Sanna Marinin hallitus

  • 2 593 645
  • 21 526

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Samaa mieltä, joku "aamiaisgate" oli täysin absurdi tekoskandaali - ja on ollut kiinnostava spektaakkeli, miten erityisesti sontalehdet ovat intoutuneet kaikenlaiseen loanheittoon triviaaleista asioista. Mutta tämä asia ei ole triviaali. Marinin luottamusta on nyt vakavasti mietittävä.

Kyllä, aamiaisgate oli enemmän valtioneuvoston kanslian töhöilyä, mutta nämä syksyiset Veikkausrahakiistat, HVK:n johtajan paljastunut bussin alle viskaus ja tämä viimeisin antavat vähän kuvaa että Sanna ei loppujen lopuksi ollut valmis niihin saappaisiin joihin Kiuru hänet masinoi.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Monille vanhemmille ihmisille (lue: äänestäjille) tälläiset jutut "pressapari sytyttää muistokynttilät kirkossa, Marin bilettää" voivat jäädä pitkäksikin aikaa mieleen. Ehkä jopa muistetaan seuraavissa gallupeissa. Sanna toki toivottaa twitterissä hyvät itsenäisyyspäivät mutta vanhemmat ihmiset eivät tälläisiä sometuksia välttämättä huomioi.

 

12961

Jäsen
Kyllä nyt on annettu syöttö suoraan Keskustan sekä myöskin opposition lapaan. Ihme jos jompikumpi jättää tämän käyttämättä. Media ei ainakaan jätä.

Saarikko pääsi juuri toteamaan, ettei halua nähdä samanlaista budjettiriihishowta kuin viimeksi. Ja nyt Marin antoi Saarikolle harkitsemattomasti lisävaraa peukaloruuvin kiristämiseen.

Marinille tulee vaikeat ajat selittää Vihreille, miksi kepun kaikki siltarummut ja hajauttamiset menevät läpi. Ja miksi niitä yhteisiä punavihreitä tavoitteita toteutetaan nihkeästi.

Ei kepu tätä hallitusta aktiivisesti kaada, mutta nyt sillä on paraatipaikka pelata Vihreät nurkkaan omissa ydinkysymyksissään.
 

Jämerä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Oranje
Ei hyvää päivää... Ongelma tässä on välinpitämätön suhtautuminen koronarajoituksiin, ei se että viettää vähää vapaa-aikaansa miten sitten viettääkin. Se on erittäin pitkälle yksityisasia.
Toinen kysymys on mielestäni pääministerin tavoitettavuus. Itse sanoisin perstuntumalta että pääministerin olisi kyllä syytä olla tavoitettavissa turvallisuusorganisaation taholta ihan 24/7. Ei tarvitse tanssilattialla hiihtää puhelin kädessä, mutta kai sillä joku henkivartija on ollut mukana, joka voi tarvittaessa päivystää. Voihan se tietysti olla että ohjeistus on ollut epäselvä ja siihen Marinkin vedonnee mikäli tämä seikka nousee framille.

PM:n vapaa-ajan käytöstä samaa mieltä.
 

Analyzer

Jäsen
Monille vanhemmille ihmisille (lue: äänestäjille) tälläiset jutut "pressapari sytyttää muistokynttilät kirkossa, Marin bilettää" voivat jäädä pitkäksikin aikaa mieleen. Ehkä jopa muistetaan seuraavissa gallupeissa. Sanna toki toivottaa twitterissä hyvät itsenäisyyspäivät mutta vanhemmat ihmiset eivät tälläisiä sometuksia välttämättä huomioi.


Juuri tästä syystä olen varma, että tämä kohu osuu nyt Mariniin kunnolla. Juuri tämä asetelma itsenäisyyspäivän velvollisuuksista poisjääminen vs altistuneena biletys on myrkkyä. Todella karu mielikuva. Jos viikonloppu olisi ollut joku toinen niin olisi voinut selvitä pienemmällä naarmulla tefloniin, mutta nyt menee pinta rikki jo kunnolla.
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Kyllähän Marinin luottamus on nyt viimeistään mennyt. Mielestäni olisi ihan oikein, että jos ei lähtöä hänelle tule ja seuraavan kerran on taas kiristelemässä koronarajoituksia, niin kansa ei vain tottelisikaan.
 

Analyzer

Jäsen
Olen Marinin kanssa saman ikäinen ja perheellinen. Minuun ei kuitenkaan uppoa tuo Marinin viljelemä ”elän ikäiseni nuoren elämää”- mantra millä hän perustelee biletyksiään.

Kyllä se on minulla ja kavereilleni erittäin harvinaista, että käytäisiin jossain baareissa viihteellä. Perheen kanssa kyllä reissataan siellä sun täällä. Jokainen elää kuten hyväksi näkee, mutta ei tuo Marinin esittämä viesti, että pienten lasten vanhemman kuuluu käydä bilettämässä mikään yleinen normi ole, johon tulee olla jonkinlainen automaattinen oikeus.
 

12961

Jäsen
Monille vanhemmille ihmisille (lue: äänestäjille) tälläiset jutut "pressapari sytyttää muistokynttilät kirkossa, Marin bilettää" voivat jäädä pitkäksikin aikaa mieleen. Ehkä jopa muistetaan seuraavissa gallupeissa. Sanna toki toivottaa twitterissä hyvät itsenäisyyspäivät mutta vanhemmat ihmiset eivät tälläisiä sometuksia välttämättä huomioi.


Taikasana ovat nuo vanhemmat äänestäjät. Demareiden tunnetusti ukkoutuneeseen äänestäjäkuntaan luulisi iskevän suhteellisen kovaa. Olisi mielenkiintoista tietää, mitä eläkeläisteemalla eduskuntaan ratsastaneet demariedustajat, kuten Kimmo Kiljunen päivän uutisista ajattelevat. Eikö Matias Mäkynen, Niina Malm ja muutama muukin juuri yrittäneet ratsastaa eläkeläisten, eli käytännössä demarikonservatiivien äänillä?

Tässä itsenäisyyspäivässä ei tule olemaan hopeareunusta Marinin näkökulmasta. Menee vihkoon ihan joka suunnalla.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Täytyy oikein kautta rantain ottaa kantaa tähän pääministeri Marinin tapaukseen, vaikka tiedostan kyllä, että oma mielipiteeni tulee kuulumaan vähemmistöön. Kummaksun oikeasti koronaviruksen ympärillä pyörivää äärimmäisen heikkoa ilmastua tällä hetkellä. Tuntuu, että järkevät ihmiset ovat menettäneet loputkin järkensä hivenet. Koska tämä aihe limittyy koronaan niin on pakko kommentoida yleisesti koronavirusta.

Aikanaan sain kahden viikon bannit tappara.co:sta, koska mielipiteeni ei kuulemma kestänyt tieteellistä objektiivista tarkastelua. Minulle sanottiin useamman käyttäjän toimesta, että haluan yksinkertaisen ratkaisun vaikeaan ongelmaan enkä ymmärrä tämän tason vaikeaa kokonaisuutta. Jokseenkin koko pandemian ajan olen edelleen suhtautunut tähän mielestäni hyvinkin pragmaattisesti: jos joku olisi vuonna 2018 influenssan aikaan ehdottanut näin mittavaa yhdenlaisen flunssan täydellistä patoamista niin olisin nauranut räkäisesti. Vuonna 2020 esitin heti toukokuussa voimakkaan epäilyksen siitä, voiko flunssaa, joka leviää kontakteissa, oikeasti estää leviämästä millään inhimillisellä tavalla.

Nyttemmin on tullut hyväksytyksi yhden flunssan takia ryhtyä äärimmäisen tason varotoimenpiteisiin. Aika nopeasti yhteiskunta saadaan Marinin ja muiden esimerkillä kiinni, jos jokainen jokaisen flunssaisen kanssa (varsinkin oireettoman) tekemisissä ollut asetetaan karanteeniin. Uskokaa tai älkää, mutta n. 5 miljoonan populaatio saadaan aika nopeasti kokonaan karanteeniin koko konkkaronkka, koska mikään järki tai näyttö ei enää ohjaa päätöksiä. Nyt elämme mielestäni hyvin kummallista aikaa, jossa ikään kuin ajatellaan, että aina välillä vähän karanteenia kaikille ja sitten taas jatketaan. Koronavirus ei katoa, mutta monelta suunnalta tulee edelleen informaatiota, joka kannustaa ihmisiä välttämään elämää.

Pääministeri on mielestäni osoittanut varsin hyvää esimerkkiä siitä, kuinka elämän on oikeasti jatkuttava. Ihmisten täytyy oman itsensä, yhteiskunnan ja koko tulevaisuuden vuoksi uskaltautua nauttimaan elämästä ravintoloissa ja baareissa. Koronavirus ei katoa mihinkään, vaikka kuinka toivoisi, joten rokotteisiin luottaminen on pakollista. Mikäli Haavistolle ei ilmene mitään vakavia oireita niin hänenkin tapauksensa ainoastaan alleviivaa, kuinka hyvän suojan rokotteet tarjoavat.

On toki selvää, että politiikassa ihmisen täytyy olla tasoaan parempi. Pitäisi joka kerta varmuuden vuoksi jäädä karanteeniin ja kaikin puolin keskittyä suojelemaan muita. On aina kiva ulkokehältä huudella, mutta kyllä tosiasiat olisi siltikin hyvä muistaa. Ei koronavirus katoa, vaikka pääministeri karanteenaisi esimerkin vuoksi vuoden. Karanteenit ovat vieläkin jäänne menneisyydestä ja erilaiset rajoitustoimet eivät vie meitä lähemmäs tilanteen ratkaisua - itse asiassa päin vastoin. Mitä enemmän rajoitetaan sitä varmemmin aiheutamme toimillamme aina vaan uuden ja isomman aallon. Edelleen kyselen sen perään, miksi ei säädetä rokotteesta pakollista? Se helpottaisi huomattavasti kaikkien asemaa. Nythän tässä tulee koko ajan ihan hulluna näyttöä siitä, että juuri rokottamattomia tässä kaikilla tavoin suojellaan. Voimmeko heitä suojella jokainen talvi, jokainen vuosi, kunnes?

Iso-Britannian pääministeri - parjattu ja haukuttu Boris Johnson - sanoi jo viime kesänä: if we are not going to open the society with these numbers now - when will we do it? Sama kysymys on edelleen jokaisen päättäjän, Marinin ja kaikkien muiden, paras kysyä itseltään. Jos et uskalla missään tilanteessa avata yhteiskuntaa ja luottaa siihen, että tiede on tehnyt sen, mitä voi - koska se tehdään? Onko tilanne 2023 parempi? Tuskinpa. Onko tilanne ensi vuonna parempi? Ehkä. Kesällä. Kukaan ei tiedä, koska se parempi aika on.

Pääministerin toiminta mielestäni ainoastaan alleviivaa sitä, mitä jokaisen pitää tehdä: yrittäkää elää hyvänen aika. Parempaa aikaa ei tule - on toki hyvä moralisoida milloin ketäkin, mutta tosi asiassa jokainen voi saada tartunnan ja jokainen voi sitä levittää. Jos haluat olla varma ja varmuuden vuoksi tehdä kaikkesi niin koko maan strategia on muutettava. Kiurun linja - estetään tartunnat - tarkoittaa lockdowneja niin kauan kunnes tulee viruksesta muunnos, joka lopettaa kiertämisen.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noissa esimerkeissäsi joko rikottiin lakia tai sääntöjä. Esim. Hancockin tapauksessa tavalla mistä olisi määrätty sakkoja.

Marin toimi THL:n suosituksen mukaisesti, eikä vastoin mitään lakia.

Seuraava viesti ei lainauksesta huolimatta ole kohdistettu erityisesti tai ainoastaan nimimerkille @Flonaldo , vaan tämä vaikuttaa olevan toistaiseksi ainoan tyyppinen kanta joka Marinin tueksi on saatu pystyyn kannattajien keskuudessa. Tosin kritiikkiä on nyt tullut aika kovaa myös vasemmalta ja Marinin jonkinasteisiksi faneiksi tunnustautuneiltakin henkilöiltä.

Minusta "toimi THL:n suosituksen mukaisesti" on selityksenä hevonpaskaa. THL:n suositusten yhteydessä löytyy seuraava, erittäin merkityksellinen pätkä:

THL:n ohjeet ja suositukset eivät ole sitovia, vaan päätäntävalta niiden soveltamisesta kuuluu kulloisillekin toimivaltaisille viranomaisille alueellisella ja paikallisella tasolla. Ohjeista voi poiketa näiden viranomaisten oman arvion perusteella.

Ts. mitä sitten vaikka Marin olisi rikkonut THL:n suosituksia? Silloinhan puolustelijat voisivat yhä sanoa että kyse on vain suosituksista jotka eivät ole sitovia ja että THL suosittelee kaikenlaista muutakin mitä harva noudattaa. Myös THL:n suositusten mukaisesti toimiminen on puolittaista spiniä siinä mielessä, että se luo kuvan että THL suosittelisi altistuneena baariin menoa tms. toimintaa. Vähän erilainen kaiku on siinä, että "Marin ei varsinaisesti rikkonut THL:n suosituksia".

Olennaisempi asia on, että Marin toimi THL:n suosituksia voimakkaampia ja hänen kohdallaan olennaisempia ohjeita vastaan. Hän ei omien sanojensa mukaan pitänyt valtioneuvoston puhelinta mukana, kuten olisi pitänyt. Hän ei noudattanut valtioneuvoston turvallisuusyksikön ohjeistusta, mikä saattoi olla seurausta ensimmäisestä noudattamattomuudesta tai sitten ei. Hän myös, tilanteen vakavuutta alleviivaten, kerrankin meni jopa itse myöntämään Hesarille, että hänen harkintakykynsä petti. Ei tässä ole kyse mistään "THL:n suosituksista".

Politiikka-Suomea katsoneet muistanevat kohtauksen, jossa Jyrki Katainen käy läpi Ike Kanervan tekstarikohua, joka oli täysin yksityiselämän piiriin menevä hölmöily noin periaatteessa, sanoen että asiassa oli olennaista että kyse on Suomen ulkoministeristä. Jos ulkoministeri Kanerva on noin vietävissä ja harkintakyky loistaa poissaollaan, miten joku Suomelle vihamielinen taho voisi häntä käyttää hyväksi tai kiristää sopivan ansan viritettyään. Kanerva joutui jättämään ministeritehtävät juuri siksi, että hänen harkintakykynsä tuli kyseenalaistetuksi ja juuri tämä on pääasiallinen ongelma Marinin kohdalla. Ei se, olisiko hänen tekonsa jotenkin erityisen tuomittava mikäli hän olisi tavallinen suomalainen Sanna 35v. Hän ei ole. Hän on pääministeri. Puolustuspuheissa tuntuu korostuvan sävy, jossa Marinista puhutaan niin kuin tavallisesta omasta kaverista.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Niin, kieltämättä vähän hassulta tuntuu, että samalla kun itse miettii loppuviikolla tiedossa olevia ihan kivoja ohjelmia duunin puitteissa ja oman altistumisen vaikutuksia niihin sekä jälleen taukoa harrastuksista, pääministeri näyttää esimerkkiä, että ihan hyvin voi painaa radalla. Vaikka kykenen tekemään omat ratkaisuni ja päätelmäni tilanteesta, ei tuollainen toiminta pääministeriltä kovin kummoista johtajuutta osoita. Esimerkki on kuitenkin se, mikä ulospäin näkyy ja johon media tarttuu, ja se mihin media tarttuu, muokkaa kansan syvien rivien mielikuvia.
 

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei siinä nyt ehdi mitään omaehtoisia karanteeneja pitämään, kun pitää lähteä musiikkikerhon Ilmarille siipimieheksi Helsingin yöhön.

Aamupalat, Kesärannan bileet, boomerkeissi ja nyt tämä. Kohtalaisen paljon paskaa osunut tuulettimeen lyhyen ajan sisään, mutta SDP&Marin vain porskuttaa. Tämä on nyt ilmeisesti se kehuttu "sama suunta".

Nyt sitten vain odotellaan miten tämä hoidetaan pois otsikoista. Varmaan jossain Kotilieden tai Voguen joulunumerossa on jotkut pääministerin laatikko- ja kinkkureseptit niin saadaan jotain muuta puheenaihetta.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Olen Marinin kanssa saman ikäinen ja perheellinen. Minuun ei kuitenkaan uppoa tuo Marinin viljelemä ”elän ikäiseni nuoren elämää”- mantra millä hän perustelee biletyksiään.

Aha. Minun tuttavapiiriini kuuluu lukuisia perheenisiä ja -äitejä, joilla on tapana lähteä viihteelle. Yökerhon tanssilattian sijaan kuitenkin seisomaan jollekin keikalle tuoppi kädessä.

Ihmisiä, perheitä ja perhe-elämiä on monenlaisia. On siis aika alhaista kritisoida tapahtunutta pääministerin perhe-elämän näkökulmasta, kun tapauksessa on ihan oleellisia pääministeriyteen liittyviä kysymysmerkkejä.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Pääministeri on mielestäni osoittanut varsin hyvää esimerkkiä siitä, kuinka elämän on oikeasti jatkuttava. Ihmisten täytyy oman itsensä, yhteiskunnan ja koko tulevaisuuden vuoksi uskaltautua nauttimaan elämästä ravintoloissa ja baareissa.
Voisi myös hoitaa virkaansa kuuluvat tehtävät bilettämisen ohella. Puhelinkin olisi hyvä olla mukana, jos vaikka jotain oikeasti akuuttia tapahtuu.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
En tiedä kuinka moni 36- vuotias pitää itseään sillä tavalla nuorena että haluaa lähes joka viikonloppu bilettää yökerhoissa?

Eihän Sanna mitään neljään asti bilettänyt vaan kävi vain ystäväpariskunnan kanssa syömässä. Kaikki muu on mustamaalaamista

"Milloin näitte valtioneuvoston turvallisuuspäällikön lähettämän tekstiviestin?

– Vasta tänään sunnuntaina. Olin mieheni ja ystäväpariskunnan kanssa ulkona syömässä, eikä minulla ollut valtioneuvoston puhelinta mukana."

Kunnon poliitikko saa väännettyä asiat aina niin, että oma toiminta näyttää vähemmän paheksuttavalta *hymiö* Tulee mieleen se Jopen sivupersoona: olin vain ulkona syömässä (ryyppäämässä)
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olen kanssasi täysin samaa mieltä, nyt tässä kohussa ei kuitenkaan ole kyse siitä miten mikrotasolla yksittäisen ihmisen tai edes yhteiskunnan tulisi koronaan suhtautua.

Mistä tässä kohussa sitten on kysymys? Jokainen voi olla Marinista politiikan tasolla mitä mieltä tahansa, mutta koronasyytökset eivät nauti minun luottamustani. Tämä koronalla päähän hakkaaminen on minusta - koski se sitten yksittäistä ihmistä, politiikkaa, ravintolaa, alkoholia, juhlimista yms. todella äärimmäisen säälittävä esimerkki huonosta ja sairaasta yhteiskunnasta.

Koronavirus on ongelmamme, mutta jatkuvasti tämän varjolla hankitaan uusia syyllisiä. Koronavirus ei ole kenenkään syy ja se, että milloin kenenkin syyksi tuo laitetaan on äärimmäisen typerää. Herätkää hetkeksi: jos Haavisto on oireeton, kuinka hänen olisi pitänyt tietää tuovansa koronaa? Kuinka esim. Nybergin toiminta oli vähemmän tuomittavaa kuin Marinin samassa tilanteessa? Kun lähdetään syytöksien syvään päätyyn niin syntyy loogisen päättelyn harmaa kehä, jossa ei ole mitään päätä eikä häntää.

Koronaviruksen kanssa elämään oppiminen tarkoittaa syyttämispolitiikasta luopumista kaikkien osapuolten osalta.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olen Marinin kanssa saman ikäinen ja perheellinen. Minuun ei kuitenkaan uppoa tuo Marinin viljelemä ”elän ikäiseni nuoren elämää”- mantra millä hän perustelee biletyksiään.

Kyllä se on minulla ja kavereilleni erittäin harvinaista, että käytäisiin jossain baareissa viihteellä. Perheen kanssa kyllä reissataan siellä sun täällä. Jokainen elää kuten hyväksi näkee, mutta ei tuo Marinin esittämä viesti, että pienten lasten vanhemman kuuluu käydä bilettämässä mikään yleinen normi ole, johon tulee olla jonkinlainen automaattinen oikeus.
Pari viimeisintä sivua lukemalla ehdin jo luulla, että jollain on hallussaan videomateriaalia, jossa Marin viskoo baarijakkaroita Lepakkomiehessä tai halailee Roskapankin kanta-asiakasporukkaa. Mutta että kaikki tämä "bilettäminen" ja "pubiruusuus" viittaakiin siihen, että Marin on ollut aviomiehensä kanssa muutaman tunnin yökerhossa ja tilannut tiskiltä Heinekenin.

Vaihteeksi todellisuus ei ilmeisesti ole riittävän karu, etteikö sitä pitäisi höystettäisi tarinoilla perheriidoista, uupuneista isovanhemmista ja narsismista.

Itse kohu on sinällään ihan perusteltu, kun valtioneuvoston Nokia lepää ties missä piirongin päällä. Joko asiasta on valehdeltu, tai sitten turvallisuusohjeita on laiminlyöty. Ensinmainitusta voi tulla seuraamuksia, mutta jälkimmäisestä selvinnee nuhtelulla.
 

12961

Jäsen
Toinen kysymys on mielestäni pääministerin tavoitettavuus. Itse sanoisin perstuntumalta että pääministerin olisi kyllä syytä olla tavoitettavissa turvallisuusorganisaation taholta ihan 24/7. Ei tarvitse tanssilattialla hiihtää puhelin kädessä, mutta kai sillä joku henkivartija on ollut mukana, joka voi tarvittaessa päivystää. Voihan se tietysti olla että ohjeistus on ollut epäselvä ja siihen Marinkin vedonnee mikäli tämä seikka nousee framille.

PM:n vapaa-ajan käytöstä samaa mieltä.

Edellisellä sivulla on linkki ministerin käsikirjaan 2019 ja myös suora lainaus ympärivuorokautisesta tavoitettavuudesta valtioneuvoston toimintakyvyn varmistamiseksi sekä virkamatkapuhelimen käytöstä. Mielestäni tuossa ei jää minkäänlaista selittelyn varaa.

Tämä selittely syömisestä pariskuntien kesken tuntuu vähän hölmöltä, kun tanssilattialta on julkisuudessa ihan paparazzikuviakin. Sori siitä?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mutta että kaikki tämä "bilettäminen" ja "pubiruusuus" viittaakiin siihen, että Marin on ollut aviomiehensä kanssa muutaman tunnin yökerhossa ja tilannut tiskiltä Heinekenin.

Jutun leviäminen IP-lehtien lööppeihin takaa sen, että suurelle yleisölle on nyt tiedossa Marinille tärkeämpää olevan Tuure Boelieuksen bileseura kuin Suomen itsenäisyyspäivän juhlistaminen mm. kirkollismenoin. Vaikka Marin ei mikään hengellinen ihminen olisikaan niin tämä on iso edustustehtävä (Sale ja Jenni näyttivät mallia), joka on ollut tiedossa jo kuukausia sitten. Olisi voinut jättää Tuuren ja kavereiden tapaamiset johonkin ns. normiwiikendiin jolloin tästä ei olisi tullut Seiskan juttua isompaa kohua, kuten viime kesänäkin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Edellisellä sivulla on linkki ministerin käsikirjaan 2019 ja myös suora lainaus ympärivuorokautisesta tavoitettavuudesta valtioneuvoston toimintakyvyn varmistamiseksi sekä virkamatkapuhelimen käytöstä. Mielestäni tuossa ei jää minkäänlaista selittelyn varaa.

Mitään epäselvää ei jää, että Marin toimi tuon osalta tietoisesti väärin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Jutun leviäminen IP-lehtien lööppeihin takaa sen, että suurelle yleisölle on nyt tiedossa Marinille tärkeämpää olevan Tuure Boelieuksen bileseura kuin Suomen itsenäisyyspäivän juhlistaminen mm. kirkollismenoin. Vaikka Marin ei mikään hengellinen ihminen olisikaan niin tämä on iso edustustehtävä, joka on ollut tiedossa jo kuukausia sitten. Olisi voinut jättää Tuuren ja kavereiden tapaamiset johonkin ns. normiwiikendiin jolloin tästä ei olisi tullut Seiskan juttua isompaa kohua, kuten viime kesänäkin.
Joo mut kato ku nyt on pitkä viikonloppu ja siellä muut frendit on ottanu häppää jo pari päivää. Kyl Sannan pitää päästä vähän krebaamaan kavereiden kans, hei mitä välii jos vähän käy pyörähtää niinku?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös