San Jose Sharks 2020–2021

  • 44 956
  • 179

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kuusi erää raivoisaa taistelua molemmilta joukkueilta. Enpä vähään aikaan ole jännittänyt näin paljon. Molkien mokat menivät onneksi tasan, muuten Jones oli loistava koko viikonlopun. Playoff viiva alkaa olemaan lähellä. Hieno homma!
 
Viimeksi muokattu:

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Hienot 4 pistettä Losista mukaan. Kings oli varsinkin jälkimmäisen pelin selvästi parempi mutta Sharks nappasi pisteet tuurilla ja Quickin mokailulla. Toki varsinkin Meier-Hertl-Balcers oli hyvä myös tässä jälkimmäisessä pelissä. Ei Kings tosin erityisen hyvä jääkiekkojoukkue ole ja Sharks loi huomattavasti enemmän paikkoja kuin esim Bluesia, Vegasia tai Avsia vastaan kertaakaan tällä kaudella.

Playoff-paikka tosiaan ihan mahdollinen, mutta edessä silti vielä kaksi joukkuetta ja Kings yhä iskuetäisyydellä. Lisäksi olisi kriittisen tärkeää, että Wild onnistuisi jotenkin jouluttamaan itsensä divarin kärkeen. Se on nimittäin ainoa skenaario, jolla Sharks voisi ensimmäisen sarjan voittaa. Avs ja Vegas ovat muutamissa keskenäisissä peleissä dominoineet ottelun kulkua niin vahvasti.

Alan pikkuhiljaa nähdä Knyzhovissa potentiaalia uudeksi justinbrauniksi. Nopea ja hyvin sijoittuva yleispakki, joka uskaltaa pinchata mutta pysyy aika taka-alalla kiekollisessa pelissä. Iloa useiksi vuosiksi, jos kehittyy vielä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharksilta puhdas housuunpaskominen Ducksia vastaan. Sopii tosin hyvin nyky-Sharksin pirtaan, kun ikinä ei voi tietää mitä pelissä tapahtuu. Paitsi Bluesia vastaan.

Kaksi posia kuitenkin: Ensinnäkin Karlsson on nyt todistetusti noussut takaisin tähtitasolle. Sharksin paras pelaaja Ducksia vastaan ja selvästi eniten peliaikaa. Toiseksi, jos jollekin joukkueelle piti hävitä, niin se oli Ducks. Hyvä tilastotappio siis tähän väliin. Desert dogs onnistui myös sössimään Kingsiä vastaan, joten kaikki auki.

Seuraavaksi edessä back-to-backit Kingsiä vastaan. Voi käydä miten vain. Jonesin statsit kivenkovat Kingsiä vastaan, joten Marty pelannee molemmat pelit.

Lisäksi jännitetään, pääseekö Patty Cup-jahtiin.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
TDL kommenteissa kuulema Labanc lähtee jos hinta kohillaan. En kiireiltä jaksanut lukea tarkemmin mikä se hinta sitten olisi. 2nd rounder?
Dubnyk liikkunee varmasti ja saanee ehkä toisen Kings pelin että on näyttöjä, vai lepuutetaanko? 3/4 rounderi varmaan riippuen palkan pidätyksestä.
Marleaun kannujahtia odotellessa. Olisi hyvädiili Coloradoon Dubnyk+Marleau.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Öö, mä vaan mietin että onko Sharkseilla expansion draftiin sopivaa maalivahtia jos Jones suojataan?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Öö, mä vaan mietin että onko Sharkseilla expansion draftiin sopivaa maalivahtia jos Jones suojataan?
CapFriendlyn mukaan Josef Korenar täyttäisi vaatimukset. Toki varmaan sille kakkoselle niitä pelejä kertyy tässä muutama kappale.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
CapFriendlyn mukaan Josef Korenar täyttäisi vaatimukset. Toki varmaan sille kakkoselle niitä pelejä kertyy tässä muutama kappale.

Ja ehtiihän sellaisen vielä hommaamaan. Jonesia ei edes kannata suojata, sillä Krakeania tuskin kiinnostaa pitkä ja kallis sopimus. Nyt olisi hyvä tilaisuus hommata jostain tandem-joukkueesta suojattava nuori veska halvalla.

Kiitos Dubnykille. Pickit kelpaavat eikä miehestä oikein isompaa vastinetta voinut odottaa. Pateryn ei ilmeisesti ole tällä kaudella juuri ylhäällä pelannut. Katsotaan mahtuisiko Sharksin kuusikkoon Vlasicin tai Jarosin tilalle.

Yllä mainitun Labancin kauppaaminen herättäisi ristiriitaisia fiiliksiä. Aikanaan loistava haku alemmilta kierroksilta ja seurasin junnu-uraa suurella mielenkiinnolla. Lisäksi otti silloin pari kautta sitten millin alennuslapun jotta päästiin katon alle. Tason ei silti pitäisi riittää ihan kärkiketjuihin. Jos miehestä saa hyvän vastineen niin kaupaksi vain. Olen kyllästynyt ylivoimassa siihen ranteeseen pisteeltä ilman maskia.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Wilson haistoi hyvin veren ja kahmi itselleen Toronton 4th rounderin Foligno-kaupassa. Sharks siis pitää 25 % Folignon palkasta ja saa siitä vastineeksi varausvuoron. Lisäksi Barracudassa pitkään pelannut Noesen lähti kannunmetsästykseen Torontoon. Ei kirkasta tulevaisuutta Sharksissa, joten ihan sama. Tarkoittanee tosin, ettei Patty päädy Leafsin nuttuun.

---

Kingsille tappio, kahdesta pelistä kaksi pistettä ihan odotettava tulos. Toisaalta taas, jos jollekin joukkueelle piti hävitä niin Kingsille (ja Ducksille). Kun Bluesille tai 'yotesille aletaan häviämään niin kausi on paketissa.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Sharksista tuli näköjään cappitilan myyjä. Ei kait ihmeellisempiä kauppoja. Hmm koskahan Sharks on ollut ilman yhtäkään suomalaista viimeksi..
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ducksia vastaan pelattiin viime yönä ja kyseessä oli puhdas housuunpaskominen vol 2. Kaverin maalivahdista tehtiin 2010-luvun tyyliin sankari ja kuparinen jäi rikkomatta. Ei haittaa! Näille Kalifornian roskajoukkueille voi hävitä etteivät kampea itseään ihan kärkeen lotteryssä. Seuraavista peleistä saisi kyllä ottaa muutaman voiton ettei loppukauden ainoa jännitys ole saako Patty Howen ennätyksen ohella rikottua 1200 tehopisteen rajan.

Sharks suoriutui TDL:sta kohtuu puhtain paperein, vaikka Marleaun upea ura näyttääkin jäävän ilman mestaruussormusta. Ties tosin vaikka mies jatkaisi Sharksissa ensikin kaudella, mikä tuskin erityisesti lisää sormuksenhankintamahdollisuuksia. Wilson kauppaili AHL-pelaajiaan huolella pois ja nappasi pari varausvuoroa rahaa vastaan.

Tiivistettynä:
  • Dubnyk <---> Pateryn, 5th rounder (Colorado, 2021). Pihvinä pick, joka oli hyvä vastine. Itse ajattelin 7th rounderia.
  • Fredrik Claesson <---> Chronan oikeudet. Chrona on Tampan 5. kierroksen varaus vuodelta 2018. Pari kautta mennyt Denverin yliopistossa, ikää 20 v. Ei kai tästä haittaakaan ole.
  • Suomela <---> Barabanov. Barabanov on 26-vuotias laituri, joka on pelannut tällä kaudella Torontossa ylhäällä 13 peliä. AHL:ssa kiitettävät tehot 2+3 kahteen matsiin. Siirtyi täksi kaudeksi KHL:stä taalaliigaan. Voi hyvin olla vielä hyödyllinen pelaaja Sharksille ensi kaudella.
  • DeSimone <---> Janmark <---> 5th rounder (2022, Buffalo). AHL-pakki lähti siis Chicagoon vaihdossa Janmarkiin, joka pistettiin suoraan Vegasiin vitoskierroksen pickiä vastaan.
  • Noesen <---> 4th rounder (Toronto, 2021). Tämä oli osa Foligno-kauppaa. Pääasiassa rosterin ulkopuolella ollut kaveri pois ja hieman Folignon palkkaa ja pick sisään. Peukku.

Eli käteen jäi pari 5th rounderia, 4h rounder ja pari prospektia. Näin Sharksilla on kesälle yksi ylimääräinen 4. ja 5. kierroksen varaus. Oma 2. kierroksen varaus puuttuu (Ottawalla).

E: Marleaun pisteet 1300 --> 1200
 
Viimeksi muokattu:

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kaikki ovat tietenkin jo huomanneet, että Patrick Marleau saavutti Gordie Howen NHL:n runkosarjan pelattujen pelien osalta ja siirtyi yksin kärkeen. Otteluita on kasassa nyt 1768 ja täyden kauden pelatessaan otteluita olisi pelattuna 1779. Tähän kun lisätään 195 playoff-peliä (23. eniten), niin lopputulema kauden jälkeen voi olla 1974 gp. Mutta lopettaako Marleau tähän kauteen?

Tällä viikolla on ollut paljon eri medioissa juttua ennätyksestä. Jouni Nieminen kirjoittaa Marleausta hienosti, ja samoin ovat tehneet eri NHL-piirin instanssit. Marleau on itse esim. tässä pätkässä todella liikuttunut saavutuksestaan ja puhtaasta intohimosta pelata jääkiekkoa. Ennätys on tietenkin todella kova, pelatut pelit ovat NHL-tilastoissa heti kärjessä ennen pisteitä. Vaikea mennä sanomaan pystyykö joku joskus Marleaun ennätyksen rikkomaan, kun Howen ennätys kesti lähes 60 vuotta. Yksi ennätys lienee kuitenkin rikkomaton: eniten pelejä ilman Lord Stanleyn maljaa.

Marleaun urasta on tullut viikon aikana paljon meemejä ja hauskoja knoppeja, kuten se, että 37 % NHL:n koko historian aikana pelanneista pelaajista on ollut samaan aikaan jäällä Marleaun kanssa. Tai se, että 19 % tämän kauden pelaajista ei ollut vielä syntynyt, kun Patty teki taalaliigadebyyttinsä. Minkähänlaisia lukuja löytyisi Jagrilta, Messieriltä tai vaikka Charalta?

Marleau on henkilökohtaisesti kaikkien aikojen suosikkipelaajani - ehkä Saku Koivun jälkeen. Mies oli Sharks-ikoni jo kun aloin tarkemmin seurata joukkuetta 2006-2007. Ensimmäisessä hankkimassani pelipaidassa on Marleaun nimi. Ehkä se hiljainen, pyyteetön persoona joka ei koskaan ole tehnyt itsestään numeroa vaikuttaa arvostukseen kyseistä pelaajaa kohtaan. Lisäksi Marleau ei sikaile, tukee nuorempia pelaajia ja vaikuttaa juttujen perusteella hoitavan neljän pojan kasvatuksesta niin paljon kuin se ammattikiekkolijan kohdalla on mahdollista. Toki Pattya on syytetty esim. johtajuuden puutteesta Jeremy Roenickin toimesta, ja on toki totta ettei Patty ole ottanut joukkuetta koskaan reppuselkään. Se ei kuitenkaan vähennä otteluennätyksen hohtoa millään tavalla.

Itse en ennen tätä kautea pitänyt Marleauta HHOF-pelaajana. Nyt alan pikkuhiljaa kallistua toiselle kannalle, vaikka mitään henkilökohtaisia pokaaleja ei ole kertynyt. Marleau pelasi kuitenkin tietyn ajan NHL:n huipulla, mistä todisteena kaksi paikkaa Kanadan olympiarosterissa. Hienoa, että sai maistaa kultamitaleista sitä kaikista parasta - vielä kahdesti.

Säästän pidemmän postauksen Marleaun urasta ja Sharksin organisaatioennätyksistä aikaan, kun mies joskus lopettaa pelaamisen. Kaikki ennusmerkit viittasivat siihen, että tämä kausi jää viimeiseksi: pelit päättyivät Torontossa ennen aikojaan ja cupin metsästys Pensissä päättyi myös hyvin lyhyeen. Oletus oli, että Patty palaa päättämään uransa Sharksiin. Moni onkin sitä mieltä, että miehellä ei ole enää annettavaa. Itse en. Ja kun mies rakastaa kiekkoa noin paljon, en ihmettelisi jos hän jatkaisi Sharksissa vielä ensi kaudella neloskentässä/loukkaantumisten paikkaajana. Minun Sharksissa on aina tilaa. Palataan asiaan kun lopettamisilmoitus tulee.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
En itsekään varmana pidä, että Marleau lopettaisi. Siellä olisi ensi kaudella Seattlekin uutena joukkueena ja kenties päästäisiin normaaliin NHL-runkosarjaan ja voisi napata myös sen runkosarja+playoff -pelin ennätyksen Messieriltä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Marleauta muistettiin Shark Tankissa hienolla tribuuttivideolla, joka sai taas kyyneleet Mr. Sharksin poskille. Suosittelen katsomaan, koska career highlightsien lisäksi pätkällä on runsaasti entisiä ja nykyisiä Pattyn joukkuekavereita sekä mm. Crosby, Matthews ja kirsikkana Mark Howe. Hauska nähdä kuinka entiset Sharksin huippupelaajat kuten Boyle, Clowe, Seto, Cheechoo ja Nolan ovat harmaantuneet. Suurin osa tietenkin lähetti terveisensä uima-altaalta, jossa eläkepäivät sujuvat kepeästi.

Marleau sai myös numeronsa Shark Tankin jäähän, jossa se pysyy loppukauden. Onkohan vastaavia kunnianosoituksia ollut ennen?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Marleauta muistettiin Shark Tankissa hienolla tribuuttivideolla, joka sai taas kyyneleet Mr. Sharksin poskille. Suosittelen katsomaan, koska career highlightsien lisäksi pätkällä on runsaasti entisiä ja nykyisiä Pattyn joukkuekavereita sekä mm. Crosby, Matthews ja kirsikkana Mark Howe. Hauska nähdä kuinka entiset Sharksin huippupelaajat kuten Boyle, Clowe, Seto, Cheechoo ja Nolan ovat harmaantuneet. Suurin osa tietenkin lähetti terveisensä uima-altaalta, jossa eläkepäivät sujuvat kepeästi.

Marleau sai myös numeronsa Shark Tankin jäähän, jossa se pysyy loppukauden. Onkohan vastaavia kunnianosoituksia ollut ennen?
Muistaakseni gretzkyllä oli viimeisissä peleissä maalin takana jäässä 99
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: SVSV

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
8ott tappioputki. Ennenkuin tappiot alkoi, oli joukkue hyvissä asetelmissa pleijareihin menossa. Ja melkolailla iskuetäisyydellä läpi tappioputken.
Mitäs koutsi sitten tän aikana tehnyt. Hyökkäyksen herättelyksi rikkoi parhaimman kenttänsä. Labanc ja Meier saannut kyytiä, missä taas kapteenin asema ei ole peleissä yhtään muuttunut, vaikka selvästi ei tulosta aikaseksi saa (loukkaantunut).
Aika reilusti menty veteraanit edellä. Jatkuvasti, vaikka ei tulosta ole tullut.

Pakistossa parit pysyneet melkolailla muuttumattomina, kerran(?) yritetty herätellä. Burns, Karlsson.. ei nappaa ja aika huliviliä on meininki ollut.
Simek pelasi loukkaantuneena, joka selvästi rajoitti hänen pelitasoaan.

Maalissa sitten Korenar sai avauksen ja koutsi lyttäsi tulokkaan pelin samointein. Muuten sitten aloiteltu Jonesilla, ketä on nyt 32peliä aloittanut ja 8 kertaa vedetty pois kesken pelin. Joka neljäs.

Vegas voitti kaikki kohtaamiset jonka Boughner kuittasi materiaali erolla/leveydellä. Hyvä boogie.

Viime pelissä Wildilla oli back2back -peli ja Sharkseilla muuan päivän breikki. Kovasti puhuivat pleijaritaistelusta ja tärkeistä pisteistä. Esitys sitten olikin aivan muuta 1.erässä.

Muutoksien kesä edessä, itse laittaisin koutsinkin vaihtoon. Ja Jones täytynee ostaa vaan ulos.
 
Ja Jones täytynee ostaa vaan ulos.

Itse en hätäilisi Jonesin kanssa. 5,75 miljoonaa on toki paljon, mutta siihen kaveriksi Korenar tai joku muu alle miljoonan lapulla pelaava maalivahti, niin kulurakenne pysyy ihan hallinnassa. Puolustus on se, johon rahaa upotetaan aivan valtavasti liikaa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
tse en hätäilisi Jonesin kanssa. 5,75 miljoonaa on toki paljon, mutta siihen kaveriksi Korenar tai joku muu alle miljoonan lapulla pelaava maalivahti, niin kulurakenne pysyy ihan hallinnassa.

Sitten vain toistettaisiin samaa ongelmaa edelleen, joka on ollut liian pitkään se suurin kuoppa joukkueelle. Jones on selvästi kivuttomampi ostaa ulos/päästä eroon kuin joukkueen muista ongelmapalasista.

Kaikkea ei aina voi korjata kerralla, mutta jostain on alotettava. Jones ja Vlasic on ne isoimmat kuopat ja jälkimmäinen on niin vaikeasti liikuteltavista ettei uskalla edes ehdottaa mitään skenaariota.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Sitä kohta rupeaa miettimään ketkä noista kelpaa edes MM-jäille. Vlasic-Burns paria joskus haaveillut näkevänsä Kanadankin nutussa, mutta onkohan Vlasicin taso niin alhainen että ei MM-jäille pääse. Ehkä Burnsin uskon vielä pääsevän MM-kisoihin. Hmm voisiko Ferraro olla yllätysnimi sinne?

Ketäs muita mahdollisia MM-edustajia siellä olisi, Hertl ja Simek pääsevät varmasti Tsekin joukkueeseen(Vai saattaisko Hertl skipata sen syntyneen muksun takia), Meier Sveitsiin, Balcers Latviaan, Karlsson Ruotsiin. Näköjään USA:n joukkueeseen ei siellä oikein olisi ketään. Tietty Kanadan hyökkäykseen on kova tunku ja jos jotain Sharkseista sinne pääsisi niin olisi osastoa Kane tai Couture.
 

Särkilauma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, RoKi, Sharks, Lions, Seahawks
Nyt ollaan sellaisten aatosten edellä mitkä eivät ole itsellä käyneet koskaan edes mielessä. Johtunee varmaan siitä, että useimmiten kausi on jatkunut vielä runkosarjan jälkeenkin.

Ekin luulisi olevan selviö, jossei itse kieltäydy. Ties vaikka siellä saisi pelaajat vähän pata jumia auki, kun pääsisivät MM-kisoihin läpsyttelemään ja saisi samalla irtioton tästä floppikaudesta.

Ei kai tässä auta kuin odotella kesää ja toivoa että DW:n kaapista löytyisi vielä jotain luurankoja millä tuota ongelmasopimusten määrää saataisiin vähennettyä ilman hirveää hintaa. Vieläkö löytyy Boughneriin luottoa? Itseltäni ei löydy tämän kauden nähtyjen pelien perusteella.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Toissa yönä se tuska vihdoin loppui, kun tiputtiin pleijarikisasta, stealth tank stronk!

Kirjoittelut jäänyt vähemmälle, kun oman elämän askareet pitäneet kiireisenä niin ei ole kerennyt keskittyä tähän osioon. Kuitenkin pelejä kerennyt vähintään muutamia katsomaan, ei kuitenkaan ihan jokaista kotipeliä eikä ihan täydellä keskittymisellä. Vaikka ei niistä kamalan hyvää sanottavaa ole kamalasti ollutkaan..

Positiivisia pelejä tai eriä siellä sun täällä, sitten kun kuvittelee että tekeminen on hyvää päättää Jones tai joku muu apinoida johtoasemat. Uudet lisäykset tiimiin ollut positiivisia, Barbanov, Korenar esimerkkeinä ja ketjujen sekoitus tuonut tarvittavaa syttymistä. Edellinen Avs peli oli todella vahvaa suorittamista monelta osalta, mutta en nyt jaksa siihen tarkemmin tarttua kun tappioksi sekin kääntyi. Ylivoima taitaa olla jotain 0/25, hyvää suorittamista... Mitä katseli noita pelejä niin siellä ketjut heiluu ylivoimalla ihan miten sattuu.

Katseet siis kohti tulevaa draftia ja ensi vuotta. Miten tästä lähetään hommaa rakentamaan, ketä (tai kuka) ostetaan ulos, mihin 1. kierroksen varaus sijoittautuu, mitä Wilson meinaa puuhailla "resetillä" ja miten laajennusdraftiin mennään.

Tällä hetkellä runkosarjassa 9. viimeisellä sijalla, melko tiukalla loppu stintillä, jolloin 1-2 sijaa pystytään jopa vielä tippumaan jos riittävän "hyvin" osuu. Nyt ei ole mikään supervuosi junnuissa, mutta melkovarmasti saadaan NHL-tasoinen pelaaja noilla luvuilla. Toivoisin hyökkääjää valittavaksi, mutta kovasti prospect pool taitaa pakkeja huutaa, joten 50/50 valinta varmasti riippuen ketä valitaan edeltä ja monenneksi valutaan. Kuitenkin pikit 6-10 sisällä ollaan, ellei uskomaton munkki käy. Drafti listauksia odotellessa. Locked on Sharks podcasti tarjonnu hyviä jaksoja näitten top-10 pikkien osalta, jossa asiantuntija tulee aina puhumaan jostain junnusta. Tietenkään niistä ei oikeaa varmuutta ikinä saa, mutta hauskaa kuunneltaa muutenkin jos ei muuta.
Draftiin mennään 1st, 3rd, 2x4th, 2x5th, 6th, 7th. Wilson varmaan saa hommattua pari lisää vielä jostain.

En jaksa vielä tarkentua laajennusdraftiin, pitää kerrata säännöt ja oma sopimustilanne sitä varten ja vaikka viikonloppuna katsella jos jaksaa kirjottaa omat näkemykset.

Jones ulososto / Krakeniin kauppaaminen todennäköisimpiä offseason liikkeitä. Se miten jälkimmäinen saataisiin toteutettua on taas yksi mysteeri. Märkä päiväuni olisi tietenkin Vlasicin ja Jonesin myynti Krakeniin, mutta Vlasic ei ainakaan helposti saada liikkumaan. Vlasicia ei rasitteen takia voida ostaa ulos, jotkut sanoo että aikasintaan 23-24 kaudella olisi fiksua ostaa ulos..

Boughnerin jatko todella vaakalaudalla, kuka olisi sopiva korvaaja? Paha sanoa missä isoin ongelma tässä valmennuksessa on, kun about mikään ei tunnu toimivan. Ehkä Boughner tarvii paremmat tukikaverit, tai sitten toisinpäin. Insidereita en tarkemmin ole seurannut, että missä sitä ongelmaa on.

Taputellaaha nää muutamat pelit vielä alta pois ja toivotaan parempaa ensi vuotta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: SVSV

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kauden viimeinen peli ensiyönä, pakko se on herätä katsomaan vaikka tappiota toivotaankin. Voi nimittäin olla useammankin pelaajan viimeinen matsi Sharks-nutussa. Pelaajien fiilikset vähän heikkona rebuildiin (resettiin) ja ratkaisut voi siks olla aika kovia..

Ennakkoasetelmissa Vegas tulee pelaamaan todella kovaa, koska taistelu runkosarjan voitosta ja divisioonan ykkössijasta. Sharksien tank-asenne varmaan taas luo heikot asetelmat. Melnichuk saa starttailla ja muutamat ketjumuutokset ei mitenkään erikoista. Tappiolla runkosarjan tilanne olisi 21-28-7 49p, Detroit voi kiiveetä yli ja Kings ja Ottawa tippua ohi, katsotaan miten käy. Lets go Stealth Tank!
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kauden viimeinen peli ensiyönä, pakko se on herätä katsomaan vaikka tappiota toivotaankin. Voi nimittäin olla useammankin pelaajan viimeinen matsi Sharks-nutussa. Pelaajien fiilikset vähän heikkona rebuildiin (resettiin) ja ratkaisut voi siks olla aika kovia..

Ennakkoasetelmissa Vegas tulee pelaamaan todella kovaa, koska taistelu runkosarjan voitosta ja divisioonan ykkössijasta. Sharksien tank-asenne varmaan taas luo heikot asetelmat. Melnichuk saa starttailla ja muutamat ketjumuutokset ei mitenkään erikoista. Tappiolla runkosarjan tilanne olisi 21-28-7 49p, Detroit voi kiiveetä yli ja Kings ja Ottawa tippua ohi, katsotaan miten käy. Lets go Stealth Tank!

Oli tosiaan herättävä katsomaan joukkueen viimeinen peli tällä kaudella, ja todennäköisesti Marleaun viimeinen koko uralla. Ja mikä peli se olikaan, taistelutahtoa ja huipputilanteista päästä toiseen! Sharks tässä loppukaudesta kokeili uusia kavereita alaketjuissa ja harvoin on näin suurta tasoeroa näkynyt jäällä. Sharksilla oli ehkä kaksi maalipaikkaa koko ottelussa ja Vegas veteli puolivaloilla kuusi kassia reppuun. Paras paikka Sharksilla oli Marleaun läpiajo, missä legenda päihitti jo MAF:in mutta epäonnistui kiekon sijoittamisessa verkkoon. Näin Marleaun uran tehoiksi jää todennäköisesti 566+631=1197.

Kaikki viittasi siihen, että #12 eläköityy kauden jälkeen. Keskusteluita ei jatkosta ole ollut. Marleau poistui jäältä viimeisenä ja kiitti jälleen yleisöä. Mutta palataan tähän kun tiedetään enemmän.

Tästä kaudesta tarttui käteen 49 pistettä, ja jos 'nucks nappaa vielä neljäpistettä jäljellä olevista viidestä pelistä, Sharksin pistemäärä on NHL:n kuudenneksi pienin. Wings ei voi kiivetä enää ohi kun ovat ottelunsa tältä kaudelta pelanneet, eikä Kings tippua kun voittoja on enemmän kasassa. Lotteryyn siis lähdetään parhaimmillaan sijalta 7. Sharks on muistaakseni kaksi kertaa viimeisen 15 vuoden aikana (en jaksa tarkistaa) varannut top-10-sijoilla ja näillä kerroilla mukaan ovat tarttuneet Couture ja Meier. Varsin hyviä pickejä siis. Odotukset korkealla, vaikka draft onkin arpa tänä vuonna.

Pitää palata kauden analysointiin ja koko Sharks-organisaation lähitulevaisuuden haasteisiin myöhemmin. Pitää muistaa että pienestä on aina menestys kiinni. Monta sormusta Marleaulla olisi kädessä jos Sharks olisi voittanut vuoden 2015 lotteryn?
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Lotteryyn siis lähdetään parhaimmillaan sijalta 7. Sharks on muistaakseni kaksi kertaa viimeisen 15 vuoden aikana (en jaksa tarkistaa) varannut top-10-sijoilla ja näillä kerroilla mukaan ovat tarttuneet Couture ja Meier. Varsin hyviä pickejä siis. Odotukset korkealla, vaikka draft onkin arpa tänä vuonna.

En satavarma, mutta onko 20-vuoteen vaan 4 pikkiä top10 joukossa mitkä muistuu mieleen: Mihalek, Setoguchi ja edellä mainitut. Toivotaan kunnon lotteryonnea siis nyt
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
En satavarma, mutta onko 20-vuoteen vaan 4 pikkiä top10 joukossa mitkä muistuu mieleen: Mihalek, Setoguchi ja edellä mainitut. Toivotaan kunnon lotteryonnea siis nyt

Lottery on siis tänä vuonna 2.6., joten vielä saadaan hetki jännittää. Olettaen että 'nucks nousee Sharksin ohi runkosarjasijoituksessa, Sharksin todennäköisyys varata ensimmäisenä on 6,5 % ja toisena 6,8 %. Todennäköisimmin tietenkin varataan runkosarjasijoitusta vastaavalla vuorolla eli seitsemäntenä (44,4 %), mutta myös kahdeksas sija on varsin mahdollinen (37 %). Itse toki toivon että kaksi joukkuetta jouluttaa itsensä Sharksin ohi (todennäköisyys 5,3 %), jolloin Sharks pääsee varaamaan yhdeksäntenä ja Sharks-kannattajat voivat piehtaroida pari seuraavaa kautta itsesäälissä tai syyttäen Bettmania. Eihän tässä ole kuin voitettavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös