San Jose Sharks 2022–2023 – after Doug

  • 42 856
  • 194

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Itse olen menossa lauantain peliin kolmen frendin kanssa. Aikataulu on aika tiukka, niin tuskin sovittua tapaamista ehtii järjestää, mutta jos havaitsee härmäläistä papatusta areenalla niin voi totta kai tulla moikkaamaan.

Viime kerrasta oppineena (Sharks - BJ Globenissa) voi varautua siihen, ettei areenalla myydä kuin 4-5 pelaajan paitoja (todennäköisesti Meier, Hertl, Karlsson, Couture ja Simek). Eli Eklundin tai Bordeleaun paidan saadakseen kannattanee sellainen tilailla netistä. Toki ajat saattavat olla laveammat kuin armon vuonna 2010.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Training Camp roster julkaistuMuutamat yllätykset mukana, mutta vaikka Jumbo on jäällä käynyt ei hän ole mukana.

Grier kuitenkin sanonut että Jumbolle löytyy kyllä rooli, jos vaikka sit toimistolta tai uutena maskottina.

Kaikki rosteripelaajat myös käyneet jäillä. Eli porukka kasassa ja homma liikkeelle.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Nyt ei auta enää ignorata Shark Tankin tapahtumia, kun kausi on lähellä ja Prahan matka lähestyy. Yritetään hieman luoda keskustelua joukkueen edesottamuksista.

Sharks karsi rosteria Kingsistä napatun OT-voiton jälkeen. Mitään isompia yllätyksiä ei käsittääkseni tapahtunut, mutta ehkä hieman pettymys, että Coe ja Wiesblatt tyrkättiin jo tässä vaiheessa AHL:ään kun ylös jäi vielä 50 pelaajaa. Wiesblatt ei ole esittänyt mitään kovin huomionarvoista ja lienee liian aikaista julistaa tämä ykköskierroksen varaus bustiksi, joten julistetaan hänet bustiksi. Toivotaan kuitenkin Ozzylle hyvää kautta farmissa ja uutta tulemista 1-2 vuoden päästä. Junnukaudet vihdoin ohi - ehkä mies vain on parempi ammattilaiskaukaloissa.

Coe painoi O:ssa viime kaudella sadan pisteen kauden (62 gp), joten toivoin häneltä isoja näyttöjä harjoitusleirillä. Nyt kuitenkin kausi jatkuu 'cudan riveissä. Voi tietenkin olla, että tästä oli sovittu jo aikaisemmin, eikä lahjakkaita nuoria haluta tuoda oppimaan häviämistä, mutta todennäköisempää on kuitenkin riittämättömät otteet.

Meierin jatkosopimuksesta ei ilmeisesti neuvotella ennen kauden päättymistä. Jännä nähdä siis onko mies kauppatavaraa TDL:llä vai ei. Siinä olisi mahdollisuus saada varsin mukava korvaus, mutta toisaalta Meier voisi olla osa Sharksin uutta nousua.

Loppuun vielä maininta, että Kähkönen totesi Tankin uuden mediakuution peittävän näkymän jäähyn kestosta. Näin ollen hän ei voi varoittaa ylivoimaa vastustajan jäähyn päättymisestä. Hämmentävää.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Yöllä läpsyteltiin voitto Ducksin harkkaryhmästä. Ilmeisesti Gushchin oli todella hyvä ja pelaamassa itselleen näytön paikkaa. Hänen pelissään kehuttiin syöttöjen laatua sekä kykyä tehdä itselleen tilaa.

Neloskenttä oli vissiin all over the ice, muodossa Gadjovich-Robins-Reedy. Mahdollinen neloskenttä kauden alussakin, vaikka todennäköisesti Robins löytää itsensä farmista. Nelosen rooli ei ole ehkä ominaisin Robinsille. Tietty voi myös pelata itsensä esim kolmosen laitaan, eli ei lasketa vielä pois tätä kakkoskierroksen varausta.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Eli tännekkin tiedoksi:

CONFIRMED: Czech Government Will Allow Sharks, Predators’ Russians to Play in Prague​

Advisor for Foreign and Security Policy for the Prime Minister of the Czech Republic, confirmed to Czech news outlet Seznam Zpravy: “This is a private event, they have visas, so from the state’s point of view there is no reason not to let them in. National security is certainly not threatened by their presence. And I’m not even mentioning that, in addition to Schengen visas, they have long-term American work visas and live in the USA
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharks on sainaamassa Harringtonin vuoden diilillä. Roolina varmasti seiskapakki, ja nyt esim Nutivaaran ollessa sivussa pienen loukin takia Harrington päässee Prahaan mukaan. Muutenkin kun noita lasimaljakoita on puolustuksessa enemmänkin niin pakistossa tarvitaan syvyyttä. Simek, Karlsson ja Knyzhov vakiona vähintään 20 peliä lasaretissa.

Sharks-twiittaajilla on muuten suuria vaikeuksia kirjoittaa Nutivarran tai Mäkineimen nimiä oikein.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Eurooppa-rosteri julki

FORWARDS (16)

Nick Bonino
Thomas Bordeleau
Logan Couture
William Eklund
Jonah Gadjovich
Noah Gregor
Tomas Hertl
Luke Kunin
Kevin Labanc
Oskar Lindblom
Steven Lorentz
Timo Meier
Matt Nieto
Nico Sturm
Evgeny Svechnikov
Jeff Viel

DEFENSEMEN (8)

Matt Benning
Nick Cicek
Mario Ferraro
Scott Harrington
Erik Karlsson
Jaycob Megna
Radim Simek
Marc-Edouard Vlasic

GOALTENDERS (3)

Aaron Dell
Kaapo Kahkonen
James Reimer


Vähän yllättäen Gushchin ei päässyt kokoonpanoon vaikka vakuutti harkkamatseissa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: SVSV

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ei sinänsä yllätyksiä listalla, koska insiderit aavistelivat juurikin tällaista rosteria. Kuitenkin, kun miettii viime kautta, niin esim. Merkley, Weatherby, Reedy tai Hatakka eivät mahtuneet mukaan. Gushchin saanee mahdollisuuden kauden mittaan, ja tietty pieni yllätys ettei mahtunut nyt mukaan. Mutta korostaa vain sitä, että rosteri on lyöty lähes lukkoon jo ennen campia.

Barabanov ja Nutivaara IR, muuten olisivat mukana.

Cicekin peliä odotan näkeväni, koska on lentänyt täysin oman tutkani alla.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharks kenraaliharjoitteli Berliinin jääkarhuja vastaan, ja ketjut olivat tällaiset:

Timo Meier — Tomas Hertl — Luke Kunin
Oskar Lindholm — Logan Couture — Kevin Labanc
Noah Gregor — Nick Bonino — Matt Nieto
Jonah Gadjovich — Steven Lorentz — Evgeny Svechnikov

Scott Harrington — Erik Karlsson
Marc-Edouard Vlasic — Mario Ferraro
Radim Simek — Matt Benning

Ylivoima oli mallia Couture-Hertl-Kunin-Meier-Karlsson ja kakkos-yv järisyttävä ja vastustajia kauhun valtaan saava Labanc-Bonino-Lindblom-Benning-Ferraro. Niin kauan kun Bonino on ylivoimalla niin joukkueessa on paljon pielessä. Vai eikö kukaan muu osaa ottaa aloituksia?

Bordeleau ja Eklund ovat Euroopan rosterissa, mutta eivät pelanneet harkkapelissä. Toivottavasti ovat mukana rosterissa Prahassa, koska kaudessa ei ole juuri mitään muuta mielenkiintoista seurattavaa. Ylivoimalla _saattaisi_ olla käyttöä vähän pehmeämpikätisille pelaajille...

Sharksin mestaruuskerroin on Betsonilla 101. Pitää katsoa vielä muut lafkat mutta tänä vuonna kymppitonni tulee jo alle satasen panostuksella. Rahat sisään. On muuten viidenneksi paras kerroin.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sturm vaan uutena kokoonpanoon eli tällä huomiseen:Olipahan muute harjoitukset. Hyvää scrimmagea, sisääntulo-treeniä ja 3v3 peliä kaiken muun kivan ohella. Meni ihan fiilistellessä koko tunti siinä.

Eklund ja Bordelau kulkee mukana mutta ei riitä, eiköhän pojat tosian AHLn kautta hae vauhtia ja voiton tuntua. On se 72 muuten pieni poika vielä jäällä..

Ja on muuten away-kamat aivan täydellisiä.. semmonen lähtee tilaukseen kunhan reissubudjetti korjattu kassaan. Sääli kun hallilla vaan fanaticin kamaa. (Ja pelkkiä kotipaitoja)
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Noniin 1/82 takana ja eka Sharksien peli livenä.

Pikkunen tunnepuuska iski kun Seek and Destroy starttasi ja pojat tuli jäälle, vaikka ei Shark Headistä luisteltukaan.

Tappiohan sieltä tuli, vaikka pelin alkuvaiheilla oltiin kontrollissa otti Preds pelin haltuun jälkipuoliskolla.

Ykköskenttä piti tilannetta hallussa ja loi vaarallisimmat maalipaikat. Kakkonen löysi rytmiä mutta ei ihan lopputulosta. Labanc todella positiivinen ylläri, jos sais pakkaa kasaan. Muuten kakkonen nöyrty kyllä pahasti ja oli kentällä about kaikkien maalien aikana. Kolmonen etenkin tuntu olevan aika kujalla, Gadjovich laitto nelosesta rähinäks, muutenkin pelasi nelonen virkeästi vaikkei kamalan hyvin.

Karlsson jatkaa tutulla tapaa, ei lähelläkää priimaa niin karua katsottavaa. Muutamia ihan omituisia ratkaisuja ja taas muutama ihan loistava. Harrington yllättävän hyvä vierellä. Vlasic ja Ferraro tuntui toimivan. Simek ja Benning taas ihan sekaisin, toivottavasti parantaa tähän peliin.

Yv ei toiminu, vaikka ykkösyv väläytteli. kakkosyv ihan täyttä sekoilua. Sisääntulot vieläkin iso haaste

Alivoima sentään myös toimi, vaikka Preds oli todella vaarallinen ja löyti ihan hurjia paikkoja.

Reimer oli ihan loistava maalilla, muutamat isommat seivit piti pelin mukana.

Tässä sit uudella rytmillä tähän päivään.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Onko Quinn antanut jotain selitystä miksi Eklund ja Bordeleau ovat sivussa? Kyllä tossa 3-1 osuman jälkeen Sharks pelaajien kiinnostus ja taistelut loppui siihen paikkaan. Luovat nuoret olisivat tuoneet varmasti jotain särmää - olisi ollut jotain katsottavaa ja ehkäpä jokunen konkari olisi lähtenyt vielä pelamaan voitosta.

Benning oli kyl imo kaikista paskin. Ihan varmasti Hatakka ja Kniazev on parempi vaihtoehto. Tai Merkley. Mä en kyllä ymmärrä yhtään tätä peluutusta.

Omat havainnot:

1.kenttä kaiken a&o. Hertl ja Meier on kovia tekijöitä ja Kunin ihan jeba kolmaspyörä.
2.kentästä Labanc oli tosiaan pirteä, slotista löytyi vetoja. Couture täydessä masennustilassa. Lindbolm aikas meh.
3.kenttä olikin aiivan kamala. Itse pistäisin Gregorin ja Nieton sukkana poppareille. Ei mitään taistelua.
4.kenttä oli imo hyvä juuri neloskentäksi. Mä tykkäsin jokaisesta. Show touhua, mutta toivottavasti Gadjovich ei ota tappelijaroolia tosissaan, kyllä itse pelissä selvästi enemmän annettavaa. Taas on kaveri kesällä mennyt eteenpäin pelaajana.

1.pari Eki oli pakiston the man. Sillon kun joukkue pelasi oli hyvä. Sitten 3-1 osuman jälkeen kun tyyliin koko joukkue lopetti taistelun, niin eki vetiki ihan sinnetänne peliksi. Harrington iha jees, mutta kyllä juuri 3-1 osumassa aivan kamala pinchaus keskikentällä.
2.pari ihan jeba. Avausosumassa Ferraro menetti mailansa varsin hepposesti, ei tainnut täysin hereillä vielä olla. Muuten eipä valittamista.
3.pari oli aivan kamala. Kyllä mä antaisin junnuille näyttöjä ennemmin. Miksi tämmöistä kokenutta paskaa tarvii peluuttaa?
Yv ei toiminu, vaikka ykkösyv väläytteli. kakkosyv ihan täyttä sekoilua. Sisääntulot vieläkin iso haaste

Imo sisääntulot oli parempia nyt kuin viime kaudella, Ekin/1.yv suorittamana. Hyökkäyspäässä Hertl-Timo-Eki piti hienosti kiekkoa, varsinkin Meier suoritti vahvasti laidassa paineen alla. Hertl taas oli monsteri aloituksissa, kun pääsi lusikkapuolella vääntämään.

Toivottavasti tänään Sharks iskee avausosuman, jospa siitä seuraisi ihan 60minuuttinen peli hailaumalta.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Onko Quinn antanut jotain selitystä miksi Eklund ja Bordeleau ovat sivussa?
Selitys varmaan on se, että David Quinnin ei pitäisi valmentaa NHL:ssä. Eklundit saavat sen jälkeen enemmän peliaikaa kun luopuvat niistä taidoista jonka takia noin korkealta varattiin ja suostuvat heittämään kiekkoa ränniin hyvällä kurinalaisuudella niinkuin kunnon neloskenttäpelaajan pitääkin. Kakolta ja Lafrenierelta voi halutessaan kysellä lisätietoja.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Praha otti ja antoi, joskaan Sharksille ei jäänyt juuri mitään käteen. Olin paikalla lauantaipelin ja oli kyllä huonoa kiekkoa. Ensimmäinen ja kolmas erä olivat aika päämäärätöntö surffaamista missä hyökkäystä ei juuri saanut aikaan. Onneksi kakkoserässä tapahtui jotain. En osaa sanoa oliko Predsin puolustus niin hyvä vai Sharksin hyökkäys huono, mutta juuri kukaan ei erottunut silmiin. Paitsi Eki, lukuisilla harhasyötöillään.

Pahasti näkyy se, että taitoa on liian vähän. Sitä on liian vähän puolustuksessa, hyökkäyksessä ja jopa ylivoimalla. Suurin osa hyökkääjistä on harmaata massaa. Eivät Eklund ja Bordeleau mitään vastauksia ole, mutta pakkohan heidän on tuon rosterin kiekollista tasoa nostaa.

Kahden pelin perusteella pitkä kausi tulossa Sharksille. Toki voi vain olla että Predsin pelisysteemi on tälle joukkueelle vaikea, ja peli-ilme paranee kun päästään kotiin. Palataan asiaan kun pari peliä on takana niin Tankissa kuin vieraissakin.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Nytkun itsekin kotiutunut niin voi laittaa kommenttia.

Joo ei se kiekko lauantaiksi yhtään parantunut, tunnelma hallissa parani edes hieman perjantaihin verratuna. Ei kyllä vastanneet mitenkään Suomessa aikaisemmin pelattujen pelien tunnelmaa tai showta.
Preds pelasi fiksusti ja sai sumputettua Sharksit molempina päivinä. Taitoa ei joukkueessa tosiaan ole, tai sitten se on piilotettu syvälle. Harhakuvitelmia kyllä kuuli Prahassakin joiltakin Sharks-faneilta, että toivoa pleijareihin on. Mutta sai launtaina jännäillä vikoille sekunneille asti, että se jos joku oli hyvä.

Suurinta mitä reissusta jäi käteen oli muut Sharks-fanit. Tapasin kunnolla jengiä ympäri maailmaa, etenkin jenkeistä ja Californian alueelta. Illallinen porukalla myös Sheng Pengin kanssa, tuli törmättyä Sharksien selostajaporukkaan samalla. Aivan mahtava reissu siis kokonaisuudessa.

Nyt sit mennään Grierin veturoimassa tankkijunassa, Eklund ja Bordeleau eivät saaneet edes näyttäytyä Prahassa ja lähtivät samantien farmiin. Rosteri siis tulee näyttämään tältä:230k $ cap space tällä rosterilla. Eli kun pojat palaa IRstä lähtee porukkaa myös 'Cudaan. Barabanov olisi palaamassa piakkoin, Nutivaaraa saadaan odotella.

Kyllä tällä rosterilla sitä top 3 pikkiä on hyvä tavoitella, vedonlyöntikertoimet sijoittaneet joukkueen 5. huonoimmalle sijalle, joten jos yritetään edes vähän huonompia olla! Antaa junnujen kasvaa kausi 'cudassa, oppivat voittamaan ja ottavat stinttejä ylhäällä. Ensi kauteen sitten corea uudistamaan. Saattaa siis olla että katsellaan aktiivisemmin poikien pärjäämistä AHLssä

Lauantai aamuna kotiavaus, sitä siis odotellaan.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ensi yönä se starttaa kunnolla, ja heti Burns piinaamassa Sharksin alovoimanelikkoa. Pitäisi peli katsoa, kun siellä varmaan Burnsia kunnioitetaan, mutta en ole vielä päättänyt Viaplayn suhteen.

Sharks lähtenee hieman erilaisella rosterilla, kun Meier ja Ferraro voivat olla sivussa ylävartalovamman takia. Eli siis top-2-hyökkääjä ja -pakki sivussa contenderia vastaan. Muut nostavat tasoa ja helppo 4-2 voitto. Harrington kävi soittolistalla läpäisten sen, mutta on taas ylhäällä ja pelaa mahdollisesti 'canesia vastaan.

Eklund nostettiin ylös, joten toivotaan kauden debyyttiä ja suoraa Meierin korvaajaa eli ylivoimalle myös. Mutta mitä Quinnista olen lukenut, ei taida olla isoa luottoa tulossa.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Eklund nostettiin ylös, joten toivotaan kauden debyyttiä ja suoraa Meierin korvaajaa eli ylivoimalle myös. Mutta mitä Quinnista olen lukenut, ei taida olla isoa luottoa tulossa.
Quinn iskee Nieton ylivoimalle mieluummin kuin Eklundin. Saadaan tulivoimaa ja grittiä!

Hankala peli luvassa jos ei paranneta Prahan tasosta, jota tosiaan ykkösmiehien sivussa olo helpottaa paljon. Katsellaan mitä tulee
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Katsellaan mitä tulee
No miltäs se näytti? Itse menin koostepätkän varassa ja aika vähän hyökkäysaikaa Sharks näytti nauttineen. 0-3 aloitus kaudelle on hieman erilainen kuin viime kaudella 4-0. Mutta ehkä tämä tarkoittaa myös päinvastaista lopputulosta.

Eklund ei pelannut, vaan oli Barracudan kauden avausrosterissa. Siellä Bordeleau ja Robins onnistuivat maalinteossa kun 'cuda väänsi voiton Iowa Wildista.

Kokoonpanoissa Lorenz oli merkitty kakkosen laitaan Couturen vierelle, mutta minuuttien perusteella pelasi kolmosen minuutteja. Miltä vaikutti? Ei ihan tuntunut minusta kakkoskentän laiturilta kun muutamia pätkiä miehestä on nähnyt.

Jos Sharksista ei tänä vuonna ole mihinkään, niin toivotaan että Barracudalla kausi on positiivinen. Viime kaudesta ei oikeastaan voi kun parantaa. Jos Merkley, Eklund, Bordeleau, Robins ja Reedy pelaavat suurimman osan kaudesta alhaalla, odotan edes taistelua pudotuspelipaikasta.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Carolina peli näytti siltä mitä koostekin kertoo, hyökkäykset ja niiden hallinta aika olematonta. Simek ja Nieto parhaat pelaajat tänään. Puolustuspäässä sentää oli vähän parempaa tekemistä, laadukasta joukkuetta vastaan. Burnzien paluu sharktankkiin ei ollut niin tunteikas, mutta jotenkin vaikutti skarpimmalta, vai huijaako silmä.

Chicago pelistä en vieläkään katsellut. Mutta nyt on 0-4-0 recordi millä on hyvä lähteä tankkaamaan. Doug Wilsonin muistotilaisuus järjestettiin juhlavin menoin, näyttäny aika tyylikkäältä.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ja tankki puskuttaa täysiä! 0-5-0 recordi, 8 tehtyä maalia, 19 päästettyä (-11), joukkueen eka kerta kun näin huono recordi.

Islut peliin Timo-Hertl-Kunin ketju erotettiin varmaan hyökkäyskyvyn laajentamisen toivossa sekä Barabanovin paluun takia:

Timo-Couture-Kunin
Barabanov-Hertl-Lorentz

Linblom ja Gadjovich taisivat saada katsomokomennukset. Barabanov laitettiin myös kakkos yyveelle, josta Benning sai väistyä.

Muutamaan ekaan peliin eniten hyökkäyspään aloituksia oli ottanut Bonino (??), joka hämmentää todella paljon. En tästä pelistä jaksa tarkemmin statseja kaivaa, mutta aloitukset kuitenkin hävittiin niukasti. Laukaukset maalia kohti Sharksit 28 ja Islut 46. Kertonee riittävästi.

Joukkueessa tällä hetkellä kaksi pelaajaa jotka tehneet kaksi maalia, Sturm ja Svechnikov. Tankin puolesta teho ja pistetilastot ihan mallillaan, kun kärkikentät ei saa mitään aikaan.

AHL:ssä taasen menee kivasti! Kaksi voittoa Wildista viikonloppuna, junnut pääsee hyvin (voittavan) pelin makuun ja pisteille.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ja tankki puskuttaa täysiä! 0-5-0 recordi, 8 tehtyä maalia, 19 päästettyä (-11), joukkueen eka kerta kun näin huono recordi.
Ottaen huomioon kuinka huono Sharks oli kaksi ensimmäistä kauttaan niin tämä alkaa olemaan jo saavutus. Kuitenkin keräsi yhteensä 28 voittoa kahden ensimmäisen kautensa aikana.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharkseille tulossa reverse retro paita lähiaikoina, veikkaukset jossain Seals-lookissa. Odotellaan julkaisuja
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharkseille tulossa reverse retro paita lähiaikoina, veikkaukset jossain Seals-lookissa. Odotellaan julkaisuja
Olen nyt päättänyt, että uudet peliasut ovat hienot. Sekä koti- että vieraspaita sytyttää. Myös reverse retro -paitaan kohdistuu siis isoja odotuksia.

Siihen toki hyvät fiilikset joukkueesta jäävätkin. Tankkilaivalla vaikuttaa olevan tällä hetkellä monta kapteenia, kun harva kärkiukoista pelaa hyvällä tasolla. En osaa pelisysteemiin ottaa kantaa, kun en ole kokonaisia pelejä nähnyt, mutta pelin hallinnan perusteella Quinn ei tosiaan ole vakuuttanut. Kuinka nopeasti hänelle voi antaa potkut? Ja onko potkujen antaminen edes mielekästä siinä vaiheessa, kun playoff-saumat ovat käytännössä menneet. Siihen on toki vielä matkaa, mutta jos seuraavasta viidestä pelistä otetaan alle kaksi voittoa, niin ehkä kannattaa tunnustaa realiteetit. Vääräleuat toki sanoisivat, että playoff-junasta putoaminen oli nähtävillä jo off-seasonilla.

Aamujäillä mentiin tällaisella koostumuksella:

Meier-Hertl-Barabanov
Bonino-Couture-Kunin
Gadjovich-Sturm-Svechnikov
Nieto-Lorentz-Lindblom

Eipä ketjuilla sinänsä ole väliä, jos joukkue ei pysty yhdessä taistelemaan ja pelaamaan periksiantamattomammin. Tuota kun analysoi, niin näyttää olevan NHL-tason vitoskenttä, neloskenttä, kakkossentteri kolmoskentän laitureilla ja ykkössentteri ykköslaiturilla ja kakkoskentän laiturilla. Miljoona kertaa toistettu, mutta kun taito ei joukkueella riitä, pitää kaikilla olla sata lasissa koko ajan, tai mieluusti vielä useammin.

Posia onneksi voi (toistaiseksi) hakea farmista, kun viime kauden surkein joukkue on tosiaan ottanut kaksi voittoa ja kaikki potentiaalisimmat junnut ovat heiluttaneet jo verkkoa. Pitäisiköhän ostaa tuo AHLTV Viaplayn sijasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös