ole mennyt, mutta ei hyvinkään.

Hyökkääjät:
Niklas Huovila, iso askel eteenpäin joskin pääsi toisenlaiseen rooliinkin.
Mika Hyvärinen, alkukausi näytti taas omin silmin hyvältä, mutta ei se ihan tuubiin sittenkään mennyt. Valittaakaan tosin ei voi sillä tehot paranivat ja ennenkaikkea tämän kauden SaPKossa tehotilasto plussan puolella kertoo, että jotain on tehty oikein.
Teemu Suhonen, taantui vähän alkukaudesta, joka oli vahva, mutta kannattaisi sitä pakin tonttia harkita uudelleen.
Mikko Nuutinen, osuu verkkoon ja pelaa hyvää kiekkoa. Välillä pelirohkeus kääntyy omia vastaan, mutta tuolla maalimäärällä tässä joukkueessa se sallittakoon. Taitaa päästä kirkkaampiin valoihin.
Pekka Niemimaa, vahva kausi. Hyvää peliä lähes joka ilta joten ottajia lienee muuallakin.
Joonas Toivanen, paljastui tällä kaudella, että edellisen kauden hyvyys taisi olla pitkälti tallbergiä ja muhosta, mutta ei tämäkään penkin alle ole mennyt. Toikka ei vaan ole kahden ensimmäisen kentän setteri.
Teemu Huttu, joukkueen mittapuulla melko tehokas, enkä oikein keksi mistä voisi valittaa.
Miikael Arkimo, tuli loppukaudesta mukaan ja pelasi mielestäni aivan kelvolliseti niissä mitä ehti pelaamaan.
Ville Eskelinen, alkukausi oli synkkä, mutta liekö syy jossain fysiikassa. Kun palaili viimeiseltä saikultaan niin näytti että osaa pelata.
Iiro Sopanen, ihan viime hetkien tulokkaita. Vaikea arvioida.
Cristoffer Seppelin, aika vähän pelejä, mutta tykkään pelitavasta.
Anssi Köykkä-Luopa, iso mutta kömpelö. Ei kuitenkaan huono.
Jesse Laaksonen, alkukausi näytti melko heikolta, syötöt pitkin seiniä, äijä katollaan jatkuvasti, mutta muuten ei erottunut. Pääsi sitten erinäisten sattumusten jälkeen vähän isompaan rooliin ja peli parani sen myötä. Monta ylivoimaa on pelattu Laaksosen ansiosta ja maalejakin on nyt joitain syntynyt
Jaakko Heiskanen Try-out, sanattomaksi vetää, koko kausi poissa.
Mika Mörsky, harmillinen loukkaantuminen päätti kauden, mutta olisi ollut ehdottomasti yksi lääke SaPKon tehottomuuteen. Jotenkin oudon aneemiseen rooliin jäi Jasin joukkueessa. Sama tosin kävi kesken kauden joukkueen jättäneille Kallelalle ja Essenillekin.

No sitten äijät koppaan, tarjotaan jatko, ei tarjota jatkoa ja yritetään pitää vaikka väksin. Tämä viimeinen osasto on niitä miehiä joiden uskon edes periaatteessa olevan jatkajia ja joiden haluaisin jatkavan. Ne joiden tien epäilen vievän muualle sijoittelen muiden sekaan kohtaan tarjotaan jatkoa.

Tarjotaan jatkoa.

- Mikko Nuutinen, lienee ottajia
- Mika Mörsky, noinkohan oli rooliinsa tyytyväinen
- Ville Eskelinen, ellei jostain muualta ole ykkössentteriä halusessa.
- Jesse Laaksonen, ei mennyt niinkuin Strömsössä, mutta loppukauden vuoksi jatkoille. En sitten tiedä vastasiko rooli odotuksia.
- Joonas Toivanen, edelleen olisi kolmossentteriksi hyvä, kahteen ensimmäiseen pitäisi löytää joku muu.
- Teemu Suhonen, on nyt nähnyt Savonlinnaa pitkän pätkän joten siksi epäilen veren vetävän jo muualle. Pitäisin mieluusti.
- Santeri Lukka, vähän siinä rajoilla, mutta jos ei selvästi parempaa ole tarjolla niin ei huono vaihtoehto ole Santerikaan.
-Jani Kautto, jatkoon vaan mutta eiköhän tuo lähde muihin kuvioihin.

Ei jatkoja:

- Iiro Vehmanen, no more one more year.
- Jori Pakkanen
- Anssi Köykkä-Luopa
- Jaakko Heiskanen, Try-out

Yritetään pitää.

- Anssi Virkki, joukkueen kasaus on aloitettava tästä nimestä.
- Pekka Niemimaa, ei haluttaisi menettää, mutta sellainen riski on olemassa samoista syistä jotka Suhosen kohdalle kirjasin. Tämä mies olisi kuitenkin merkittävämpi jatko.
- Niklas Huovila
- Mika Hyvärinen
- Miikael Arkimo
- Cristoffer Seppelin
- Iiro Sopanen, tässä yllätyskortti, mutta uskoisin että olisi koviinkin tehoihin saumat.
- Ilari Metsola
- Iiro Sulin
- Lasse Tiilikainen
- Teemu Huttu

Kiekko.itukan/Väreen mukaan osa pelaajista halutaan pitää ja osa haluaa muualle lähteä. Yhtään ei ole tietoa missä koreissa kukakin on ja nämä olivat vain omia näkemyksiäni. Nappailen näitä sitten tästä erivärisiksi sitä mukaa kun pelaajien ensi kauden seurat alkavat selvitä. Melko vähän tuota vaihtuvuutta toivoisi vaikka kausi menikin kuralle. Jos tuohon runkoon noiden vaihtomiesten tilalle saisi kovan profiilin miehet niin sillä joukkueella mennään playoffeihin.

Ottakaapa muut SaPKoa seuranneet näihin kantaa, nähdäänkö me mitään samoin?
 
Viimeksi muokattu:
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hatunnosto sinulle Murkula, kovan vaivan olet nähnyt noiden arviointien eteen. Mukava kuulla, että Seppelinin peli on miellyttänyt siinä määrin, että jatkoa voisi tarjota. Kuka tietää josko Sportista suuntaisi teille ensi kaudeksikin pelaajia jotka eivät mahdu meillä liigarinkiin. Olisin kyllä toivonut teille vilpittömästi parempaa menestystä ja playoff paikkaa tällä kaudella.
 
Vaasan Sport 2020-2021 - Rehtorin puhuttelussa vol 2

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Ottakaapa muut SaPKoa seuranneet näihin kantaa, nähdäänkö me mitään samoin?
Aika pitkälle samoilla linjoilla olen. Juuri ketään ehkä Nuutista lukuunottamatta ei varsinaisesti tulisi ikävä, mutta olisihan hyvä jos jonkunlainen runko saataisiin säilytettyä. Tärkeintä olisi saada kunnollinen ykköskenttä hankittua, joka osaa myös sen maalinteon. Luultavasti herrojen Eskelinen, Laaksonen, Essen toivottiin ottavan tätä vastuuta tällä kaudella, mutta aika vähäiseksi näytöt jäivät.

Toinen tärkeä on tietysti maalivahti. Kautto kelpaa oikein hyvin, mutta jos ei jatka, niin olisiko Toivonen saatavilla? Jukureissa floppasi vielä keskenkuntoisena, mutta kunnon harjoittelut ja työntäyteinen kausi SaPKossa alle ja sitten uralla eteenpäin.

Mielellään näkisi muutaman kokeneemman kaverin nuorukaisten joukossa myös.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Ensimmäiset jutut ensi kauden joukkueesta tulivat esiin kun kakkosvalmentaja Hietaniemi ilmoitti ettei jatka organisaatiossa. Toisessa lauseessa Sinkkonen toivoo jatkoa Leinoselle.
Etenkin tuo Leinosen jatko olisi omassa mielessä yksi tärkeimmistä seikoista kun ensi kauden joukkuetta aletaan muodostaa. Pääsin tämän sanomaan miehelle itselleenkin taannoin, jos ylipäätään muistan mitä tuli puhuttua.

kiekko.ita-savo
 
Viimeksi muokattu:
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”
47 matsia viime kaudella nähneenä, toivon parempaa tulevaa kautta. Monet toivoo, että Murkulan listalla olevat saa jatkoa mutta totuuden nimissä näillä toivioilla eli "wannabe hokipojilla" ei pitkälle mennä. Samaiset kaverit pelasi ns. "ne minuutit" ja sija oli 11. Samaisella ryhmällä ja uusilla "joista kukaan ei tiedä eikä viitsi edes selvittää", pääsee pahnanpohjalle taas ensi kaudella. Korina kuuluu.
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Samaiset kaverit pelasi ns. "ne minuutit" ja sija oli 11. Samaisella ryhmällä ja uusilla "joista kukaan ei tiedä eikä viitsi edes selvittää", pääsee pahnanpohjalle taas ensi kaudella. Korina kuuluu.
Näinhän tuo menee. Kuitenkaan SaPKolla ei ole varaa pistää koko poppoota uusiksi ja siinä on myös melkoinen riski, kun pitää uusi porukka hitsata yhteen hiileen puhaltavaksi joukkueeksi. Eli jonkunmoinen runko täytynee yrittää pitää ja niiden (pl Nuutinen) joiden piti tällä kaudella olla joukkueen keihäänkärkiä menisi kylmästi vaihtoon.

Jasi taisi mainita että 8-9 pelaajan kanssa puhutaan jatkosta.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Monet toivoo, että Murkulan listalla olevat saa jatkoa mutta totuuden nimissä näillä toivioilla eli "wannabe hokipojilla" ei pitkälle mennä.
True dat. Oma ajatusmalli pohjautui tuohon mitä Al Dente ottikin esille.
Itsekkin katselin 38 peliä, enkä voi väittää tuota lainaamaani tekstiä vastaan. Ainostaan en käyttäisi tuota nimitystä pelaajista.
Latelin tuohon avaukseen ehkä liiankin rohkeasti noita nimiä ja siitä kyllä kielii tuo, että 8-9 miestä olisi Jasilla hakusessa.

Jos minä valitsisin tuosta koko poppoosta yhdeksä nimeä, niin ne olisivat.

- Tiilikainen
- Virkki
- Sulin
- Niemimaa
- Huovila
- Huttu
- Sopanen
- Mörsky
- Eskelinen

En unohda Nuutista ja Kauttoa, mutta en myöskään usko että SaPKoon jäävät. Eskelinen on riski, mutta en usko, että tuolla loukkaantumishistorialla markina-arvo voi vastaaviin pelimiehiin nähden olla ainakaan ylimitoitettu.
Mies oli kevät puolella kautta todella hyvä, vaikka syksy menikin täysin penkin alle.
 
Viimeksi muokattu:
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Milloinhan alkaa kuulua uutisia SaPKon seuraavan kauden joukkueesta? Takaperin lueskelin, että viime vuonna on taidettu ensimmäiset nimet julkaista 2.4. eli vuosi takaperin toissapäivänä.
Van eipä tuolla ole vielä juuri muutkaan Mestisseurat pelaajasopimuksistaan ilmoitelleet.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Milloinhan alkaa kuulua uutisia SaPKon seuraavan kauden joukkueesta? Takaperin lueskelin, että viime vuonna on taidettu ensimmäiset nimet julkaista 2.4. eli vuosi takaperin toissapäivänä.
Van eipä tuolla ole vielä juuri muutkaan Mestisseurat pelaajasopimuksistaan ilmoitelleet.
Erona on myös se, että viimevuonna tähän aikaan vuodesta oli pelattu jo liigakarsinnat palttiarallaa. SaPKolla oli kausi päättyny 2kk sitten. Nyt kauden päätöksestä vajaa kuukausi.

Kyllä niitä uutisia vielä tulee!
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Ja SaPKokin on näköjään julkaissut ensimmäiset sopimukset. Kaikki tulevat seuran sisältä.
- Jarkko Kainulainen
- Lasse Tiilikainen
- Anssi Köykkä-Luopa

Nämä sattui nyt sitten minun koreista ei jatkoa ja jatkoon. Kainulainen pelasi muutaman matsin viime kaudella, mutta pääasiassa A-junnuissa.

Peli auki...
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

mrkrw

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, Habs
Kiitos Anssi Virkistä! Tuli lähestulkoon ennenaikainen ejakulaatio, kun nimen luin TUTOn uutisesta. Luotto on kova, että äijä parantaa vielä edelliskaudestaan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Pelaajia 2014-2015

Paikallislehdestä pongattuna jatkot seuran kanssa ovat tehneet.

- Niklas Huovila FW
- Mika Mörsky FW
- Iiro Sulin D

Pari uuttakin pelaajaa on joukkueeseen saapumassa.

Uusi veskari tulee naapurista, eli Petteri Similä.
Pakistoon uusi nimi on Kai Lehtinen Sportista.

Olen tyytyväinen, omasta mielestä tuossa listassa ei ole nyt yhtään tyhjää arpaa. Ainoastaan Lehtisen seuraaminen on vähän ollut vähäistä, mutta eikö mies viime talvena kehittynyt ja pelannut melko hyvinkin? Vai onko tämä omaa kuvitelmaani?
 
Viimeksi muokattu:
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Okei, mikkeliläisten suosikkiveskari Similä tärkeimmälle pelipaikalle... Vähän osasin aavistellakin tätä. Kyllähän Similässä potentiaalia pitäisi olla, mutta jotenkin se nyt pitäisi saada kaivettua esiin. Ehkä se siitä kun alkaa tulla paljon mustaa torjuttavaksi.

Huovilan ja Sulinin jatkot plussaa. Mörskyn pitäisi myös nyt astua seuraavalle portaalle.

Lehtisestä ei oikein muistikuvaa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Kyllähän Similässä potentiaalia pitäisi olla, mutta jotenkin se nyt pitäisi saada kaivettua esiin. Ehkä se siitä kun alkaa tulla paljon mustaa torjuttavaksi.
Minä otan Similän ihan tyytyväisenä vastaan. On asia joka tekee Similästä paremman kuin viime kaudella. Similä ei Jukureissa nauttinut sellaisesta sapkolaisesta puolustuksesta jossa kaikki kentällä olijat heittäytyvät kiekon tielle.

Minulla on hyvässä muistissa Seppäsen siirtyminen Mikkelistä Savonlinnaan. Kaikkihan tiesivät silloin, että kyse on hyvästä veskarista ja täällä se sitten näkyikin.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
"Nanna" Lehtinen pelasi Sportissa viime kaudella suurimman ajan nelosen sentterinä johtuen loukkaantumisista, ja onnistui siinä roolissa lähtökohtiin nähden loistavasti. Keskushyökkääjänä hyvä kahden suunnan pelaa mutta pakkina taas kiekollisuus ja hyökkäyspään avut korostuvat. Olenkin aina ihmetellyt miksi ura onkin edennyt nimenomaan pakkina kun tuntuu että olisi parempi hyökkääjänä. Ja sanotaan nyt sekin, että kun playoffseissa Lehtinen penkitettiin Nico Aaltosen tervehtyessä, moni haikaili Kaitsua takaisin. Hyvä rekry Sapkolta.
 
Vaasan Sport 2020-2021 - Rehtorin puhuttelussa vol 2

Steus

Jäsen
Itä-Savon kiekkosivuilta poimittua:
Ovi SaPKosta kävi myös toiseen suuntaan, kun joukkueen kapteeni Anssi Virkki solmi sopimuksen TUTO Hockeyn kanssa.

– Valitettavasti Anssi lähti. Emme oikeastaan ennättäneet tarjota hänelle sopimusta, kun hän ilmoitti vaihtavansa maisemaa, SaPKon toimitusjohtaja Pertti Väre sanoo.
"Hyvin kustu" lienee oikea ilmaisu tämän toimesta.

Maalivahtiosasto on SaPKolla valmis, kun Antti Leskisen kaveriksi kiinnitettiin viime kaudella Mikkelin Jukureissa pelannut Petteri Similä.
Nyt ei olla kauhean vakaalla pohjalla, mutta olisiko Hämeenlinnan suunnilta tulossa apuja tähän asiaan? Similän kausi 2012-2013 ei ollut mitenkään erityisen heikko ja potentiaalia löytyy aina NHL-varausta myöten, joten toivotaan uutta nousua Petterin uralle.

Kiinnitetyt jatkajat ovat perushyvää runkoa.

Lehtinen oli ilmeisemmin yksi Sportin viime kauden onnistujista. Vaasalaiset voinevat kuvailla puolustuksellisia avuja paremmin, itse näin häneltä vain sentterinä pelattuja pelejä.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Lehtinen pelasi tosiaan viime kauden suurimmaksi osaksi keskellä lähinnä siksi, koska ei osattu hankkia tarpeeksi senttereitä, eikä junnujakaan uskallettu nostaa. Mielestäni pelasi pakkina hyviä pelejä, mutta yleensä aina hyvät otteet palkittiin katsomokomennuksella tai muuten vain pakan sekoittamisella. Välillä oli pelejä, missä kukaan muu pakki ei onnistunut avaamaan peliä kuin Lehtinen. Pitkään toivoin, että olisi saanut Tuohilammen paikan pakistosta, mutta kun ei niin ei.

Jos saa parikseen hyvä oman pään pakin, niin pääsee toteuttamaan itseään parhaiten. Hyvä kiekolliset ominaisuudet ja hyvä nostamaan kiekkoa omista joko kuljettamalla tai syöttämällä. Heikkoudet omassa päässä lähinnä sijoittumisessa ja maalineduspelissä.
 
Yo Buddy. Still alive?

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Kiekko-Itäsavo kertoo että SaPKo on tehnyt jatkot Pekka Niemimaan ja Joonas Toivasen kanssa. HCK:sta tulee paluumuuttajana Joonas Hyttinen ja uutena Juuso Forsström.

Niemimaa on joka kausi kehittynyt mukavasti. Oliskohan tässä ensi kauden pässikippari? Hyttisen paluu lämmittää myös. Hyvähän noita omia kasvatteja on olla.
 

Ttie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
Hyvät miehet meiltä veitte, varmaankin poikien pinna ei kestänyt tällaista juupas eipäs huumoria. Itsellä on varattu rahat kausikorttiin ja aion ne käyttää.
Saattepa kauden alkuun nähdä, että Hyde on kasvanut miesten housuihin Keravan reissullaan.

Molemmille Iso Kiitos ja hyvät jatkot Savonlinnassa.
 
Ylipaino HCK:sta ja Roine JYP-Akatemiasta SaPKoon ensi kaudeksi. Omasta mielestäni hyviä sopimuksia molemmat. Ylipainon pelaamista olen nähnytkin useampaan otteeseen ja luotto mieheen on kova.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
SaPKo on kasaamassa mielenkiintoista jengiä ensi kaudelle. Ylipaino (upea nimi kiekkoilijalle) ja Roine viimeisimpinä. Vielä kun Similä löytää sen sisäisen maalivahtinsa, niin ensi kausi voi jatkua pitkälle kevääseen. Peukku ylös!
 
Unfuck this clusterfuck now!
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Ylipainon Paavosta on SaPKolle vielä paljon iloa, erittäin kovan rannarin omaava hyvin kehityskelpoinen pakki. Muistakaa: Jos paino on voimaa, niin Ylipaino on ylivoimaa.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Myös Mikko Sairanen omista junnuista on signattu.

Kaikenkaikkiaan joukkueen muodostuminen näyttää nyt hyvältä, mutta se terävin kärki tästä tietysti puuttuu. Juurikin se mikä tiukassa paikassa yksin pystyy pelin ratkomaan.
Luonnollista toki kun eletän vasta toukokuuta.
Runko on kuitenkin nyt omasta mielestäni jo aika vahva, siellä ei harha-arpoja ole.
Jokohan tulevalla kaudella voitettaisiin edes yksi peli Akatemialta kun saatiin Roine naarattua tänne ja Palve meni jo viime kauden lopuksi Jukureihin.

Tällä viikolla menetettiin Lukka, mutta saatiin Ylipaino. Melko selvä voitto SaPKolle tässä vaihdossa, väittäisin näin.
Roine on varmasti hyvä ja oletan pelipaikan löytyvän kahdesta ensimmäisestä kentästä. En oikeastaan keksi muuta syytä, kuin ison roolin lupaaminen, miksi olisi SaPKoon siirtynyt.
Sairasen rooli tulee luultavasti olemaan rotaatiossa ja loukkaantumisten paikkaajana.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”
Jani Kautto siirtyy KHL-seura Jokereihin. Saa nähdä, pääseekö pelaamaan KHL pelejä vai laitetaanko johonkin liigajoukkueeseen ikään kuin varalle, mikäli puutetta maalivahdeista tulee Jokereille. Eihän se tietenkään mitään farmitouhua ole.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy