San Jose Sharks 2020–2021

  • 44 949
  • 179

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Ankkoja vastaan toinen peli oli aiikas väsynyt. Vahvasti peliin tulivat, vaikka laukausta maalia kohti saikin odottaa. Aika pelailua se kyllä muuten oli. Kivasti kyllä heräsivät ankkojen tasoittaessa pelin, onnekkaasti kiekko Labancille tuli, mutta oli siinä sellanen boogie että maali tulee.

Vegas -peli sitten kiinnostavampi. 1.erä oli Sharksin; maalipaikkoja ja läpiajoja, mutta ei maistu.
2.erä sitten aiivan Vegasin. Sharks pakitteli oman maalin eteen ja vippaili kiekkoa.
3.erä ja niin surullinen Timon puolustuspeli. Miten voi pelata tilanteen tolla lailla. Kavennus loppuun, tolpat kilisi ja läpiajoja oli jälleen. Olisi voinut päätyä toisin, mutta ei tästä kyllä mikään hyvä maku jäännyt.

-Dubnyk on hyvä. Ankkoja vastaan Jones päästi sen yhden nolon softin.
-Gambrell teki kauden avausosuman Honda centterissä. Tökkäsi sisään. Muuten hyvistä paikoista pakkosyöttöä tai viivyttelyä vedossa. Tehottomuutta aivan liian paljon.
-Balcers teki Vegasia vastaan paluun. Huono peli, ei ollut ona itsensä.
-Vlasic ja purut, ei onnistu. Hämmentäviä noi suorat syötöt vaan vastustajalle. Niiku liukuhihnalta vielä.

Seuraavaksi olisi kohtaaminen vielä vegasia&tuomareita vastaan ja kyllä nyt voitto pitäisi saada aikaseksi.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Seuraavaksi olisi kohtaaminen vielä vegasia&tuomareita vastaan ja kyllä nyt voitto pitäisi saada aikaseksi.

Nyt ei tuomarit ratkaissut peliä vaan Sharksit ihan ite omalla paskuudellaan.

Parit tappelut; Hertl otti erää Stonen kanssa, joka niittasi Timon laitaan. Jumbo varmasti Torontossa tätä hymyillen katsonut. Marchessault haki Labancia koko pelin ajan hippasille, Couturelle oli riittänyt ja meni sanomaan, että hän voi tapella. En olisi uskonut, että Logan voisi jonkun noin selvästi voittaa tappelussa.

Itse peli, niin 1.erä ok, 2.erä hyvä ja 3.erä sitten kiitos&heippa.

-Dubnyk ei pelastanut, jonesimaista räpiköintiä oli paikotellen.
-Vlasiciin auttaa enään compliance buyoutti.
-Labanc ja vastustajan kamppailut jatkuu. Minä treidaisin pois.
-Bottom 6 aivan hajuton ja mauton. Donatolla ja Leonardilla hetkensä, mutta se ei vaan riitä lähellekään.

Mitäs sitten luvassa: 2x Blues 2x Coyotes 2x Kings 2x Wild 2x Kings 1x Ducks 2x Kings 2x Ducks 2x Wild

Saa aikamoinen ralli olla, että tuolta jonnekin pleijareihin yltävät.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Mitäs sitten luvassa: 2x Blues 2x Coyotes 2x Kings 2x Wild 2x Kings 1x Ducks 2x Kings 2x Ducks 2x Wild

Saa aikamoinen ralli olla, että tuolta jonnekin pleijareihin yltävät.

Mitä oli joku viikko sitten että yli 60% pitäs peleistä voittaa että pienintäkään mahkua pleijareihin.. ei tule tapahtumaan ja voiskin ruveta kattelee ketkä lähtee rentaleiks nopeessa retoolissa (reset Wilsonin sanoin). Dräftiin odotettavissa top-10 pikki, toivotaan lotteryonnea.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Itse peli, niin 1.erä ok, 2.erä hyvä ja 3.erä sitten kiitos&heippa.

Bluesia vastaan Sharks oli hyvin pelin päällä eikä vihollisella ollut kovin paljon paikkoja. Oma hyökkäyspeli oli kuitenkin ripuloimista omaan suuhun. Siellä sössittiin ylivoimahyökkäyksiä, ei saatu laukausta maalia kohti edes parin metrin päästä maalia ja kumpikin ylivoima oli kuin ankkalammen ulkojäiltä. Jos jostain olisi pitänyt kaksi pistettä ottaa niin tästä. Bluesilta oli sivussa joku kentällinen pelaajia.

OT oli karmein mitä olen tänä vuonna todistanut. Sen lisäksi että bottom-6 on HMV (paitsi Sorensen oli positiivinen) niin ykköskorin jätkät näyttivät väsyneiltä. Jos jotain hyvää hakee niin Jones oli hyvä ja Karlsson alkaa näyttää taas tähtipuolustajalta. Seuraava askel on tehot, joiden ilmaantumisen jälkeen voidaankin puhua lähes palkkansa arvoisesta pelaajasta. Helpottaisi kummasti treidaamista, jos mies ei aio olla osa jälleenrakennusta.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Siellä sössittiin ylivoimahyökkäyksi

Mun lemppari oli se 3vs1 jossa kiekko pelattiin Vlasicille hyvään paikkaan, mutta ei tietenkään one-timeria pamauttanut, vaan kiekko haltuun ja ranne yli maalin.

Jatkoajan ylivoima oli kyllä uskomatonta paskaa. Ei ole 88 ja 65 olleet samassa ylivoimassa pitkään aikaan, ja nyt mentiin vielä 4vs3. Eikä Burns edes pelannut one-timeri paikkaa. Kehtaan väittää, että ei ole harjoiteltu vaan nopsaan nyt piirettiin kuviot ja aivan vituiksi meni roolituksista lähtien.

Couture ja Timo olleet todella huonoja viimeiset kaksi peliä. Täytyy parantaa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Olipa taas peli ja jälleen yksi tuomarisekoilu. Jännä, että näitä tulee vain Bluesia ja Vegasia vastaan, ken uskoo sattumiin.

Marleau otti 14271 aloituksen runkosarjassa ja päätyi boxiin. Monen mielestä ei edes rikkonut aloituksessa, muiden mielestä arkisesti hieman rikkoi. Tasatilanne 3.erässä, jota Sharks hallitsi, joku voisi sanoa jäähyn kääntäneen pelin täysin.

Tota ennen tapahtui yksi vielä merkittävämpi virhe, kun tyhjästä maalista Sörensen päätti poke checkata kiekkoa yhdellä kädellä. Kaikki aika ja tila olisi ollut ottaa mailasta kahdella kädellä kiinni ja laukoa. Kyllä Sharksin boogie laski ton myötä ja lopulta kuoli, kun #12 pistettiin boxiin.

1.erä huono, 2.erä parempi ja 3.erä oli lupaava, mutta lopulta arpajoukkueen erä.

Leonard aloitti Hertlin vierellä, mutta 1.erän jälkeen hänen tilalle nostettiin Marleau. Itse en kässää ideaa tämän takana, eihän Patrick ole pitkään aikaan saannut mitään aikaseksi kentällä. Pirteä Suomela olisi ansainnut peliminuutteja ja miksi Donato on nykyään ehdoton no-no top6seen?

Oli kyllä taas paikoitellen niin vaikeeta päästä omista pois ja syötötkin meni ohi niiku kausi olisi juuri alkanut.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Leonard aloitti Hertlin vierellä, mutta 1.erän jälkeen hänen tilalle nostettiin Marleau. Itse en kässää ideaa tämän takana, eihän Patrick ole pitkään aikaan saannut mitään aikaseksi kentällä. Pirteä Suomela olisi ansainnut peliminuutteja ja miksi Donato on nykyään ehdoton no-no top6seen

Marleau on joukkueen höylä, jonka voi pistää mihin tahansa kenttään stunttaamaan. Joo, vaikka ei ole saanut pisteitä tehtyä niin pelaa kuitenkin fiksusti ja saa kiekon tökättyä yleensä omille. Joku Leonard tai Donato hukkaa kiekon todennäköisemmin kun yrittää kääntyä tekopaikkaan. Siitä voidaan toki kiistellä kannattaisiko näitä riskejä ottaa kun maalinteko on ongelma. Marleausta on kuitenkin vielä hyötyä joukkueelle. Tai sitten all-time-suosikkipelaajana en pysty näkemään virheitä.

Tuntuu että aina uudet jannut tai pidempään poissa olleet pelaajat ovat pari matsia hyviä. Tappaako joukkueen häviämisen kulttuuri näiden miesten innon jo parin pelin jälkeen? Lisää farminostoja siis kehiin. Tosin nyt alkaa olla aika alkaa tankkaamaan, kun pahimmalle playoff-kilpailijalle hävittiin kaksi peliä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharksin rooli TDL:llä tulee olemaan melko vaatimaton. Korkean profiilin UFA-miehiä ei ole, joten korkeita vastauksia ei voi olettaa tulevan takaisin. Nieto ja Sörensen voivat olla käteviä varahyökkejä contenderiin, Nietolla minimipalkka ja Sörensenillä 1,5 milj. Nietosta voisi kaivaa loppukierroksien varausvuoron ja Sörensenistä neloskierroksen. Mielelläni näkisin toki jälkimmäisen herran sainaavan Sharksiin jatkot joko nyt tai kesällä.

Näiden lisäksi tarjolla on varmasti Dubnyk, jolla liksaa 2,17 milj. Konkari voi kelvata jollekin joukkueelle, jolla on maalivahtihuolia loukkaantumisen takia. Katsotaan miten kassareiden paikat kestävät. Ehdollinen 7. kierroksen pick näkyvissä.

Entä #12? Lähteekö vielä kerran vuokralle sormuksen perässä? GM varmasti antaa mielellään ehdollista 7. kierroksen pickiä vastaan Pattyn playoff-joukkueeseen, jos joku hänet huolii. Voi olla että jää treidaamatta, vaikka itse ottaisin hänet pukukoppiin kertomaan ajasta ennen aikaa. Hienointa olisi kun Torontossa hakisi Jumbon kanssa kruunun uralleen. Tosin Toronto-ketjun viime vuosien kommenttien perusteella ei tule tapahtumaan.

Sharks tarvitsisi kuitenkin pickejä kesälle. Karlsson-treidi kummittelee vieläkin, kun kesän 2. round pick on Sensillä. Jostain siis Wilsonin on sellainen kaivettava.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Jos jotain hyvää hakee niin Jones oli hyvä ja Karlsson alkaa näyttää taas tähtipuolustajalta. Seuraava askel on tehot, joiden ilmaantumisen jälkeen voidaankin puhua lähes palkkansa arvoisesta pelaajasta. Helpottaisi kummasti treidaamista, jos mies ei aio olla osa jälleenrakennusta.

Karlssonilla on sopimusta jäljellä kuusi kautta vielä tämän jälkeen ja vie caphitistä 11,5 milliä per vuosi. Kun vielä sanotaan, että palkkakatto tulee pysymään matalalla lähivuodet, niin ruotsalaisen kauppaaminen on todella hankala paikka. Siis käytännössä mahdoton, jollei Sharks ota isoa osaa palkasta kontolleen.

San Josen tilanne muistuttaa Losin tilannetta neljä vuotta sitten, kun Dean Lombardi sai kenkää ja Rob Blakesta tuli seuran uusi toimitusjohtaja. Kun katsoo joukkueen ikärakennetta ja organisaatioon varattujen pelaajien tasoa, niin aika hemmetin syvään kuoppaan Sharks-johto on seuran saattanut. Tuosta rotkosta ei kivuta alle viiden vuoden, vaikka GM tekisi huikean hyvin onnistuneita kauppoja ja varausarvonnoissa kävisi toistuvasti uskomattoman hyvä tuuri.

Tämän kauden otteluohjelma on erikoisesti rakennettu. Kunhan tämän illan Vegas-peli saadaan pois alta, niin Losin kymmenestä seuraavasta ottelusta kuusi on San Josea vastaan (sen jälkeen joukkueet eivät enää kohtaakaan). Kingsien pitäisi voittaa noista kuudesta ottelusta ainakin neljä, jotta mahdollisuudet pudotuspeleihin säilyisivät. Mielenkiinnolla odotan ensi viikon keskinäisiä kohtaamisia ja Erik Karlssonin suorituksia niissä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Karlssonilla on sopimusta jäljellä kuusi kautta vielä tämän jälkeen ja vie caphitistä 11,5 milliä per vuosi. Kun vielä sanotaan, että palkkakatto tulee pysymään matalalla lähivuodet, niin ruotsalaisen kauppaaminen on todella hankala paikka. Siis käytännössä mahdoton, jollei Sharks ota isoa osaa palkasta kontolleen.

Juuri näin. Tällä hetkellä miehen treidaaminen ei ole mahdollista. Mutta jos Karlssonista kuoriutuu täydellä kaudella 80 pistettä tekevä johtopakki, joka ei tee säännöllisesti kardinaalimunauksia omassa päässä, niin teoriassa se on mahdollista.

Karlssonin treidaaminen olisi todennäköisesti Sharksille tappiollista. Takaisin pitäisi tulla todellinen dump tai kaksi, joten capia ei juuri kaupassa vapautuisi. Toinen vaihtoehto on 50 % palkasta pidättäminen, minkä lopputulos olisi samanlainen. Kolmantena vaihtoehtona kolmen joukkueen kauppa, jossa Sharks pidättää X % ja pistää EK:n "Kingsiin" pickiä ja/tai prospektia vastaan joka pidättää X % ja EK jatkaa matkaa toisella kaupalla seuraavaan joukkueeseen. Ja nämä palkanpidätysskenaariot toimivat vasta 3-4 v päästä, kun sopimusta ei ole enää kuin muutama kausi jäljellä. Mahdotonta pitää jotain 4-5,5 milj. palkanpidätystä viisi vuotta cappia tuhlaamassa.

Karlsson siis jäänee Sharksiin ainakin kolmen vuoden ajaksi. Tämä tarkoittanee myös sitä, että Couturen, Meierin ja Hertlin primeajasta koitetaan ottaa kaikki irti ja rebuildiin tuskin lähdetään. Siihen tarvitaan lisätilaa cappiin jota saadaan varmaan ostamalla Vlasic ulos ja treidaamalla (dumppaamalla) Labanc. Ehkä aggressiivisella retoolilla saadaan EK pysymään tyytyväisenä. Jos tämä ei riitä ja Karlsson vaatii tradea kun joukkueen taso ei riitä, niin eiköhän sama sävel ole muulla corella, jolloin joukkue sitten räjäytetään. Mutta tällöinkin on lähes mahdotonta treidata Karlsson saaden postiviisen vastineen. En keksi muuta kuin sopimuksen mitätöinti yhteisymmärryksessä, jolloin Karlsson pääsisi uudella sopimuksella taistelemaan cupista. Tarkoittaisi vain noin 60 miljoonan jättämistä pöydälle. Ihan doable EK!
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Siitä voidaan toki kiistellä kannattaisiko näitä riskejä ottaa kun maalinteko on ongelma. Marleausta on kuitenkin vielä hyötyä joukkueelle.

Kyllähän kannattaisi. Kauden pisin tappioputki meneillään, 4ott tehty 8 maalia.
Ei kyllä mun mielestä Marleaulla pitäisi asiaa olla tulosyksikköön, vaikka ne perusasiat luonaa omissa ja keskikentällä. Yksi maali tehtynä, vaikka ylivoimassakin säännöllisesti on. Alkupuoliskolla oli paikoissa, mutta tulosta ei tullut. Nyt on pitkään menty, kun ei edes paikoille pääse. Ketjukaverit on ollut mitä ollut, mutta esim. Donatolla on melkein joka pelissä todellinen yritys tehdä tulosta. Kyllähän tollanen nälkä pitäisi pöydälle nostaa, tiedä vaikka tarttuisi näihin pettymyksiin Timoon ja Tomppaan.
Virheitä varmasti enemmän tulee, mutta tuleeko niin paljon enemmän. Ehkä Leonardin suhteen joo, mutta kyllä Donato siistimmin pelaa kuin esim. Labanc.


Entä #12? Lähteekö vielä kerran vuokralle sormuksen perässä?

Onko se noin viikko TDL jälkeen, kun Marleau nappaisi kärjen pelatuissa otteluissa. Haluaako tehdä sen Sharksin paidassa? Entä jos treidi tulee, niin onko kaverilla paikkaa varmasti pelata tarvittavat ottelut ennätykseen. Itse veikkaan, että Sharks -nutussa pysyy ja ennätyksen rikkoo.


Jostain siis Wilsonin on sellainen kaivettava.

Eikös nyt ole kämäsempi drafti luvassa? Kuitenkin ykkönen löytyy, joten itse en näe kakkosta niin tärkeäksi saatavaksi.


un katsoo joukkueen ikärakennetta ja organisaatioon varattujen pelaajien tasoa, niin aika hemmetin syvään kuoppaan Sharks-johto on seuran saattanut

Ikärakenne on mitä on, mutta aikamoisen käännöksen varailu on tehnyt, kun Wilson jr. otti homman käsiinsä. Hitaastihan se totuus sieltä paljastuu, mutta näin ennakkoon näyttää hyvältä ja vähäisillä vuoroilla saatu suhteessa monta mielenkiintoista nimeä. Eikä pitänyt varmaan yllätyksenä tulla, Wilson jr. on korkealle arvostettu lupaus noissa konttorihommissa jääkiekkopiireissä. Omissa kirjoissa siis kuopasta ylös kaivaminen on jo alkanut.

Karlssonin treidaamisesta mun mielestä turha puhua. Iso soppari, iso nimi. Lausunnot oli samat kuin Wilsonilla, tällä corella haetaan vielä ja toisena pvnä kehui nuoria ja heidän marssia. Eli ottaa roolia ja johtajuutta joukkueesta.
Ketä todennäköisemmin liikkuu on Burns, ketä välttänyt mediahuomion täysin. Ei ole hyvin mennyt kausi ja tuntuu vain heikentyneen meno kauden edetessä. Muistolta vain tuntuvat, kun kaveri laukoi hulluna viivalta ja laidasta, omista syöttö tavoitti monesti kärkiäijän ja iso kroppa pyöri vastustajan päätä ympäri. Vikaa nähdää sillon tällön, muuten kyllä ei. Syötöt menevät paljon vastustajille ja laukaukset maalille on luokkaa yks-kaks otteluun viime aikoina.

Isoimmat kysymykset on, mitä tehdä Jonesille ja Vlasicille. Molemmista pitäisi päästä eroon, tai edes toisesta. Capin pysyessä tosiaan paikoillaan, niin isoista soppareista pitäisi päästä eroon.
Harmi että taisi vain puheiksi jäädä compliance buyoutit. Tai en ole törmännyt spekulaatioon niiden tulosta. Hyviä syitä kuitenkin olisi.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Karlssonin treidaamisesta mun mielestä turha puhua. Iso soppari, iso nimi. Lausunnot oli samat kuin Wilsonilla, tällä corella haetaan vielä ja toisena pvnä kehui nuoria ja heidän marssia. Eli ottaa roolia ja johtajuutta joukkueesta.

Ketä todennäköisemmin liikkuu on Burns, ketä välttänyt mediahuomion täysin. Ei ole hyvin mennyt kausi ja tuntuu vain heikentyneen meno kauden edetessä. Muistolta vain tuntuvat, kun kaveri laukoi hulluna viivalta ja laidasta, omista syöttö tavoitti monesti kärkiäijän ja iso kroppa pyöri vastustajan päätä ympäri. Vikaa nähdää sillon tällön, muuten kyllä ei. Syötöt menevät paljon vastustajille ja laukaukset maalille on luokkaa yks-kaks otteluun viime aikoina.

Isoimmat kysymykset on, mitä tehdä Jonesille ja Vlasicille. Molemmista pitäisi päästä eroon, tai edes toisesta. Capin pysyessä tosiaan paikoillaan, niin isoista soppareista pitäisi päästä eroon.
Harmi että taisi vain puheiksi jäädä compliance buyoutit. Tai en ole törmännyt spekulaatioon niiden tulosta. Hyviä syitä kuitenkin olisi.

Karlsson alkaa nyt olemaan oma itsensä niin jäällä, kuin sen ulkopuolella. Koska treidaaminen ilman turpiin ottamista liki mahdotonta niin katsotaan nyt kortti kunnolla. Jos tämä nykyinen suoritus jatkuu, on pisteet vaan ajan kysymys ja sitten alkaa näyttämään hyvältä.

Burns on kyllä ollut ihan liian vaisu hyökkäyspäässä. Ei ole paljoa 5+ kudin pelejä näkynyt, omassa päässä ollaan mitä ollaan.. Yllättävää kyllä miten hiljaista tällä kaverilla on myös somessa ollut. Liekköhän jotain muuta sitten taustalla?

Jos joku näistä kolmesta, Vlasic, Jones Burns saataisiin Seattleen olisi se iso helpotus.. Muuten jää buyoutit noiden kahden kohdalla ainoaksi ratkaisuksi.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ketä todennäköisemmin liikkuu on Burns, ketä välttänyt mediahuomion täysin. Ei ole hyvin mennyt kausi ja tuntuu vain heikentyneen meno kauden edetessä. Muistolta vain tuntuvat, kun kaveri laukoi hulluna viivalta ja laidasta, omista syöttö tavoitti monesti kärkiäijän ja iso kroppa pyöri vastustajan päätä ympäri. Vikaa nähdää sillon tällön, muuten kyllä ei. Syötöt menevät paljon vastustajille ja laukaukset maalille on luokkaa yks-kaks otteluun viime aikoina.

Tähän pohdiskeluissani itsekin päädyin, eli Burns on se joka treidataan todennäköisemmin. Ei ehkä tänä vuonna, mutta seuraavana. Oikein roolitettuna Burns on takuuvarma vahvistus contenderiin ja pystyy tietenkin pelaamaan myös laiturina. Ikää on mutta fysiikka ei näytä hidastumisen merkkejä. Palkka on toki iso kun cap ei nouse tulevina vuosina, mutta Sharks ehkä pystyy pidättämään pari miljoonaa. Katsotaan nyt, voi olla ettei tarvetta Burnsinkaan treidaamiselle ole jos tässä yritetään jotain hikistä retoolia viritellä Karlssonin primen aikana.

Jos joku näistä kolmesta, Vlasic, Jones Burns saataisiin Seattleen olisi se iso helpotus.. Muuten jää buyoutit noiden kahden kohdalla ainoaksi ratkaisuksi.

Seattlen laajennusdraftin kohdalla on aika sama tilanne kuin tradessakin. Pitäisi antaa ykköskierrosta mukaan jotta Vlasic tai Jones liikkuisi. Tietenkin jos luottaa Wilsoniin niin ei kai Sharks jokaista 1st rounderiaan tarvitse, mutta totuus on se että tässäkin rosterissa kaikki tekijämiehet hyökkäyksessä on varattu korkealla (Couture, Hertl, Meier, Kane first roundereita).
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Vlasicista itse luopuisin jos jostakin ja jos kykenee. Siellä on Simekiä, Ferraroa, Knyzhovia vasemmalla puolen. Suurin kysymysmerkki on mielestäni Merkley, pystyykö nousemaan pakistoon. Ja mitä Burnsiin tulee niin oon jo aikaa ollu sitä mieltä että miehen paikka olisi vähän vähemmällä peliajalla oikea laituri.

Kane-Hertl-Joku vahvistus Vlasicista saadulla caphitillä
Meier-Couture-Burns
Donato-Suomela/joku vahvistus-Labanc
Balcers-Gambrell-Noesen

Simek-Karlsson
Ferraro-Merkley
Knyzhov-Joku rightin pelaaja joka osaa alivoiman
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Mitä Jonesille on tapahtunut? Kolmeen viimeiseen peliin kolme päästettyä maalia ja 100 torjuntaa. Kaksi voittoa ja yksi rankkaritappio. Onko ensimmäinen kerta, että hyvä vire kantaisi näin monta peliä?
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Mitä Jonesille on tapahtunut? Kolmeen viimeiseen peliin kolme päästettyä maalia ja 100 torjuntaa. Kaksi voittoa ja yksi rankkaritappio. Onko ensimmäinen kerta, että hyvä vire kantaisi näin monta peliä?

Joo, Jones on ollut monessa pelissä Sharksin parhaimmistoa. Torjuntatyyli on vain niin flegmaattinen että jotenkin vituttaa silti. En voi olla ajattelematta, että kiekot ovat alkaneet tarttua kun Karlsson ja Burns eivät enää menetä kiekkoa omissa useita kertoja pelissä. Toki Sharks päästää vieläkin vastustajan kovin usein slotista laukomaan, mutta ehkä vähemmän kuin aikaisemmin.

Kun Jonesin kauppaaminen ei ole mahdollista ja ulosostorahat kannattaa käyttää ennemmin Vlasiciin niin Jones lienee pidettävä. Hienoa tällöin olisi, että kiekko tarttuisi. Liian hyvin ei kannata toki tällä kaudella enää pelata.

Vlasicin ulososto tulee olemaan surullinen tapahtuma. Oma suosikki pakistossa vuosikymmenen. Eniten pelattuja pelejä joukkueen historiassa Jumbon ja Pattyn jälkeen. Ohittaisi Jumbon ensi kauden aikana. Plusmiinustilastossa yli + 100 (vrt. Patty -15). Olympiajoukkueen shutdown-parissa 2016. Kaiken lisäksi vielä erittäin mukava jätkä.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Suurin kysymysmerkki on mielestäni Merkley, pystyykö nousemaan pakistoon

En ole pelejä nähnyt, mutta juttujen mukaan kaverilla vielä matkaa änäritasolle. Ei ole farmiliigakaan vielä hallussa.


Onko ensimmäinen kerta, että hyvä vire kantaisi näin monta peliä?

Jonesilla ollut maaliskuussa 6 aloitusta 3-1-1 2.20, 93.5%. Pääsi kyllä yllättämään, mutta ei mitn odotuksia.


Lähinnä myötähäpeää herättävää pullistelua Gabrielilta...

Mitä voi odottaa kaverilta, joka alkoi pullistelee Antti Suomelalle harkoissa? Oli kyllä hämmentävä matsi, kivasti on voimaa Kingsin pelurilla, kun tolleen pystyi retuuttamaan Gabrielin kokoista kaveria. Ja komia parta.

Kamalia jäähyjä nappasi #71, mutta muuten tuntuu pelirohkeus vain lisääntyvän ja Knyzhov ei enään heitäkään sitä oletetuinta, kun karvaaja iskee kiinni.

Marleau jatkoi kakkosessa, vaikka Balcers tekikin paluun. Kyllä toi on pakko olla näyteikkuna touhua, ilmeisesti Marleau haluaisi lähteä cuppia jahtamaan. Tai näin otsikoista päättelin, itse haastiksia en auki saannut.
Balcers näytti paljon paremmalta kuin viime kerralla loukin jälkeisessä pelissä.
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Todella myötähäpeää aiheuttavaa on haastaa ehkä kovin (ei ainakaan kaukana siitä) NHL:ssä pelaava pelaaja tappeluun. Mitä sitten, vaikka voittoa ei tullut. Tuossa esityksessä ei ollut kyllä mitään mistä Gabrielin tarvitsisi hävetä. Ylipäätään Gabriel on tehnyt kaikkensa pysyäkseen ylhäällä ja tapellut hyvällä menestyksellä NHL:n kovimpia artisteja vastaan.

Enemmän havettävää on, vaikka Knyzhovilla säälittävästä esityksestään M Folignoa vastaan, jossa Folignon armo lähinnä pelasti Knyzhovin suuremmalta selkäsaunalta.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Todella myötähäpeää aiheuttavaa on haastaa ehkä kovin (ei ainakaan kaukana siitä) NHL:ssä pelaava pelaaja tappeluun. Mitä sitten, vaikka voittoa ei tullut. Tuossa esityksessä ei ollut kyllä mitään mistä Gabrielin tarvitsisi hävetä. Ylipäätään Gabriel on tehnyt kaikkensa pysyäkseen ylhäällä ja tapellut hyvällä menestyksellä NHL:n kovimpia artisteja vastaan.
Tarkennetaan nyt vielä: tappelussa noin kovaa ”artistia” vastaan ei ole mitään hävettävää, mutta tuo lapsellinen uhopetteröinti alkulämmittelyssä ei herätä mitään muuta kuin sitä myötähäpeää, haaston voi tehdä muutenkin...
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharks eli Jones otti pari voittoa Kingistä, mikä on tietenkin erittäin ilahduttavaa. Kings on niitä harvoja rivalryjä joissa on vielä se sama core joka kuritti Sharksia 10v sitten kun President trophy ei ollut vain märkä päiväuni. Ja yhä Doughty, Kopitar ja Brown ovat joukkueen kantavia voimia. Erittäin, erittäin mukavaa ottaa siis voittoja Kingsin kustannuksella.

Paineetonta pelata ja seurata edesottamuksia, kun pudotuspelit ovat käytännössä karanneet. Jokainen positiivinen edesottamus kuitenkin ilahduttaa. Korkea varausvuorokaan ei jaksa innostaa, sillä se treidattaneen kuitenkin pois retool-partyssa. Vaikka toki 1st overallilla saisi jo Vlasicin kanssa paketoituna kelvollisen kakkosparin luutijan.

Marleaulle toivoisi pisteitä varsinkin Kingsiä vastaan. Marleau on nykypelaajista eniten Kingsiä vastaan pisteitä tehnyt pelaaja. Lisäksi mieheltä puuttuu enää puolen tusinaa pisteitä 1200 pisteestä. Muitakin merkkipaaluja tulossa...

Marleau tosiaan ilmoitti että trade kiinnostaa ja cup yhä tavoite. In Leaf we trust.

Gabrielille sakkoja riehumisesta alkulämmöissä. Myös koutsille lappua. Sharks joukkueena sen sijaan otti isomman uhkasakon, jotta vastaavaa ei jatkossa tapahtuisi.
 

Särkilauma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, RoKi, Sharks, Lions, Seahawks
Onko toi Jonesin peli näyttänyt siltä, että voittoja ja koppeja on tullut tuurilla vai onko nähtävissä tunnelin päässä valoa sen suhteen, että tasonnosto voisi olla pidempiaikaisempaakin? Vetojen määrästä päätellen ei puolustukselta ole juurikaan apuja tullut, ellei sitten ole saatu ohjattua vastustajaa huonoille vetopaikoille. Huonosti osunut nyt yksiin pelit oman aikataulun kanssa mutta huomenna pitäisi päästä ruudun ääreen.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Onko toi Jonesin peli näyttänyt siltä, että voittoja ja koppeja on tullut tuurilla vai onko nähtävissä tunnelin päässä valoa sen suhteen, että tasonnosto voisi olla pidempiaikaisempaakin? Vetojen määrästä päätellen ei puolustukselta ole juurikaan apuja tullut, ellei sitten ole saatu ohjattua vastustajaa huonoille vetopaikoille. Huonosti osunut nyt yksiin pelit oman aikataulun kanssa mutta huomenna pitäisi päästä ruudun ääreen.

Tähän on vaikea vastata, koska ei Jones ole juuri muuttanut pelityyliään. Ennen kiekko ammuttiin ja se saattoi jäädä varusteisiin, tai mennä sisään. Nykyään se jää ehkä vähän useammin varusteisiin. Vaikea sanoa johtuuko se parantuneesta itseluottamuksesta, pelityylin/asennon muutoksesta vai siitä, että maalin edessä tilaa on vähemmän. Ainakin ne Jonesille tyypilliset hörppäykset ovat loistaneet poissaolollaan, eli ehkä ainakin itseluottamus on parempi. Kukaan kun ei odota mitään niin helppo ylittää odotukset.

Wild-matseista kairattiin neljä pistettä. Mitä tästäkin kaudesta pitäisi ajatella, kun playoff-paikka näyttää yhä mahdolliselta? Desert Dogsia ja Kingsiä vastaan voi käydä mitä vain, joten mitään pisteitä ei kannata budjetoida. Playoff-paikka tietenkin kiinnostaa, mutta vaikea olisi nähdä playoffeissa mitään mahdollisuuksia Avsia tai GK:a vastaan. Joku tukkapölly 4-0 ei paljon innosta. Tekee myös pahaa Pattyn kannalta, jos ei saa tradea sen takia että Sharksilla on playoff-sauma, kun cup ei kuitenkaan ole Sharksissa tänä vuonna mahdollinen. Tosin voi olla, ettei tradea tule koska taso ei riitä ja se on ihan ok.

Hyvin siis kaksijakoiset ajatukset loppukaudesta. Toisaalta, jos peli lähtee käyntiin ja kaikki naksahtaa kohdalleen ja Avsilta loukkaantuu ykköskentän lisäksi kakkoskenttä, niin kyllähän playoffeissa voi mitä vain tapahtua!
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
vai siitä, että maalin edessä tilaa on vähemmän

Tämän huomasin ainakin ite mitä nouta Wilds matseja kattelin. Sitten kun välillä tulee ne puolustusvirheet että miehiä saa olla maalin edessä nii heti rokotetaan, vähintään loistavalla maalipaikalla. Varmasti tämmönen myös nostaa Jonesin itseluottamusta.

Hyviä matseja oli Wildiä vastaan ja tällä buugilla jos jatketaan seuraavat 7 peliä, on hyvät pisteet mahdolliset. 4 pts playoff paikkaan ja 7 seuraavaa peliä Ducks/Kings. Toivotaan toivotaan
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös