Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana KooMT, 08.05.2018 klo 23.13.

 1. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Olihan se, ei Sharks ollut missään välissä voittamassa tätä ottelua. Toki hyvä huomioida, että sinitakit on kova joukkue ja selostajan mukaan pelasivat kauden yhden parhaimmista peleistä. Ja hyvin pelasivatkin. Ei Sharks saannut otetta pelistä; vastustajan päässä oli suuria vaikeuksia saada kiekko ehjänä liikkeelle ja lopulta myös keskikentällä, kun Eki tippui pelistä pois. Sinitakit puolusti todella hyvin, varsinkin maalinedustaa. Sharks oli aseeton ja sen myötä hölmöilyt lisääntyi.

  Ekassa maalissa Burnsilta kunnon nukahdus, kun kaveri pääsi selän taakse salaa. Toisessa kamalaa maalinedustan puolustamista, kolme-neljä vetoo sai sinitakit siinä vedellä. Kolmas maali oli aggressiivisen av-neliön moka, oliko 3vs1 tilanne maalinedustalla. Neljäs joo sellanen että moro.

  Mielenkiintoisesti Pete vaihtoi molkkea, vaikka tänään päiväpeli Detroitia vastaan. Itse olisin antanut Jonesin pellailla loppuun.

  Eki sitten loukkaantui, sama venähdys kuin edellinen. Vooe helvetti. Luulisivat vetävän varman päälle, eli pitkää saikkua luvassa. Se tosin tietäisi sitä, että tässä voi alkaa enempimäärin scouttailee Vegasia, joka todennäköisin vastustaja 1.kiekalla.
   
 2. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Kuulema Pete oli niin kyrpiintyny tiimiin, että vaihto molarin. Ymmärrettävää, mutta turhaa ehkä imo.

  Joo nivuset siellä vieläkin paukkuu. Tarkempia diagnooseja ei oo tehty ja laitettiin DTD tasolle. San Joseen päästessä tutkitaan enemmän. Tähän Pete kommentoi "I'm not a groin expert, thank god". Eki kai on pelikuntoinen, mutta haluavat tosiaan ukon täysin kuntoon niin lepuuttavat.
   
 3. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  TDL hurjimiset alkaa. Gustav Nyquist hommatiin vahvistamaan laitoja. 2 ja cont. 3 kiekan varaukset takaisinpäin. Hyvin identtinen Zuccarello treidin kanssa.

  Vahvistaako Couturen vai Hertlin kenttää?
   
 4. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:

  Donskoin tilalle tulisi mulla ekana mieleen. Pavelskin peli Couturen rinnalla on jättänyt kyllä hieman toivomisen varaa ja eipä Donskoi (tai Pavelski) kuulosta hyvältä matchilta Thorntonin rinnalle. Että saapas nähdä sekoittavatko enemmän kentällisiä. Itse menisin näin;

  Kane-Hertl-Pavelski
  Timo-Cootch-Donskoi
  Nyquist-Thornton-Labanc
  Sörensen-X-Karlsson

  Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikös Nyquist olisi mahtunut suoraan Sharksin capin alle? Silti diilissä pidäteltiin palkkaa 30%, joten eiköhän Wilson pyydystele vielä 4.centteriä.

  Itse treidistä, niin tykkään todella paljon. Nyquist oli luopunu NTCstä, jotta siirto onnistuisi. Hinta erinomainen, kun ajattelee että Zuccarellosta sama ja Boylesta maksettiin aikasemmin 2.kiekka. Nyquist kuitenkin näistä se parhain pelaaja ja monipuolisin imo. Odotin että kaverista joutuisi maksamaan enemmän, mutta en huomioinut tota NTC-pykälää, joka varmaankin sitoi Hollandin käsiä.

  Peliä en vielä ole katsonut, mutta Wingsit laukoi 24krt joista kahdeksan oli Nyquistin lavasta. Yksi niistä meni sisään. Vastaava laukaisu innokkuus on plussaa, jos päätyy Thorntonin rinnalle.
  Se että Nyquist suostui siirtymään Sharkseihin voisi kuvitella, että hän voisi jatkonkin ihan hyvin tehdä. Kyllä on loppu kaudeksi jumalaton taistelu näytöistä, varsinkin Donskoilla tekee näillä näytöillä tiukkaa saada fiksua jatkoa San Josessa.
   
 5. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Tartteeko kohta San Josen ollenkaan lähteä draftiin kun alkaa varausvuorot olemaan vähissä.

  Toivon mukaan sieltä se nelossentteri tulisi, ei kait ne maalivahdeille mitään tee vaikka semmosiakin huhuja olisi. Olisin pitänyt Tim Heediä nippanappa sopivana treidipalasena, mutta jos Karlsson loukkaantumisten takia noin pois niin eihän voi treidata oikein.
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Mielenkiintoista nähdä onko Sharks esimerkiksi Marcus Krügerin perässä. Sharks on scouttanut Blackhawksia tässä useamman ottelun putkeen ja ruotsalainen olis varmasti helppo naarata jollakin todella myöhäisellä varausvuorolla. Blackhawks voisi myös kaikki mahdolliset palkanpidätyksetkin ottaa, sillä Krüger on UFA.
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Noniin, onnea Gussen hankinnasta.

  Vähän yllätti Nyquistin siirto juuri Särkiin. Melkeinpä olisin sitä viimeisenä veikannut, kun tuo hyökkäys oli jo valmiiksi aika syvä. Mutta vahvuuden vahvistaminenkin lienee yksi tapa erottua joukosta.

  En usko että menee Jumbon kanssa samaan kenttään, vaan pelintekijälaituriksi jollekin puukätisimmälle sentterille 1-2-3 ketjuista.
   
 8. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Kyllä näyttää Sharksin rosteri hyvältä ja joukkue taitaa olla edistyneissä tilastoissakin liigan kärkipäätä tällä hetkellä, eli pelikirjakin vaikuttaa olevan kunnossa. Saas nähdä mihin ketjuun Nyquist sijoitetaan. Kaksi ensimmäistä kenttää ovat käsittääkseni toimineet varsin hyvin, niin en ehkä itse lähtisi niitä sotkemaan vaan sijoittaisin Nyquistin kolmoseen Thorntonin vierelle. Sörensen sitten yhtä ketjua alemmas eli olisiko se sitten Haley joka siirtyisi poppariosastolle.
   
 9. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Sitten käy yhä enemmän järkeen, että Donskoi tekee hänelle tilaa. Kumpikin laita ilmeisesti luonaa, mutta onko vahvuuksia enemmän vasemmalla vai oikealla?

  Hauskana knoppina tänä kesänä olisi ollut Wilson juniorin eka drafti, jossa hän olisi ollut isänsä oikea käsi varauksia valitessa. Mutta niin vaan iskä treidannu tärkeimmät varaukset veks tulevilta vuosilta, että eipä tarvi pojun exceleitä sen enempää ihmetellä.
  Kesällä toki täytyy porukasta luopua, jos Eki jatkon tekee, jolloin kieppejä tulee takaisinpäin. Ei siis vesitiivis hauskuuttelu.
   
 10. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Red Wings -peli oli kyllä tasoltaan niin kauheaa läpsyttelyä, etten edes pysynyt hereillä kolmatta erää. Päiväpeleissä sitä intensiteettiä ei vain löydy. Pelinopeus oli aivan toiselta planeetalta verrattuna Blue Jackets -peliin. Toisaalta tämä myös korostaa Jacketsin ja Wingsin tasoeroa.

  Nyquistin hankinnasta muutama sana. Olen aina pitänyt miehen pelityylistä (en tiedä miksi) ja mieleen on jäänyt se kova kausi kun hakkasi häkkejä yli 40 maalin tahtiin. Sen jälkeen on aina tullut ihmeteltyä, että mihin kaverin tehot on jääneet. Siitä on jo viisi vuotta, ja nyttemmin on tuollainen 20 maalin mies, ja ilmeisesti enemmän pelintekijälaituri.

  Hinta on muuten ok, mutta ehtona olisi saanut olla mielummin cup-voitto, kuin finaaleihin pääsy. Tällöin en pistäisi pahakseni varausvuoron vaihtumista aikaisemmaksi. Nyt ei paljon naurata, jos finaaleissa jäädään Tampan alle.

  Minkä takia Wingsinkin selostaja ääntää Nyquistin "naikvist"? Varmasti kotiselostaja on tietoinen miten nimi oikeasti lausutaan, joten onko tässä joku tarina taustalla?
   
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ei kai siellä ketään ruotsalaista lausuta ruotsalaisittain. Vai onko joku kuullut Zetterbäristä?
   
 12. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  En tiedä onko tehokkuudessa eroa oikealla tai vasemmalla. Mutta se on ollut selkeää että vasemmalta tekee enemmän peliä ja oikealta taasen tekee haastoja enemmän maalintekosektoriin. Aika lailla kätisyyden sanelema juttu.

  Maalinteon määrä mielestäni laski ja syöttöjen määrä kasvoi nimenomaan roolin vaihduttua oikeasta laiturista pääosin vasemmalle.
   
 13. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Nyquist pelannut Thorntonin ja LaBancin kanssa. Karlsson pelissä mukana. Toivottavasti tuomarit ei oo Bostonin paidoissa taas
   
 14. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Ainakin alkuun siis, että alkuperäiseen TOP6 ei kosketa. Mikäs siinä jos lähtee kunnolla rullaamaan. Odotan kyllä että muutoksia ja uusia kokeiluja vielä tehdään, ja miksei kun palasia löytyy.
  Nyquist käynyt Spottin kanssa läpi ylivoimakuvioita, aijjai, eiköhän se ole hyvästit Vlasicille niistä hommista viimeinkin.

  Hiukan jännä, että Eki on näinkin nopeasti taas messissä. Kuulemma kuitenkin venähdys oli jokin pikkuinen vain.

  Wilson oli huhujen mukaan koittanut saada Fehriä Wildista, mutta epäonnistui. Täysin ilman jäätiin 4.centteri hankintaa. Nyt mennään sitten Goodrowilla, ketä on kyllä erinomainen aloittaja, mutta muuten kyllä jättää toivomisen varaa. Goodrow-Karlsson Peten luotto kaksikko alivoimalla, joten turha haikailla farmi kokeiluja enään tähän väliin. Hieman kyllä yllätti, että ei saannut Fehriä liikkumaan, mitä lie taustalla. Vaikutti niin todennäköiseltä, kun Wild oli myynti päällä (esim. Staal).
   
 15. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Etenkin erikoista, kun ottaa huomioon millä hintaa Wild luopu nuorista huippupelaajistaan. Luulisi että nämä ikäloput olisi lähteneet ekana ja halvalla.

  Semmonen Bruins-peli taas. Halak veti muutaman huikean torjunnan, jotka mahdollisesti ratkaisi pelin. Eki loukkas taas jalkaansa, palasi kuitenkin peliin ja selkeästi aristeli sitä. Syypää Bruinsin neljänteen maaliin.

  Jotenkin näytti että pelissä oltiin mukana, mutta ei sitten kuitenkaan. Momentumi hävis kokonaan jossain välissä ja Bruins teki 2-1 ja 3-1 maalit peräkkäisissä vaihdoissa.

  Toivotaan että kattovat tuon Ekin vamman nyt kunnolla, eikä ruveta rikkomaan ennen pleijareita.

  Chara ajo Kanea päähän, jonka jälkeen Kane ymmärrettävästi otti pikku raivarit Charalle. Hyppäs takaapäin päälle, josta vähintään ansaitusti ulosajo. Kuitenkin Charalle ei sitten vihelletä mitään päähän osuneesta taklauksesta. Ja kun kyseessä Bruins, jotka selvästi nauttivat jostain suosiosta, ei DOPSikaan varmaan mitään anna.

  Sen kummemmin nyt jaksa koosteesta analysoida.
   
 16. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Olipas umpisurkeata peliä, kuin olisi naisten kiekkoa katsellut. Kaikki saavat ala-arvoisen numeron tästä. Mielestäni surkein esitys tällä kaudella.

  Nyquist ei kuulemma halunnut Bostoniin vaan valitsi San Josen!
   
 17. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  Win-win. San Jose sai pelaajan, joka haluaa San Joseen ja Boston sai Johanssonissa pelaajan, joka haluaa voittaa.

  San Josessa on muistaakseni näiden halujen osalta historiaakin. Ei siitä nyt niin montaa vuotta ole, kun Wilson yritti savustaa Thorntonia ja muita surffaripoikia, joille tärkeintä oli asua Kaliforniassa.
   
 18. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Nohnoh, epäreilua naisia kohtaan, ei nekään noin huonosti olisi pelannut
   
  Floyd tykkää tästä.
 19. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Pelissä annettiin kaksi minuuttia Charalle, kun kyynerpäällä niittasi Kanea päähän. Änärin kurinpidon mukaan kuitenkin Chara ei voinut muuta, kuin osua päähän pysäyttäessään Kanen. Ei pelikieltoa. Onhan se Chara juu tunnettu hurjasta pelinopeudestaan, noissa vauhdeissa ehdi mitään toisen päätä väistelee. Toinen juttu sitten se Ekin case, missä nyt oli kaikki mahdollisuudet välttää pääosuma olkapäiden kolistellessa ekana. Ei terve mitä touhua..

  Itse peli maistui samalta kuin Sinitakkeja vastaan. Sharks tuli vajaalla kaasulla peliin (sanoisinko että kolmas peli putkeen). Jotain toivoa menestyksestä, mutta jälleen Ekin loukkaantuminen, jonka jälkeen peli olikin valmista.

  Ekillä mitä ilmeisemmin sama venähdys, vai onko se jo revähdys. Palas askiin täysin vajaakuntoisena vältellen kontakteja ja kovempia spurtteja. Tästä leikistä jäi muistoksi Marchandin alivoimamaali, siinä Eki puolusteli jalat suorana mailaa hakaten sinnepäin.
  Joku teki virheen antaessa peliluvan Ekille. Nyt luvassa pidempää saikkua varmaankin, kun nyt vaan olisi kondiksessa ja peli-iskussa ennen pleijaripelejä.

  Jonesilta vallan kiva peli. Eka nyt sieltä längeistä meni, kiva onetimeri kyllä oli, mutta niin, kyllä se olisi ollut hyvä pysäyttää. 4-1 osumassa jälleen naurettava poke check yritys, kiekko oli jotain kolmen metrin päässä. Kuin pitkäksi se sitä mailaansa oikein luulee? Sen väliä, se oli muutenkin kamalaa touhua Sharkseilta. Muuten hyvä peli, taisi onnistua parhainten Sharks -pelureista.

  Nopsaan Sharks sai aikoinas Flamesin piste-eron kiinni ja yhtä nopsaan he ovat kasvattaneet piste-eron takaisin aikas isoksi. Vegas ekalla kiekalla haisee jo aikas pahasti.

  Seuraavaksi 4ott kotiputki. Luulisi olevan jo uutta ilmettä ja sitä taistelun vimmaa päällä. Muuan tappelu nähtiin ja muuan kerrat jäätiin jyrän alle (Cootch). Pakko tsempata, vajaa effortti ei riitä.

  Lainaus:
  Kyllä Johanssonin kommentti siitä, että miltä tuntuu pelata samassa joukkueessa kuin Marchand kieli sitä, että jäbää vain vituttaa miksei tajunnut laittaa Bruinsia estolistalleen. Olikos siinä vain viisi joukkuetta?
   
  Vislami tykkää tästä.
 20. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Eki vähintään viikon saikulla, kun selvitellään mikä vialla. Miten meni nyt näin omasta mielestä?
   
 21. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Avsista voitto, poissa oli Eki ja Kane. Jälkimmäisellä vekki keskivartalossa, olisko jokj vatsalihas ottanu osumaan Charan kanssa väänellessä.

  Anyhoo itse peli oli vallan mukava. 1.erä varsinkin oli mukava, Avsin pojat pidettiin hyvin kurissa. Yksi tilanne taisi olla vain koko erässä, kun Jonesia tesattiin kunnolla.
  2.erä melko samalla kaavalla, mutta Sharks painoi kaasua vielä kovemmin. Uudet ketjut taisi tässä kohtaan saada enemmän pelistä kiinni.
  3.erässä tärkeä ylivoimamaali oikeaan paikkaan. Thorntonia kuitenkin vietiin lopussa satanolla, joten loppuun asti sai sittenkin jännitellä yhden maalin johtoa.

  LaBanc-Hertl-Donskoi, laiturit antoi näyttöjä, ehkäpä koska Kanen tilata tippuva saattaa suorin käsin siirtyä neloseen asti. LaBanc oli aluksi todellisissa ongelmissa laidoissa ja sakkasi ominpäin kentän pelin. Loppua kohdin pysyi paremmin kiekossa. Donskoi selvästi varmempi omiin, mutta hyökkäyspäässä ei oikein muuta hyvää tapahtunut kuin katkot.

  Nyquist pysyi Thorntonin rinnalla. Saas nähdä, kiva se olisi joka kentässä olla nopea laituri, kun pakistossa on loistavia pelinrakentajia, mutta onko tässä silti kaksi liikaa syöttelevää kimpassa. Mä melkein vaihtaisin Nyquistin ja Timon paikkoja, Meier kuitenkin unelma Thorntonin rinnalle.

  Pakistossa Vlasic oli hyvä. Maila oli oikeassa paikassa omissa ja vastustajan päässä vedot saatiin perille tai omien mailoihin ohjauksia varten hyvällä prosentilla.
  Dillon-Braun vaikuttaa hurjalta 3.parilta, monet kerrat tappoivat vastustajan ykkösen hyökkäyksen keskikentällä. Muutenkin vallan varmaa peliä.
  Burnsilta muuan mitävittua tilanne, mutta vastapainoksi vallan kiva esityö ensimmäiseen osumaan. Simek hyökkäili, aika vapaasti sai mennä, kun kaikki huomio pakkiparissa.

  Seuraavaksi Blackhawks, joka pitäisi hoitua samalla pelillä. Tiukkaa puolustusta tiettyjä pelaajia kohtaan, muuten pitäisi olla kevyempi vastus; Avs taistelee pleijaripaikasta.

  Jos Kane tulee takaisin tulee DeBoer pulmaksi kenet tiputtaa alemmas hänen tieltään. Sörensen teki tiukan statementin, että hän kuuluu kolmoseen. LaBanc taasen juuri puolustuspelistä johtuen ei ole minun mielestä osuvin valinta neloseen, samalla kyllä top6ssa pitäisi paremmin pystyä pysymään kiekossa. Donskoi olisi kaikenpuolin hyvä neloseen, osaa puolustaa ja tykkää olla kiekossa - ja saa sillä jotain aikaiseksikin. Itse menisin näin;

  Kane-Hertl-Pavelski
  Timo-Couture-Nyquist
  Sörensen-Thornton-LaBanc
  Karlsson-Goodrow-Donskoi

  Ehkä liikaa muutosta Peten nykyisiin, sanotaan että ajan mittaan ne muuttuvat tälläisiksi.
   
 22. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Kane sivussa Hawks pelistä, samoin eki. Peten kommentit Karlssoniin liittyen:

  -Sama vekki.
  -Ei vaadi leikkausta.
  -Ajan kanssa paranee, ovat tarkkana sen kanssa.
  -Ei usko pitkään saikkuun.

  Tavallaan kivoja uutisia. Sitten muistelee viime kauden välitietoja Thorntonista, niin saapas nähdä kuinka paljon näissä on perää. DeBoer taisi kyllä olla rehellisempi niissä kuin Wilson silloin.

  Jones aloittaa maalilla.
   
  Vislami tykkää tästä.
 23. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  1.erän jälkeen Hawkseja vastaan Pete sekoitteli ketjuja. Mukavan nopeaa reagointia, ja muokkauksetkin oli mun makuun:

  Nyquist-Couture-Pavelski
  Timo-Hertl-Donskoi
  Sörensen-Thornton-LaBanc

  Nyquistilta lupauksia herättävä peli Couturen rinnalla. Hertlin peli on niin paljon parempaa toisen ison kropan kanssa, että kyllä siinä on hyvä pitää Kane tai Timo hänen rinnallaan. Sörensen veti jälleen sellaiset kulmarallit Thorntonin kanssa että huhhuh. Donskoilta hyvä peli, samoin LaBancilta, kun pääsi Thorntonin laidalle. Kyllä se TOP6 liian haastava vaan on kaverille.
  Mitä itse vielä kokeilisin, olisi Pavelskin siirtäminen Hertln laitaan, kun Kane tekee paluun. Jokin tossa tuntuu tökkivän, kun Cootch ja Pavelski samassa ketjussa. Pavelskin peli toiminut hyvin Kanen kanssa, ja ehkä hyvä olisi kapteenin olla lähellä pitämässä kuria Evanderin peliin, jossa liikaa kaksminuuttisia.

  Pakistosta Heedille huikea peli. Toivottavasti kaveri saadaan kesällä pidettyä, oli kyllä erinomainen kiekollisessa pelissä.
  Dillonille omiin todella vahva peli, varsinkin Kane sai tämän kokea moneen otteeseen.
  Burnsilla oli aikas vahva flunssa alla, melkein oli sivussa pelistä. Näkyi pienenä tahmaisuutena, mutta silti nousi ratkaisijan rooliin, kun oli tehtailemassa tärkeää 4-2 osumaa. Vastapainoksi sohlasi vastustajan 1-1 tasoituksessa. Ekana ahdisteli kiekollista, mutta lopuksi tyytyi piteleen syöttölinjaa, vaikka oli hyvin lähellä Stromea, joka pääsi laukomaan pitkän tovin sihtailtuaan. Jones ei Burnsin takia varmaan uskaltanut ottaa vetäjää aggressiivisesti.

  Sitten vähän pitempää breikkii. Jospa Kane tekisi paluun, Burns karistaisi loput limat veks ja Nyquist pääsisi turhasta varovaisuudesta eroon. Maailman paras sen jälkeen vielä remmiin, niin nähtäisiin mihin tämä poppoo oikein pystyy.
   
 24. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Habsista voitto.

  1.erä oli aikamoista tykitystä vastustajalta. Sharks -pelureilla oli pidempi tauko alla sisältäen pari täys vapaapäivää koti hoodeissa, ja ilmeisesti flunssapöpö pyöri(i) miehistön kimpussa. Ton verran uskaltaa vetää omiinpäin, muuten Habs oli parempi. Onneksi vastustajalla oli nemo maalissa, joka imi kaksi ekaa maalia. Eli täysin varkain Sharks ekasta erästä selvisi voittajana.
  Jonesilta eka erä ja oikeastaan koko peli todella hyvällä mallilla, mutta toi eka takaisku oli sitten sellainen imu, että moro.
  Vikaan 40minuuttiin Sharks pääsi paremmin peliin kiinni, varsinkin Thorntonin vitja oli liekeissä. Ihan varmoin ottein lopulta voitto.

  TOP6 oli sama kuin viime pelin alussa, ja jälleen sitä jouduttiin muuttamaan. Harkoissa ennen peliä se oli kuitenkin:

  Kane-Hertl-Nyquist
  Timo-Couture-Donskoi

  Pavelski oli flunssan takia noista harkoista poissa, joten Donskoi tuurasi hänen paikalla. Joonas pelasi hyvän pelin Habsia vastaan, mitä nyt maalipaikkansa tuhlasi tyhmyyksiin, mutta silti vahvasti näyttää siltä, että hän on se kaveri ketä tippuu neloseen.
  Sörensen on huippuvireessä ja LaBanc näyttää löytäneen paikkansa kolmosessa. Nyquistilla vielä paljon näytettävää, mutta niitä ei nelosessa osoiteta. Joten näin kaveri, joka oli isosti mukana 1-0 ja 4-2 osumissa on tippumassa neloseen. Hullu maailma.

  Sharksin hyökkäys on todella syvä ja siitä löytyi kiva knoppi Twitteristä Kurzilta; vikat 34/40ott Sharks on tehnyt kolme tai enemmän maalia. On meinaan erinomainen saldo.

  Flames hävinnyt vikat neljä peliään, Sharks voittanut vikat kolme. Eroa enään piste ja Sharkseilla peli vähemmän pelattuna. Niin ne tilanteet jälleen vaan muuttuu, aikamoista vuoristorataa tuntuu olevan. Seuraavaksi vastassa Blues, päiväpeli. Jotenkin voitto tästä tuntuisi extralta, sellanen vire Bluesilla on ja heidän edellisessä päiväpelissä murjosivat menemään, siinä missä Sharks tuntuu päivisin ihmettelevän vierestä vastustajan menoa. Katsellaan.
   
 25. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Törmäsin johonkin (Kevin Kurzin?) artikkeliin, jossa pohdittiin, kannattaako Sharksin sittenkään signata Karlssonia (oletuksella, että EK niin haluaa tehdä). En nyt tietenkään pikaguuglauksella sitä löytänyt, mutta kiinnostuneet etsikööt.

  Kuitenkin, Sharks on pärjännyt viime kaudet varsin hyvin nykyisellä rungolla, ja nuoriso Meier & Hertl etunenässä tuntuu kehittyvän hyvää tahtia.

  Itsestäänselvää on, että jokainen haluaa joukkueeseen kaksinkertaisen Norris-voittajan, mutta millä hinnalla? Karlssonin hinta tulisi liikkumaan akselilla 11-13 miljoonaa, ja Sharksin caphitin kanssa alkaa olla tiukkaa.

  Sharksilla on nyt jo paljon kalliita pelaajia, joiden sopimukset eivät ole loppumassa moniin vuosiin (Couture, Vlasic, Burns, Jones, Kane, Hertl), ja korotuksia on tulossa ensi vuonna ainakin Meierille, Labancille ja Nyquistille - oletuksena että jälkimmäiset Sharksiin jäävät. (Nyquist vaikuttaa lupaavalta ja hyvältä hankinnalta, mutta niin vaikutti Boedkerkin.)

  Uskoisin että myös Pavelski nettoaa ensi kaudesta enemmän kun nykyiset 6 miljoonaa.

  Myös Ryanin ja Heedin sopimukset loppuvat tähän kauteen. Toivoisin samankaltaisia parin-kolmen vuoden soppareita, jollaisia Sorensen sai.


  Jumbo saattanee ottaa alennuksen nykyisestä viiden millin palkastaan. Mutta on se vaan uskomaton äijä, toivottavasti jaksaa ja kestää jengissä vielä pari vuotta.

  Braunia moni on veikannut lähtijäksi, mitä en toivoisi. Ensi kausi vielä 3,8 miljoonalla on hyvä diili #61:stä.

  Kenestä sitten pitäisi päästä eroon?

  En olisi uskonut koskaan tätä kirjoittavani, mutta jos saisin yhden pelaajan vapaasti myydä, joukkueesta lähtisi nyt Vlasic. Tämän kauden näytöt voivat olla ja toivottavasti ovat vain hetkellinen notkahdus, mutta tällä kaudella Sharksin huonoin sopimus on heittämällä ollut Vlasiciin käytetyt 7 miljoonaa. Viime peleissä #44 on vaikuttanut enemmän vanhalta itseltään, mutta varsinkin jos EK65 signataan ja koko runko halutaan pitää, tässä olisi soppari josta olisi syytä päästä eroon. NMC tietysti hankaloittaa asiaa.

  Loppuun veikkaus siitä, että Sharks tarjoaa sen 11-12 miljoonaa Karlssonille ja jos sopimus tulee, joukkue paketoi Labancista, Ryanista, Braunista ja/tai Donskoista jonkunlaisen paketin, jolla hankkii varausvuoroja/prospecteja tai tulevan kolmossentterin. Labanc on menossa kohti noin 55 pisteen kautta, joten markkina-arvo on kohtuullisen korkealla.

  Mikäli EK65 ei Sharksiin jää, voidaan koko nykyinen runko todennäköisesti pitää. Ja toivon että pidetään.